2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizde istiyoruz ikinciyi ama gökçe biraz büyüsün. :) eşimde taktırmamı istemedi ama ben eşime güvenemedim.

Hepinize tesekkur ederim canlarim güzel dilekleriniz için umut cüzdan almis annesine:)
ohhh ne guzel umutta uc gundur emekliyor darisi dise insallah buyuk bir hevesle bekliyoruz umut ve azaddan baska kimse kalmadi sanirim dissiz

Hadi gözün Aydın :) darısı başımıza

ohhh ne guzel umutta uc gundur emekliyor darisi dise insallah buyuk bir hevesle bekliyoruz umut ve azaddan baska kimse kalmadi sanirim dissiz
Ohh umut beye de maşallah inşallah dişler de yakındır bizde hem umutu hem azadı heyecanla bekliyoruz :))
Öykü de gecen gun pozisyon aldi 3-5 sn durdu oyle sonra yatti surunmeye devam :)
canım bizimde bir haftadır öyledi yanılmıyorsam mahtuana ydı emekleme yöntemi söylemişti akşamları Israrla denedim bugün nihayet sonuçlandı
mahtuana canım çok teşekkürler sen değilsende bu vesileyle söyleyene çok teşekkür ederim :))

ne kadar cok yazıyorsunuz kızlar anca okuyabılıyorum ara ara bole yazıyorum.

Makine çok iyi çekmiyor bi süre sonra sanırım. Çilek de aynını Demişti benimkide hiç çekmiyor :/

canım gecmıs olsun oncelıkle. bır an once eskı sagılgına kavusur esın işallahh.
kardesındede masallahh nasıl elıyle sagıp posete koyuyormuss ??!! sutu coktu demek.

Wolex diye bi marka canım.
aynen canım makına bır sure sora bencede cekmıyor. hanı ıste saatlerce kuzu ıcmıyor ona ragmen elımle sagıyorum sankı daha cok cıkıyor. ımkanım yok tabı elımle sagamaya mecbur makınayı yıne kullanıyorum.
benımkıde wolex canım gayet unlu bır marka avrupada. TR de pek bılınmıyor

Menenjit asisi yaptiran yokmu baska?

Ozel asi canm 155tl fiyati doktr onerdi bizde yaptrdik. Rotayida iyiki yaptrmisiz arkadasimin kizi suan hastanede rotavrusu kapmis.
ben 9 ayda yaptırcaktım kızamıkla bırlıkte. aama ıgne yokmus sıparısle gelıyormus bız bılmıyorduk. o yuzden kaldıı. yoksa ben cok onemsemıstım kesın yaptırcaktım. rotayı yaptırmadım ama bunu yaptırcaktım ama olmadı
13 ayda yaptırcam kısmetse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…