haklısın tabı canım kolay kolay denmez ama ayıkken normalken her seyı acık acık soylıycen. hanı senı ıstemıyor deılım ama bu sekılde ıstemıyorum vb dıye..Canım keşke o kadar kolay olsa babaya git demekdenmiyor işte. Sabah yiğenimi almaya gitti buz gibi havada çocuğa dondurma almış. Kızdım ama ne var bişey olmaz. Zaten yemedi çöpe attım dio. Iyiki kendi babam. Kızıyorum söyleniyorum. Kayınbabam olsa me yapardım kim bilir.
Ayıkken içkili gelmemesini söyledim zaten canım :) ama ne kadar anladı bilmem. Bugün dışarı çıkamadı yiğenimi almak dışında. O Yüzden içemedi de :) bakalım yarın ne olacak. Kardeşime sordum ne kadar kalacak Niğde de diye. Bi hafta dedi. 3 gün kaldı bakalım. Aslında ayıkken çok iyi biridir ama sarhoşken katlanılmıyor işte:/haklısın tabı canım kolay kolay denmez ama ayıkken normalken her seyı acık acık soylıycen. hanı senı ıstemıyor deılım ama bu sekılde ıstemıyorum vb dıye..
kayın baban olsa daha kolay olurdu bence :) tabı oz baban olunca zor elbette kolay deıl ama hanı sonra cok sıkıntı cekersın dıye dıyorum kuzum . zor durum anlıyorum tabı ama hanı ılerde dahada sorun olur dıye dedım canım.
hımm anlıyorum canımm. Allah kolaylık versın vallaa.Ayıkken içkili gelmemesini söyledim zaten canım :) ama ne kadar anladı bilmem. Bugün dışarı çıkamadı yiğenimi almak dışında. O Yüzden içemedi de :) bakalım yarın ne olacak. Kardeşime sordum ne kadar kalacak Niğde de diye. Bi hafta dedi. 3 gün kaldı bakalım. Aslında ayıkken çok iyi biridir ama sarhoşken katlanılmıyor işte:/
Geçmiş olsun cnm nasıl oldu bebişin bizde gecen hafta aynı şeylerı yasadık kabus gibiydi şimdi daha iyiSlm kızlar şu diş çıkarma dönemini bi atlatsak çok rahatlayacazda baya bi zaman alacak gibi.. ilk iki dişten sorun yaşamadık ama üst dişler baya zorluyo gibi ishal iştahsızlık ve ateş ha bi de burnu tıkalıdün ateşi 39.3 oldu doktora gittik enfeksiyon olabilir dedi gönderdi 39.5- 40 olursa getirin dedi. .bi iniyo bi çıkıyo şuan 38.5 bu nezamana kadar devam eder
Ben arada verıyorum ama çogunluk kaynatıyorum et suyu için tupper dan buzluk almıştım aynı buz dolabındaki buzluk gıbı ama kapağıda var kokmuyo çorbakarına bulyon gıbı atıyırumArkadaslar iki sorum olcakbirincisi hala suyu kaynatarakmi veriyosnz ben coktan brktm kaynatmayi yanlismi yapiyrm acaba bir de et suyu kemik suyu vs buZluga koyanlar nasi neyle koyuyosnz buzdolabi posetinde denedm yokya olmadi int de buZluk icin poset gordm ama migros vs bi iki yere baktm yok ole bsy snra yemklerine koymak istedgnzde olece buzlu sklde icine mi atiyosunz
İnşallah hasret kaldık o günlereHavalar isinsinsin da her gün kizimla parklara gidelim
Sudan mı olmuş amip dr mu söledı ay korktum bak zaten arada arıtıcım var ondan vedıyodum artık vermemYahu ben iki kez kaynatmadan verdim sonrasinda amip oldu oglum, kendi kendimi yedim gunlerce niye kaynatmadan verdim benim yüzümden oldu diye. Bende kaynatmak istemiyorum artik ama korkuyoruuuuuuummmmmm
Dr bizede üstler gelıyo demişti çünkü altta hiç bir kabarma yoktu ama alttan çıktı hatta çok arastırmıştım ilk diş üsten çıkarmı diyeGünaydın güzel anneler oğlum 8.5 aylık oldu. Hep alt dişlere baktım yok daha kabarmamış çıkmayacak dedim ama oğlum çok huzursuzdu. Dün bir baktım üst ön dişler kabarmış çıkmak üzere, ben çok tedirgin oldum. Sizde de üst dişleri önce çıkaran oldumu.
Geçmiş olsun cnm sanada bebişinedeGunaydin hanimlar ben agir sekilde nezle oldum bugun daha iyiyim hasta hasta bebek bakmak baya zor oluyor kendinize dikkat edin.
Bizde persembe gunu bir kaza atlattik kafadini kanepeye carpti korkumda cocugu acile goturfum acildeki doktor film cekmek istefi ben istemedim cocuk doktoruyla gorustum muayene etti cok sukur birsey olmadi baya korktum ama.
Bu arada emekleden bahsetmisiniz bizimki yedi aylik olmadan emeklemeye basladi yani iki aydir emekliyir kaneoelere tutunarak yuruyor ama noyle daha zor oluyor surekli dikkat etmek lazim gizum surekli uzerinde pesinde gezmekten iki kg verdim bu acidan iyi oldu.
Bu arada ignelere devam ediyoruz ve kizimin istahi acildi resmen o yuzden bebegibizde ihtasizlik vatsa idrar yollarinda enfeksiyon olablir bi tahlil yaptirtin derim.
Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken oğlumu eşime bıraktım oda uzatıp müzikli kitabı eline vermiş oysa o kıtap ağır oturarak verilmesi gerekırdı elinde tutamayıp yüzüne çarpmış ağlayınca eşim kucağına almış oğlum kolunu tutmuş ısırmıi saat izi gibi kopartmış zaten çok ısırıyo dişleri kaşınıyo diye yani benim oğlum öfkesini alamamış babayı ısırmış gel gel bak naptı diyo çok fena bu öcünü almadan bırakmadı alnı kızarmış ama gülüyodu ne bu şimdi korktum oğluşumdan
amip ne kııı ??? benım bıldıgım amip tek hucrelı bır canlı . hastalık olanı neymıs ???Sudan mı olmuş amip dr mu söledı ay korktum bak zaten arada arıtıcım var ondan vedıyodum artık vermem
Bende can arkadaşımızın yazısında gördümamip ne kııı ??? benım bıldıgım amip tek hucrelı bır canlı . hastalık olanı neymıs ???
bende artık kaynatmadan verıyorum son 2-3 aydır
yoksa kaynatmaya devam mı etmelıyız ??
Aynen cnm.daha iyi oğlun dimi biz bugun çok şükür daha izz başka kaşıkla meyve püresi verdim önce kafasını salladı ama yedı maşallah de sıze demiş ya gecıcı bır dırum muş bekleyelim bakalımSinirini oyle atmis demekki alem bu cocuklar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?