- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
hemde ne dert kaka yapsın diye dua eder oldum zeytinyağı sabah içirmiş annem eer bu akşamda yapmazsa ki inşallah yapar ama yarın zeytinyağı sıcak suyu da denerimOğlumun geçenlerde fitille dahi yapamadığı olmuştu ve gece ıkınmaktan terleyerek uyanmıştı. 1 yemek kaşığı zeytinyağı içirip üzerine de biberonda sıcak su içirmiştim anında yapmıştı. Denemek isterseniz diye paylaşayım dedim, madem bu veletlerin totosu bu kadar dert oldu bize :)
canım beyzanında alerjisi vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam alerji kabızlığı körükleyen bir şeymiş tabi her bebekte farklı olabilir miranın ek gıdalardan sonra oldu ve son günlerde fitilsiz yapamaz hale geldi inşallah şu tahlillerle bir çözüme ulaşırız
Makine çok iyi çekmiyor bi süre sonra sanırım. Çilek de aynını Demişti benimkide hiç çekmiyor :/Kizlar dunbu saatten bri uc kere sagdim medela makinemin markasj elektirikli durdugu yerde bozulmus iyi cekmiyo hc iyi degilmis elle skinca dha cokgeliyo o dereceyani. Sutum baya azalmis buarada saginca gormus oldum. 60cc ikisinde cikti brinde 30cc . Kizimynede dundenberi meme icin agliyo. Artik emzirebilirim 24saat oldu ama insallh ilaci atabilmisimdir bu makineyede pek guvenim yok
inşallah atabilmişsindir ama saat dolmuş bolca da su içtiysen atmışsındır bir de 24 saatte sadece üç kez sağdıysan o kadar az çıkmış olabilir her iki yada üç saatte bir sağarsan aynı miktarda çıkar birde bende medela kullandım ve çok memnundum sonra bozuldu şimdi avent kullanıyorum medela kadar iyi değil ama götürüyo beni işte yani moralini bozma süt sağımdan sağıma emzirmeden emzirmeye dolar ayrıca bebekler makinadan çıkandan çok daha ii emiyorlarKizlar dunbu saatten bri uc kere sagdim medela makinemin markasj elektirikli durdugu yerde bozulmus iyi cekmiyo hc iyi degilmis elle skinca dha cokgeliyo o dereceyani. Sutum baya azalmis buarada saginca gormus oldum. 60cc ikisinde cikti brinde 30cc . Kizimynede dundenberi meme icin agliyo. Artik emzirebilirim 24saat oldu ama insallh ilaci atabilmisimdir bu makineyede pek guvenim yok
haydi geçmiş olsun çok şükür sıkıntınız olmamış ne güzel yedirmiş annende maşallah benim annem de ah şunu yedirebilsem ah bunu versem diyor ama alerji malum büyünce ve durumu atlatınca sana hiç bir şey sormam diyor tabi :))Kızlar eşim ameliyat oldu eve geldik iyi çok şükür dinleniyor bende bugün kizimdan bayağı ayrı kaldım sabah 7de gittik 2 de geldik eve kuzum uyuyordu annem sabah bir tane yumurta yedirmis beyazı dahil olmak üzere öğlen bir kase çorba bir kase yoğurt yedirmis ben dedim yumurtanın beyazini vermiyorum alerji yapıyor fircaladi beni neden vermiyorsun küçük değil artik alissin biz sizi öyle buyuttuk hanginiz alerji oldunuz hergun verme gün aşırı ver birşey olmaz dedi sen yedirmeyi bilmiyorsun yedir ona alissin hemen pes etme öyle öyle aliscak dedi kardeşimin oğlu var iki yasında annem bakıyor onun masallahi var tosun gibi korkulur annemden
ben 4-5 aydır makineyle idare edebiliyorum çok şükür yoksa mirayla işim çok daa zor olurdu ama şunu söyliyeyim bir tık azalma oluyor haftasonu çok daa net anlıyorum bunuMakine çok iyi çekmiyor bi süre sonra sanırım. Çilek de aynını Demişti benimkide hiç çekmiyor :/
Bende birkaç defa makineyle sagdim az çıkmıştı ama kızım emiyor sutum olmasa bırakırdı emmeyi kardeşim de oğlunu emzirirken makine kullanmadı eliyle sagip poşete koyuyordu bayağı sütü çıkıyordu sanırım makineler tam sagmiyorMakine çok iyi çekmiyor bi süre sonra sanırım. Çilek de aynını Demişti benimkide hiç çekmiyor :/
Sağol canım benden iyi beslemiş ama pert olmuş kadın yigenimde vardı benim oglanlarin biri geldi okuldan diğeri gitti yorulmuş annem hic oyalanmiyor senin kız dedi kucagimdan birakamadim hic dediinşallah atabilmişsindir ama saat dolmuş bolca da su içtiysen atmışsındır bir de 24 saatte sadece üç kez sağdıysan o kadar az çıkmış olabilir her iki yada üç saatte bir sağarsan aynı miktarda çıkar birde bende medela kullandım ve çok memnundum sonra bozuldu şimdi avent kullanıyorum medela kadar iyi değil ama götürüyo beni işte yani moralini bozma süt sağımdan sağıma emzirmeden emzirmeye dolar ayrıca bebekler makinadan çıkandan çok daha ii emiyorlar
haydi geçmiş olsun çok şükür sıkıntınız olmamış ne güzel yedirmiş annende maşallah benim annem de ah şunu yedirebilsem ah bunu versem diyor ama alerji malum büyünce ve durumu atlatınca sana hiç bir şey sormam diyor tabi :))
ben 4-5 aydır makineyle idare edebiliyorum çok şükür yoksa mirayla işim çok daa zor olurdu ama şunu söyliyeyim bir tık azalma oluyor haftasonu çok daa net anlıyorum bunu
Cok gecmis olsun canim atlatmissiniz cok şükürKızlar eşim ameliyat oldu eve geldik iyi çok şükür dinleniyor bende bugün kizimdan bayağı ayrı kaldım sabah 7de gittik 2 de geldik eve kuzum uyuyordu annem sabah bir tane yumurta yedirmis beyazı dahil olmak üzere öğlen bir kase çorba bir kase yoğurt yedirmis ben dedim yumurtanın beyazini vermiyorum alerji yapıyor fircaladi beni neden vermiyorsun küçük değil artik alissin biz sizi öyle buyuttuk hanginiz alerji oldunuz hergun verme gün aşırı ver birşey olmaz dedi sen yedirmeyi bilmiyorsun yedir ona alissin hemen pes etme öyle öyle aliscak dedi kardeşimin oğlu var iki yasında annem bakıyor onun masallahi var tosun gibi korkulur annemden
Kızlar eşim ameliyat oldu eve geldik iyi çok şükür dinleniyor bende bugün kizimdan bayağı ayrı kaldım sabah 7de gittik 2 de geldik eve kuzum uyuyordu annem sabah bir tane yumurta yedirmis beyazı dahil olmak üzere öğlen bir kase çorba bir kase yoğurt yedirmis ben dedim yumurtanın beyazini vermiyorum alerji yapıyor fircaladi beni neden vermiyorsun küçük değil artik alissin biz sizi öyle buyuttuk hanginiz alerji oldunuz hergun verme gün aşırı ver birşey olmaz dedi sen yedirmeyi bilmiyorsun yedir ona alissin hemen pes etme öyle öyle aliscak dedi kardeşimin oğlu var iki yasında annem bakıyor onun masallahi var tosun gibi korkulur annemden
gecmis olsn cnm. Bnveriyorum beyazini doktrumuz baslatti buayKızlar eşim ameliyat oldu eve geldik iyi çok şükür dinleniyor bende bugün kizimdan bayağı ayrı kaldım sabah 7de gittik 2 de geldik eve kuzum uyuyordu annem sabah bir tane yumurta yedirmis beyazı dahil olmak üzere öğlen bir kase çorba bir kase yoğurt yedirmis ben dedim yumurtanın beyazini vermiyorum alerji yapıyor fircaladi beni neden vermiyorsun küçük değil artik alissin biz sizi öyle buyuttuk hanginiz alerji oldunuz hergun verme gün aşırı ver birşey olmaz dedi sen yedirmeyi bilmiyorsun yedir ona alissin hemen pes etme öyle öyle aliscak dedi kardeşimin oğlu var iki yasında annem bakıyor onun masallahi var tosun gibi korkulur annemden
inşallah atabilmişsindir ama saat dolmuş bolca da su içtiysen atmışsındır bir de 24 saatte sadece üç kez sağdıysan o kadar az çıkmış olabilir her iki yada üç saatte bir sağarsan aynı miktarda çıkar birde bende medela kullandım ve çok memnundum sonra bozuldu şimdi avent kullanıyorum medela kadar iyi değil ama götürüyo beni işte yani moralini bozma süt sağımdan sağıma emzirmeden emzirmeye dolar ayrıca bebekler makinadan çıkandan çok daha ii emiyorlar
haydi geçmiş olsun çok şükür sıkıntınız olmamış ne güzel yedirmiş annende maşallah benim annem de ah şunu yedirebilsem ah bunu versem diyor ama alerji malum büyünce ve durumu atlatınca sana hiç bir şey sormam diyor tabi :))
ben 4-5 aydır makineyle idare edebiliyorum çok şükür yoksa mirayla işim çok daa zor olurdu ama şunu söyliyeyim bir tık azalma oluyor haftasonu çok daa net anlıyorum bunu
Seninkinin markasi neydi cnmMakine çok iyi çekmiyor bi süre sonra sanırım. Çilek de aynını Demişti benimkide hiç çekmiyor :/
Ben de işime karisilmasindan hoslanmiyorum annemde karışmaz normalde bugün annem bakınca kaptırdı kendini herhalde:))aslında doğru söylüyorlar..artık her şeyi yeme tatma yapabilirler bişey olmaz..ama nedense ben kendi doğrularımla gitmeyi seviyorum ve öyle istiyorum..kendi annem dahil başkası işime karışsın istemiyorum,karışırsa da yapacağım varsa bile yapmıyorum o an..sonra kendi kendimeyken yapıyorum
Sağol canım atlattik çok şükürCok gecmis olsun canim atlatmissiniz cok şükür
Teşekkür ederim canım senin doktorun demişti degilmi başlayın diye bende artık vereyim bari yemiş kizimdagecmis olsn cnm. Bnveriyorum beyazini doktrumuz baslatti buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?