- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
bizde istiyoruz ikinciyi ama gökçe biraz büyüsün. :) eşimde taktırmamı istemedi ama ben eşime güvenemedim.Bizde oylediyoduk babam icin ama birden bire birakmisti canm.
Biz evkendikten bir sene snra hamile kaldmbn kendi istegimizle. Hep esimkorundu benim. Bn diyorum taktriyim Bosver diyo. Biz ikinciyi Istiyruz ama birazbuyuyuncekiz. Taktr cikarttr Zor yahu:)
.
wowwwww bugün lanetli ama canımvee benim dogum gunum:)
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel sağlıklı mutlu yaslara eşin oğlun sonra ilerde belkide kızınla :))vee benim dogum gunum:)
Hepinize tesekkur ederim canlarim güzel dilekleriniz için umut cüzdan almis annesine:)
ohhh ne guzel umutta uc gundur emekliyor darisi dise insallah buyuk bir hevesle bekliyoruz umut ve azaddan baska kimse kalmadi sanirim dissizVe mira nihayet emeklemeye başladıo kadar mutluyum ki ilk emeklediği ana tanık oldum işe girdiğimden beri en büyük endişem ilklerini kaçırmaktı ilk dişler ilk emekleme yanımda oldu inşallah ilk adımlarında da yanında olmak kısmet olur
icini de doldursaymis umutcuk :)Hepinize tesekkur ederim canlarim güzel dilekleriniz için umut cüzdan almis annesine:)
Hadi gözün Aydın :) darısı başımızaVe mira nihayet emeklemeye başladıo kadar mutluyum ki ilk emeklediği ana tanık oldum işe girdiğimden beri en büyük endişem ilklerini kaçırmaktı ilk dişler ilk emekleme yanımda oldu inşallah ilk adımlarında da yanında olmak kısmet olur
Ohh umut beye de maşallah inşallah dişler de yakındır bizde hem umutu hem azadı heyecanla bekliyoruz :))ohhh ne guzel umutta uc gundur emekliyor darisi dise insallah buyuk bir hevesle bekliyoruz umut ve azaddan baska kimse kalmadi sanirim dissiz
canım bizimde bir haftadır öyledi yanılmıyorsamÖykü de gecen gun pozisyon aldi 3-5 sn durdu oyle sonra yatti surunmeye devam :)
umut icini bosaltma taraftari:))icini de doldursaymis umutcuk :)
Inşallah canım o kadar heyecanlandım ki anlatamam yürüse kalp krizi falan geçircem sanırımHadi gözün Aydın :) darısı başımıza
kızlar e bebekte hipp mamalarda sabah 8 e kadar %30 indirim var. ben mama stoğu yaptım
Kizlar ne mamasi. Aliyosnz kavanoz mamalarndanmi pureler flnBende gecen gun 15 kutu aldim mama hic biyerde bulamiyorum dedim yasina kadar stoklayim sonra nasilsa sute geccez
:) :)Inşallah yakındır canım diye düzeltecekken ikinci kez gitti mesaj düşünün heyecandan elim ayağıma Dolandı
Makine çok iyi çekmiyor bi süre sonra sanırım. Çilek de aynını Demişti benimkide hiç çekmiyor :/
canım gecmıs olsun oncelıkle. bır an once eskı sagılgına kavusur esın işallahh.Bende birkaç defa makineyle sagdim az çıkmıştı ama kızım emiyor sutum olmasa bırakırdı emmeyi kardeşim de oğlunu emzirirken makine kullanmadı eliyle sagip poşete koyuyordu bayağı sütü çıkıyordu sanırım makineler tam sagmiyor
aynen canım makına bır sure sora bencede cekmıyor. hanı ıste saatlerce kuzu ıcmıyor ona ragmen elımle sagıyorum sankı daha cok cıkıyor. ımkanım yok tabı elımle sagamaya mecbur makınayı yıne kullanıyorum.Wolex diye bi marka canım.
Menenjit asisi yaptiran yokmu baska?
ben 9 ayda yaptırcaktım kızamıkla bırlıkte. aama ıgne yokmusOzel asi canm 155tl fiyati doktr onerdi bizde yaptrdik. Rotayida iyiki yaptrmisiz arkadasimin kizi suan hastanede rotavrusu kapmis.
Normal biberon maması hipp in canım. %30 indirim olunca aldım.Kizlar ne mamasi. Aliyosnz kavanoz mamalarndanmi pureler fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?