bizimdoktr 9ay dedi menenjit icin. Asi defterindede 9ay yaziyo. Iki dozmus digeride 12ay. Kizamik icin ariyolar dedim bir ay snra yaptrin bna klsa hc yaptirmam dediEe menenjit için erken değil mi? Bizim Dr menenjit için 13. Ay dedi, yaşını doldurduktan sonra dedi. Bu ne arkadaş ya drların inisiyatifine göre Allah'a emanet deldiriyoruz yavrularımızı
İyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik
Bizim pZt kontrol var 9. Ay net bi sorayım tekrar yaw çok kafam karıştı. @pilise hayırlı olsun biz de bekliyoruz hala bir umutbizimdoktr 9ay dedi menenjit icin. Asi defterindede 9ay yaziyo. Iki dozmus digeride 12ay. Kizamik icin ariyolar dedim bir ay snra yaptrin bna klsa hc yaptirmam dedi
Hahaha :)Mirada kakasını yaptı eşim atladı arabaya yetiştiriyo durdu durdu maç saatini mi bekledi diyo
Hayırlı olsun dişiniz canım :)İyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik
En iyisi canım.geçen haberlerde gördüm anne avukat bebeğiyle adliye salonlarındaydı.adliye ler kreş istiyodu.aklıma sen geldin hemen:)Yok canım hala evden yürütüyorum işlerimi ama sanırım iki yaşına kadar böyle yapıcam anneme ya da babasına bırakıp bazı günler bikaç saat Anca çalışırım. Iki yaşından sonra yine bi ofis açarım, oğlumu da stajyer olarak yanımda gezdiririm
Sahiden çok inatçılar işlerine çok sadıklar.sağlık bakanlığı denetim yapıyomuş.mecbur hepimizi kovalıyolar.keşkd herkez böyle işine sadık olsa iyi bişe:)))bizde bugün 9 olduk annemde olduğum için gitmedim aşıya zaten iyice iyileşsin sonra yaptırcam hemşire aradı tam bir işkolik benim hemşire bana diyo git tarttır boyunu ölçtür sisteme girmem laızım bugün cumartesi doktora gitcem diyom olmaz diyo bugün diyo neyseki bende ilaç yazdırmaya gitcektim tarttırdım falan ama esas doktorunkine bakıcam kilo almışız neyseki çok şükür aşıyı da haftaya gelcem dedim gelince getir yapalım aşıyı dedi
Çok geçmiş olsun canımcım.atlattınız demek sevindim.Sağol canım atlattik çok şükür
Bebeğin özgürce dolanıyo karnında bundan sonra daha net duyarsın canım.yarın zaten randevun da varmış.bi sıkıntı çıkmaz umarım.ben hep aşağılarda hissettim 2 hamileliğim de de.riskli dedi doktorum şükür bişi olmadıKizlarrr 22+3 gunluk hamileyim bugun kasiklarmda cok.agri var ve sanki tekmelerini asagida hissediyorm onceden daha yukardan vuruyodu, yarin doktor randevum var ama tedrginm.normalmi.sizce hic.bu kadar agrimamisti..
Oyy canım kıyamam yavruna .bizde 2 gündür gece gündüz ağlıyoruz.çok huysuz ve uykusuz.diş okadar çok ateş yapmıyo diye biliyom ama diş çıkarken bağışıklık düşermişHerkese merhaba kızlar 6 gun süren atesimşz düştü fakat ağlama seansları çoğaldı gecelerı çığlıkla uyanıp uyumuyor yemek yemiyo diş sıkıntımız bitmşcek sanırım 15 gun oldu ha geldi ha gelecek 5.6 bunlar göya.biz ilkleri bile zor çıkardık bunlar bizi bitirdi
Yok canım performans alıyorlar :)Sahiden çok inatçılar işlerine çok sadıklar.sağlık bakanlığı denetim yapıyomuş.mecbur hepimizi kovalıyolar.keşkd herkez böyle işine sadık olsa iyi bişe:)))
doktr dha iyibilir ama artik gucleniyo dha sert tekmeler hissediceksin bnm kizimda hep asagidaydi bi yukari cikcak bi asagya incekKizlarrr 22+3 gunluk hamileyim bugun kasiklarmda cok.agri var ve sanki tekmelerini asagida hissediyorm onceden daha yukardan vuruyodu, yarin doktor randevum var ama tedrginm.normalmi.sizce hic.bu kadar agrimamisti..
Benim kızım hep aşağıdaydı kasıklarım ağrırdı. Bişey olmadı. Zaten yarın kontrolün varmış :) doktor gerekli bilgiyi verir.Kizlarrr 22+3 gunluk hamileyim bugun kasiklarmda cok.agri var ve sanki tekmelerini asagida hissediyorm onceden daha yukardan vuruyodu, yarin doktor randevum var ama tedrginm.normalmi.sizce hic.bu kadar agrimamisti..
bizi kovalayan yok miranın varlığından haberleri yok sanırsam :)))Sahiden çok inatçılar işlerine çok sadıklar.sağlık bakanlığı denetim yapıyomuş.mecbur hepimizi kovalıyolar.keşkd herkez böyle işine sadık olsa iyi bişe:)))
benim kızımda hep aşağıdaydı tekmeleride öyle stres yapmamaya çalış inşallah bir sıkıntı olmazDoktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?