2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun canımcım.atlattınız demek sevindim.
Teşekkür ederim canım
@yaz yagmuru geçmiş olsun canım sizede.allah hemen sifasini versin eşinin.
Tesekkur ederim canım Yiğit te kolayca çıkarır inşallah dişini
bu hafta hastalıklardan diyetler uçtu heralde kimsenin sesi çıkmıyo :)
Benimki biraz uçtu canım ama bu hafta çok hareketliyim yorucu geçiyor tartiya yine pazartesi cikcam bakalım durum nasıl
Geçmiş olsun canım umarım iyi haberlerle gelirsin sırt ağrısı bendede var bebislerle uğraşmaktan galiba

Çok geçmiş olsun canımcım.atlattınız demek sevindim.
Teşekkür ederim canım
@yaz yagmuru geçmiş olsun canım sizede.allah hemen sifasini versin eşinin.
Tesekkur ederim canım Yiğit te kolayca çıkarır inşallah dişini
Benimki biraz uçtu canım ama bu hafta çok hareketliyim yorucu geçiyor tartiya yine pazartesi cikcam bakalım durum nasıl
Geçmiş olsun canım umarım iyi haberlerle gelirsin sırt ağrısı bendede var bebislerle uğraşmaktan galiba

170 boy 70 kg. Eskiden 62 kiloydum ama herkes boyle daha iyi oldugumu soyluyor. 170 e 70 iyi mi kizlar
İyisin cunku bi dr soyle demisti mesela boyun 1.70 kilon 70 kilonda 80 kilodan sonrasi kilolu kismina giriyomus 1.70 boy 60 dan asagi zayif.oluyomusun genelde kilo boya yakin mesefaselrse idealmis yani boynu kilonla orantili ne eksik ne fazla kilo versen de 5 kilodan asagi vermemeye bak alirsan da yine 5 kilo fazlasini gecme biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir

anladim cnm vermemeye bakiyorum çünkü azar azar gidiyor kendiliginden

yok burda tersi olsun senin çocuğun yiyo diye benimki de yesin

hastasıyız kendiliğinden giden kiloların :))

inş miracıkta yicek ayrıca o fotoyu paylaştıktan sonraa hiiiççç mi hiiiççç konuşmaya hakkın yok nerene kilo vercen sen gece gece yoldurtcan kendini bak hanımefendi çizgimden çıkartma beni

Oyy canım kıyamam yavruna .bizde 2 gündür gece gündüz ağlıyoruz.çok huysuz ve uykusuz.diş okadar çok ateş yapmıyo diye biliyom ama diş çıkarken bağışıklık düşermiş
evt cnm diş zamanı bağışıklık düşüyo mutlaka grıp oluyo peki napıcaz hem diş hem grıp sizede geçmiş olsun inşallah

Dr ikiside karışmış dedı ama ilaç vermedı donüşümlü calpol dolven diş okadar yapmazmış bız 39,9gördük korkunçtu şimdide kaşık fobımız oldu görünce ağlıyo şurup sanıyo kıtlıyo apzını yemek yemiyo memede almıyo sürekli ağlıyo ısırıp duruyo ne zormuş bu diş sızede gecmiş olsun

Ben yaptirmadm canm hemsire cok da onemli degl 12. ayda yapcz zaten dedi.ustune de hasta olunca yaptirmadm

Erken yapmislar sanki menenjiti canm yasindan sonra dye biliyorm ben de

İyi aksamlar kizlar sonunda dişimiz cikti bugünü bayram ilan ettik

Hayirli olsun canim:)

Hayırlı olsun dişiniz canım :)
Gökçe'nin 2 Dişi iyice uzadı ve bugün parmağımı Isırdı :)

emrenin de iki disi cikti gecen parmagimi isirdi dis izi cikti

Ben 1 kg ya yakn vermisim canm :)

Aynen canm bize dr oyle demsti dis atesi 37.5 tan fazla olmazmis nitetkim bizimki enfeksiyon ve bronsit cikti.benm oglan da kasik almiyo ek gidayi unuttuk bu aralar ki gundur yogurt yedirebiliyorum sadece.hemsire de zorlama iyilesince kendiliginden yer dedi.zorlamiyorm ben de napym saglikli olsun da.biberon aliyo en azindan

geçmiş olsun :)

Biz de 9. Ayda yaptırttık kızamık aşısını ne döküntü oldu ne de ateş, huzursuzluk bile olmadı gerçi biz hiçbir aşıda problem yaşamadık çok şükür
Bizde yaptırdık kızamığı hiç sorun yaşamadık çok şükür içiniz rahat olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…