2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
B Bunekibuneki istahsiz bebek zordur illaki ama onemli olan sagligi.dr da normal dyosa yapck bisey yok.gecirdgmz hastalik cok degstirdi beni.iyi olsun da az yesin az uyusun napalm anne olmak kolay deglmis.psikolojimiz bozuldu ailecek.oglum yabanci birini gorunce aglamaya basliyo.eski keyfimiz yok hala bi durgunluk var esimle ustumuzde.ama o iyi ya her sey gecer.senin bebisinin de istahi duzelcek insallah

Canim insallah duzelir. Allah bugunlerini aratmasin bizlere insallah.

Masallah oğluşuna yemeye baslamış kolay değil zor gunler yaşadık yaşıyoruzda moralınız düzelir inşaalah oğlunun keyfı gelsin ikinizde mutlu olursunuz.aşıyı bende uaptırmadım ama salı gunu için asm den getırın demişlerdi bizimkide premature ya

Ben yaptırmadım ama bizim ebe prematureyse sık sık hastalanıyorsa yaptırın demişti.. Umarım sorunsuz geçer aşınız..

Biz onlemimizi alalm da takdir Allah tan.

Tabi canım sor, topiğin avukatı oldum zaten :) diğer avukat da bunu okur inşallah

Ben artık millete dert de tanmıyorum, sanki beceremiyormuşum gibi davranıyorlar, hele annemin "bana çektirdiğini çektiriyor oğlun" dedi ya, artık yemek meselesi azad ben ve kaşık arasındaki bir sorun olarak kalacak .

Bu arada L Lilium3 ben de suyu kaynatmıyorum, hayat ın bebek suları var ilk hayat onu alıyorum, şişeyi sabahtan peteğin üzerine bırakıyorum, kullanacağım zaman ordan biberona aktarıyorum, hem sağlıklı hem ılık su içmiş oluyor. Et kemik suyunu da poşet buz kaplarına koyuyorum 15 tane oluyo sanırım yuvarlak buz kalıpları oluşuyor, oldukça pratik ve tek kullanımlık. Kullanacağım zaman buzlu olarak atıyorum pişirirken kendisi eriyor

Poset buz kaliplari snrm int de gorup marketlerde bulamadgm koroplastm flnmi rica etsem bi resmini ckrmsn

Donunca saklama kabına alıyorum hemen koku olmadı hiç :)

Kizlar et suyu yapıyorum ama.kemik suyu yapmadım hiç daha.kemiği suya atıp kaynstiyomuyuz normal bi şekilde.süresi falan varmı yada bi başka tekniği puf noktası. Yapan arkadaşlar anlativerseniz bana.

Ben yaptırmadım ama bizim ebe prematureyse sık sık hastalanıyorsa yaptırın demişti.. Umarım sorunsuz geçer aşınız..
Canim oncelikle gecmis olsun.Benim kizim da su an antibiyotik kullaniyor bildigim kadariyla antibiyotik kullanilirken yaoilmiyor degil mi asi

benımkıde sevmıyor valla. zorla sokmaya calısıyorum ama almıyor bardagı sallıyor vs oyun oynuyor ama ıcmıyor :
Ben de alistirma bardagiyla denedim istemei bardakla istemedi biberonla istemedi cay kasigiyla veriyorum belli bir sure sonra oyuna basliyor agzinda tutup giiiiiiiiii yapip disari purkurtuyor zilli

cevabin icin coksagol canm iki yer arasinda kaldik antalya silenceyi biliyomusun. Sanirm baya tecruben var:) ikiside bebek dostu oyuzden begendm bnm icn oncelik o

Poset buz kaliplari snrm int de gorup marketlerde bulamadgm koroplastm flnmi rica etsem bi resmini ckrmsn
Canım evde değilim yine annemde kaldık, eve geçince foto çekerim ve ayrıntılı anlatırım kullanımını ama evet koroplast buz kalıplarını kullanıyorum.

Kizlar et suyu yapıyorum ama.kemik suyu yapmadım hiç daha.kemiği suya atıp kaynstiyomuyuz normal bi şekilde.süresi falan varmı yada bi başka tekniği puf noktası. Yapan arkadaşlar anlativerseniz bana.
Ben ilikli kenikleri ve bikaç oirzolayı birlikte haşlıyorum hem suyunu hem etini kullanıyorum. Kemikli etleri üzerine azıcık su ekleyip düdüklüde 2 saate yakın kaynatıuorum kemiklerin suyu çıkıyor hakikaten sonra da oda sıcaklığında soğuduktan sonra buz kalıplarına dolduruyorum. Suyu az koy ki asıl olan kemik ve etin suyu yoğun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…