- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Kabızlık yediğinin yaramasına engel olur birde kusma eklenince normal kilo alımı imkansızlaşır dedi canım miranın gelişim öyküsüne göre mi söyledi yani belki mira gibi bebekler için geçerli olabilir inşallah sonuçlar en basit tedaviye uygun çıkar bir sonraki ay bizde normal yaşantımıza devam ederiz özellikle Kabızlıktan kurtulmak istiyorumIyi canim icin rahatlayarak donmussun en azindan sonuclarinda temiz cikarda iyice rahatlarsin insallah kabiz olan bebegin kilo alamadigini iljkez duydum benin kzimda kabizdi
dişiniz hayırlı olsun canım bizde uykusuzluk üç dört aydır var dişle ilişkilendirmiyorum ben artıkBizim gece kabus gibiydi nisa surekli agladi gece 12 den sabah 5 e kadar eli agzinda babasi bakti benim hic halim yoktu gogsunde uyuttu uykusuzluktan perisan olduk tabiki sabah bi baktim diger disi patlamis butun gece durmadan aglamasi ondanmis. Su disleri bi ciksada bizde rahatlasaydik artik uykusuzluk dayanilmaz geliyor
Canim bizim de vajinanın üstünde sivilce gibi kırmızı nokta gibi başladı sonra ayni şekilde popoya doğru ilerledi sudocrem mustela kullandım geçmedi hastaneye cildiyeye göturdum anlamadı hametan verip gönderdi daha kötü oldu sonra kendi çocuk doktorumuza göturdum mantar dedi sen sivilce gibi deyince bana mantar gibi geldi bir sor doktoruna tarif et nasıl olduğunu bakalım o diyecek eşim için teşekkür ederim ben bu ameliyatları olup memnun kalani hic görmedim olmamak daha iyi benceAnladim canim bizimde bebek reflusu vardi dogumdan itibaren biz doktor doktor dolastik cunku nisada kilo alimi cok azdi o yuzden arastirildi kilo alimi iyiyse onemsemiyorlar benim sut diyeti 8 aydir surdu dun itibariylede bitti artik sutumu vermiyorum 1 yasinda bizim doktorda diyetini bozacagim siz sakin bozmayin dedi bakalim 2 ay kaldi
Vajinal aldim canim dun gece. Amin canim rabbim tekrar anne olmak isteyenlerede nasip etsin.
Aminn canim sagolasin. Mantar mi ayy ben hic dusunmedim onu nasil mantar oluyor boyle sivilce gibi seyler var krem kullaniyorum ama gecmiyo poposunda degil pittisinda ustunde ne var dolu offf yaa. Islak mendil kullanmiyordum 1 aydir kullaniyorum unibaby yenidogan en iyisi tekrar su ve pamuk kullanayim sagol soyledigin icin doktora sorayim ben ozaman.
Insallah heycani yasarim kycagima alinca. Canim ben gece koyup yattim yanliz cok karnim agridi ve midem agridi uyuyamadim bi turlu agridan sendede oyle oluyormuydu. Bende kizimda gunde 3 kere 200ml ten aliyordum bulantima ragmen oral aldim hatta bazen kusuyordumm.
Tatvandayim canim mecbur yaptiracagim erken.
Yok canim ben hamile kalmadan 1 ay once cektirmistim. Dis cok zor ya iyice miz miz oluyor bebek biberon aliyormu. Tamam canim bende asi nasil diye merak ediyordum bakalim bizde bu ay yaptiracagiz.
Geldimiydi gitmiyor kolay kolay biz igne ustune antibiyotik kullandik test yapildi okadar igne ilaca ragmen milyonlarca ureme olmustuu insallah gecer sizinkide bakalim bizimkinin disten tekrar bagsikligi dustu tekrarladi galiba bu seferde cikarsa bizimkine ilacli film cekecekler idar yolundan girip. Alirken batikonla siliyorum bende canim ama oncesinde yikamiyordum sadece batikonla siliyordum yikayim bende benim kiz uyanikken hareket edip torbayi cikartiyo uyurkende deli yatiyo torba kayiyo almakta zorlaniyorum alabildigin yontem varmi
Ben varim biberon kullaniyoruz ama sik uyaniyoruz off off deliksiz uyanmadan uyumak istiyorum .
Gecmis olsun canim biz nekadar dikkat edersek edelim onlar bir yerden aliyor mikrobu ihlamur pekmez karisimi icermi hem bogaz agrisina hem oksuruge iyi geliyor.
Gecmis olsun canim sorunsuz kurtulun insallah. benim esimde ameliyat olmustu burnundan hic duzlemedi hala horluyor bide ben bakayim gelince burnuna bizimkinide delmis olmasinlar
Ben yandim ozaman zaten anam agliordu yeni bebekle birlikte 2 yas ohh iyice anam aglayacak yani.
Insallah sonuclarin iyi cikmistir canim
Kabızlık yediğinin yaramasına engel olur birde kusma eklenince normal kilo alımı imkansızlaşır dedi canım miranın gelişim öyküsüne göre mi söyledi yani belki mira gibi bebekler için geçerli olabilir inşallah sonuçlar en basit tedaviye uygun çıkar bir sonraki ay bizde normal yaşantımıza devam ederiz özellikle Kabızlıktan kurtulmak istiyorum
dişiniz hayırlı olsun canım bizde uykusuzluk üç dört aydır var dişle ilişkilendirmiyorum ben artık
Canim güzel aydinlatmis doktor sevindim senin adına inşallah tahlillerden sonuç alırsınız endoskopi ye gerek kalmaz umarım herşey yoluna girerKızlar eve anca geldik öncelikle A apriori11 sana çok teşekkür ederim dr tavsiyen için gayet memnun kaldık reflü ve kolitten şüphelendi kan tahlili dışkı ve idrar istedi idrar ve kan tamam ancak Kabızlık olduğu için dışkıyı veremedik kap aldık birazdan fitille denicez bir haftaya çıkacak sonuçlar ona göre tedaviye başlıcaz tabi tahliller sonuç vermezse endoskopide yapabiliriz ama şimdilik bunu düşünmeyelim tahlilden sonuç almayı umuyorum dedi persentil değerindeki Düşüşü bağırsaklarındaki sorundandır büyük ihtimal dedi kabız olan bi bebek kilo alamaz mümkün değil dedi tedaviyle herşey düzelir he eer sağlıkla ilgili tüm kontroller yapılır yinede kilo almazsa ancak o zamn yapısı olarak kabul edilebilir dedi ki tedaviyle düzeleceğini düşünüyorum dedi şimdi Sabırla bu bir haftayı beklicez sonuçlara göre belli olacak herşey banada süt diyeti yapma zaten aldığı üç beş bişi vitaminsiz kalmayın dedi Kabızlık için yüksek lifli bir toz kullancaz geçici olarak şimdilik haberler böyle bizden bir hafta sonra daa güzel haberler vermeyi umuyorum desteğiniz için teşekkürler
Hiç bi doktor birbirini tutmuyor ama sormakta fayda var bencede evet Kabızlık çok zor bişiHimm hicbir doktor neden bize boyle soylemedi aceba kabizlik var diye soyluyordum halbuki ogrendigim iyi oldu sorarim gastrolojiye gittigimde 2 ay sonra gerci kontrolumuz. Insallah canim tedaviniz basit olurda kabizliktan kurtulur zavallilar ya buyuk insan bile dayanamzken bebekler napsin.
Sagol canim darisi size insallah aynii bizimkininde 4 5 aydir geceleri uykusuz bende disten degil bu huy edindi diye diye bu zanani buldu cikmasi sizinkide yakinn cikar
teşekkür ederim canım umarım tahlillerle sonuca varırız kuzum rahat ederCanim güzel aydinlatmis doktor sevindim senin adına inşallah tahlillerden sonuç alırsınız endoskopi ye gerek kalmaz umarım herşey yoluna girer
Sevindim canım inşallah kısa zamanda toparlar mira da :) ilaç verdi miKızlar eve anca geldik öncelikle A apriori11 sana çok teşekkür ederim dr tavsiyen için gayet memnun kaldık reflü ve kolitten şüphelendi kan tahlili dışkı ve idrar istedi idrar ve kan tamam ancak Kabızlık olduğu için dışkıyı veremedik kap aldık birazdan fitille denicez bir haftaya çıkacak sonuçlar ona göre tedaviye başlıcaz tabi tahliller sonuç vermezse endoskopide yapabiliriz ama şimdilik bunu düşünmeyelim tahlilden sonuç almayı umuyorum dedi persentil değerindeki Düşüşü bağırsaklarındaki sorundandır büyük ihtimal dedi kabız olan bi bebek kilo alamaz mümkün değil dedi tedaviyle herşey düzelir he eer sağlıkla ilgili tüm kontroller yapılır yinede kilo almazsa ancak o zamn yapısı olarak kabul edilebilir dedi ki tedaviyle düzeleceğini düşünüyorum dedi şimdi Sabırla bu bir haftayı beklicez sonuçlara göre belli olacak herşey banada süt diyeti yapma zaten aldığı üç beş bişi vitaminsiz kalmayın dedi Kabızlık için yüksek lifli bir toz kullancaz geçici olarak şimdilik haberler böyle bizden bir hafta sonra daa güzel haberler vermeyi umuyorum desteğiniz için teşekkürler
Geçmiş olsun eşine bizimki de olacak Eylül gibi o da rahatsız burnundan zorlanıyor çok ama şimdi kafam karıştı sen böyle söyleyinceCanim bizim de vajinanın üstünde sivilce gibi kırmızı nokta gibi başladı sonra ayni şekilde popoya doğru ilerledi sudocrem mustela kullandım geçmedi hastaneye cildiyeye göturdum anlamadı hametan verip gönderdi daha kötü oldu sonra kendi çocuk doktorumuza göturdum mantar dedi sen sivilce gibi deyince bana mantar gibi geldi bir sor doktoruna tarif et nasıl olduğunu bakalım o diyecek eşim için teşekkür ederim ben bu ameliyatları olup memnun kalani hic görmedim olmamak daha iyi bence
Canim bizim de vajinanın üstünde sivilce gibi kırmızı nokta gibi başladı sonra ayni şekilde popoya doğru ilerledi sudocrem mustela kullandım geçmedi hastaneye cildiyeye göturdum anlamadı hametan verip gönderdi daha kötü oldu sonra kendi çocuk doktorumuza göturdum mantar dedi sen sivilce gibi deyince bana mantar gibi geldi bir sor doktoruna tarif et nasıl olduğunu bakalım o diyecek eşim için teşekkür ederim ben bu ameliyatları olup memnun kalani hic görmedim olmamak daha iyi bence
Hiç bi doktor birbirini tutmuyor ama sormakta fayda var bencede evet Kabızlık çok zor bişi
Bizim dişimiz çıktı çok şükür iki tane ama uykuda düzelme yok inşallah sizinki düzelir
teşekkür ederim canım umarım tahlillerle sonuca varırız kuzum rahat eder
mahtuana canım belki bir aydan fazla sürdü Gökçe'nin pişiği o kadar çok krem denedim geçmedi. Çok fazla kaka yapıyordu bende sürekli lavaboda yıkıyordum, çocuk hasta olacak artık diye Islak mendili yıkayıp temizledim Yada pamukla. Bi ara Gökçe temizlerken ağlayınca bende başladım ağlamaya şimdi kakası azaldı. Günde 2 kez yapıyor şuaralar ve pişik gitti çok şükür.
@yaz yagmuru sizede çok geçmiş olsun canım.
@minnakkartal miranında inşallah sonuçları iyi çıkar ve endeskopiue gerek kalmaz.
@oslew öyküyede çok geçmiş olsun.
Unuttuğum varsa kusura bakmayın arkadaşlar bütün hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun.
Iki gündür okuyorum ama yazmaya fazla fırsatım olmuyor
Çok şükür Gökçe nin keyfi iyi ama din otururken dengesini kaybedip düşmüş ve bakıcı teyzemiz tutamamışalttaki dişleri Üst dudağı hafif kanatmış. Neyseki iz yok. Bügünde çorbasını afiyetle içmiş 200 ml. Hiç bırakmamış. Yemekten bi süre sonra bakıcımız kızına hazırladığı meyvelerin suyundan biraz vermiş tatsın diye ama Yediği Herşeyi kusmuş bunların dışında iyi Gökçe hanım. Hasta olmasın diye dün Ihlamur verdim ama bugün veremeden uyudu.
inşallah canım yok vermedi tahlilleri Görelim önce dedi yüksek ihtimal Reflü ve kolit tedavisine başlarız dedi ama bakalımSevindim canım inşallah kısa zamanda toparlar mira da :) ilaç verdi mi
inşallah canım endoskopisiz tahlille çözümlenir umarımmahtuana canım belki bir aydan fazla sürdü Gökçe'nin pişiği o kadar çok krem denedim geçmedi. Çok fazla kaka yapıyordu bende sürekli lavaboda yıkıyordum, çocuk hasta olacak artık diye Islak mendili yıkayıp temizledim Yada pamukla. Bi ara Gökçe temizlerken ağlayınca bende başladım ağlamaya şimdi kakası azaldı. Günde 2 kez yapıyor şuaralar ve pişik gitti çok şükür.
@minnakkartal miranında inşallah sonuçları iyi çıkar ve endeskopiue gerek kalmaz.
Unuttuğum varsa kusura bakmayın arkadaşlar bütün hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun.
Çok şükür Gökçe nin keyfi iyi ama din otururken dengesini kaybedip düşmüş ve bakıcı teyzemiz tutamamışalttaki dişleri Üst dudağı hafif kanatmış. Neyseki iz yok. Bügünde çorbasını afiyetle içmiş 200 ml. Hiç bırakmamış. Yemekten bi süre sonra bakıcımız kızına hazırladığı meyvelerin suyundan biraz vermiş tatsın diye ama Yediği Herşeyi kusmuş bunların dışında iyi Gökçe hanım. Hasta olmasın diye dün Ihlamur verdim ama bugün veremeden uyudu.
bilmiyorum başka dişten mi ama benim umudum yok uyku düzeniyle ilgiliEvet tutmuyor malesef. Aaa masallah size belki cikacaklar vardir amaninn hala duzelmediyse off insallah duzelir
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun doktoru iyi araştırın canım daha önce ameliyat olup memnun kalanlar varsa öyle ameliyat olsun eşim maalesef ikinci kez olacak bizim üst komşu da oldu o da memnun kalmadı horlama nefes almakta zorluk çekme devam ediyormuşGeçmiş olsun eşine bizimki de olacak Eylül gibi o da rahatsız burnundan zorlanıyor çok ama şimdi kafam karıştı sen böyle söyleyince
Teşekkür ederim canım gökçe yede geçmiş olsun hareketlendiler artik Allah korusun kazalardan bizimki de hic durmuyor poposuyla ilerliyor ama yetiyor yaramazlık yapmaya bugün mutfakta fazla uğraştım yarin içinde birşeyler hazırladım hastane de yorulurum gelince hazır olsun diye mutfağı alt üst etti Ece masanın altına giriyor orda tursu kavanozu var onu devirmiş bulaşık makinesini aciyorum kapağına tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor öldüm yorgunluktan daha doğrusu onu kollamaktanmahtuana canım belki bir aydan fazla sürdü Gökçe'nin pişiği o kadar çok krem denedim geçmedi. Çok fazla kaka yapıyordu bende sürekli lavaboda yıkıyordum, çocuk hasta olacak artık diye Islak mendili yıkayıp temizledim Yada pamukla. Bi ara Gökçe temizlerken ağlayınca bende başladım ağlamaya şimdi kakası azaldı. Günde 2 kez yapıyor şuaralar ve pişik gitti çok şükür.
Teşekkür ederiz canım.sonuçlar cuma açıklanıcakmış.bu arada mira kıza da geçmiş olsun inş düzene girer yavrucukayy canım ne kadar güzel maşallah kızına
Biz başka ilaçda veriyoruz ondandır canımbna biolcek dedi bn bi tatli kasigi veriyorum surplari
Evet canım kırmızı yanik gibiydiYaaa ozaman ilerlemeden bakayim caresine ben pisik diye dusunuyordum bende sebamed kullandim etkilemedi hameten kullaniyorum bepantol ile birlikte ama bi duzelme olmadi hala bide boyle kipkirmizi yanik gibi sizinkide mi oyleydi. Aynen canim bende duymadim memnun kalan en iyisi olmamak haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?