2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tam da uyku demişken offff işte benim mesele....demekten bile bıktım....acaba çok mu şikayet ettik Allah kınıyor mu bizi?
Ama Allah aşkına söyleyin kızlar bebek uyumuyo diye eşimle birbirimize girdik oöurmu böyle şey...annemlere gittim onu bırakıp.bugünde sessizce eve geldim.benimle konuşmuyor offff

Kıyaslamak mı dedin.nefret ettim bu fiilden.arkadaşlarım bile yapıyo bunu bana.benimde sütümü çok yargılayan oldu.kayınpeder bile çocuğun emmemesini sütüme bağladı acıymış bozukmuş.süte test yaptırcakmışım.ilk zamanlar tabi.şimdi emince herkez sustu.benim oğlanda kilo almıyo canım.çok hareketli ama aşırısından.seninkide belki öyledir.biz nerdeyse 3 ayda 800 gr almışız.dün kuzenler oğlumun anormal hareketli olduğunu dedi durdular.insan alınıyo.normal değilmiş oğlum.hareketli diye normal değilmiş miş....

Benim kaynnada diyodu sutun yaramiyo sutun gazli simdi bitti sutum kina yaksin ama simdide gece emmiyo diyince aaa emzir diyo olmaz diyo gecen yolda biri dedi erkege benziyo diye bilmiyodu kiz oldugunu kv henrn diyo ben erkek gibi diyince kiziyodu diye bikere bagirdim bu saatten sonra sey mi takcam cocuga kiz iste erkek gibi diyip durma diye bende cvp vermedim insanlarin icinde azarlamami istiyo kizi oyle yaptigi icin alismis ona

Bizde bu yüzden kavga ediyoruz canim hatta uyutmaya calismaktan bikip senin yuzunden disari ciktik bunaliyomusta bilmemne uyutta kizini ozaman deyip beni tek basima birakip tv izledigi benimde 2 aylikti ozaman kizimi tek basima carsafta salladigim oldu ben artik eşimle kavgalarimiza takilmiyorum okadar cok olduki hobi oldu artik etmeden duramiyoruz :)

erkekler malesef sabırsızlar benimki de öyle ağlayınca bazen bağırıyo niye ağlıyon falan diye sen bağırdıkça daha çok ağlıyo diyorum bende cvp vermeden duramam büyür de büyür o kavgalar

Ben hep herkes doğursun en son ben doğurcam ister istemez kıyaslama olur diyodum beş sene çocuk yapmadım taam artık çocuk dedim benden bir buçuk ay sonra eltim hamile kaldı o gün bugündür herşeyimiz kıyaslanıyor nefret etmeyi aştım artık mirada hareketli ama genelde yuvarlanıyodu iki gündür emekliyo durmadan bakalm kilo almama nedeni ortaya çıkacak inşallah ayrıca maşallah kuzuna inan hareketsiz olsa başka bir kulp takarlar millete laf mı yok
Bugün 9 ayı devirdik vay be....oğlum büyüyo
Bu arada bir sorum var size.bize alt 2diş çıktı.gene alt damak kabarmış.üstte tık yok.bu gibi durum yaşayan varmı ki
Canım bizde de altta iki diş daa yeni çıktı ama sanki alt yanlardan yine çıkacak gibi eli durmadan orda
benim kayınpeder de ultrasonda kız olduğuna inanmadı Doğana kadar umudu vardı doğuncada olsun sonraki erkek olur diyo deli bu insanlar Sağlığın çok daa önemli olduğunu anlamaları bu kadar mı zor ayrıca kendisi kv Vedat ettiğinde keşke bi kızım olsaydı diye söylenmişti en çok ama insan hatırlayamıyo hoş evladın kızı erkeği mi olur Rabbim hepsine uzun ömür versin anne olduk ya bu duyguyu tadabildik ya Şükürler olsun

Biliyorum canım daha önce de bahsetmiştin.ya bizim gözümüzden bakmayı beceremiyolar bazen.bizimki beni suçlar çocuğu oraya götürdün buraya gittin falan diye.bide çok yediriyomuşum hazimsizlik oluyomuş.en kötüsü de çocuk bakmayı beceremiyon dedi.not yazıp çıktım evden.tabi geri geldim ve konuşmuyoruz

Aranizdaki iliski nasil bilmiyorum canim ama bence cokta takilma illaki barisacaksiniz o sen gittin diye tavirli suan niye gittin ya da onun yuzundenmi gittin onunla ilgilenmiyor istersen onun yuzunden gittigini anlatmaya calis biz ne kadar kavga edersek edelim konusmadan duramayiz konusmamakta cok gıcık haklisin

Evet aynı evin içinde zor oluyo.okadar kızdırmış ki beni eve gelmese istiyorum.azönce geldi ütü yaptı giyindi gitti.gelir azsonra yüzüme vurur herşeyi.konuşmaya çalışır

Aaay ne kötü annesin emreye kola icirmedin mi hala

Betule maden suyu tattirdim bi kere ben iciyodum yırtındı şişe için tabi aci geldi ama gülüp yine istiyodu

Smdi aklima geldi bahettgm eltim bebegi gazdan catlarken evi ayaga kaldirirken kola iciyodu.napym tutamyorm kendmi diyodu.herkesin anneligi farkli iste

Canim oncelikle gecmis olsun.Benim kizim da su an antibiyotik kullaniyor bildigim kadariyla antibiyotik kullanilirken yaoilmiyor degil mi asi
Asm ye sordum sadece atesliyken yapmıyoruz dedı grip öksürük hepsinde yapıyoruz demişti ama siz yıne sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…