Canım eşine de şimdiden geçmiş olsun.başarılı geçer inş ameliyatı.artık bebişler çok hareketli benimde canıma okuyo akşama kadar.gerçi akşamdan sabaha kadar da uykusuzluğuTeşekkür ederim canım gökçe yede geçmiş olsun hareketlendiler artik Allah korusun kazalardan bizimki de hic durmuyor poposuyla ilerliyor ama yetiyor yaramazlık yapmaya bugün mutfakta fazla uğraştım yarin içinde birşeyler hazırladım hastane de yorulurum gelince hazır olsun diye mutfağı alt üst etti Ece masanın altına giriyor orda tursu kavanozu var onu devirmiş bulaşık makinesini aciyorum kapağına tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor öldüm yorgunluktan daha doğrusu onu kollamaktan
ayy nerde o günler keşkeeee@minnakkartal ayy mira ben gelene kadar yemeye baslicak :)
inşallah Kabızlık şimdiye kadar ki en zorlandığımız şey umarım tedaviyle düzelecek bi sonuç alırızisimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim şükür iz yokmuş
@minnakkartal insallah tahiller temiz çıkar mira da guzel guzel.yer guzel guzel kakasini yapar insallah gercekten kabizlik cok zor bi ara betulde oluyodu ama tabi sizinki farkli bi durum
oh ne güzel arada dinlenmek gerek geçmiş olsun tekrardan bizdende öpücüklerNe cok konusmussunz hatunlar:)bugun giremedm pek grip oldum cok fena dr a gittm ilac verdi.kv geldi smdi emreye bakck bu gece ben de dinlencm biraz insallah.kac gundur uykusuzum zaten dinlenemezsem daha kotu olck gibiyim.opuyorum sizi ben kacar
Teşekkür ederim canım inşallah hareketlendiler ben yetisemiyorum hicbir şeye artik Ece nin yemesi uykusu simdi de hareketlendi kosturmaca başladı iyi olsunlar da bugünlerde geçecek inşallahCanım eşine de şimdiden geçmiş olsun.başarılı geçer inş ameliyatı.artık bebişler çok hareketli benimde canıma okuyo akşama kadar.gerçi akşamdan sabaha kadar da uykusuzluğu
Teşekkür ederim canım eğer horlama dışında bir problem yoksa hiç olmasın ameliyat benim eşimin şikayeti horlama dışında nefes almakta güçlük çekiyordu tek delikten nefes alabiliyordu diğer burun deliği hep kapalıydı@minikkartal gecmis olsun canim umarim temiz sonuclarini alrsin
yazyagmuru gecmis olsun benim.esim de horlar ama ben bu yanlis ameliyat yuzunden diyemiyorum kimisi.daha kotu horluyomus
isimdeyimgucumdeyim gokceye de gecmis olsun canim bugun benim kiz.komsudayken beraber.otururken kizimin.dibindeydim hemen arkaya dustu kafasini arkasinda ki oyuncaga degdi cani cok yandi.halen icim sizliyo nasi tutamadim diye
@kmltm dana da gecmis olsun kac gundur ayakta olunca vucut direnci dusuyo kizim hastalaninca onunla ilgilinirken bende hadta olurum genelde
sağol canım inşallah@minikkartal gecmis olsun canim umarim temiz sonuclarini alrsin
yazyagmuru gecmis olsun benim.esim de horlar ama ben bu yanlis ameliyat yuzunden diyemiyorum kimisi.daha kotu horluyomus
isimdeyimgucumdeyim gokceye de gecmis olsun canim bugun benim kiz.komsudayken beraber.otururken kizimin.dibindeydim hemen arkaya dustu kafasini arkasinda ki oyuncaga degdi cani cok yandi.halen icim sizliyo nasi tutamadim diye
@kmltm dana da gecmis olsun kac gundur ayakta olunca vucut direnci dusuyo kizim hastalaninca onunla ilgilinirken bende hadta olurum genelde
Ahaha oda olabilirmiş tabi ama buradaki minnak mira kartal da benim@minnakkartal ben niyr hep minikkartal diye yaziyom yaa halen ogrenemedim en iyisi sen yavrukartal yap nickini
Hiç zorlama canım belki yoktur kakasi zaten pazartesi yapmış yarin falan yapabilir bol bol emzirKızlar kaka almayı başaramadık en son Pazartesi fitille yapmıştı bugünde fitil verdim bir saati gecti fitili attı fındık kadar bişi yaptı ama kaka gelmedi acaba kakası mı yok iki günde o kadar az kaka olması mümkün mü napabilirim acaba
Yok sukur cok yorgun olunca horlar genelde bide arada bi alkol alinca horluyo dun gece de ben horlamisim bikac kez durttum ettim oyle horlamayi kestin dediTeşekkür ederim canım eğer horlama dışında bir problem yoksa hiç olmasın ameliyat benim eşimin şikayeti horlama dışında nefes almakta güçlük çekiyordu tek delikten nefes alabiliyordu diğer burun deliği hep kapalıydı
Ben de kızıma hamileyken eşim horladigimi söylüyordu ben de sen benim nefes aldığıma şükür et diyordum ne günlerdi ya hele son zamanlar yatiyordum uyuyamiyordum yattigim hicbir pozisyonda rahat edemiyordum dönmeye çalışıyordum donemiyordumYok sukur cok yorgun olunca horlar genelde bide arada bi alkol alinca horluyo dun gece de ben horlamisim bikac kez durttum ettim oyle horlamayi kestin dedidun bende cok yoruldum.bahar temizligi yaptim o yuzden olabilir
Teşekkür ederim canım ameliyatının üzerinden bir sene geçti şikayeti devam ediyordu ben baktım burnunun içine delik var eşime delik var orada dedim sonra ayni hastaneye gittik ameliyatı yapan doktor ayrılmış o hastaneden oranın baş hekimi olan doktorun yanina gittik evet dedi hatalı bazen olabiliyor bir cihaz takiyorlarmis burnu açmak için o yapmış ben duzeltirim demişti ama eşim korktu vazgeçti rahatsızlığı devam edince yaptırmaya karar verdi ama bu sefer doktor kesin düzelir diyemem demiş yüzde yetmiş falan demiş herhangi bir şikayet bildirmedik aslında ben bildirelim dedim eşime doktorda başta duzeltirim deyince eşim de boşver dedi
Bence de aslında şikayet etmek gerekiyor zaten baş hekimde şikayet etmeyelim diye başta öyle davrandı ama eşim de olacağını düşünerek ikinci kez gidince bu sefer yüzde yüz olur garantisi vermedi eğer bu defa olmazsa eşimi ikna edeceğim şikayette bulunmak icin sağlık bu yap boz gibi olmadı bir daha olurmuAnladım canım..başhekimin ılımlı yaklaşımı sizin için artı olabilir ama soradan da tavır değiştirmiş resmen..hani yapılan yanlışlık riskli bişeyde olabilirdi..hayır basit bile olsa sonuçta 2.bir operasyon yani..şikayet etseydiniz keşke..
Kesinlikle şikayet edin bencede.sen susarsan ben susarmam olmaz birinin dur demesi lazımBence de aslında şikayet etmek gerekiyor zaten baş hekimde şikayet etmeyelim diye başta öyle davrandı ama eşim de olacağını düşünerek ikinci kez gidince bu sefer yüzde yüz olur garantisi vermedi eğer bu defa olmazsa eşimi ikna edeceğim şikayette bulunmak icin sağlık bu yap boz gibi olmadı bir daha olurmu
Stres yok canım.artık sende dinlen ece uyurken.biz şimdilik nöbetteyiz:))Yarının stresi başladı bende evi toparladim duş aldım yatmam gerekiyor artık sabah 6.30 da kalkcam oglusu gondercem ondan sonra biz gitcez 7 de kizimda birkaç kez kulağını kasiyarak uyandı ağladı inşallah kalkmaz nır daha kuzulariniza ve sizlere iyi geceler bol uykulusundan:)
Bende olmadı ya. Benim çok fazla bulantım vardı. Bulantım olduğu için de direk vajinal verdi. Doktoruna bi danış istersen.Anladim canim bizimde bebek reflusu vardi dogumdan itibaren biz doktor doktor dolastik cunku nisada kilo alimi cok azdi o yuzden arastirildi kilo alimi iyiyse onemsemiyorlar benim sut diyeti 8 aydir surdu dun itibariylede bitti artik sutumu vermiyorum 1 yasinda bizim doktorda diyetini bozacagim siz sakin bozmayin dedi bakalim 2 ay kaldi
Vajinal aldim canim dun gece. Amin canim rabbim tekrar anne olmak isteyenlerede nasip etsin.
Aminn canim sagolasin. Mantar mi ayy ben hic dusunmedim onu nasil mantar oluyor boyle sivilce gibi seyler var krem kullaniyorum ama gecmiyo poposunda degil pittisinda ustunde ne var dolu offf yaa. Islak mendil kullanmiyordum 1 aydir kullaniyorum unibaby yenidogan en iyisi tekrar su ve pamuk kullanayim sagol soyledigin icin doktora sorayim ben ozaman.
Insallah heycani yasarim kycagima alinca. Canim ben gece koyup yattim yanliz cok karnim agridi ve midem agridi uyuyamadim bi turlu agridan sendede oyle oluyormuydu. Bende kizimda gunde 3 kere 200ml ten aliyordum bulantima ragmen oral aldim hatta bazen kusuyordumm.
Tatvandayim canim mecbur yaptiracagim erken.
Yok canim ben hamile kalmadan 1 ay once cektirmistim. Dis cok zor ya iyice miz miz oluyor bebek biberon aliyormu. Tamam canim bende asi nasil diye merak ediyordum bakalim bizde bu ay yaptiracagiz.
Geldimiydi gitmiyor kolay kolay biz igne ustune antibiyotik kullandik test yapildi okadar igne ilaca ragmen milyonlarca ureme olmustuu insallah gecer sizinkide bakalim bizimkinin disten tekrar bagsikligi dustu tekrarladi galiba bu seferde cikarsa bizimkine ilacli film cekecekler idar yolundan girip. Alirken batikonla siliyorum bende canim ama oncesinde yikamiyordum sadece batikonla siliyordum yikayim bende benim kiz uyanikken hareket edip torbayi cikartiyo uyurkende deli yatiyo torba kayiyo almakta zorlaniyorum alabildigin yontem varmi
Ben varim biberon kullaniyoruz ama sik uyaniyoruz off off deliksiz uyanmadan uyumak istiyorum .
Gecmis olsun canim biz nekadar dikkat edersek edelim onlar bir yerden aliyor mikrobu ihlamur pekmez karisimi icermi hem bogaz agrisina hem oksuruge iyi geliyor.
Gecmis olsun canim sorunsuz kurtulun insallah. benim esimde ameliyat olmustu burnundan hic duzlemedi hala horluyor bide ben bakayim gelince burnuna bizimkinide delmis olmasinlar
Ben yandim ozaman zaten anam agliordu yeni bebekle birlikte 2 yas ohh iyice anam aglayacak yani.
Insallah sonuclarin iyi cikmistir canim
inş. 1 haftanın sonunda sonuçlar temiz çıkarda ona göre bi tedavi uygulanır..Kızlar eve anca geldik öncelikle @apriori11 sana çok teşekkür ederim dr tavsiyen için gayet memnun kaldık reflü ve kolitten şüphelendi kan tahlili dışkı ve idrar istedi idrar ve kan tamam ancak Kabızlık olduğu için dışkıyı veremedik kap aldık birazdan fitille denicez bir haftaya çıkacak sonuçlar ona göre tedaviye başlıcaz tabi tahliller sonuç vermezse endoskopide yapabiliriz ama şimdilik bunu düşünmeyelim tahlilden sonuç almayı umuyorum dedi persentil değerindeki Düşüşü bağırsaklarındaki sorundandır büyük ihtimal dedi kabız olan bi bebek kilo alamaz mümkün değil dedi tedaviyle herşey düzelir he eer sağlıkla ilgili tüm kontroller yapılır yinede kilo almazsa ancak o zamn yapısı olarak kabul edilebilir dedi ki tedaviyle düzeleceğini düşünüyorum dedi şimdi Sabırla bu bir haftayı beklicez sonuçlara göre belli olacak herşey banada süt diyeti yapma zaten aldığı üç beş bişi vitaminsiz kalmayın dedi Kabızlık için yüksek lifli bir toz kullancaz geçici olarak şimdilik haberler böyle bizden bir hafta sonra daa güzel haberler vermeyi umuyorum desteğiniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?