Seni anliyorum bnm babamda icerdi ayik gormezdim hc ama bisey oldu biandabirakti namaza basladi. Snra hastalandi 2sene oldu vefat edeliAnlayacak bi insan değil canım. Abimlerede gidip aylarca kalıyordu ve hep alkol alıyordu. Abimin eşi bi defasında kovmaktan beter etti. İçkili gelme bu eve falan diye. Sonuç değişmedi. Hatta abimler boşandılar. bazen babamın etkisi olduğunu düşünüyorum. Anlayamıyorum babamı. 28 yaşındayım ve bugüne kadar sarhoş olduğunu hiç kabul etmedi. Hala gelmedi eve. Yani tekefondakinden daha sarhoş gelecek
bnde istiyorum esime guvenerek hatami yapiyorum acaba...bende bugün spirallendim bayıldık 180 tl bakalım hayırlısıyla kafamız rahat olsun :)
Oh iyi bari esin anlayisliymis neysekiNeyseki eşim çok takmıyor :) hatta ben kızınca bana kızıyor baban o senin diye.
benim babamla çocukluk anılarım diyeceğim şey bile çok az bazen kötüsü olsaydı evde olsaydı bile diyesim geliyo evlendikten sonra biraz daha sık görüşür olduk ama yine de onca sene onca mesafe var ama yinede yokluklarını göstermesin Allah babanda bi gün içkiyi bırakabilir inşallah eşinde çok sorun yapmıyorsa Sıkmamaya çalış kendini misafirliği birkaç gün nede olsaSağolsun babam uykumu kaçırdı :/ sinir oldum. Iki gündür bizde kalıyor ve eve hep alkollü geliyor. Eve geldiğimde yoktu. Tam telefonu bıraktım uyucam. Aradı Gökçe Uyanıyordu az daha. Gene sarhoş ve tanımadığım bi amcayı telefona verdi benimle Konuşmak istemişadamı tersleyemedimde. Dedem Yaşında adam. Gelmiş bana babamın küçüklüğünü anlatıyo telde . Offfff şimdi gelir sarhoş sarhoş. Yaaaa gelmişin 60 yaşına ne içkisi ne sarhoşluğu. Hadi benden çekinmiyorsun. Damadındanda mı çekinmiyorsun uyuz oluyorum ya. Çocukluğum babamın sarhoşlukları ile geçti zaten. Artık içki kelimesinden nefret ediyorum. Dünde işyerinde staj yapan liseli bi kız oturdu ağladı Yanımda. Babası alkol alıyormuş sürekli. O Anlattıkça ben Çocukluğuma döndüm. Utanmasam bende ağlıcaktım. eşim çok şükür kırk yılda bir içer. Oda hiç sarhoş olmaz. Şimdi babam gelecek diye korkuyorum resmen. Bi hafta geçsede İstanbula dönse. Gerçi ayıkken çok iyidir ve bana çok yardımcı olur. Genede sarhoş olduğu zaman. Hemen gitsin istiyorum
Hahaha benim babam namaza başlayacak son kişiSeni anliyorum bnm babamda icerdi ayik gormezdim hc ama bisey oldu biandabirakti namaza basladi. Snra hastalandi 2sene oldu vefat edeliabimde oyle hergun sarhos. Iyiki esim oyle degil
bnde istiyorum esime guvenerek hatami yapiyorum acaba...
valla bizde korunma diye bişey yoktu ilkinde de öykü oldu zaten her seferi tutarsa ayvayı yeriz olmasa çocuk belki taktırmazdım ama şimdi birine zor bakarken ikinciye gerek yok allah nasip ederse 3 sene sonra inş düşünüyorumbnde istiyorum esime guvenerek hatami yapiyorum acaba...
Canım öyle ama inan artık sarhoşluğuna katlanamıyorum. ve kötü anı olacağına uzak olması inan daha iyi. Yaşadım biliyorum. Şuan aynı şeyleri yiğenim yaşıyor ve Elimden bişey gelmiyorbenim babamla çocukluk anılarım diyeceğim şey bile çok az bazen kötüsü olsaydı evde olsaydı bile diyesim geliyo evlendikten sonra biraz daha sık görüşür olduk ama yine de onca sene onca mesafe var ama yinede yokluklarını göstermesin Allah babanda bi gün içkiyi bırakabilir inşallah eşinde çok sorun yapmıyorsa Sıkmamaya çalış kendini misafirliği birkaç gün nede olsa
benimki kim sokağa gidiyosa ona atlıyoKızlar az önce annem gitti giderken miraya gel kızım gidelim diyo mirada bana sıkı sıkı Sarıldı annemde yağa yatır bala yatır annesi işte diyo gitmesem mi acaba yarın sana yardım ederdim hem diyo Kıskançlığın böylesi :)))
Mirada öyledir sadece ben işten gelince bi kaç saat benimle olmak istiyo sora tanımadığı kişiye bile gider o derece :)))) anneminki zamanlama hatasıbenimki kim sokağa gidiyosa ona atlıyo
Bizde oylediyoduk babam icin ama birden bire birakmisti canm.Hahaha benim babam namaza başlayacak son kişiHiçte bırakacak gibi değil abimde içer. Neyseki benim eşimde öyle değil.
Az evel deli etti beni. Neyseki uyudu. Yapma diyorum inadına yapıyor.
Ben eşime güvendim Gökçe Doğdu buarada :)
Benim dr damla vermişti. Ben çok kullanmıyorum kullandığım zamanlarda da şişeyi damlatmak öyle zor ki her yer kan damlası oluyo lekesi de çıkmıyo. Yada ben beceremedim.Şuruba çok karşı çıkmadı fakat damlası ni kullansan daha iyi olur dedi. Sor bakalım canım şurubumu damlayimi onerecek seninki Ne diyecek bakalım. Bu doktor ların hepsi ayrı ağızdan konusuyo. Seninkide bebeklere olmaz derse vermiyelim en iyisi damlada bizide kabiz yapiyo nasıl olucak bu kan işi içinden çıkamadık valla.
Bugün bizim dr kontrolumüz vardı. Aren sadece 160gr almış. 72 cm de boy. Dr özel bi mama aldırdı 15 gün kullanıp gel dedi eğer en az 200 gr almazsa bi anormallik var diyip test yapıcam dedi. Yapısı bu olamaz mı dedim kabul etmedi :) pütürlü yiyecekleri kusuyo dedim yemek vermeden yarımsaat önce bişey verdi. Onu verdikten sonra yemek yedir dedi. Kusmasını önleyecek dedi. Siz test yaptırmadan bu tarz şeyler kullanmışmıydınız?Kızlar az önce annem gitti giderken miraya gel kızım gidelim diyo mirada bana sıkı sıkı Sarıldı annemde yağa yatır bala yatır annesi işte diyo gitmesem mi acaba yarın sana yardım ederdim hem diyo Kıskançlığın böylesi :)))
canım şöyle diyim çocuk doktorumuzda iki gastrocuda mamadan bahsetmedi hiç gastroculardan biri yapısı bu dedi onuda ben kabul etmedim :)) diğeride test ve tedaviye göre kilo almazsa anca o zamn yapısı diyebiliriz ki sanmam tedaviyle düzelir dedi ama her iki gastrocuda testten önce ilaç veremeyiz dedi tam olarak ne olduğunu bilemeden sadece mira iki aylık falandı Çok kustuğu için gaviscon vermişti doktoru onuda bir ay zar zor kullandım çok öğürüyoduBenim dr damla vermişti. Ben çok kullanmıyorum kullandığım zamanlarda da şişeyi damlatmak öyle zor ki her yer kan damlası oluyo lekesi de çıkmıyo. Yada ben beceremedim.
Bugün bizim dr kontrolumüz vardı. Aren sadece 160gr almış. 72 cm de boy. Dr özel bi mama aldırdı 15 gün kullanıp gel dedi eğer en az 200 gr almazsa bi anormallik var diyip test yapıcam dedi. Yapısı bu olamaz mı dedim kabul etmedi :) pütürlü yiyecekleri kusuyo dedim yemek vermeden yarımsaat önce bişey verdi. Onu verdikten sonra yemek yedir dedi. Kusmasını önleyecek dedi. Siz test yaptırmadan bu tarz şeyler kullanmışmıydınız?
Sagol cnm bebek dostu yaziyobi de radissonblu var orası da güzel bi bakın isterseniz
vee benim dogum gunum:)Kızlar bugün ayın 13 ü ve cuma. Yani onüncü cuma
Dogum gunun kutlu olsn ozmn canimvee benim dogum gunum:)
Hepi bortdey :) umut ne almis annesine :)vee benim dogum gunum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?