2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım eşine de şimdiden geçmiş olsun.başarılı geçer inş ameliyatı.artık bebişler çok hareketli benimde canıma okuyo akşama kadar.gerçi akşamdan sabaha kadar da uykusuzluğu

@minnakkartal ayy mira ben gelene kadar yemeye baslicak :)
ayy nerde o günler keşkeeee

inşallah Kabızlık şimdiye kadar ki en zorlandığımız şey umarım tedaviyle düzelecek bi sonuç alırız

Ne cok konusmussunz hatunlar:)bugun giremedm pek grip oldum cok fena dr a gittm ilac verdi.kv geldi smdi emreye bakck bu gece ben de dinlencm biraz insallah.kac gundur uykusuzum zaten dinlenemezsem daha kotu olck gibiyim.opuyorum sizi ben kacar
oh ne güzel arada dinlenmek gerek geçmiş olsun tekrardan bizdende öpücükler

Kızlar kaka almayı başaramadık en son Pazartesi fitille yapmıştı bugünde fitil verdim bir saati gecti fitili attı fındık kadar bişi yaptı ama kaka gelmedi acaba kakası mı yok iki günde o kadar az kaka olması mümkün mü napabilirim acaba

@minikkartal gecmis olsun canim umarim temiz sonuclarini alrsin
yazyagmuru gecmis olsun benim.esim de horlar ama ben bu yanlis ameliyat yuzunden diyemiyorum kimisi.daha kotu horluyomus
isimdeyimgucumdeyim gokceye de gecmis olsun canim bugun benim kiz.komsudayken beraber.otururken kizimin.dibindeydim hemen arkaya dustu kafasini arkasinda ki oyuncaga degdi cani cok yandi.halen icim sizliyo nasi tutamadim diye
@kmltm dana da gecmis olsun kac gundur ayakta olunca vucut direnci dusuyo kizim hastalaninca onunla ilgilinirken bende hadta olurum genelde

Canım eşine de şimdiden geçmiş olsun.başarılı geçer inş ameliyatı.artık bebişler çok hareketli benimde canıma okuyo akşama kadar.gerçi akşamdan sabaha kadar da uykusuzluğu
Teşekkür ederim canım inşallah hareketlendiler ben yetisemiyorum hicbir şeye artik Ece nin yemesi uykusu simdi de hareketlendi kosturmaca başladı iyi olsunlar da bugünlerde geçecek inşallah

Teşekkür ederim canım eğer horlama dışında bir problem yoksa hiç olmasın ameliyat benim eşimin şikayeti horlama dışında nefes almakta güçlük çekiyordu tek delikten nefes alabiliyordu diğer burun deliği hep kapalıydı

sağol canım inşallah

@minnakkartal ben niyr hep minikkartal diye yaziyom yaa halen ogrenemedim en iyisi sen yavrukartal yap nickini
Ahaha oda olabilirmiş tabi ama buradaki minnak mira kartal da benim

Hiç zorlama canım belki yoktur kakasi zaten pazartesi yapmış yarin falan yapabilir bol bol emzir

Yok sukur cok yorgun olunca horlar genelde bide arada bi alkol alinca horluyo dun gece de ben horlamisim bikac kez durttum ettim oyle horlamayi kestin dedi dun bende cok yoruldum.bahar temizligi yaptim o yuzden olabilir

Yok sukur cok yorgun olunca horlar genelde bide arada bi alkol alinca horluyo dun gece de ben horlamisim bikac kez durttum ettim oyle horlamayi kestin dedi dun bende cok yoruldum.bahar temizligi yaptim o yuzden olabilir
Ben de kızıma hamileyken eşim horladigimi söylüyordu ben de sen benim nefes aldığıma şükür et diyordum ne günlerdi ya hele son zamanlar yatiyordum uyuyamiyordum yattigim hicbir pozisyonda rahat edemiyordum dönmeye çalışıyordum donemiyordum

Anladım canım..başhekimin ılımlı yaklaşımı sizin için artı olabilir ama soradan da tavır değiştirmiş resmen..hani yapılan yanlışlık riskli bişeyde olabilirdi..hayır basit bile olsa sonuçta 2.bir operasyon yani..şikayet etseydiniz keşke..

allahım çocuk enerji patlaması yaşıyo uyucağı yok grip oluyorum gözüm burnum akmaya başladı zor açık tutuyom gözümü annemdeyim ama inatcı uyumuyo kimsede ayyy fenayııımmm

Bence de aslında şikayet etmek gerekiyor zaten baş hekimde şikayet etmeyelim diye başta öyle davrandı ama eşim de olacağını düşünerek ikinci kez gidince bu sefer yüzde yüz olur garantisi vermedi eğer bu defa olmazsa eşimi ikna edeceğim şikayette bulunmak icin sağlık bu yap boz gibi olmadı bir daha olurmu

Kesinlikle şikayet edin bencede.sen susarsan ben susarmam olmaz birinin dur demesi lazım

Stres yok canım.artık sende dinlen ece uyurken.biz şimdilik nöbetteyiz:))

Bende olmadı ya. Benim çok fazla bulantım vardı. Bulantım olduğu için de direk vajinal verdi. Doktoruna bi danış istersen.
inş. 1 haftanın sonunda sonuçlar temiz çıkarda ona göre bi tedavi uygulanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…