Aslında alıştırmak lazim dediğin gibi herşeye canım ben herşeyden tattiriyorum ama yumurta bir yaştan önce (beyazı) alerjik deyince Dr cesaret edemedim ama yaşına da birşey kalmadı zaten dun aksam ben de kek yapmıştım ondan verdim sevdi@yazyagmuru yumurtanun beyazindan az az bende artik vermee basladim cok az ama dunde sutlac verdim bi tatli kasigi kadar kendim yapmistim artik korkmaya gerek yok tatlarini bilsin herseyin hazir gida haric
Ne güzel canım iyi yapmissin Azad bey de hic trip yapmasin annesi dinlensin azıcıkBugün sabah 7.30 da çıktım evden yeni geldim ama pek bi güzel geçti bugün. Sabah duruşmam vardı, kesin kaybedilir denilen ölü davayı kazandım, öğlen eve geldim , il dışından 14 yıllık ünv. Arkadaşım gelmiş, oğlumu aldım kızlarla buluştum, kaynatmalar dedikodular ve acayip iyi geldi :) tabi azadda tripler binbeşyüz, avm de evdeki gibi kuduramadı ya çatladı, sıkıntıdan vurdu kafayı uyudu, şimdi evi talan ediyor :)
evt biz basladik bidebizim doktr hicbiseye izin vermiyo nasil yumurtanin beyazina basla dedi anlamadim azar azar basla dedi ama. Sanirimbeyazini sevmiyolarmis dha snra bide demirden zengin alerjisi yoksa hcbisey olmaz. Azonce annemin getirdgi sutlactan yedrdim nerdeyse yarisini yedi kaseninTeşekkür ederim canım senin doktorun demişti degilmi başlayın diye bende artık vereyim bari yemiş kizimda
Benim kuzenimin çocuğu bir yaşında, şimdi yumurtanın tamamını vermeye çalışıyor ama çocuk ağzında yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıp , sarısını yutuyor, beyazını da çekirdek gibi dışarı tükürüyorevt biz basladik bidebizim doktr hicbiseye izin vermiyo nasil yumurtanin beyazina basla dedi anlamadim azar azar basla dedi ama. Sanirimbeyazini sevmiyolarmis dha snra bide demirden zengin alerjisi yoksa hcbisey olmaz. Azonce annemin getirdgi sutlactan yedrdim nerdeyse yarisini yedi kasenin
Wolex diye bi marka canım.Seninkinin markasi neydi cnm
Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelmiştir.Kızlar eşim ameliyat oldu eve geldik iyi çok şükür dinleniyor bende bugün kizimdan bayağı ayrı kaldım sabah 7de gittik 2 de geldik eve kuzum uyuyordu annem sabah bir tane yumurta yedirmis beyazı dahil olmak üzere öğlen bir kase çorba bir kase yoğurt yedirmis ben dedim yumurtanın beyazini vermiyorum alerji yapıyor fircaladi beni neden vermiyorsun küçük değil artik alissin biz sizi öyle buyuttuk hanginiz alerji oldunuz hergun verme gün aşırı ver birşey olmaz dedi sen yedirmeyi bilmiyorsun yedir ona alissin hemen pes etme öyle öyle aliscak dedi kardeşimin oğlu var iki yasında annem bakıyor onun masallahi var tosun gibi korkulur annemden
Biz hastalığımız devam edıyo 14 marta çağırmışlardı bıde oda ates yaparsa yandık zaten 1 haftadır ates bizi mahvettı ama burda yaptıran oldu sıkıntı yasamadılar bildipim kadarıylaSelam arkadaslar bu sabah kizima kizamik asini yaptirdim ebe 1 hafta icinde dokuntu olabilir yada grip dedi ates icinde uyardi yaptiran varmi kizlar nasil gecti sonrasi ?
Çok şükür eşine acil şifalarKızlar eşim ameliyat oldu eve geldik iyi çok şükür dinleniyor bende bugün kizimdan bayağı ayrı kaldım sabah 7de gittik 2 de geldik eve kuzum uyuyordu annem sabah bir tane yumurta yedirmis beyazı dahil olmak üzere öğlen bir kase çorba bir kase yoğurt yedirmis ben dedim yumurtanın beyazini vermiyorum alerji yapıyor fircaladi beni neden vermiyorsun küçük değil artik alissin biz sizi öyle buyuttuk hanginiz alerji oldunuz hergun verme gün aşırı ver birşey olmaz dedi sen yedirmeyi bilmiyorsun yedir ona alissin hemen pes etme öyle öyle aliscak dedi kardeşimin oğlu var iki yasında annem bakıyor onun masallahi var tosun gibi korkulur annemden
Ben de ikinci çocuğumda yumurtanın beyazini geç vermiştim ayni nedenden oğlum 9 yasında hâlâ yemiyor beyazini aslında alıştırmak gerek şimdidenevt biz basladik bidebizim doktr hicbiseye izin vermiyo nasil yumurtanin beyazina basla dedi anlamadim azar azar basla dedi ama. Sanirimbeyazini sevmiyolarmis dha snra bide demirden zengin alerjisi yoksa hcbisey olmaz. Azonce annemin getirdgi sutlactan yedrdim nerdeyse yarisini yedi kasenin
Sağol canım biraz ağrısı var hayirlisiyla bu geceyi atlatsak yarin daha iyi olur inşallahGeçmiş olsun canım. Inşallah düzelmiştir.
Canim ya size de geçmiş olsun inşallah daha fazla zorlanmazsinizHerkese merhaba kızlar 6 gun süren atesimşz düştü fakat ağlama seansları çoğaldı gecelerı çığlıkla uyanıp uyumuyor yemek yemiyo diş sıkıntımız bitmşcek sanırım 15 gun oldu ha geldi ha gelecek 5.6 bunlar göya.biz ilkleri bile zor çıkardık bunlar bizi bitirdi
teşekkür ederim canimÇok şükür eşine acil şifalar
Canim ben yaptırdım hemşire ateş yapmaz birkaç gün sonra döküntü olabilir normal dedi biz de olmadı döküntü ve ateş kızım grip oldu ama abileri gripti kızım da oldu sonrasında da ben oldum aşıyla alakası varmı bilmiyorum ama ben aşıdan olduğunu düşünmüyorum çünkü evde herkes grip@turkangunduz ün yazdıkları kafamı karıştırdı ya bizim de haftaya kızamık aşısı, yaptırmayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem:/ kızamık yaptıran ya da hemşiresinden benzer uyarılar alan var mı?
bnde hc sevmem zorla yerim karabiberli olursa. Hamileyken hergun zorla yiyodum beyazini mecburiyetten. Anneme sordum smdi gec verdim dedi bu konu tesadufmu acaba:)Ben de ikinci çocuğumda yumurtanın beyazini geç vermiştim ayni nedenden oğlum 9 yasında hâlâ yemiyor beyazini aslında alıştırmak gerek şimdiden
bn hc yaptirmiyim ozamn mdnenjit asisi olduk yni arayip duruyolar saglik ocagindan kizamik asisiicin.@turkangunduz ün yazdıkları kafamı karıştırdı ya bizim de haftaya kızamık aşısı, yaptırmayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem:/ kızamık yaptıran ya da hemşiresinden benzer uyarılar alan var mı?
Ee menenjit için erken değil mi? Bizim Dr menenjit için 13. Ay dedi, yaşını doldurduktan sonra dedi. Bu ne arkadaş ya drların inisiyatifine göre Allah'a emanet deldiriyoruz yavrularımızıbnde hc sevmem zorla yerim karabiberli olursa. Hamileyken hergun zorla yiyodum beyazini mecburiyetten. Anneme sordum smdi gec verdim dedi bu konu tesadufmu acaba:)
bn hc yaptirmiyim ozamn mdnenjit asisi olduk yni arayip duruyolar saglik ocagindan kizamik asisiicin.
Biz de 9. Ayda yaptırttık kızamık aşısını ne döküntü oldu ne de ateş, huzursuzluk bile olmadı gerçi biz hiçbir aşıda problem yaşamadık çok şükürSelam arkadaslar bu sabah kizima kizamik asini yaptirdim ebe 1 hafta icinde dokuntu olabilir yada grip dedi ates icinde uyardi yaptiran varmi kizlar nasil gecti sonrasi ?
bende yumurtanın beyazını ağzıma sürmem annem eskiden sarısınıda yemiyodun diyor yani bi Bağlantı olabilirBen de ikinci çocuğumda yumurtanın beyazini geç vermiştim ayni nedenden oğlum 9 yasında hâlâ yemiyor beyazini aslında alıştırmak gerek şimdiden
haydi hayırlı olsun canımİyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?