2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende gece kek yaptım kızım severek yedi bence artık 10 aylıklar ve yesinler herşeyden ilerde yeme problemli bi çocuk olsun istemiyorum büyüdüler artık kızlarrrr

Eşim sabah işe giderken "aşkım çıktım" diye seslenmiş, benim mutfaktan bi fırlayışım var "neee diş mi çıktı" diye dişle kafayı bozdum ama yok

Hemen hemen ayniyiz canim bende 172 boy 68 dim ama 69 oldum zayif gorundugumu soyluyorlar ama 94le dogum yaptigimdanda olabilir :)
burda kiloma yakin insanlarla olmak nekdrguzell:)) 173 boy 72 kiloyla bnabyle iyisin diyolar bnde 92 doguma gttim:)))

burda kiloma yakin insanlarla olmak nekdrguzell:)) 173 boy 72 kiloyla bnabyle iyisin diyolar bnde 92 doguma gttim:)))
Ben de 90 la doğuma girtim ama boyum sizin yarınız kadar maşallah hepiniz dalyam gibisiniz ben minnacık kaldım valla topikte

Bu ay sonu taşınıyoruz diye eşyaları kolileyeyim dedim, eşyalar dediysem benim kitaplar, filmler ve ayakkabılar ile kıyafetler . 3 büyük valizde zaten doğum öncesi kıyafetlerin duyuyordu zaten şuan bana olmuyorlar, ona rağmen hiçbirşey almadım dediğim halde doğum sonrası kıyafetlerim de bir valiz çıktı :) zavallı eşimin de tek valizde varı yoğu :) ayakkabılarımın hepsi topuklu olduğu ve ben kullanamadığım için kaldırdım iki koli, spor ayakkabı, düz ayakkabı ve çizmeler de bi koli, ayakkabı faslı da 3 koli çıktı. 3 koli edebi kitap, 2 koli mesleki kitap, 1 koli film cd si :) yeminle tam Servet düşmanıymışım ne harcamışım arkadaş bunları satsam bi ev bi araba alırım :)

Offff canım sıkkın. Önümüzdeki cuma son kez ikide çıkıcam işten 23 marttan itibaren üç buçukta çıkıcam. Kızımdan bir buçuk saat daha ayrı kalıcam sanki doğum sonrası ilk kez işe başlayacakmış gibi stresliyim

zor oluyor canim ben ikibucuga gectim mart 1itibariyle de ama alismaya basladim stres olma camm benim

bazen trafik dolayısıyla eve beş on dakika gecikiyorum öyle zamanlarda kırmızı ışıkla bile kavga ettiğim oluyor. yine de ona da şükür bak ben altıda anca evdeyim sıkma canını çalışan anneler nelere alıştık onada alışılır oh hem iki gün tatil var önümüzde şimdi ona odaklanıp keyif zamanı :))

zor oluyor canim ben ikibucuga gectim mart 1itibariyle de ama alismaya basladim stres olma camm benim
Ister istemez strese giriyor insan :/ saat ikiye kadar ayrı kalmaya alıştım bunada alışırım ama genede Gözlerim dolu dolu bugün.
Bende eve koşar adımlarla geliyorum resmen. Senin işin daha zor hatta çilek31 inkş çok daha zor. Halime şükretmem Lazım. Hem 3 buçukta çıkıcam işten hemde yürüyerek 15 dk da evdeyim ama üzülüyorum işte. Iki günlük tatili istemiyordum bile düşün. bu hafta sonu süt iznimin azalacağı haftaya yaklaştırdı beniii

haftasonuna bişi bırakmadan rahat rahat gezesi varsa herkesin temizlik yemek koşuşturmacalar vardır :)))
Bu hafta sonu hava soğuk burda bende işleri yarına bıraktım. Gökçe uyuyo bende yanına yattım uyucam kızımı koklaya koklaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…