2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
oh maşallah Öykü kıza arada ki farkı kapatır yakın zamanda benim ikinize de güvenim tam :)) hastalığı atlatsın bi an önce tartıda öne bile geçersiniz inşallah

Hipp de de varmi gdo ben de siparis verdim hipp bu sabah

'Organik' mamada GDO çıktı!

Almanya'da 'organik' olarak satışa sunulan bebek mamalarının genetiği değiştirilmiş sebze ile hazırlandığı ortaya çıktı. Söz konusu mamaları hazırlayan üreticiler arasında Hipp ve Demeter'in adları da geçiyor.

#fikriniyaz

Almanya'da 'organik' olarak satışa sunulan bebek mamalarının genetiği değiştirilmiş sebze ile hazırlandığı ortaya çıktı. Söz konusu mamaları hazırlayan üreticiler arasında Hipp ve Demeter'in adları da geçiyor.

Alman ikinci devlet televizyonu ZDF'de yayınlanan "WISO" programının uzmanları Demeter'in ürettiği "siyah pirinç ve brokoli" içerikli üründe genetiği değiştirilmiş sebze tespit ederken, Hipp'in imal ettiği her dört mamadan birinde de benzeri durumla karşılaştı.

Farklı şehirlerde toplam 37 adet ürünü inceleyen araştırmacılar, bundan yaklaşık iki ay önce yine Demeter markasını taşıyan dondurulmuş karnabaharın da genetiğinin değiştirildiğini ortaya çıkarmıştı.

Bunun üzerine söz konusu ürünü piyasadan geri çeken Demeter'den, "WISO'nun bebek mamaları üzerinde yaptığı araştırmada Demeter brokolisi yoksa, bu ürünümüzü geri çekeceğiz." açıklaması yapıldı.

Diğer üretici Hipp ise WISO'nun araştırmasını kendilerinin de inceleyeceğini duyurarak, Hipp'te sadece genetiği değiştirilmemiş sebze ürünlerinin kullanılmasına izin verildiği açıkladı.

Bu iki marka Türkiye'de de bazı pazarlama şirketleri tarafından internet üzerinden pazarlanıyor ve yoğun talep görüyor.

Arkadaslar iki sorum olcak birincisi hala suyu kaynatarakmi veriyosnz ben coktan brktm kaynatmayi yanlismi yapiyrm acaba bir de et suyu kemik suyu vs buZluga koyanlar nasi neyle koyuyosnz buzdolabi posetinde denedm yokya olmadi int de buZluk icin poset gordm ama migros vs bi iki yere baktm yok ole bsy snra yemklerine koymak istedgnzde olece buzlu sklde icine mi atiyosunz

Ben hic kaynatmadim suyu
migrosta buz poseti var ama ben srvmedim onlari buz yapmak icin alnistim bi ara ben kucuk plastik kaplara koyuyorum bi corbalik icine etindende koyuyorum buz kaliplarina yapiyorum bi de hepsini buzlu koyuyorum yaparken

Ben bebelac Aptamil ve herobabye güvenmiyorum. Herobaby ve Aptamile GDO Yüzünden güvenmiyorum ama bebelaca neden güvenmiyorum inan bilmiyorum tamamen içgüdüsel sanırım :)

ahahahah bende neden dicektim ki cevabını okudum güldüm ayol alemsin ben başından beri Bebelac kullanıyorum ve seviyorum

Ben hic kaynatmadim suyu
migrosta buz poseti var ama ben srvmedim onlari buz yapmak icin alnistim bi ara ben kucuk plastik kaplara koyuyorum bi corbalik icine etindende koyuyorum buz kaliplarina yapiyorum bi de hepsini buzlu koyuyorum yaparken
Yahu ben iki kez kaynatmadan verdim sonrasinda amip oldu oglum, kendi kendimi yedim gunlerce niye kaynatmadan verdim benim yüzümden oldu diye. Bende kaynatmak istemiyorum artik ama korkuyoruuuuuuummmmmm

Slm kızlar şu diş çıkarma dönemini bi atlatsak çok rahatlayacazda baya bi zaman alacak gibi.. ilk iki dişten sorun yaşamadık ama üst dişler baya zorluyo gibi ishal iştahsızlık ve ateş ha bi de burnu tıkalı dün ateşi 39.3 oldu doktora gittik enfeksiyon olabilir dedi gönderdi 39.5- 40 olursa getirin dedi. .bi iniyo bi çıkıyo şuan 38.5 bu nezamana kadar devam eder

Buzdolabi posetine koyuyorum bide gecen hafta bimden buz kalibi aldm ona koydum. Cozulmeden atiyorum corbasina. Suyu hep kaynatiyorum bn

Sadece bir kez hippten devam sutu ve tahilli kasik mamasi aldim ikisinide yarilayamadan cope attim (belli bir sure icerisinde tuketilmesi gerektigi icin).
Yazdiklarini okuyunca onuda almam artik. Zaten (Allah mecbur etmesin) acayip bir antipatim var hazir gidalara karsi

ben hala kaynatarak veriyorum aslında bırakmak istiyorum ama bi taraftan korkuyorum da bende de me diye aldığımı bilmediğim minik plastik kaplar vardı şimdi bu sebeple çok işime yaradı Buzlu şekilde atıyorum ben canım
ayy inşallah bir An önce düşer ateşi şu dişler gelmeyincede gelincede bi sürü sıkıntı

ahahahah bende neden dicektim ki cevabını okudum güldüm ayol alemsin ben başından beri Bebelac kullanıyorum ve seviyorum
Gökçeye ne verirsen içer :) aptamil sma bebelac hipp hepsini ayırt etmeksizin içti. Ara sıra hipp harici alıyorum değişiklik olsun diye ama Aptamili bi daha almama kararı aldık eşimle :)

Bütün mamalar hakkında çıkıyor böyle haberler. Neye güveneceğimizi şaşırdık ama ne kadar doğru bi haber araştırmak Lazım. Aptamil ve herobabyninki resmi belgeler ile kanıtlı.

Ben 6. Aydan beri kaynatmıyorum suyu. Et suyunuda bi kaç gün içinde tüketeceğim miktarı kavanoza koyup buzdolabına koyuyorum. Kalanı buz kalıplarına koyup donduruyorum. Çözülmeden atıyorum yemeğine.

Çok fena grip oldum başım çatlıyor inşallah umuta bulastirmadan atlatirim
gecmıs olsun canım .
işallah gecmez kuzuya . dıkkat et

anlamıyor ki canım. Anlasa içmez zaten kaç yaşındasın hala içiyorsun. Torunun var onu içkili sevemezsin diyorum. Beni istemiyorsan gideyim oluyor cevabı deli oldum dün.
gelmesın canım . soleee, bu sekılde ıstemıyorum evet de yanı.sonuctaa bu ıs hem babanada zarar verıyor hem kuzunada yarın obur gun esınede batmaya baslıycak emın ol ( su an bır sey yok belkı ama ılerde olucaktır ) o yuzden bence onlemını al. gerekırse gelmesın evet tavrını koy. kendı ıcerse ıcsın ne yapıyorsa yapsın ama sızın eve o sekılde gelmesın bu kadar basıt. bu ıs bence basıt bır sey deıl canım onlemını al. ( kendı fıkrım tabı canım yıne senın bılecegın ıs ama )

ıl dısına gonderseler tabı gıtmeme hakkı var canım ama bızımkı aynı bolgede yer degıstıyor o yuzden gıtmıyorum dıyemıyorsun. ya bıde bızımkı kamu bankası. bızımkıler cıkarmaz ole kolay kolay. bekler kı sen cık gıt. ablan ıyı kurtulmus vallaa, benıde kovsalar yaa. hem tazmınatımı alırım hem ıssızlık parası ohhh

gecmıs olsun canım dıkkat et yavruna gecmesınn

A apriori11 canım sana bır kac sey sormak ıstıyorum ama danısmanlık ucretı almıycan demııı :):):)
ozelden sorabılırmıyım . gercı hangı alandasın tam bılmıyorum ama bu ıs hukuku hakkında bı kac bır sey sorabılırmıyım .
malum basım belada benım bu bankayla

Canım keşke o kadar kolay olsa babaya git demek denmiyor işte. Sabah yiğenimi almaya gitti buz gibi havada çocuğa dondurma almış. Kızdım ama ne var bişey olmaz. Zaten yemedi çöpe attım dio. Iyiki kendi babam. Kızıyorum söyleniyorum. Kayınbabam olsa me yapardım kim bilir.

@kmltm çok şükür atlattınız inşaallah

Emre daha iyi canm bugun son ignemiz var.hirilti bayagi azaldi ama oksuruk oluyo
ara ara .Bir hafta falan surer demsti dr.kasik almyodu agzina yeni yeni yogurt yemeye basladi .bu durum da birkac hafta surermis israr etmiyorum ben de.ben grip olmustm daha iyiym smdi.annem ve kv sagolsun gelip bakmasalar mahvolmustum.

Ben bebelac Aptamil ve herobabye güvenmiyorum. Herobaby ve Aptamile GDO Yüzünden güvenmiyorum ama bebelaca neden güvenmiyorum inan bilmiyorum tamamen içgüdüsel sanırım :)

Canm biz hastanedyken aldk bebelac.kucuk paketti.nasil kopuruyor o ya.ve biberon cok kotu kokuyodu oglum mamayi ictikten sonra.sma ve hipp kullandm hic boyle seyler olmadi.mecbur kalmadkca almyorm ben de.

Gecmis olsun canm aaman ihmal etme ilaclari daha kotu oluyo sonra.bu arada oykunun dogm tarihi neydi?sali gunu kontrolmz var dr a sorcm kizamk asisini.yaptirmam dyodm ama benm oglan premature ya bu hastalktan sonra korkuyorm herseyden

Ben de normal saklama kabina koyuyorm canm donduktan sonra kiriyorum buz halnde atyorm corbasna.suyu da kaynatmiyorum bayagidir.

Canm dikkat et atesine.bizim de oyle basladi.39.5 oldu makattan olcunce.hastaneye gittik 40 a cikti zor dusurduler sabaha kadar.sonuc enfeksiyon vrmis.3 gun surdu bu yuksek ates.biz hastaneye yattk bi de.bizm de oyle bi inip bi cikiyodu surekli kontrol et.

Ben karton bardaklarda donduruyorum et veya tavuk suyunu buzluda kullaniyorum hemen yapmicaksan acilinca kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…