- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Canim bu ozel asi demi ben nette arastirdim isteyen yaptiriyomus istemeyen yaptirmiyo diyo dogru dr a sormayi unuttumMenenjit asisi yaptiran yokmu baska?
Canim kartal o yuksek uctugu icin yeryuzunde bulamiyolar o yuzden olabilirbizi kovalayan yok miranın varlığından haberleri yok sanırsam :)))
benim kızımda hep aşağıdaydı tekmeleride öyle stres yapmamaya çalış inşallah bir sıkıntı olmaz
Bnmkizimda hep asagidaydi zaten yeni yeni hissetmeye baslamissindr ilkbasta hafif bikachafta snra sertlesiyo hareketleri.sen yat uzan doktra gdene kdr yarin kontrolun varmis zaten icini ferah tutDoktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz
Doktor tekmelern git gide yukarda olcak dedigi icin biraz tedirgin oldum insallah bisey olmaz
Ozel asi canm 155tl fiyati doktr onerdi bizde yaptrdik. Rotayida iyiki yaptrmisiz arkadasimin kizi suan hastanede rotavrusu kapmis.Canim bu ozel asi demi ben nette arastirdim isteyen yaptiriyomus istemeyen yaptirmiyo diyo dogru dr a sormayi unuttum
Ben diyet yapamadım gene ama yigitle kosturmaktan sanırım 300gr gitmiş gorunuyodu bugün.çok yorucu bi haftaydi vermem normal yani benim. Zaten yemek yemeyede vakit kalmıyoda gerçi.bu hafta hastalıklardan diyetler uçtu heralde kimsenin sesi çıkmıyo :)
bende pazartesi biraz yemiştim salı günü öykü hastalanınca onun stresiyle bişey yememiştim bütün gün gece acile de gidince eve gelince oturdum yedim :) ama dikkat edicem kalan hafta almam en azından :)Ben diyet yapamadım gene ama yigitle kosturmaktan sanırım 300gr gitmiş gorunuyodu bugün.çok yorucu bi haftaydi vermem normal yani benim. Zaten yemek yemeyede vakit kalmıyoda gerçi.
Cay biskvi kyfiyapiyoruz hirayla ama ihlamura batiriyoruz burcak biskuviyi:) batiriyorum veriyorum namnam yapiyo
Valla bende kendimi yemeye verdim stresimden iki gündür çikolataları götürdüm yarın biraz daa özen Gösterip bakıcam Pazartesiye en azından bi üçyüz daa versem ii olurbu hafta hastalıklardan diyetler uçtu heralde kimsenin sesi çıkmıyo :)
sağol canım sizinde diş hemen çıkar inşallah sıkıntıları azalır en azından@minnakkartal canım neyseki mirada kakasını yapmış insallah iyi sonuçlar çıkar
oh ne güzel daa ne olsunValla diyet yaparsam bn dayanamam yedigim halde zayifliyorum bukizin pesinde bna tig gbi yapcak seni diyolar:))
Canim 6 gun suren atesin sebebi dis mi? Benim oglanda 6 gundur atesli 39.5 a kadar cikti. Ilk iki dr bogaz enfeksiyonu dedi. Bugun kulak burun bogaza götürdük bogazinda birsey yok viral bir durum arti alerjisi var dedi. Birsey anlamadim apriorinin dedigi gibi nedir bu tutarsizlik anlamadim.Herkese merhaba kızlar 6 gun süren atesimşz düştü fakat ağlama seansları çoğaldı gecelerı çığlıkla uyanıp uyumuyor yemek yemiyo diş sıkıntımız bitmşcek sanırım 15 gun oldu ha geldi ha gelecek 5.6 bunlar göya.biz ilkleri bile zor çıkardık bunlar bizi bitirdi
İyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik
Eşim yemez yumurtanın beyazını yiğenimde sarısını yemez :) birlikte kahvaltı yaptığımız zaman ikisi bi yumurtayı yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?