2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar sayfaları ucurmussunuz yine ben giremedim buraya bugün eşim evde onunla ilgileniyorum kizimla ilgileniyorum bir yandan hiç zamanım olmadı birde ogluma ders veren üniversite öğrencileri var gündüz aradılar çaya gelmek için bizde yemeğe cagirdik çocuklar ev yemeği yesinler diye bütün gün ayaktaydim daha yeni oturdum eşim halimi gördü bugün sen haftada bir yardıma kadın al eve bari haftada bir temizliği o yapsın dedi anlatiyordum bütün gün yoruluyorum diye görünce anladı güvenilir bir bayan bulursam her hafta alcam kızlar en azından haftada bir temizlik ütü falan yapsın çok yoruluyorum bugün birde market manav alışverişi yaptım dışarı çıkmaya çıkmaya bir tuhaf olmuşum oglumla gittik fırından ekmek aldım ekmeği unuttum giderken bayan seslendi arkamdan ekmeği unuttunuz diye A 101 e gidiyoruz ben dalmisim hızlı adımlarla oğlum anne a 101i geçiyoruz dedi elimde listeyle girdim iki defa kasadan geri döndüm almayı unuttuklarim için ne olmuşum ben ya üzüldüm kendime

Ne iyi olmuş eşinin evde bunları görmesi yardım Şart tabi helede sana üç çocuk ev eş tek başına kolay mı inşallah iyi biri denk gelir arada rahat edersin dalgınlıkta normal be canım uykusuzluk koşturmaca bende bin kere kontrol ettiğim halde bi bakıyorum ya oyuncak almamışım ne bilim yelek koymamış olmadı Anahtarı unutmuşum :))

vee benim dogum gunum:)
Umutla beraber saglikli mutlu yillar
Neymis canim yontem ben kacirmisim

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım zorlaniyoruz eşim daha önce de demişti bana ben idare etmeye çalıştım masraf olmasın diye sadece doğum yaptığımda ilk zamanlar bayan gelmişti bir hafta hergun ama onun işinden memnun kalmadim son geldiği gün biz hastanedeydik toz almamış bende bir daha cagirmadim ama bakayım iyi biri bulursam cagircam

bızımde canım dun 39,5 atestı hastaneye gıttık hemen yanıyordu kuzum . serım takıldı kan ıdrar tahlılı yapıldı bır sey yok dedı. ates dusururcu 2 ılac verdı o kadar.
sız ne yaptınız canım. sımdı nasıl kuzucuk ???

haklısın canım ınsan 3-5 dk nın hesabını yapıyor ama napıcan ıste sartlar bolee.
benı dusunun valla halınıze sukredın
4 de cıkıyorum ( sımdılık oda ) 6 da evdeyım
2 saat otobuste mınubuste eve zaten yorgun argın gııdyorum
sabah 8 de cıkıyorum :

canım bu arada baban ıcınde gercekten zormus. oz baban deıl mı ??
sole acık acık. konus. bende hayatta kabul etmem yanı. abının esı ıyı soylemıs ( ayrılarmıs gercı ama ) sende sole konus yanı.
bıde senın yavruna ornek olucak ılerde onu dusun. bu olaylar sadece senı etkılemıycek o zaman !! ben mısal hıc bır zaman cocugumun onunde deıl ıcmek ıckı sofrasında bıle oturrtmak ıstemem. işallahda olmıycak ılerde bole bır sey.
o yuzden buna bır onlem alman lagzım. nasıl senın kucuklıgunu etkılemıs, sımdıde senın kuzunu etkılıycek, bu sahneler goruntuler sımdıden bıle onun beynınde yer edıyor bılıncaltında saklanıyor.

Son düzenleme:
Umutla beraber saglikli mutlu yillar

Neymis canim yontem ben kacirmisim
yöntemide düzgün uyguluyomuyum bilmiyorum canım ama emekleme pozisyonuna getirip tek elimi göbeğinin altına koydum diğeriyle kol ve bacaklarını atmasına yardımcı oldum önüne de sevdiği bişi koydum ki genelde telefon :)) yaklaşınca alkış kıyamet oyun gibş oldu ilk başta baya zorlandık beceremedik falan ama hergün Israrla deneyince bugün sonuç verdi :))

canım kuzuya geçmiş olsun inşallah iidir şimdi
Evet canım koşulların ne yazıkki ağır allahım yardımcın olsun inşallah en kısa sürede bi çözüm bulunur

Kızlar aranizda ekmek yapma makinesi kullanan ve memnun olan varmi
benım makınam var evlendıgımızden berı ama hala kutusundaa beko nun. kullanmak nasıp olmadı :

vee benim dogum gunum:)
nıce yıllara canım. ıykı dogdunnn

kızlar e bebekte hipp mamalarda sabah 8 e kadar %30 indirim var. ben mama stoğu yaptım
ne maması canım ??? devam sutu muu anlamadım

ooo hayırlı olsun canım , ne guzellişallah yurudugunude ılk sen gorursunnn :)

Kızım 8.5 aylık ne sürünüyor be emekliyor
benım kı nerdese 9,5 aylık bırak yurume emekleme oturamıyor bıleee
en tembel kız benımkı :)

valla cozum yok gıbı canım. benı enayı secmısler işte. resmen mobbıng uygulanuyor. olacagı su kı ayrılcam dava acıcam. olacak bu gıbı. içerde kac senelık tazmınatım var. kovsalar keske ama kovmazlardaaa. malesef olacak bu gıbı

Sağol canım inşallah bana nasip olur bu konuda biraz bencillik hakkım sanırım :)) mümkün olduğunca dayanmaya çalışsan canım o arada iş bakınsan faln birde genelde davarda işçi kazanıyor diye biliyorum ama Tazminatı riske atmakta kolay değil

Kiyamam kuzuya geçmiş olsun canim

eg tabı canımm, herkezın kuzusu kendıne ozell kı hepımız bencılız tabıı :):)
bende ole bılıyorum ıscının yanında. kaldıkı o kadar personel arasından bı tek ben en uzak yere gonderılıyorsam burda mobbıng oldugu ortada. tazmınatımıda o davayla alabılırım dıye bılıyorum. yoksa onca yılı bırakıp olece cekıp gıtsem onların ısıne gelır zaten. bır sure daha dayancam bakalım nolckkk beklıyorum

Hakkında en hayırlısı olsun canım benim
Çok fena grip oldum başım çatlıyor inşallah umuta bulastirmadan atlatirim
geçmiş olsun canım acil şifalar

Bugun peditus a basladik bizde haftasonu girecek araya diye saglikocagina gittim burnu akiuo zaten geniz akintisi var dedi ilac verdi cok sukur baska sorun yok

Bu arada arabamizi filan sattik ev bakiyiruz bikac gun canim sıkıldı ama simdi duruma alıştım bi iki de ev begenince bugun daha iyiyim :))

isimdeyimgucumdeyim sagol canim sayende ebebekten mama stoğu yapcaz bitmisti mamalar emmeyi birakinca daha cok mama tuketmeye basladik

ah benimki de hipp içse keşke zilli ne anlıyosa keçili mamadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…