2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Iyi canim icin rahatlayarak donmussun en azindan sonuclarinda temiz cikarda iyice rahatlarsin insallah kabiz olan bebegin kilo alamadigini iljkez duydum benin kzimda kabizdi
Kabızlık yediğinin yaramasına engel olur birde kusma eklenince normal kilo alımı imkansızlaşır dedi canım miranın gelişim öyküsüne göre mi söyledi yani belki mira gibi bebekler için geçerli olabilir inşallah sonuçlar en basit tedaviye uygun çıkar bir sonraki ay bizde normal yaşantımıza devam ederiz özellikle Kabızlıktan kurtulmak istiyorum
dişiniz hayırlı olsun canım bizde uykusuzluk üç dört aydır var dişle ilişkilendirmiyorum ben artık

Canim bizim de vajinanın üstünde sivilce gibi kırmızı nokta gibi başladı sonra ayni şekilde popoya doğru ilerledi sudocrem mustela kullandım geçmedi hastaneye cildiyeye göturdum anlamadı hametan verip gönderdi daha kötü oldu sonra kendi çocuk doktorumuza göturdum mantar dedi sen sivilce gibi deyince bana mantar gibi geldi bir sor doktoruna tarif et nasıl olduğunu bakalım o diyecek eşim için teşekkür ederim ben bu ameliyatları olup memnun kalani hic görmedim olmamak daha iyi bence

Himm hicbir doktor neden bize boyle soylemedi aceba kabizlik var diye soyluyordum halbuki ogrendigim iyi oldu sorarim gastrolojiye gittigimde 2 ay sonra gerci kontrolumuz. Insallah canim tedaviniz basit olurda kabizliktan kurtulur zavallilar ya buyuk insan bile dayanamzken bebekler napsin.

Sagol canim darisi size insallah aynii bizimkininde 4 5 aydir geceleri uykusuz bende disten degil bu huy edindi diye diye bu zanani buldu cikmasi sizinkide yakinn cikar

Canim güzel aydinlatmis doktor sevindim senin adına inşallah tahlillerden sonuç alırsınız endoskopi ye gerek kalmaz umarım herşey yoluna girer

Hiç bi doktor birbirini tutmuyor ama sormakta fayda var bencede evet Kabızlık çok zor bişi
Bizim dişimiz çıktı çok şükür iki tane ama uykuda düzelme yok inşallah sizinki düzelir
Canim güzel aydinlatmis doktor sevindim senin adına inşallah tahlillerden sonuç alırsınız endoskopi ye gerek kalmaz umarım herşey yoluna girer
teşekkür ederim canım umarım tahlillerle sonuca varırız kuzum rahat eder

Sevindim canım inşallah kısa zamanda toparlar mira da :) ilaç verdi mi

Geçmiş olsun eşine bizimki de olacak Eylül gibi o da rahatsız burnundan zorlanıyor çok ama şimdi kafam karıştı sen böyle söyleyince

Yaaa ozaman ilerlemeden bakayim caresine ben pisik diye dusunuyordum bende sebamed kullandim etkilemedi hameten kullaniyorum bepantol ile birlikte ama bi duzelme olmadi hala bide boyle kipkirmizi yanik gibi sizinkide mi oyleydi. Aynen canim bende duymadim memnun kalan en iyisi olmamak haklisin

mahtuana canım belki bir aydan fazla sürdü Gökçe'nin pişiği o kadar çok krem denedim geçmedi. Çok fazla kaka yapıyordu bende sürekli lavaboda yıkıyordum, çocuk hasta olacak artık diye Islak mendili yıkayıp temizledim Yada pamukla. Bi ara Gökçe temizlerken ağlayınca bende başladım ağlamaya şimdi kakası azaldı. Günde 2 kez yapıyor şuaralar ve pişik gitti çok şükür.
@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım.
@minnakkartal miranında inşallah sonuçları iyi çıkar ve endeskopiue gerek kalmaz.
@oslew öyküyede çok geçmiş olsun.
Unuttuğum varsa kusura bakmayın arkadaşlar bütün hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun.
Iki gündür okuyorum ama yazmaya fazla fırsatım olmuyor
Çok şükür Gökçe nin keyfi iyi ama din otururken dengesini kaybedip düşmüş ve bakıcı teyzemiz tutamamış alttaki dişleri Üst dudağı hafif kanatmış. Neyseki iz yok. Bügünde çorbasını afiyetle içmiş 200 ml. Hiç bırakmamış. Yemekten bi süre sonra bakıcımız kızına hazırladığı meyvelerin suyundan biraz vermiş tatsın diye ama Yediği Herşeyi kusmuş bunların dışında iyi Gökçe hanım. Hasta olmasın diye dün Ihlamur verdim ama bugün veremeden uyudu.

Evet tutmuyor malesef. Aaa masallah size belki cikacaklar vardir amaninn hala duzelmediyse off insallah duzelir

Off 1 ay nasil dayaniyor kuzular bizimde 2 hafta oldu yanliz bizimki hep kabizdi 2 3 gun 5 gun surdugu oluyordu 2 haftadir dis yuzunden sanirim gunde 2 kez civik yapiyo ondan oldu galiba bende pamukla temizleyim insallah gecer.

Gecmis olsun disler cikincada tehlikeli oluyor. Aman iyi olsun hastalik olmasin insallah

Sevindim canım inşallah kısa zamanda toparlar mira da :) ilaç verdi mi
inşallah canım yok vermedi tahlilleri Görelim önce dedi yüksek ihtimal Reflü ve kolit tedavisine başlarız dedi ama bakalım

inşallah canım endoskopisiz tahlille çözümlenir umarım
Düşe kalka büyücek bu kuzular şükür ki bi iz falan yok tabi îz olmasa bile canı yandığı için üzülüyo insan ah bide şu kusmalar insanın sevincini kursakta bırakıyo inşallah hasta olmasın Gökçe kız

Evet tutmuyor malesef. Aaa masallah size belki cikacaklar vardir amaninn hala duzelmediyse off insallah duzelir
bilmiyorum başka dişten mi ama benim umudum yok uyku düzeniyle ilgili

Geçmiş olsun eşine bizimki de olacak Eylül gibi o da rahatsız burnundan zorlanıyor çok ama şimdi kafam karıştı sen böyle söyleyince
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun doktoru iyi araştırın canım daha önce ameliyat olup memnun kalanlar varsa öyle ameliyat olsun eşim maalesef ikinci kez olacak bizim üst komşu da oldu o da memnun kalmadı horlama nefes almakta zorluk çekme devam ediyormuş

Teşekkür ederim canım gökçe yede geçmiş olsun hareketlendiler artik Allah korusun kazalardan bizimki de hic durmuyor poposuyla ilerliyor ama yetiyor yaramazlık yapmaya bugün mutfakta fazla uğraştım yarin içinde birşeyler hazırladım hastane de yorulurum gelince hazır olsun diye mutfağı alt üst etti Ece masanın altına giriyor orda tursu kavanozu var onu devirmiş bulaşık makinesini aciyorum kapağına tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor öldüm yorgunluktan daha doğrusu onu kollamaktan

Evet canım kırmızı yanik gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…