2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet ayrılık yeteri kadar zor saatler uzun birde işyerinde huzursuzluk çok daha kötü olurdu her durumu şükretmek gerek tabi bende en azından işim rahat diye şükrediyorum ve ben bunları yazarken sana mis kokulu uzanmalar uykular bu haftasonu dolu dolu geçsin yeni haftayı düşünmeye fırsatımız olmasın :))

Sağolsun babam uykumu kaçırdı :/ sinir oldum. Iki gündür bizde kalıyor ve eve hep alkollü geliyor. Eve geldiğimde yoktu. Tam telefonu bıraktım uyucam. Aradı Gökçe Uyanıyordu az daha. Gene sarhoş ve tanımadığım bi amcayı telefona verdi benimle Konuşmak istemiş adamı tersleyemedimde. Dedem Yaşında adam. Gelmiş bana babamın küçüklüğünü anlatıyo telde. Offfff şimdi gelir sarhoş sarhoş. Yaaaa gelmişin 60 yaşına ne içkisi ne sarhoşluğu. Hadi benden çekinmiyorsun. Damadındanda mı çekinmiyorsun uyuz oluyorum ya. Çocukluğum babamın sarhoşlukları ile geçti zaten. Artık içki kelimesinden nefret ediyorum. Dünde işyerinde staj yapan liseli bi kız oturdu ağladı Yanımda. Babası alkol alıyormuş sürekli. O Anlattıkça ben Çocukluğuma döndüm. Utanmasam bende ağlıcaktım. eşim çok şükür kırk yılda bir içer. Oda hiç sarhoş olmaz. Şimdi babam gelecek diye korkuyorum resmen. Bi hafta geçsede İstanbula dönse. Gerçi ayıkken çok iyidir ve bana çok yardımcı olur. Genede sarhoş olduğu zaman. Hemen gitsin istiyorum

Allah sabir versin canim

Üzüldüm canım ya, huzur falan kalmıyordur. Ayıkken bi konuşsan ya da eşin konuşsa, evde bebek olduğu için daha dikkatli olmasını isteseniz, misafirliği bitip kendi evine dönünce yine bildiği gibi davransın ama bebekli evde olmamalı

Kizlar bu santafer kan şurubun a doktor bebekler için değil çocukların için dedi damlasını kullansan daha iyi dedi. Kullanan arkadaşlar sizin doktorlariniz tavsiye etti dimi size bu şurubu.doktoru benimki gibi konuşan varmı yada aranızda. Terettudde kaldım şimdi.

Ben telefonda sordum kullan dedi ama şurup damla ayrımı yapmadı. Bi de nutragen varmış toz şeklinde onu da kullanabilirsin dedi. Ama sanırım anlamadı benim derdim içirememek değil ki, içince kabız olması. 16 sında kontrol var, soracakların arasında bu da var. Varsa başka sorusu olan Pazartesi'ye kadar söyleyin kızlar

Arkadaşlar dün yumurtanın beyazi muhabbeti olmuştu ya bugün bir dokuz aylik bebek geldi yumurtanın beyazini vermis annesi allerji olmus cok fena da az daha mi beklesek acaba diye paylasmak istedim
bize doktr baslayindedi basladik az az bi sknti olmadi cnm

Kızlar bugün ayın 13 ü ve cuma. Yani onüncü cuma
Hayrdir canm?
Kızlar aranizda ekmek yapma makinesi kullanan ve memnun olan varmi
simbo kullniyorum bn memnunum

Anlayacak bi insan değil canım. Abimlerede gidip aylarca kalıyordu ve hep alkol alıyordu. Abimin eşi bi defasında kovmaktan beter etti. İçkili gelme bu eve falan diye. Sonuç değişmedi. Hatta abimler boşandılar. bazen babamın etkisi olduğunu düşünüyorum. Anlayamıyorum babamı. 28 yaşındayım ve bugüne kadar sarhoş olduğunu hiç kabul etmedi. Hala gelmedi eve. Yani tekefondakinden daha sarhoş gelecek

Şuruba çok karşı çıkmadı fakat damlası ni kullansan daha iyi olur dedi. Sor bakalım canım şurubumu damlayimi onerecek seninki Ne diyecek bakalım. Bu doktor ların hepsi ayrı ağızdan konusuyo. Seninkide bebeklere olmaz derse vermiyelim en iyisi damlada bizide kabiz yapiyo nasıl olucak bu kan işi içinden çıkamadık valla.

Of canım yaa allah sabır versin. çok zor bi durum.esinede mahçup ediyodur seni.

merhaba hanımlar :) bi gizli takipçi daha aranıza katıldı, her zaman olmasa da ara ara yazabilirim sanırım :) bende santafer kan damlası kullanıyorum kızıma. Sağlık ocağı vegaferon vermişti. Feci şekilde kabız olmuştu kızım. akşama kadar ıkınmaktan yoruluyordu ama santafer hiçbir yan etki yapmadı. Şurupla ilgili bilgim yok ama damlasını çok iyi geldi bize. birde güzel kokuyo diğerini kızım içmiyordu bile, bunu sevdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…