anlamıyor ki canım. Anlasa içmez zatenbızımde canım dun 39,5 atestı hastaneye gıttık hemen yanıyordu kuzum . serım takıldı kan ıdrar tahlılı yapıldı bır sey yok dedı. ates dusururcu 2 ılac verdı o kadar.
sız ne yaptınız canım. sımdı nasıl kuzucuk ???
haklısın canım ınsan 3-5 dk nın hesabını yapıyor ama napıcan ıste sartlar bolee.
benı dusunun valla halınıze sukredın
4 de cıkıyorum ( sımdılık oda ) 6 da evdeyım
2 saat otobuste mınubuste eve zaten yorgun argın gııdyorum
sabah 8 de cıkıyorum:
canım bu arada baban ıcınde gercekten zormus. oz baban deıl mı ??
sole acık acık. konus. bende hayatta kabul etmem yanı. abının esı ıyı soylemıs ( ayrılarmıs gercı ama ) sende sole konus yanı.
bıde senın yavruna ornek olucak ılerde onu dusun. bu olaylar sadece senı etkılemıycek o zaman !! ben mısal hıc bır zaman cocugumun onunde deıl ıcmek ıckı sofrasında bıle oturrtmak ıstemem. işallahda olmıycak ılerde bole bır sey.
o yuzden buna bır onlem alman lagzım. nasıl senın kucuklıgunu etkılemıs, sımdıde senın kuzunu etkılıycek, bu sahneler goruntuler sımdıden bıle onun beynınde yer edıyor bılıncaltında saklanıyor.
Canım ablam Türkiye'de bankada çalışırken çıkmak istiyordu ama Tazminat yanar diye çıkamıyordu. Zorla attırdı kendini :) kart satışı için il dışına göndermeye kalktılar ablam gitmedi falan. Sonunda Dayanamayıp attılar. Tazminatınıda verdiler :)eg tabı canımm, herkezın kuzusu kendıne ozell kı hepımız bencılız tabıı :):)
bende ole bılıyorum ıscının yanında. kaldıkı o kadar personel arasından bı tek ben en uzak yere gonderılıyorsam burda mobbıng oldugu ortada. tazmınatımıda o davayla alabılırım dıye bılıyorum. yoksa onca yılı bırakıp olece cekıp gıtsem onların ısıne gelır zaten. bır sure daha dayancam bakalım nolckkk beklıyorum
bizi unuttuuuuunnnnn :))ohhh ne guzel umutta uc gundur emekliyor darisi dise insallah buyuk bir hevesle bekliyoruz umut ve azaddan baska kimse kalmadi sanirim dissiz
bizmde ustler kabarik doktr ustten gelick dediGünaydın güzel anneler oğlum 8.5 aylık oldu. Hep alt dişlere baktım yok daha kabarmamış çıkmayacak dedim ama oğlum çok huzursuzdu. Dün bir baktım üst ön dişler kabarmış çıkmak üzere, ben çok tedirgin oldum. Sizde de üst dişleri önce çıkaran oldumu.
Sağol canım bende yazmıştım buraya olmuyo beceremiyorum diye ama baktım ondan sonra biraz daha hazır gibi yine denedim bi kaç gün daa bu kez oldu o yüzden hazır sürünmeler başlamışken devam et bencede eninde sonunda işe yarıyo@minnakkartal tebrik ederim ben pes etmistim emeklemeye calistirirken cok agliyordu ama sen pes etmemissin tebrik ederim gerci cok az yapmamla bile surunmeye basladi biraz daha drneyim en iyisi
Ben bebelac Aptamil ve herobabye güvenmiyorum. Herobaby ve Aptamile GDO Yüzünden güvenmiyorum ama bebelaca neden güvenmiyorum inan bilmiyorum tamamen içgüdüsel sanırım :)aaay e-bebek zaten her gün en az 2 mesaj,2 mail atmadan kapatmıyor günü..ama güzel oluyor,indirimleri öğreniyorum bende
Biz Bebelac kullanıyoruz bu arada..
Banada motilium kusma önleyici ve smilac high energy diye bi mama verdi.. Bakalım kilo alacak mı. Sağol cnm bilgiler için..canım şöyle diyim çocuk doktorumuzda iki gastrocuda mamadan bahsetmedi hiç gastroculardan biri yapısı bu dedi onuda ben kabul etmedim :)) diğeride test ve tedaviye göre kilo almazsa anca o zamn yapısı diyebiliriz ki sanmam tedaviyle düzelir dedi ama her iki gastrocuda testten önce ilaç veremeyiz dedi tam olarak ne olduğunu bilemeden sadece mira iki aylık falandı Çok kustuğu için gaviscon vermişti doktoru onuda bir ay zar zor kullandım çok öğürüyodu
Bende tebrik ediyorum seni :) aren de çok ağlıyo bende bırakıyorum hemen.. ama çok içimde kaldı emeklememesi..Sağol canım bende yazmıştım buraya olmuyo beceremiyorum diye ama baktım ondan sonra biraz daha hazır gibi yine denedim bi kaç gün daa bu kez oldu o yüzden hazır sürünmeler başlamışken devam et bencede eninde sonunda işe yarıyo
Çok geçmiş olsun sanada bebeğine de. Bizimki bi atakla resmen iştahı açıldı artık gayet güzel yiyor ama hiç kilo almıyo.Gunaydin hanimlar ben agir sekilde nezle oldum bugun daha iyiyim hasta hasta bebek bakmak baya zor oluyor kendinize dikkat edin.
Bizde persembe gunu bir kaza atlattik kafadini kanepeye carpti korkumda cocugu acile goturfum acildeki doktor film cekmek istefi ben istemedim cocuk doktoruyla gorustum muayene etti cok sukur birsey olmadi baya korktum ama.
Bu arada emekleden bahsetmisiniz bizimki yedi aylik olmadan emeklemeye basladi yani iki aydir emekliyir kaneoelere tutunarak yuruyor ama noyle daha zor oluyor surekli dikkat etmek lazim gizum surekli uzerinde pesinde gezmekten iki kg verdim bu acidan iyi oldu.
Bu arada ignelere devam ediyoruz ve kizimin istahi acildi resmen o yuzden bebegibizde ihtasizlik vatsa idrar yollarinda enfeksiyon olablir bi tahlil yaptirtin derim.
canım çok geçmiş olsun bahar geçişi vurdu heralde bir çok Kişiyi çok şükür ucuz atlatmışsınız bu kuzular göz önünden ayırmaya gelmiyo heran tetikte olmak gerekmiş bende mira düştükten sonra ekstra dikkat ediyorum biz daa yeni emekledik bunda bile geceden beri emeklemek istiyo tutunup yürümesi ne güzel oluyodur :)) bizde idrar kan dışkı hepsini verdik inşallah iştahımıza bi çözüm bulunurGunaydin hanimlar ben agir sekilde nezle oldum bugun daha iyiyim hasta hasta bebek bakmak baya zor oluyor kendinize dikkat edin.
Bizde persembe gunu bir kaza atlattik kafadini kanepeye carpti korkumda cocugu acile goturfum acildeki doktor film cekmek istefi ben istemedim cocuk doktoruyla gorustum muayene etti cok sukur birsey olmadi baya korktum ama.
Bu arada emekleden bahsetmisiniz bizimki yedi aylik olmadan emeklemeye basladi yani iki aydir emekliyir kaneoelere tutunarak yuruyor ama noyle daha zor oluyor surekli dikkat etmek lazim gizum surekli uzerinde pesinde gezmekten iki kg verdim bu acidan iyi oldu.
Bu arada ignelere devam ediyoruz ve kizimin istahi acildi resmen o yuzden bebegibizde ihtasizlik vatsa idrar yollarinda enfeksiyon olablir bi tahlil yaptirtin derim.
canım sen normalde mama kullanıyomuydun takviye olarak mı verdi doktor bizimki hiç mamadan bahsetmedi emiyosa yeterli diyo sürekli çok şükür sütüm var ama yaramıyo mı diye Aklım kalmıyor değil gerçi şu test ve tedaviye göre emin olucam heralde inşallah kilo alırlarBanada motilium kusma önleyici ve smilac high energy diye bi mama verdi.. Bakalım kilo alacak mı. Sağol cnm bilgiler için..
Bnde hipp aptamil herobaby e guvenmiyorum gdo var 3undedeBen bebelac Aptamil ve herobabye güvenmiyorum. Herobaby ve Aptamile GDO Yüzünden güvenmiyorum ama bebelaca neden güvenmiyorum inan bilmiyorum tamamen içgüdüsel sanırım :)
Canim tesekkur ederim dileklerin icin insallah Miranin tum tahlilleri temiz cikar evet bu donem cok dikkat istiyor ve uc yasina kadar cok dikkatli olmak gerkiyormus cunku hic berseyin farkinda degiller kuzular.canım çok geçmiş olsun bahar geçişi vurdu heralde bir çok Kişiyi çok şükür ucuz atlatmışsınız bu kuzular göz önünden ayırmaya gelmiyo heran tetikte olmak gerekmiş bende mira düştükten sonra ekstra dikkat ediyorum biz daa yeni emekledik bunda bile geceden beri emeklemek istiyo tutunup yürümesi ne güzel oluyodur :)) bizde idrar kan dışkı hepsini verdik inşallah iştahımıza bi çözüm bulunur
canım sen normalde mama kullanıyomuydun takviye olarak mı verdi doktor bizimki hiç mamadan bahsetmedi emiyosa yeterli diyo sürekli çok şükür sütüm var ama yaramıyo mı diye Aklım kalmıyor değil gerçi şu test ve tedaviye göre emin olucam heralde inşallah kilo alırlar
Hipp de de varmi gdo ben de siparis verdim hipp bu sabahBnde hipp aptamil herobaby e guvenmiyorum gdo var 3undede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?