2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yazyagmuru yumurtanun beyazindan az az bende artik vermee basladim cok az ama dunde sutlac verdim bi tatli kasigi kadar kendim yapmistim artik korkmaya gerek yok tatlarini bilsin herseyin hazir gida haric
Aslında alıştırmak lazim dediğin gibi herşeye canım ben herşeyden tattiriyorum ama yumurta bir yaştan önce (beyazı) alerjik deyince Dr cesaret edemedim ama yaşına da birşey kalmadı zaten dun aksam ben de kek yapmıştım ondan verdim sevdi

Ne güzel canım iyi yapmissin Azad bey de hic trip yapmasin annesi dinlensin azıcık

Teşekkür ederim canım senin doktorun demişti degilmi başlayın diye bende artık vereyim bari yemiş kizimda
evt biz basladik bidebizim doktr hicbiseye izin vermiyo nasil yumurtanin beyazina basla dedi anlamadim azar azar basla dedi ama. Sanirimbeyazini sevmiyolarmis dha snra bide demirden zengin alerjisi yoksa hcbisey olmaz. Azonce annemin getirdgi sutlactan yedrdim nerdeyse yarisini yedi kasenin

Benim kuzenimin çocuğu bir yaşında, şimdi yumurtanın tamamını vermeye çalışıyor ama çocuk ağzında yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıp , sarısını yutuyor, beyazını da çekirdek gibi dışarı tükürüyor

Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelmiştir.

Herkese merhaba kızlar 6 gun süren atesimşz düştü fakat ağlama seansları çoğaldı gecelerı çığlıkla uyanıp uyumuyor yemek yemiyo diş sıkıntımız bitmşcek sanırım 15 gun oldu ha geldi ha gelecek 5.6 bunlar göya.biz ilkleri bile zor çıkardık bunlar bizi bitirdi

Selam arkadaslar bu sabah kizima kizamik asini yaptirdim ebe 1 hafta icinde dokuntu olabilir yada grip dedi ates icinde uyardi yaptiran varmi kizlar nasil gecti sonrasi ?
Biz hastalığımız devam edıyo 14 marta çağırmışlardı bıde oda ates yaparsa yandık zaten 1 haftadır ates bizi mahvettı ama burda yaptıran oldu sıkıntı yasamadılar bildipim kadarıyla

Çok şükür eşine acil şifalar

Ben de ikinci çocuğumda yumurtanın beyazini geç vermiştim ayni nedenden oğlum 9 yasında hâlâ yemiyor beyazini aslında alıştırmak gerek şimdiden

@turkangunduz ün yazdıkları kafamı karıştırdı ya bizim de haftaya kızamık aşısı, yaptırmayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem:/ kızamık yaptıran ya da hemşiresinden benzer uyarılar alan var mı?

Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelmiştir.
Sağol canım biraz ağrısı var hayirlisiyla bu geceyi atlatsak yarin daha iyi olur inşallah
Canim ya size de geçmiş olsun inşallah daha fazla zorlanmazsiniz
Çok şükür eşine acil şifalar
teşekkür ederim canim

Canim ben yaptırdım hemşire ateş yapmaz birkaç gün sonra döküntü olabilir normal dedi biz de olmadı döküntü ve ateş kızım grip oldu ama abileri gripti kızım da oldu sonrasında da ben oldum aşıyla alakası varmı bilmiyorum ama ben aşıdan olduğunu düşünmüyorum çünkü evde herkes grip

Ben de ikinci çocuğumda yumurtanın beyazini geç vermiştim ayni nedenden oğlum 9 yasında hâlâ yemiyor beyazini aslında alıştırmak gerek şimdiden
bnde hc sevmem zorla yerim karabiberli olursa. Hamileyken hergun zorla yiyodum beyazini mecburiyetten. Anneme sordum smdi gec verdim dedi bu konu tesadufmu acaba:)

bn hc yaptirmiyim ozamn mdnenjit asisi olduk yni arayip duruyolar saglik ocagindan kizamik asisiicin.

Ee menenjit için erken değil mi? Bizim Dr menenjit için 13. Ay dedi, yaşını doldurduktan sonra dedi. Bu ne arkadaş ya drların inisiyatifine göre Allah'a emanet deldiriyoruz yavrularımızı

Selam arkadaslar bu sabah kizima kizamik asini yaptirdim ebe 1 hafta icinde dokuntu olabilir yada grip dedi ates icinde uyardi yaptiran varmi kizlar nasil gecti sonrasi ?
Biz de 9. Ayda yaptırttık kızamık aşısını ne döküntü oldu ne de ateş, huzursuzluk bile olmadı gerçi biz hiçbir aşıda problem yaşamadık çok şükür

bende yumurtanın beyazını ağzıma sürmem annem eskiden sarısınıda yemiyodun diyor yani bi Bağlantı olabilir

İyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik
haydi hayırlı olsun canım

Mirada kakasını yaptı eşim atladı arabaya yetiştiriyo durdu durdu maç saatini mi bekledi diyo

Canim biz yaptirdik alerjisi oldugundan kontrol altinda hastanede ldu 2 saat gozetim altinda tuttular sadece ilk gun ates yapti okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…