Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim kızım yarım kase bişi yediğinde zil takıp oynayacak gibi oluyorum emiyo ama ben çalışıyorum gündüz ben yokken sadece iki biberon Bıraktığım sütü içiyo oda binbir zahmet kiloda almıyo bakalım bi sürü test yapıldı bi sıkıntısı mı var diye iştahsız çocuk çok ama çok zormuş artık psikolojimde iice bozulduBu bebegin yememesi beni yemin ediyorum tuketti. Ya gitmedigim dr kalmadi. Her alani tukettim. Yok herkes mama ver diyo. Bigun bi tanesine ' ulan alsa sana gelip dert yanmam lan zaten deyip atarlanicam zor tutuyorum kendimi. Hayattan zevk almiyorum artik. Allah beterinden korusun diyorum ama bi da cok zormus ya. Gecen oturdum agladim resmen sinirlerim lacka oldu. Her yemek seansi iskenceye dondu artik bana da kizima da.
Gökçe nin bu hafta iştahı inanılmaz iyiydi aman nazar değmesin derken hopppp dünden beri geri gitti iştahı. Bugün pek bişey yemediBu bebegin yememesi beni yemin ediyorum tuketti. Ya gitmedigim dr kalmadi. Her alani tukettim. Yok herkes mama ver diyo. Bigun bi tanesine ' ulan alsa sana gelip dert yanmam lan zaten deyip atarlanicam zor tutuyorum kendimi. Hayattan zevk almiyorum artik. Allah beterinden korusun diyorum ama bi da cok zormus ya. Gecen oturdum agladim resmen sinirlerim lacka oldu. Her yemek seansi iskenceye dondu artik bana da kizima da.
Insallah senin kuzuna bir care bulurlar. Benimle yemek yemek kiza nasil iskence olduysa benim elimde tabak kasim gordufu anda kaciyor gel de aglamaBirebir aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim kızım yarım kase bişi yediğinde zil takıp oynayacak gibi oluyorum emiyo ama ben çalışıyorum gündüz ben yokken sadece iki biberon Bıraktığım sütü içiyo oda binbir zahmet kiloda almıyo bakalım bi sürü test yapıldı bi sıkıntısı mı var diye iştahsız çocuk çok ama çok zormuş artık psikolojimde iice bozuldu
Ya hep derlerdi yemeyen cocugu buyutmek zor diye bende anlamazdim o ldr ne zor olcak mama verirsin gecer diye , basa gelince anladik ki cok zormus. Gokcenin ki hemen geri gelsin insallahGökçe nin bu hafta iştahı inanılmaz iyiydi aman nazar değmesin derken hopppp dünden beri geri gitti iştahı. Bugün pek bişey yemediiştahsız çocuk cidden çok zor.
Evt cnm takviye olarak verdi. İki bebek daha varmış böyle kilo almayan onlara aldırdım dedi. 9. Ve 10.ayda atak yaptılar hatta yaşıtlarını geçtiler dedi. Bakalım 15 gün kullanıcam alıcak mı kilo..canım çok geçmiş olsun bahar geçişi vurdu heralde bir çok Kişiyi çok şükür ucuz atlatmışsınız bu kuzular göz önünden ayırmaya gelmiyo heran tetikte olmak gerekmiş bende mira düştükten sonra ekstra dikkat ediyorum biz daa yeni emekledik bunda bile geceden beri emeklemek istiyo tutunup yürümesi ne güzel oluyodur :)) bizde idrar kan dışkı hepsini verdik inşallah iştahımıza bi çözüm bulunur
canım sen normalde mama kullanıyomuydun takviye olarak mı verdi doktor bizimki hiç mamadan bahsetmedi emiyosa yeterli diyo sürekli çok şükür sütüm var ama yaramıyo mı diye Aklım kalmıyor değil gerçi şu test ve tedaviye göre emin olucam heralde inşallah kilo alırlar
Ben kaynatıp veriyorum.. Kemik suyu içinde tupperwaren buzluklarını kullanıyorum. Kapaklı buzlugun kokusunu almıyo alttan bişeyi var ona basıyosun buz direk çıkıyo. 14 tane alıyo. Şiddetle tavsiye ederim :) ayrıca ben bütün yemeklerini buharda pişirdigim için buzunu çözüp öyle atıyorum..Arkadaslar iki sorum olcakbirincisi hala suyu kaynatarakmi veriyosnz ben coktan brktm kaynatmayi yanlismi yapiyrm acaba bir de et suyu kemik suyu vs buZluga koyanlar nasi neyle koyuyosnz buzdolabi posetinde denedm yokya olmadi int de buZluk icin poset gordm ama migros vs bi iki yere baktm yok ole bsy snra yemklerine koymak istedgnzde olece buzlu sklde icine mi atiyosunz
Buz kaliplarina koyunca acikta olmuomu buzluk kokusu fln siner ya ne bilimBen 6. Aydan beri kaynatmıyorum suyu. Et suyunuda bi kaç gün içinde tüketeceğim miktarı kavanoza koyup buzdolabına koyuyorum. Kalanı buz kalıplarına koyup donduruyorum. Çözülmeden atıyorum yemeğine.
Sende ankaradaydn dmi biz goksuparkn orda oturuyrz bgn hafif yagmrlydu ciktik yuruduk biraz iyi geldi ama kapkaranlk kasvetli bi hava vardi dedgn gibiYağmurlu kapali boğuk boğucu bir hava sabahtan beti içim sıkıldı yaz gelsin artık ya evde olmaktan cok bunaliyorum
Yipratma kendini cnm evt istahsz cocuk Zor haklisnz amaBu bebegin yememesi beni yemin ediyorum tuketti. Ya gitmedigim dr kalmadi. Her alani tukettim. Yok herkes mama ver diyo. Bigun bi tanesine ' ulan alsa sana gelip dert yanmam lan zaten deyip atarlanicam zor tutuyorum kendimi. Hayattan zevk almiyorum artik. Allah beterinden korusun diyorum ama bi da cok zormus ya. Gecen oturdum agladim resmen sinirlerim lacka oldu. Her yemek seansi iskenceye dondu artik bana da kizima da.
Sag ol canim bugun iyiyim sukur.gecmıs olsun canım .
işallah gecmez kuzuya . dıkkat et
gelmesın canım . soleee, bu sekılde ıstemıyorum evet de yanı.sonuctaa bu ıs hem babanada zarar verıyor hem kuzunada yarın obur gun esınede batmaya baslıycak emın ol ( su an bır sey yok belkı ama ılerde olucaktır ) o yuzden bence onlemını al. gerekırse gelmesın evet tavrını koy. kendı ıcerse ıcsın ne yapıyorsa yapsın ama sızın eve o sekılde gelmesın bu kadar basıt. bu ıs bence basıt bır sey deıl canım onlemını al. ( kendı fıkrım tabı canım yıne senın bılecegın ıs ama )
ıl dısına gonderseler tabı gıtmeme hakkı var canım ama bızımkı aynı bolgede yer degıstıyor o yuzden gıtmıyorum dıyemıyorsun. ya bıde bızımkı kamu bankası. bızımkıler cıkarmaz ole kolay kolay. bekler kı sen cık gıt. ablan ıyı kurtulmus vallaa, benıde kovsalar yaa. hem tazmınatımı alırım hem ıssızlık parası ohhh
gecmıs olsun canım dıkkat et yavruna gecmesınn
Ayy senin adina cok sevindim tek basina inanilmaz zor Allah yardim etsin size valla. Gece uykusuzlugu da cok zor bizim de o derdimiz yok cok sukur. Herkesinki farkli isteBuz kaliplarina koyunca acikta olmuomu buzluk kokusu fln siner ya ne bilim
Sende ankaradaydn dmi biz goksuparkn orda oturuyrz bgn hafif yagmrlydu ciktik yuruduk biraz iyi geldi ama kapkaranlk kasvetli bi hava vardi dedgn gibi
Yipratma kendini cnm evt istahsz cocuk Zor haklisnz ama
Saglikli olsnlar da az yesinlee ins biran once buyusunler de dertlerini anlatsnlar
Bzmde dogdgndan beri bu uykusuzlugu yedi beni bak yeminle 9 aydr kesintisiz uyumamisimdr 3-4 saat gunduz ztn uyuyo arkani donmenle kalkio ama gece
Bitiyorm ve asla memeye almadan susmuyo ortaligi yikiyo memeyi agzina alio bitti
Tek basina cok zor cocuk bianda hayatim allak bullak oldu bukdr sosyalken calisiyoken devamli gzip tozuyoken ankarada evde tkldm kaldm yaz gelse de tamamen ist a atsam kendimi allahtan esimin yine denetimleri baslicak 3-4 ay ev tutcaz yine ist dan
benide uykusuzluk tuketti istahida uok kac aydir kiloda almiyor tek tesellim emiyor olmasiAyy senin adina cok sevindim tek basina inanilmaz zor Allah yardim etsin size valla. Gece uykusuzlugu da cok zor bizim de o derdimiz yok cok sukur. Herkesinki farkli iste
Cok sukur ki emiyo. Bir buyusunler artik aysegul yabenide uykusuzluk tuketti istahida uok kac aydir kiloda almiyor tek tesellim emiyor olmasi
Yaz mevsiminde değil ama kışın kaldım canım. Kapalı havuzu ve termal havuzu güzel. Bizim bıdık bile girdi havuza. Altın yunus eski bir otel burası yeni odaları da güzel. Yemekleri hele ki tatlıları şahane :) sahiline inme fırsatım olmadı ama çeşmenin genel olarak denizi çok güzel. Çalışanlar da çok iyiydi biz memnun kaldık tavsiye ederim. Ancak antalya otelleri gibi büyük değil bunu bilin sonra hayal kırıklığına uğramayın.Sagol cnm bebek dostu yaziyo
Şanslısın bunlar güzel günlerin :))Kızım 8.5 aylık ne sürünüyor be emekliyor
benımkıde sevmıyor valla. zorla sokmaya calısıyorum ama almıyor bardagı sallıyor vs oyun oynuyor ama ıcmıyorSag ol canim bugun iyiyim sukur.
Bu arada ben de onceden suyu kaynatiyotdum ama artik kizima ozel cam disede kaynak suyu alip veriyorum gerci kizim suyu pek sevmiyor ve maalesef fazla icmiyor
Bizim de önce üst dişler çıktı canımGünaydın güzel anneler oğlum 8.5 aylık oldu. Hep alt dişlere baktım yok daha kabarmamış çıkmayacak dedim ama oğlum çok huzursuzdu. Dün bir baktım üst ön dişler kabarmış çıkmak üzere, ben çok tedirgin oldum. Sizde de üst dişleri önce çıkaran oldumu.
Aynen cnm.daha iyi oğlun dimi biz bugun çok şükür daha izz başka kaşıkla meyve püresi verdim önce kafasını salladı ama yedı maşallah de sıze demiş ya gecıcı bır dırum muş bekleyelim bakalım
@kmltm canım 11 haziran öykü doldu ayı ama hastalık falan derken anneme gelince kaldı haftaya döncem eve o zaman yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?