- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
bende gece kek yaptım kızım severek yedi bence artık 10 aylıklar ve yesinler herşeyden ilerde yeme problemli bi çocuk olsun istemiyorum büyüdüler artık kızlarrrrAslında alıştırmak lazim dediğin gibi herşeye canım ben herşeyden tattiriyorum ama yumurta bir yaştan önce (beyazı) alerjik deyince Dr cesaret edemedim ama yaşına da birşey kalmadı zaten dun aksam ben de kek yapmıştım ondan verdim sevdi
Eşim sabah işe giderken "aşkım çıktım" diye seslenmiş, benim mutfaktan bi fırlayışım var "neee diş mi çıktı" diyeIki gundur giremiyordum bugun daha iyiyim cok sukur ilaclar etki etmeye basladi.emre de toparlandi ilaclara igneye ve buhara devam tabi sali gunune kadar.
@yazyagmuru gecmis olsun canm
@minnakkartal miranin testlerinde de bi problem cikmaz insallah
Azad da dislensin yahu karaoglan
Hay agzina saglik :)inş miracıkta yicek ayrıca o fotoyu paylaştıktan sonraa hiiiççç mi hiiiççç konuşmaya hakkın yok nerene kilo vercen sen gece gece yoldurtcan kendini bak hanımefendi çizgimden çıkartma beni
Alemsin vallaEşim sabah işe giderken "aşkım çıktım" diye seslenmiş, benim mutfaktan bi fırlayışım var "neee diş mi çıktı" diyedişle kafayı bozdum ama yok
Teşekkür ederim canımIki gundur giremiyordum bugun daha iyiyim cok sukur ilaclar etki etmeye basladi.emre de toparlandi ilaclara igneye ve buhara devam tabi sali gunune kadar.
@yazyagmuru gecmis olsun canm
@minnakkartal miranin testlerinde de bi problem cikmaz insallah
Azad da dislensin yahu karaoglan
bak senHay agzina saglik :)
170 boy 70 kg. Eskiden 62 kiloydum ama herkes boyle daha iyi oldugumu soyluyor. 170 e 70 iyi mi kizlar
burda kiloma yakin insanlarla olmak nekdrguzell:)) 173 boy 72 kiloyla bnabyle iyisin diyolar bnde 92 doguma gttim:)))Hemen hemen ayniyiz canim bende 172 boy 68 dim ama 69 oldum zayif gorundugumu soyluyorlar ama 94le dogum yaptigimdanda olabilir :)
Ben de 90 la doğuma girtim ama boyum sizin yarınız kadarburda kiloma yakin insanlarla olmak nekdrguzell:)) 173 boy 72 kiloyla bnabyle iyisin diyolar bnde 92 doguma gttim:)))
bende uzun değilim ama şükür ki topuklu diye bir gerçek var şu hayattaBen de 90 la doğuma girtim ama boyum sizin yarınız kadarmaşallah hepiniz dalyam gibisiniz ben minnacık kaldım valla topikte
Eşim sabah işe giderken "aşkım çıktım" diye seslenmiş, benim mutfaktan bi fırlayışım var "neee diş mi çıktı" diyedişle kafayı bozdum ama yok
zor oluyor canim ben ikibucuga gectim mart 1itibariyle de ama alismaya basladim stres olma camm benimOffff canım sıkkın. Önümüzdeki cuma son kez ikide çıkıcam işten23 marttan itibaren üç buçukta çıkıcam. Kızımdan bir buçuk saat daha ayrı kalıcam sanki doğum sonrası ilk kez işe başlayacakmış gibi stresliyim
bazen trafik dolayısıyla eve beş on dakika gecikiyorum öyle zamanlarda kırmızı ışıkla bile kavga ettiğim oluyor. yine de ona da şükür bak ben altıda anca evdeyim sıkma canını çalışan anneler nelere alıştık onada alışılır oh hem iki gün tatil var önümüzde şimdi ona odaklanıp keyif zamanı :))Offff canım sıkkın. Önümüzdeki cuma son kez ikide çıkıcam işten23 marttan itibaren üç buçukta çıkıcam. Kızımdan bir buçuk saat daha ayrı kalıcam sanki doğum sonrası ilk kez işe başlayacakmış gibi stresliyim
haftasonuna bişi bırakmadan rahat rahat gezesi varsa herkesin temizlik yemek koşuşturmacalar vardır :)))Kimseler yok bugun
Ister istemez strese giriyor insan :/ saat ikiye kadar ayrı kalmaya alıştım bunada alışırım ama genede Gözlerim dolu dolu bugün.zor oluyor canim ben ikibucuga gectim mart 1itibariyle de ama alismaya basladim stres olma camm benim
Bende eve koşar adımlarla geliyorum resmen. Senin işin daha zor hatta çilek31 inkş çok daha zor. Halime şükretmem Lazım. Hem 3 buçukta çıkıcam işten hemde yürüyerek 15 dk da evdeyim ama üzülüyorum işte. Iki günlük tatili istemiyordum bile düşün. bu hafta sonu süt iznimin azalacağı haftaya yaklaştırdı beniiibazen trafik dolayısıyla eve beş on dakika gecikiyorum öyle zamanlarda kırmızı ışıkla bile kavga ettiğim oluyor. yine de ona da şükür bak ben altıda anca evdeyim sıkma canını çalışan anneler nelere alıştık onada alışılır oh hem iki gün tatil var önümüzde şimdi ona odaklanıp keyif zamanı :))
Bu hafta sonu hava soğuk burda bende işleri yarına bıraktım. Gökçe uyuyo bende yanına yattım uyucam kızımı koklaya koklayahaftasonuna bişi bırakmadan rahat rahat gezesi varsa herkesin temizlik yemek koşuşturmacalar vardır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?