2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ee menenjit için erken değil mi? Bizim Dr menenjit için 13. Ay dedi, yaşını doldurduktan sonra dedi. Bu ne arkadaş ya drların inisiyatifine göre Allah'a emanet deldiriyoruz yavrularımızı
bizimdoktr 9ay dedi menenjit icin. Asi defterindede 9ay yaziyo. Iki dozmus digeride 12ay. Kizamik icin ariyolar dedim bir ay snra yaptrin bna klsa hc yaptirmam dedi

bizimdoktr 9ay dedi menenjit icin. Asi defterindede 9ay yaziyo. Iki dozmus digeride 12ay. Kizamik icin ariyolar dedim bir ay snra yaptrin bna klsa hc yaptirmam dedi
Bizim pZt kontrol var 9. Ay net bi sorayım tekrar yaw çok kafam karıştı. @pilise hayırlı olsun biz de bekliyoruz hala bir umut

En iyisi canım.geçen haberlerde gördüm anne avukat bebeğiyle adliye salonlarındaydı.adliye ler kreş istiyodu.aklıma sen geldin hemen:)

Sahiden çok inatçılar işlerine çok sadıklar.sağlık bakanlığı denetim yapıyomuş.mecbur hepimizi kovalıyolar.keşkd herkez böyle işine sadık olsa iyi bişe:)))

Kizlarrr 22+3 gunluk hamileyim bugun kasiklarmda cok.agri var ve sanki tekmelerini asagida hissediyorm onceden daha yukardan vuruyodu, yarin doktor randevum var ama tedrginm.normalmi.sizce hic.bu kadar agrimamisti..

Kizlarrr 22+3 gunluk hamileyim bugun kasiklarmda cok.agri var ve sanki tekmelerini asagida hissediyorm onceden daha yukardan vuruyodu, yarin doktor randevum var ama tedrginm.normalmi.sizce hic.bu kadar agrimamisti..
Bebeğin özgürce dolanıyo karnında bundan sonra daha net duyarsın canım.yarın zaten randevun da varmış.bi sıkıntı çıkmaz umarım.ben hep aşağılarda hissettim 2 hamileliğim de de.riskli dedi doktorum şükür bişi olmadı

Oyy canım kıyamam yavruna .bizde 2 gündür gece gündüz ağlıyoruz.çok huysuz ve uykusuz.diş okadar çok ateş yapmıyo diye biliyom ama diş çıkarken bağışıklık düşermiş

doktr dha iyibilir ama artik gucleniyo dha sert tekmeler hissediceksin bnm kizimda hep asagidaydi bi yukari cikcak bi asagya incek

Benim kızım hep aşağıdaydı kasıklarım ağrırdı. Bişey olmadı. Zaten yarın kontrolün varmış :) doktor gerekli bilgiyi verir.

Doktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz

Sahiden çok inatçılar işlerine çok sadıklar.sağlık bakanlığı denetim yapıyomuş.mecbur hepimizi kovalıyolar.keşkd herkez böyle işine sadık olsa iyi bişe:)))
bizi kovalayan yok miranın varlığından haberleri yok sanırsam :)))

Doktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz
benim kızımda hep aşağıdaydı tekmeleride öyle stres yapmamaya çalış inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…