Ne iyi olmuş eşinin evde bunları görmesi yardım Şart tabi helede sana üç çocuk ev eş tek başına kolay mı inşallah iyi biri denk gelir arada rahat edersin dalgınlıkta normal be canım uykusuzluk koşturmaca bende bin kere kontrol ettiğim halde bi bakıyorum ya oyuncak almamışım ne bilim yelek koymamış olmadı Anahtarı unutmuşum :))Kızlar sayfaları ucurmussunuz yine ben giremedim buraya bugün eşim evde onunla ilgileniyorum kizimla ilgileniyorum bir yandan hiç zamanım olmadı birde ogluma ders veren üniversite öğrencileri var gündüz aradılar çaya gelmek için bizde yemeğe cagirdik çocuklar ev yemeği yesinler diye bütün gün ayaktaydim daha yeni oturdum eşim halimi gördü bugün sen haftada bir yardıma kadın al eve bari haftada bir temizliği o yapsın dedi anlatiyordum bütün gün yoruluyorum diye görünce anladı güvenilir bir bayan bulursam her hafta alcam kızlar en azından haftada bir temizlik ütü falan yapsın çok yoruluyorum bugün birde market manav alışverişi yaptım dışarı çıkmaya çıkmaya bir tuhaf olmuşum oglumla gittik fırından ekmek aldım ekmeği unuttum giderken bayan seslendi arkamdan ekmeği unuttunuz diye A 101 e gidiyoruz ben dalmisim hızlı adımlarla oğlum anne a 101i geçiyoruz dedi elimde listeyle girdim iki defa kasadan geri döndüm almayı unuttuklarim için ne olmuşum ben ya üzüldüm kendime
Umutla beraber saglikli mutlu yillarvee benim dogum gunum:)
Neymis canim yontem ben kacirmisimOhh umut beye de maşallah inşallah dişler de yakındır bizde hem umutu hem azadı heyecanla bekliyoruz :))
canım bizimde bir haftadır öyledi yanılmıyorsam @mahtuana ydı emekleme yöntemi söylemişti akşamları Israrla denedim bugün nihayet sonuçlandı
@mahtuana canım çok teşekkürler sen değilsende bu vesileyle söyleyene çok teşekkür ederim :))
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım zorlaniyoruz eşim daha önce de demişti bana ben idare etmeye çalıştım masraf olmasın diye sadece doğum yaptığımda ilk zamanlar bayan gelmişti bir hafta hergun ama onun işinden memnun kalmadim son geldiği gün biz hastanedeydik toz almamış bende bir daha cagirmadim ama bakayım iyi biri bulursam cagircamNe iyi olmuş eşinin evde bunları görmesi yardım Şart tabi helede sana üç çocuk ev eş tek başına kolay mı inşallah iyi biri denk gelir arada rahat edersin dalgınlıkta normal be canım uykusuzluk koşturmaca bende bin kere kontrol ettiğim halde bi bakıyorum ya oyuncak almamışım ne bilim yelek koymamış olmadı Anahtarı unutmuşum :))
bızımde canım dun 39,5 atestı hastaneye gıttık hemen yanıyordu kuzum . serım takıldı kan ıdrar tahlılı yapıldı bır sey yok dedı. ates dusururcu 2 ılac verdı o kadar.Canim 6 gun suren atesin sebebi dis mi? Benim oglanda 6 gundur atesli 39.5 a kadar cikti. Ilk iki dr bogaz enfeksiyonu dedi. Bugun kulak burun bogaza götürdük bogazinda birsey yok viral bir durum arti alerjisi var dedi. Birsey anlamadim apriorinin dedigi gibi nedir bu tutarsizlik anlamadim.
Offff canım sıkkın. Önümüzdeki cuma son kez ikide çıkıcam işten23 marttan itibaren üç buçukta çıkıcam. Kızımdan bir buçuk saat daha ayrı kalıcam sanki doğum sonrası ilk kez işe başlayacakmış gibi stresliyim
bazen trafik dolayısıyla eve beş on dakika gecikiyorum öyle zamanlarda kırmızı ışıkla bile kavga ettiğim oluyor. yine de ona da şükür bak ben altıda anca evdeyim sıkma canını çalışan anneler nelere alıştık onada alışılır oh hem iki gün tatil var önümüzde şimdi ona odaklanıp keyif zamanı :))
haklısın canım ınsan 3-5 dk nın hesabını yapıyor ama napıcan ıste sartlar bolee.Ister istemez strese giriyor insan :/ saat ikiye kadar ayrı kalmaya alıştım bunada alışırım ama genede Gözlerim dolu dolu bugün.
Bende eve koşar adımlarla geliyorum resmen. Senin işin daha zor hatta çilek31 inkş çok daha zor. Halime şükretmem Lazım. Hem 3 buçukta çıkıcam işten hemde yürüyerek 15 dk da evdeyim ama üzülüyorum işte. Iki günlük tatili istemiyordum bile düşün. bu hafta sonu süt iznimin azalacağı haftaya yaklaştırdı beniii
yöntemide düzgün uyguluyomuyum bilmiyorum canım ama emekleme pozisyonuna getirip tek elimi göbeğinin altına koydum diğeriyle kol ve bacaklarını atmasına yardımcı oldum önüne de sevdiği bişi koydum ki genelde telefon :)) yaklaşınca alkış kıyamet oyun gibş oldu ilk başta baya zorlandık beceremedik falan ama hergün Israrla deneyince bugün sonuç verdi :))Umutla beraber saglikli mutlu yillar
Neymis canim yontem ben kacirmisim
canım kuzuya geçmiş olsun inşallah iidir şimdibızımde canım dun 39,5 atestı hastaneye gıttık hemen yanıyordu kuzum . serım takıldı kan ıdrar tahlılı yapıldı bır sey yok dedı. ates dusururcu 2 ılac verdı o kadar.
sız ne yaptınız canım. sımdı nasıl kuzucuk ???
haklısın canım ınsan 3-5 dk nın hesabını yapıyor ama napıcan ıste sartlar bolee.
benı dusunun valla halınıze sukredın
4 de cıkıyorum ( sımdılık oda ) 6 da evdeyım
2 saat otobuste mınubuste eve zaten yorgun argın gııdyorum
sabah 8 de cıkıyorum:
benım makınam var evlendıgımızden berı ama hala kutusundaa beko nun. kullanmak nasıp olmadıKızlar aranizda ekmek yapma makinesi kullanan ve memnun olan varmi
nıce yıllara canım. ıykı dogdunnnvee benim dogum gunum:)
ne maması canım ??? devam sutu muu anlamadımkızlar e bebekte hipp mamalarda sabah 8 e kadar %30 indirim var. ben mama stoğu yaptım
ooo hayırlı olsun canım , ne guzellişallah yurudugunude ılk sen gorursunnn :)Ve mira nihayet emeklemeye başladıo kadar mutluyum ki ilk emeklediği ana tanık oldum işe girdiğimden beri en büyük endişem ilklerini kaçırmaktı ilk dişler ilk emekleme yanımda oldu inşallah ilk adımlarında da yanında olmak kısmet olur
benım kı nerdese 9,5 aylık bırak yurume emekleme oturamıyor bıleeeKızım 8.5 aylık ne sürünüyor be emekliyor
valla cozum yok gıbı canım. benı enayı secmısler işte. resmen mobbıng uygulanuyor. olacagı su kı ayrılcam dava acıcam. olacak bu gıbı. içerde kac senelık tazmınatım var. kovsalar keske ama kovmazlardaaa. malesef olacak bu gıbıyöntemide düzgün uyguluyomuyum bilmiyorum canım ama emekleme pozisyonuna getirip tek elimi göbeğinin altına koydum diğeriyle kol ve bacaklarını atmasına yardımcı oldum önüne de sevdiği bişi koydum ki genelde telefon :)) yaklaşınca alkış kıyamet oyun gibş oldu ilk başta baya zorlandık beceremedik falan ama hergün Israrla deneyince bugün sonuç verdi :))
canım kuzuya geçmiş olsun inşallah iidir şimdi
Evet canım koşulların ne yazıkki ağır allahım yardımcın olsun inşallah en kısa sürede bi çözüm bulunur
Sağol canım inşallah bana nasip olur bu konuda biraz bencillik hakkım sanırım :)) mümkün olduğunca dayanmaya çalışsan canım o arada iş bakınsan faln birde genelde davarda işçi kazanıyor diye biliyorum ama Tazminatı riske atmakta kolay değilbenım makınam var evlendıgımızden berı ama hala kutusundaa beko nun. kullanmak nasıp olmadı:
nıce yıllara canım. ıykı dogdunnn
ne maması canım ??? devam sutu muu anlamadım
ooo hayırlı olsun canım , ne guzellişallah yurudugunude ılk sen gorursunnn :)
benım kı nerdese 9,5 aylık bırak yurume emekleme oturamıyor bıleee
en tembel kız benımkı :)
valla cozum yok gıbı canım. benı enayı secmısler işte. resmen mobbıng uygulanuyor. olacagı su kı ayrılcam dava acıcam. olacak bu gıbı. içerde kac senelık tazmınatım var. kovsalar keske ama kovmazlardaaa. malesef olacak bu gıbı
Kiyamam kuzuya geçmiş olsun canimbu arada buranın şerifinden pedagog a terfı oldum yaaa ( fahri pedegog lukdan asli pedegog luga ogectım ). kızımıda forumun en tembel kuzusu ilan edıyorum :):)
yavrucagım atesten kavruldu kuzum benım. şimdi Allaga sukurr bıraz daha ıyı.
sagol canım tesekkurlerrrKiyamam kuzuya geçmiş olsun canim
eg tabı canımm, herkezın kuzusu kendıne ozell kı hepımız bencılız tabıı :):)Sağol canım inşallah bana nasip olur bu konuda biraz bencillik hakkım sanırım :)) mümkün olduğunca dayanmaya çalışsan canım o arada iş bakınsan faln birde genelde davarda işçi kazanıyor diye biliyorum ama Tazminatı riske atmakta kolay değil
Hakkında en hayırlısı olsun canım benimeg tabı canımm, herkezın kuzusu kendıne ozell kı hepımız bencılız tabıı :):)
bende ole bılıyorum ıscının yanında. kaldıkı o kadar personel arasından bı tek ben en uzak yere gonderılıyorsam burda mobbıng oldugu ortada. tazmınatımıda o davayla alabılırım dıye bılıyorum. yoksa onca yılı bırakıp olece cekıp gıtsem onların ısıne gelır zaten. bır sure daha dayancam bakalım nolckkk beklıyorum
geçmiş olsun canım acil şifalarÇok fena grip oldum başım çatlıyor inşallah umuta bulastirmadan atlatirim
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
kızlar e bebekte hipp mamalarda sabah 8 e kadar %30 indirim var. ben mama stoğu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?