2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün perte çıktım resmen. Gökçe hiç ağlamadığı kadar ağladı bugün. Kucağıma alıyorum susuyor yatırıyorum ciyak ciyak ağlıyor gözünden yaş geliyor, içli içli ağlıyor. Gazımı var acaba diye karnını ovaladım falan biraz kaka yaptı. Hiç yemek yemedi. Yemek yerken ağlamaktan yemedi. Banyo yaptırdım. Kanepede birlikte uyuyalım dedim. Yatmadı oturdu tv izliyordu kiii:) ben bunu yazarken dizime yattı ve uyudu kuzu tam bu kız

O
Oyy maşallah gokceye beyzada bugun ayniydi hatta okadar agladiki komsular dovuyorum sanmistir eminim suan beyzada uyuyor uyursa biz gideriz diye korkuyorlar sanirim

Bizdeki aktıvıte saç yolma ısırma tekme acaba bunlar motor gelişimine girermi daha desteksız oturamıyo emeklemiyo kucakta marıfetlerını gösterıyo
Nezman doğmuştu canım.kucakta kendini baktırıyo demekki bıdık.her çocuğun gelişimi farklı olur.direk yürür belki.desteksiz oturması gerkiyodu ama galba öyle okumuştum.belki istemiyodur

Cnm ya bışeyı yoktur inşaallah ağlamalarına dayanamam hiç acaba kabız mıydı ki tuvaletını yapınca rahatlamış uyumuş farklı bişey yedimi dün bugün

O

Oyy maşallah gokceye beyzada bugun ayniydi hatta okadar agladiki komsular dovuyorum sanmistir eminim suan beyzada uyuyor uyursa biz gideriz diye korkuyorlar sanirim
Bilmiyorum ki neden korkuyor dertleri ne :/ Aynı canım Komşular dövüyorum ilgilenmiyorum vs. Sanmıştır gerçekten.

Blackkcat 25 mayıs doğumlu ama 12 temmuzda bekliyoduk premature olur kendisi ama büyük adam gibi tokatla vuruyo
Canim tokat dedin aklima geldi gecen gun abim geldi kel kendisi kizim dayisini resmen dövdü kafasina vurunca ses cikiyo ya kel sonucta şap şap kafasina vurup durdu gulmekten öldük : ))

Cnm ya bışeyı yoktur inşaallah ağlamalarına dayanamam hiç acaba kabız mıydı ki tuvaletını yapınca rahatlamış uyumuş farklı bişey yedimi dün bugün
Yok canım hatta kahvaltı ve yoğurt dışında pek bişey yemedi. Sabah kakasını yapmıştı bende dayanamıyorum ağlamasına ama bi sıkıntısıda yok gibi. Mışıl mışıl uyuyor şimdi :)

Anne sütü gibi yok cnm biz artık gunduz hiç emmiyo gece uykusu alıyo sadece bırakacakmı ki acaba?

Anne sütü gibi yok cnm biz artık gunduz hiç emmiyo gece uykusu alıyo sadece bırakacakmı ki acaba?
Inşallah bırakmaz gece emdiğide kârdır ben işe dönmeden çok zor emiyodu ayakta şarkılarla ama şimdi şükür çok düştü memeye akşam gece haftasonu yemediği içinde en azından emiyo diye şükrediyorum
Bana uygun fıyatta oto koltuğu lazım tavsiyelerınızi bekliyorum oğlum bana araba aldı nasıl mı arabamı satıp oğlumun doğum altınlarıyla üstüne koyup değiştirdim daha iyileri sizin olsun
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız oğluşunla keyfini Çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…