2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Doktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz
Bnmkizimda hep asagidaydi zaten yeni yeni hissetmeye baslamissindr ilkbasta hafif bikachafta snra sertlesiyo hareketleri.sen yat uzan doktra gdene kdr yarin kontrolun varmis zaten icini ferah tut

Bi kaç gündür atlayarak okuyabildim sayfaları yazamadım hiç. Yiğit çok huzursuz hiç kucaktan indirme diyo dış geliyo ikinci resmen etin için de görünüyo. Sırt agrilarim ıyce çoğaldı bu yüzden kucakdan hiç inmiyo.cümleleri çok olumsuz yazmışım neyse anlarsınız siz kızlar. Çok yorgunum ne yazdigimin farkında değilim.

Doktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz

Canim bu ozel asi demi ben nette arastirdim isteyen yaptiriyomus istemeyen yaptirmiyo diyo dogru dr a sormayi unuttum
Ozel asi canm 155tl fiyati doktr onerdi bizde yaptrdik. Rotayida iyiki yaptrmisiz arkadasimin kizi suan hastanede rotavrusu kapmis.

bu hafta hastalıklardan diyetler uçtu heralde kimsenin sesi çıkmıyo :)
Ben diyet yapamadım gene ama yigitle kosturmaktan sanırım 300gr gitmiş gorunuyodu bugün.çok yorucu bi haftaydi vermem normal yani benim. Zaten yemek yemeyede vakit kalmıyoda gerçi.

Ben diyet yapamadım gene ama yigitle kosturmaktan sanırım 300gr gitmiş gorunuyodu bugün.çok yorucu bi haftaydi vermem normal yani benim. Zaten yemek yemeyede vakit kalmıyoda gerçi.
bende pazartesi biraz yemiştim salı günü öykü hastalanınca onun stresiyle bişey yememiştim bütün gün gece acile de gidince eve gelince oturdum yedim :) ama dikkat edicem kalan hafta almam en azından :)

Önümüzdeki hafta ilk 2 gün full doktorda geçicek
Pazartesi Efe'nin kontrol + kızamık aşısı var (10.aya başlıyoruz)
Salı günü benim 3 ayrı bölümde randevum var..
Kadın doğum (6 aydır düzenli regl oluyorken 1 ayı geçti olmadığım için)
Ortopedi (Sırtım için)
Nöroloji (Çok sık ve durduk yere başım çok ağrıdığı için)
Bakalım sonuçlar neler olucak,nasıl geçecek..

Cay biskvi kyfiyapiyoruz hirayla ama ihlamura batiriyoruz burcak biskuviyi:) batiriyorum veriyorum namnam yapiyo

Efe'de bugün irmik helvası yedi..Hatta "yeter artık" dedim vermeyecektim resmen bağırdı ver diye,verince mutlu oldu sıpa

bu hafta hastalıklardan diyetler uçtu heralde kimsenin sesi çıkmıyo :)
Valla bende kendimi yemeye verdim stresimden iki gündür çikolataları götürdüm yarın biraz daa özen Gösterip bakıcam Pazartesiye en azından bi üçyüz daa versem ii olur
@minnakkartal canım neyseki mirada kakasını yapmış insallah iyi sonuçlar çıkar
sağol canım sizinde diş hemen çıkar inşallah sıkıntıları azalır en azından
Valla diyet yaparsam bn dayanamam yedigim halde zayifliyorum bukizin pesinde bna tig gbi yapcak seni diyolar:))
oh ne güzel daa ne olsun

Canim 6 gun suren atesin sebebi dis mi? Benim oglanda 6 gundur atesli 39.5 a kadar cikti. Ilk iki dr bogaz enfeksiyonu dedi. Bugun kulak burun bogaza götürdük bogazinda birsey yok viral bir durum arti alerjisi var dedi. Birsey anlamadim apriorinin dedigi gibi nedir bu tutarsizlik anlamadim.

İyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik

Umut içinde bekliyorum bende..Yaşında çıkcak heralde demeye başladım artık..Dişsiz nine misali geziyoruz biz..

Hayırlı olsun dişiniz

Eşim yemez yumurtanın beyazını yiğenimde sarısını yemez :) birlikte kahvaltı yaptığımız zaman ikisi bi yumurtayı yiyor

Ahhahahaha çok güldüm

170 boy 70 kg. Eskiden 62 kiloydum ama herkes boyle daha iyi oldugumu soyluyor. 170 e 70 iyi mi kizlar

Asi isini ayrintili bir sekilde sordum drumuza.
Kizamik asisi one cekildi ama erken yapildigi icin tam koruma saglamiyor bu yuzden 12. ayda tekrarlaniyor dedi.
Menenjit asisi ozel asi, 9. aydan itibaren yaptirabilirsin 9. ayda yaptirmak zorunda degilsin dedi. Burada bir arkadas 'nimenrix' i onermisti ama bizim dr 'menactra' yi onerdi. Yaptiran arkadaslar siz hangisini yaptirdiniz, yazarsaniz bizim icinde fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…