Tam da uyku demişken offff işte benim mesele....demekten bile bıktım....acaba çok mu şikayet ettik Allah kınıyor mu bizi?Bende sinir oluyorum gercekten bizim sorunumuzda uykuyla beyza dogdugundan beri uyumamak icin direnen ve suan 14 saat uyumasi gerekirken zorla 10 saat uyuyan bir bebek yani sevmiyor uykuyu napiim ama bende ayagimda salliyorum ya alistirmissin her agladiginda yanina kosmayacaktin bak seni kullanacak bilmemne bazen eşim bile diyo wc ye bile kizimla gittigimden birak aglasin diyo bende diyorumki okadar korkuyorki onu birakirsam diye bu korkusuyla onu yalniz birakayim daha simdiden psikolojisiyle gelecegiyle oynayim diyorum sen bilirsin diyo ozamanda yani bizim istedigimiz sadece paylasmak ben kizimi ayagimda salliyorum ve ayagimdan indiremiyorum orda uyuyor herkes birak aglasin aglaya aglaya uyur cigerleri gelisir diyor simdiden bebegimin beynine ne kadar aglarsam aglayim annem gelmeyecek diye isleyimi diyorum bisi olmaz rl kadar bebek ne anlar diyolar paylasmakta hata bende artık anlatmiyorum
Kıyaslamak mı dedin.nefret ettim bu fiilden.arkadaşlarım bile yapıyo bunu bana.benimde sütümü çok yargılayan oldu.kayınpeder bile çocuğun emmemesini sütüme bağladı acıymış bozukmuş.süte test yaptırcakmışım.ilk zamanlar tabi.şimdi emince herkez sustu.benim oğlanda kilo almıyo canım.çok hareketli ama aşırısından.seninkide belki öyledir.biz nerdeyse 3 ayda 800 gr almışız.dün kuzenler oğlumun anormal hareketli olduğunu dedi durdular.insan alınıyo.normal değilmiş oğlum.hareketli diye normal değilmiş miş....Aman gercekten bitmiyo insanların vıdı vıdısı ben emziriyorum ama kilo almıyo diye sütün yok senin laflarını çekiyorum daa önce yazmıştım sütlerin fotosunu çektim gösteriyorum diye benide psikopat Yaptılar sürekli sütüm olduğunu kanıtlama halindeyim eltim mamaya başladı sürekli seninde başlaman lazım deyip duruyorlar doktor önermedi süt daa önemli kilo değil diyo diyorum sosyete doktoru ne anlar oldu aşılarını özelde yaptırmam ayrı sorun son testlerinden bahsetmedim bile hasta muamelesi yapmasınlar diye ayrıca ben yaptıklarını hiç söylemiyorum dişini instagramdan öğrendiler emeklediğini söylemedim bile sürekli eltimin kızıyla kıyaslıyorlar bende önemsemediğimi düşünsünler diye ne kilo be boy ne yaptıkları asla bahsetmiyorum zaten bir Ay oldu gitmedim hoş onlarda gelmedi
Tam da uyku demişken offff işte benim mesele....demekten bile bıktım....acaba çok mu şikayet ettik Allah kınıyor mu bizi?
Ama Allah aşkına söyleyin kızlar bebek uyumuyo diye eşimle birbirimize girdik oöurmu böyle şey...annemlere gittim onu bırakıp.bugünde sessizce eve geldim.benimle konuşmuyor offff
Ben hep herkes doğursun en son ben doğurcam ister istemez kıyaslama olur diyodum beş sene çocuk yapmadım taam artık çocuk dedim benden bir buçuk ay sonra eltim hamile kaldı o gün bugündür herşeyimiz kıyaslanıyor nefret etmeyi aştım artık mirada hareketli ama genelde yuvarlanıyodu iki gündür emekliyo durmadan bakalm kilo almama nedeni ortaya çıkacak inşallah ayrıca maşallah kuzuna inan hareketsiz olsa başka bir kulp takarlar millete laf mı yokKıyaslamak mı dedin.nefret ettim bu fiilden.arkadaşlarım bile yapıyo bunu bana.benimde sütümü çok yargılayan oldu.kayınpeder bile çocuğun emmemesini sütüme bağladı acıymış bozukmuş.süte test yaptırcakmışım.ilk zamanlar tabi.şimdi emince herkez sustu.benim oğlanda kilo almıyo canım.çok hareketli ama aşırısından.seninkide belki öyledir.biz nerdeyse 3 ayda 800 gr almışız.dün kuzenler oğlumun anormal hareketli olduğunu dedi durdular.insan alınıyo.normal değilmiş oğlum.hareketli diye normal değilmiş miş....
Canım bizde de altta iki diş daa yeni çıktı ama sanki alt yanlardan yine çıkacak gibi eli durmadan ordaBugün 9 ayı devirdik vay be....oğlum büyüyo
Bu arada bir sorum var size.bize alt 2diş çıktı.gene alt damak kabarmış.üstte tık yok.bu gibi durum yaşayan varmı ki
benim kayınpeder de ultrasonda kız olduğuna inanmadı Doğana kadar umudu vardı doğuncada olsun sonraki erkek olur diyo deli bu insanlar Sağlığın çok daa önemli olduğunu anlamaları bu kadar mı zor ayrıca kendisi kv Vedat ettiğinde keşke bi kızım olsaydı diye söylenmişti en çok ama insan hatırlayamıyo hoş evladın kızı erkeği mi olur Rabbim hepsine uzun ömür versin anne olduk ya bu duyguyu tadabildik ya Şükürler olsunBenim kaynnada diyodu sutun yaramiyo sutun gazli simdi bitti sutum kina yaksin ama simdide gece emmiyo diyince aaa emzir diyo olmaz diyo gecen yolda biri dedi erkege benziyo diye bilmiyodu kiz oldugunu kv henrn diyo ben erkek gibi diyince kiziyodu diye bikere bagirdim bu saatten sonra sey mi takcam cocuga kiz iste erkek gibi diyip durma diye bende cvp vermedim insanlarin icinde azarlamami istiyo kizi oyle yaptigi icin alismis ona
Biliyorum canım daha önce de bahsetmiştin.ya bizim gözümüzden bakmayı beceremiyolar bazen.bizimki beni suçlar çocuğu oraya götürdün buraya gittin falan diye.bide çok yediriyomuşum hazimsizlik oluyomuş.en kötüsü de çocuk bakmayı beceremiyon dedi.not yazıp çıktım evden.tabi geri geldim ve konuşmuyoruzBizde bu yüzden kavga ediyoruz canim hatta uyutmaya calismaktan bikip senin yuzunden disari ciktik bunaliyomusta bilmemne uyutta kizini ozaman deyip beni tek basima birakip tv izledigi benimde 2 aylikti ozaman kizimi tek basima carsafta salladigim oldu ben artik eşimle kavgalarimiza takilmiyorum okadar cok olduki hobi oldu artik etmeden duramiyoruz :)
Biliyorum canım daha önce de bahsetmiştin.ya bizim gözümüzden bakmayı beceremiyolar bazen.bizimki beni suçlar çocuğu oraya götürdün buraya gittin falan diye.bide çok yediriyomuşum hazimsizlik oluyomuş.en kötüsü de çocuk bakmayı beceremiyon dedi.not yazıp çıktım evden.tabi geri geldim ve konuşmuyoruz
Evet aynı evin içinde zor oluyo.okadar kızdırmış ki beni eve gelmese istiyorum.azönce geldi ütü yaptı giyindi gitti.gelir azsonra yüzüme vurur herşeyi.konuşmaya çalışırAranizdaki iliski nasil bilmiyorum canim ama bence cokta takilma illaki barisacaksiniz o sen gittin diye tavirli suan niye gittin ya da onun yuzundenmi gittin onunla ilgilenmiyor istersen onun yuzunden gittigini anlatmaya calis biz ne kadar kavga edersek edelim konusmadan duramayiz konusmamakta cok gıcık haklisin
Klasik erkek canim sende ne dusunuyorsan soyle benceEvet aynı evin içinde zor oluyo.okadar kızdırmış ki beni eve gelmese istiyorum.azönce geldi ütü yaptı giyindi gitti.gelir azsonra yüzüme vurur herşeyi.konuşmaya çalışır
Aaay ne kötü annesin emreye kola icirmedin mi hala
Betule maden suyu tattirdim bi kere ben iciyodum yırtındı şişe için tabi aci geldi ama gülüp yine istiyodu
Tesekkur ederım cnmMarkasi pinar canim
Gerizekalı lafı çıkıverdi ağzımdanSmdi aklima geldi bahettgm eltim bebegi gazdan catlarken evi ayaga kaldirirken kola iciyodu.napym tutamyorm kendmi diyodu.herkesin anneligi farkli iste
Asm ye sordum sadece atesliyken yapmıyoruz dedı grip öksürük hepsinde yapıyoruz demişti ama siz yıne sorun benceCanim oncelikle gecmis olsun.Benim kizim da su an antibiyotik kullaniyor bildigim kadariyla antibiyotik kullanilirken yaoilmiyor degil mi asi
Bende soda verdim bide limon eksıte ekşite yedı limonu çok seviyoAaay ne kötü annesin emreye kola icirmedin mi hala
Betule maden suyu tattirdim bi kere ben iciyodum yırtındı şişe için tabi aci geldi ama gülüp yine istiyodu
Gerizekalı lafı çıkıverdi ağzımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?