- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Canim insallah duzelir. Allah bugunlerini aratmasin bizlere insallah.B Bunekibuneki istahsiz bebek zordur illaki ama onemli olan sagligi.dr da normal dyosa yapck bisey yok.gecirdgmz hastalik cok degstirdi beni.iyi olsun da az yesin az uyusun napalm anne olmak kolay deglmis.psikolojimiz bozuldu ailecek.oglum yabanci birini gorunce aglamaya basliyo.eski keyfimiz yok hala bi durgunluk var esimle ustumuzde.ama o iyi ya her sey gecer.senin bebisinin de istahi duzelcek insallah
Masallah oğluşuna yemeye baslamış kolay değil zor gunler yaşadık yaşıyoruzda moralınız düzelir inşaalah oğlunun keyfı gelsin ikinizde mutlu olursunuz.aşıyı bende uaptırmadım ama salı gunu için asm den getırın demişlerdi bizimkide premature yabu aksam da arı mama yapmıstım onu yedi itiraz etmeden:)azar azar basladım ben canım kafasını cevirdigi an bıakıyorum inatlasmasın diye
bizm iki hafta gecti.yaptrmycaktım ama premature olunca gözüm korktu yaptrym bu hafta
Cam şişenin markası nedır acaba?Sag ol canim bugun iyiyim sukur.
Bu arada ben de onceden suyu kaynatiyotdum ama artik kizima ozel cam disede kaynak suyu alip veriyorum gerci kizim suyu pek sevmiyor ve maalesef fazla icmiyor
Ben yaptırmadım ama bizim ebe prematureyse sık sık hastalanıyorsa yaptırın demişti.. Umarım sorunsuz geçer aşınız..Masallah oğluşuna yemeye baslamış kolay değil zor gunler yaşadık yaşıyoruzda moralınız düzelir inşaalah oğlunun keyfı gelsin ikinizde mutlu olursunuz.aşıyı bende uaptırmadım ama salı gunu için asm den getırın demişlerdi bizimkide premature ya
Masallah oğluşuna yemeye baslamış kolay değil zor gunler yaşadık yaşıyoruzda moralınız düzelir inşaalah oğlunun keyfı gelsin ikinizde mutlu olursunuz.aşıyı bende uaptırmadım ama salı gunu için asm den getırın demişlerdi bizimkide premature ya
Tabi canım sor, topiğin avukatı oldum zaten :) diğer avukat da bunu okur inşallah
Ben artık millete dert de tanmıyorum, sanki beceremiyormuşum gibi davranıyorlar, hele annemin "bana çektirdiğini çektiriyor oğlun" dedi ya, artık yemek meselesi azad ben ve kaşık arasındaki bir sorun olarak kalacak .Bu bebegin yememesi beni yemin ediyorum tuketti. Ya gitmedigim dr kalmadi. Her alani tukettim. Yok herkes mama ver diyo. Bigun bi tanesine ' ulan alsa sana gelip dert yanmam lan zaten deyip atarlanicam zor tutuyorum kendimi. Hayattan zevk almiyorum artik. Allah beterinden korusun diyorum ama bi da cok zormus ya. Gecen oturdum agladim resmen sinirlerim lacka oldu. Her yemek seansi iskenceye dondu artik bana da kizima da.
Poset buz kaliplari snrm int de gorup marketlerde bulamadgm koroplastm flnmi rica etsem bi resmini ckrmsnTabi canım sor, topiğin avukatı oldum zaten :) diğer avukat da bunu okur inşallah
Ben artık millete dert de tanmıyorum, sanki beceremiyormuşum gibi davranıyorlar, hele annemin "bana çektirdiğini çektiriyor oğlun" dedi ya, artık yemek meselesi azad ben ve kaşık arasındaki bir sorun olarak kalacak .
Bu arada L Lilium3 ben de suyu kaynatmıyorum, hayat ın bebek suları var ilk hayat onu alıyorum, şişeyi sabahtan peteğin üzerine bırakıyorum, kullanacağım zaman ordan biberona aktarıyorum, hem sağlıklı hem ılık su içmiş oluyor. Et kemik suyunu da poşet buz kaplarına koyuyorum 15 tane oluyo sanırım yuvarlak buz kalıpları oluşuyor, oldukça pratik ve tek kullanımlık. Kullanacağım zaman buzlu olarak atıyorum pişirirken kendisi eriyor
Donunca saklama kabına alıyorum hemen koku olmadı hiç :)Buz kaliplarina koyunca acikta olmuomu buzluk kokusu fln siner ya ne bilim
Sende ankaradaydn dmi biz goksuparkn orda oturuyrz bgn hafif yagmrlydu ciktik yuruduk biraz iyi geldi ama kapkaranlk kasvetli bi hava vardi dedgn gibi
Yipratma kendini cnm evt istahsz cocuk Zor haklisnz ama
Saglikli olsnlar da az yesinlee ins biran once buyusunler de dertlerini anlatsnlar
Bzmde dogdgndan beri bu uykusuzlugu yedi beni bak yeminle 9 aydr kesintisiz uyumamisimdr 3-4 saat gunduz ztn uyuyo arkani donmenle kalkio ama gece
Bitiyorm ve asla memeye almadan susmuyo ortaligi yikiyo memeyi agzina alio bitti
Tek basina cok zor cocuk bianda hayatim allak bullak oldu bukdr sosyalken calisiyoken devamli gzip tozuyoken ankarada evde tkldm kaldm yaz gelse de tamamen ist a atsam kendimi allahtan esimin yine denetimleri baslicak 3-4 ay ev tutcaz yine ist dan
Bu arada pazar gunaydini bndn olsun umarm hepimiz saglikli mutlu huzrlu bi pazar gecrrz
GünaydınGünaydın herkese :)
Markasi pinar canimCam şişenin markası nedır acaba?
Canim oncelikle gecmis olsun.Benim kizim da su an antibiyotik kullaniyor bildigim kadariyla antibiyotik kullanilirken yaoilmiyor degil mi asiBen yaptırmadım ama bizim ebe prematureyse sık sık hastalanıyorsa yaptırın demişti.. Umarım sorunsuz geçer aşınız..
Ben de alistirma bardagiyla denedim istemei bardakla istemedi biberonla istemedi cay kasigiyla veriyorum belli bir sure sonra oyuna basliyor agzinda tutup giiiiiiiiii yapip disari purkurtuyor zillibenımkıde sevmıyor valla. zorla sokmaya calısıyorum ama almıyor bardagı sallıyor vs oyun oynuyor ama ıcmıyor:
cevabin icin coksagol canm iki yer arasinda kaldik antalya silenceyi biliyomusun. Sanirm baya tecruben var:) ikiside bebek dostu oyuzden begendm bnm icn oncelik oYaz mevsiminde değil ama kışın kaldım canım. Kapalı havuzu ve termal havuzu güzel. Bizim bıdık bile girdi havuza. Altın yunus eski bir otel burası yeni odaları da güzel. Yemekleri hele ki tatlıları şahane :) sahiline inme fırsatım olmadı ama çeşmenin genel olarak denizi çok güzel. Çalışanlar da çok iyiydi biz memnun kaldık tavsiye ederim. Ancak antalya otelleri gibi büyük değil bunu bilin sonra hayal kırıklığına uğramayın.
Canım evde değilim yine annemde kaldık, eve geçince foto çekerim ve ayrıntılı anlatırım kullanımını ama evet koroplast buz kalıplarını kullanıyorum.Poset buz kaliplari snrm int de gorup marketlerde bulamadgm koroplastm flnmi rica etsem bi resmini ckrmsn
Ben ilikli kenikleri ve bikaç oirzolayı birlikte haşlıyorum hem suyunu hem etini kullanıyorum. Kemikli etleri üzerine azıcık su ekleyip düdüklüde 2 saate yakın kaynatıuorum kemiklerin suyu çıkıyor hakikaten sonra da oda sıcaklığında soğuduktan sonra buz kalıplarına dolduruyorum. Suyu az koy ki asıl olan kemik ve etin suyu yoğun olsunKizlar et suyu yapıyorum ama.kemik suyu yapmadım hiç daha.kemiği suya atıp kaynstiyomuyuz normal bi şekilde.süresi falan varmı yada bi başka tekniği puf noktası. Yapan arkadaşlar anlativerseniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?