- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ohh misss darısı bizlereBu hafta sonu hava soğuk burda bende işleri yarına bıraktım. Gökçe uyuyo bende yanına yattım uyucam kızımı koklaya koklaya
evet ayrılık yeteri kadar zor saatler uzun birde işyerinde huzursuzluk çok daha kötü olurdu her durumu şükretmek gerek tabi bende en azından işim rahat diye şükrediyorum ve ben bunları yazarken sana mis kokulu uzanmalar uykular bu haftasonu dolu dolu geçsin yeni haftayı düşünmeye fırsatımız olmasın :))Ister istemez strese giriyor insan :/ saat ikiye kadar ayrı kalmaya alıştım bunada alışırım ama genede Gözlerim dolu dolu bugün.
Bende eve koşar adımlarla geliyorum resmen. Senin işin daha zor hatta çilek31 inkş çok daha zor. Halime şükretmem Lazım. Hem 3 buçukta çıkıcam işten hemde yürüyerek 15 dk da evdeyim ama üzülüyorum işte. Iki günlük tatili istemiyordum bile düşün. bu hafta sonu süt iznimin azalacağı haftaya yaklaştırdı beniii
Sağolsun babam uykumu kaçırdı :/ sinir oldum. Iki gündür bizde kalıyor ve eve hep alkollü geliyor. Eve geldiğimde yoktu. Tam telefonu bıraktım uyucam. Aradı Gökçe Uyanıyordu az daha. Gene sarhoş ve tanımadığım bi amcayı telefona verdi benimle Konuşmak istemişevet ayrılık yeteri kadar zor saatler uzun birde işyerinde huzursuzluk çok daha kötü olurdu her durumu şükretmek gerek tabi bende en azından işim rahat diye şükrediyorum ve ben bunları yazarken sana mis kokulu uzanmalar uykular bu haftasonu dolu dolu geçsin yeni haftayı düşünmeye fırsatımız olmasın :))
Allah sabir versin canimSağolsun babam uykumu kaçırdı :/ sinir oldum. Iki gündür bizde kalıyor ve eve hep alkollü geliyor. Eve geldiğimde yoktu. Tam telefonu bıraktım uyucam. Aradı Gökçe Uyanıyordu az daha. Gene sarhoş ve tanımadığım bi amcayı telefona verdi benimle Konuşmak istemişadamı tersleyemedimde. Dedem Yaşında adam. Gelmiş bana babamın küçüklüğünü anlatıyo telde . Offfff şimdi gelir sarhoş sarhoş. Yaaaa gelmişin 60 yaşına ne içkisi ne sarhoşluğu. Hadi benden çekinmiyorsun. Damadındanda mı çekinmiyorsun uyuz oluyorum ya. Çocukluğum babamın sarhoşlukları ile geçti zaten. Artık içki kelimesinden nefret ediyorum. Dünde işyerinde staj yapan liseli bi kız oturdu ağladı Yanımda. Babası alkol alıyormuş sürekli. O Anlattıkça ben Çocukluğuma döndüm. Utanmasam bende ağlıcaktım. eşim çok şükür kırk yılda bir içer. Oda hiç sarhoş olmaz. Şimdi babam gelecek diye korkuyorum resmen. Bi hafta geçsede İstanbula dönse. Gerçi ayıkken çok iyidir ve bana çok yardımcı olur. Genede sarhoş olduğu zaman. Hemen gitsin istiyorum
Sağol canım.Allah sabir versin canim
Üzüldüm canım ya, huzur falan kalmıyordur. Ayıkken bi konuşsan ya da eşin konuşsa, evde bebek olduğu için daha dikkatli olmasını isteseniz, misafirliği bitip kendi evine dönünce yine bildiği gibi davransın ama bebekli evde olmamalıSağolsun babam uykumu kaçırdı :/ sinir oldum. Iki gündür bizde kalıyor ve eve hep alkollü geliyor. Eve geldiğimde yoktu. Tam telefonu bıraktım uyucam. Aradı Gökçe Uyanıyordu az daha. Gene sarhoş ve tanımadığım bi amcayı telefona verdi benimle Konuşmak istemişadamı tersleyemedimde. Dedem Yaşında adam. Gelmiş bana babamın küçüklüğünü anlatıyo telde . Offfff şimdi gelir sarhoş sarhoş. Yaaaa gelmişin 60 yaşına ne içkisi ne sarhoşluğu. Hadi benden çekinmiyorsun. Damadındanda mı çekinmiyorsun uyuz oluyorum ya. Çocukluğum babamın sarhoşlukları ile geçti zaten. Artık içki kelimesinden nefret ediyorum. Dünde işyerinde staj yapan liseli bi kız oturdu ağladı Yanımda. Babası alkol alıyormuş sürekli. O Anlattıkça ben Çocukluğuma döndüm. Utanmasam bende ağlıcaktım. eşim çok şükür kırk yılda bir içer. Oda hiç sarhoş olmaz. Şimdi babam gelecek diye korkuyorum resmen. Bi hafta geçsede İstanbula dönse. Gerçi ayıkken çok iyidir ve bana çok yardımcı olur. Genede sarhoş olduğu zaman. Hemen gitsin istiyorum
Ben telefonda sordum kullan dedi ama şurup damla ayrımı yapmadı. Bi de nutragen varmış toz şeklinde onu da kullanabilirsin dedi. Ama sanırım anlamadı benim derdim içirememek değil ki, içince kabız olması. 16 sında kontrol var, soracakların arasında bu da var. Varsa başka sorusu olan Pazartesi'ye kadar söyleyin kızlarKizlar bu santafer kan şurubun a doktor bebekler için değil çocukların için dedi damlasını kullansan daha iyi dedi. Kullanan arkadaşlar sizin doktorlariniz tavsiye etti dimi size bu şurubu.doktoru benimki gibi konuşan varmı yada aranızda. Terettudde kaldım şimdi.
bize doktr baslayindedi basladik az az bi sknti olmadi cnmArkadaşlar dün yumurtanın beyazi muhabbeti olmuştu ya bugün bir dokuz aylik bebek geldi yumurtanın beyazini vermis annesi allerji olmus cok fena da az daha mi beklesek acaba diye paylasmak istedim
Hayrdir canm?Kızlar bugün ayın 13 ü ve cuma. Yani onüncü cuma
simbo kullniyorum bn memnunumKızlar aranizda ekmek yapma makinesi kullanan ve memnun olan varmi
Onüçüncü cumaya lanetli derler yabize doktr baslayindedi basladik az az bi sknti olmadi cnm
Hayrdir canm?
simbo kullniyorum bn memnunum
Anlayacak bi insan değil canım. Abimlerede gidip aylarca kalıyordu ve hep alkol alıyordu. Abimin eşi bi defasında kovmaktan beter etti. İçkili gelme bu eve falan diye. Sonuç değişmedi. Hatta abimler boşandılar. bazen babamın etkisi olduğunu düşünüyorum. Anlayamıyorum babamı. 28 yaşındayım ve bugüne kadar sarhoş olduğunu hiç kabul etmedi. Hala gelmedi eve. Yani tekefondakinden daha sarhoş gelecekÜzüldüm canım ya, huzur falan kalmıyordur. Ayıkken bi konuşsan ya da eşin konuşsa, evde bebek olduğu için daha dikkatli olmasını isteseniz, misafirliği bitip kendi evine dönünce yine bildiği gibi davransın ama bebekli evde olmamalı
Şuruba çok karşı çıkmadı fakat damlası ni kullansan daha iyi olur dedi. Sor bakalım canım şurubumu damlayimi onerecek seninki Ne diyecek bakalım. Bu doktor ların hepsi ayrı ağızdan konusuyo. Seninkide bebeklere olmaz derse vermiyelim en iyisi damlada bizide kabiz yapiyo nasıl olucak bu kan işi içinden çıkamadık valla.Ben telefonda sordum kullan dedi ama şurup damla ayrımı yapmadı. Bi de nutragen varmış toz şeklinde onu da kullanabilirsin dedi. Ama sanırım anlamadı benim derdim içirememek değil ki, içince kabız olması. 16 sında kontrol var, soracakların arasında bu da var. Varsa başka sorusu olan Pazartesi'ye kadar söyleyin kızlar
Of canım yaa allah sabır versin. çok zor bi durum.esinede mahçup ediyodur seni.Anlayacak bi insan değil canım. Abimlerede gidip aylarca kalıyordu ve hep alkol alıyordu. Abimin eşi bi defasında kovmaktan beter etti. İçkili gelme bu eve falan diye. Sonuç değişmedi. Hatta abimler boşandılar. bazen babamın etkisi olduğunu düşünüyorum. Anlayamıyorum babamı. 28 yaşındayım ve bugüne kadar sarhoş olduğunu hiç kabul etmedi. Hala gelmedi eve. Yani tekefondakinden daha sarhoş gelecek
Kizlar bu santafer kan şurubun a doktor bebekler için değil çocukların için dedi damlasını kullansan daha iyi dedi. Kullanan arkadaşlar sizin doktorlariniz tavsiye etti dimi size bu şurubu.doktoru benimki gibi konuşan varmı yada aranızda. Terettudde kaldım şimdi.
Ben telefonda sordum kullan dedi ama şurup damla ayrımı yapmadı. Bi de nutragen varmış toz şeklinde onu da kullanabilirsin dedi. Ama sanırım anlamadı benim derdim içirememek değil ki, içince kabız olması. 16 sında kontrol var, soracakların arasında bu da var. Varsa başka sorusu olan Pazartesi'ye kadar söyleyin kızlar
üzülme cicim bende senin kadarım ama kilo olarak hepinizden fazlayımBen de 90 la doğuma girtim ama boyum sizin yarınız kadar maşallah hepiniz dalyam gibisiniz ben minnacık kaldım valla topikte
Neyseki eşim çok takmıyor :) hatta ben kızınca bana kızıyor baban o senin diye.Of canım yaa allah sabır versin. çok zor bi durum.esinede mahçup ediyodur seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?