2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bence mamalarin hic biri masum degil ama.kullaniyoruz iste bizde hipp evolvia ve sma kullandik genelde hipp yeni dogdugunda hastanede iki kere aptamil verdiler eve gelirken de aptamil pre almistik ama sonra sütüm yetiyodu attik bitmeden

haklısın tabı canım kolay kolay denmez ama ayıkken normalken her seyı acık acık soylıycen. hanı senı ıstemıyor deılım ama bu sekılde ıstemıyorum vb dıye..
kayın baban olsa daha kolay olurdu bence :) tabı oz baban olunca zor elbette kolay deıl ama hanı sonra cok sıkıntı cekersın dıye dıyorum kuzum . zor durum anlıyorum tabı ama hanı ılerde dahada sorun olur dıye dedım canım.

Ayıkken içkili gelmemesini söyledim zaten canım :) ama ne kadar anladı bilmem. Bugün dışarı çıkamadı yiğenimi almak dışında. O Yüzden içemedi de :) bakalım yarın ne olacak. Kardeşime sordum ne kadar kalacak Niğde de diye. Bi hafta dedi. 3 gün kaldı bakalım. Aslında ayıkken çok iyi biridir ama sarhoşken katlanılmıyor işte:/

hımm anlıyorum canımm. Allah kolaylık versın vallaa.
zor tabııı. işallah her sey yoluna gırer canım

Geçmiş olsun cnm nasıl oldu bebişin bizde gecen hafta aynı şeylerı yasadık kabus gibiydi şimdi daha iyi

Ben arada verıyorum ama çogunluk kaynatıyorum et suyu için tupper dan buzluk almıştım aynı buz dolabındaki buzluk gıbı ama kapağıda var kokmuyo çorbakarına bulyon gıbı atıyırum

Yahu ben iki kez kaynatmadan verdim sonrasinda amip oldu oglum, kendi kendimi yedim gunlerce niye kaynatmadan verdim benim yüzümden oldu diye. Bende kaynatmak istemiyorum artik ama korkuyoruuuuuuummmmmm
Sudan mı olmuş amip dr mu söledı ay korktum bak zaten arada arıtıcım var ondan vedıyodum artık vermem

Dr bizede üstler gelıyo demişti çünkü altta hiç bir kabarma yoktu ama alttan çıktı hatta çok arastırmıştım ilk diş üsten çıkarmı diye

Geçmiş olsun cnm sanada bebişinede

Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken oğlumu eşime bıraktım oda uzatıp müzikli kitabı eline vermiş oysa o kıtap ağır oturarak verilmesi gerekırdı elinde tutamayıp yüzüne çarpmış ağlayınca eşim kucağına almış oğlum kolunu tutmuş ısırmıi saat izi gibi kopartmış zaten çok ısırıyo dişleri kaşınıyo diye yani benim oğlum öfkesini alamamış babayı ısırmış gel gel bak naptı diyo çok fena bu öcünü almadan bırakmadı alnı kızarmış ama gülüyodu ne bu şimdi korktum oğluşumdan

Sinirini oyle atmis demekki alem bu cocuklar ya

Sudan mı olmuş amip dr mu söledı ay korktum bak zaten arada arıtıcım var ondan vedıyodum artık vermem
amip ne kııı ??? benım bıldıgım amip tek hucrelı bır canlı . hastalık olanı neymıs ???
bende artık kaynatmadan verıyorum son 2-3 aydır
yoksa kaynatmaya devam mı etmelıyız ??

Sinirini oyle atmis demekki alem bu cocuklar ya
Aynen cnm.daha iyi oğlun dimi biz bugun çok şükür daha izz başka kaşıkla meyve püresi verdim önce kafasını salladı ama yedı maşallah de sıze demiş ya gecıcı bır dırum muş bekleyelim bakalım

damacana su kullanıyoz ama kaynatmaktan iyi değil diye biliyorum ben
su da ki mikrop kötü oluyo ben bikere gümüldüre gitmiştik tatile orda kaptım sarılık olmuştum ben hiç bişeye çeşme suyu kullanmıyorum zaten

@kmltm canım 11 haziran öykü doldu ayı ama hastalık falan derken anneme gelince kaldı haftaya döncem eve o zaman yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…