2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Seni anliyorum bnm babamda icerdi ayik gormezdim hc ama bisey oldu biandabirakti namaza basladi. Snra hastalandi 2sene oldu vefat edeli abimde oyle hergun sarhos. Iyiki esim oyle degil

bende bugün spirallendim bayıldık 180 tl bakalım hayırlısıyla kafamız rahat olsun :)
bnde istiyorum esime guvenerek hatami yapiyorum acaba...

benim babamla çocukluk anılarım diyeceğim şey bile çok az bazen kötüsü olsaydı evde olsaydı bile diyesim geliyo evlendikten sonra biraz daha sık görüşür olduk ama yine de onca sene onca mesafe var ama yinede yokluklarını göstermesin Allah babanda bi gün içkiyi bırakabilir inşallah eşinde çok sorun yapmıyorsa Sıkmamaya çalış kendini misafirliği birkaç gün nede olsa

Seni anliyorum bnm babamda icerdi ayik gormezdim hc ama bisey oldu biandabirakti namaza basladi. Snra hastalandi 2sene oldu vefat edeli abimde oyle hergun sarhos. Iyiki esim oyle degil

Hahaha benim babam namaza başlayacak son kişi Hiçte bırakacak gibi değil abimde içer. Neyseki benim eşimde öyle değil.
Az evel deli etti beni. Neyseki uyudu. Yapma diyorum inadına yapıyor.
Ben eşime güvendim Gökçe Doğdu buarada :)

valla bizde korunma diye bişey yoktu ilkinde de öykü oldu zaten her seferi tutarsa ayvayı yeriz olmasa çocuk belki taktırmazdım ama şimdi birine zor bakarken ikinciye gerek yok allah nasip ederse 3 sene sonra inş düşünüyorum

Canım öyle ama inan artık sarhoşluğuna katlanamıyorum. ve kötü anı olacağına uzak olması inan daha iyi. Yaşadım biliyorum. Şuan aynı şeyleri yiğenim yaşıyor ve Elimden bişey gelmiyor o Yüzden abimede çok kızıyorum. Kendi yaşadıklarını kızına yaşattığı için.
Az evel hava güzel olsa gökçeyi de Alıp gidecektim. O kadar deli etti beni. Neyseki uyudu.

benimki kim sokağa gidiyosa ona atlıyo

Bizde oylediyoduk babam icin ama birden bire birakmisti canm.
Biz evkendikten bir sene snra hamile kaldmbn kendi istegimizle. Hep esimkorundu benim. Bn diyorum taktriyim Bosver diyo. Biz ikinciyi Istiyruz ama birazbuyuyuncekiz. Taktr cikarttr Zor yahu:)
.

O ozlew sanirim benim esim cesmeye gtmek istiyo gne bu senede arkadaslar yuzunden onlar seciyo hoteli. Cesme altin yunusu biliyomusun

Benim dr damla vermişti. Ben çok kullanmıyorum kullandığım zamanlarda da şişeyi damlatmak öyle zor ki her yer kan damlası oluyo lekesi de çıkmıyo. Yada ben beceremedim.
Bugün bizim dr kontrolumüz vardı. Aren sadece 160gr almış. 72 cm de boy. Dr özel bi mama aldırdı 15 gün kullanıp gel dedi eğer en az 200 gr almazsa bi anormallik var diyip test yapıcam dedi. Yapısı bu olamaz mı dedim kabul etmedi :) pütürlü yiyecekleri kusuyo dedim yemek vermeden yarımsaat önce bişey verdi. Onu verdikten sonra yemek yedir dedi. Kusmasını önleyecek dedi. Siz test yaptırmadan bu tarz şeyler kullanmışmıydınız?

canım şöyle diyim çocuk doktorumuzda iki gastrocuda mamadan bahsetmedi hiç gastroculardan biri yapısı bu dedi onuda ben kabul etmedim :)) diğeride test ve tedaviye göre kilo almazsa anca o zamn yapısı diyebiliriz ki sanmam tedaviyle düzelir dedi ama her iki gastrocuda testten önce ilaç veremeyiz dedi tam olarak ne olduğunu bilemeden sadece mira iki aylık falandı Çok kustuğu için gaviscon vermişti doktoru onuda bir ay zar zor kullandım çok öğürüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…