2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok sğl cnm

@kmltm maşallah suphanallah ne tatli emrecik fotografina baktikca gulumsuyorum allahim nazarlardan korusun tam isirmalik

Tesekkurler teyzesi:)

E o kadar fotolar cekip suslersen olacagi bu kokos olck tabi

Smdi aklima geldi bahettgm eltim bebegi gazdan catlarken evi ayaga kaldirirken kola iciyodu.napym tutamyorm kendmi diyodu.herkesin anneligi farkli iste

Hey allahim ya milletin cocugu allaha emanet buyuyo biz agzina bakiyoruz yine de begendiremiyoruz hicbiseyi

Bende soda verdim bide limon eksıte ekşite yedı limonu çok seviyo

Aynen aynen bu aksam bol limonlu hamsi yedi arada limon yaliyo tabi

Bizdeki aktıvıte saç yolma ısırma tekme acaba bunlar motor gelişimine girermi daha desteksız oturamıyo emeklemiyo kucakta marıfetlerını gösterıyo

Sayılır tabi yaw bizdeki tek aktivitede bu da

Bu şekilde uyudu.

Yavrum benim cok tatli

Benim bu zilliyi dediginiz gibi karnindan kaldiriyom 2kere atiyo bacaklari emekliyi sonra ayaklarini koyuyo yere ayaga kalknaya calisiyor
Aynen betulde beceremiyo biraz duruyo ileri geri sallaniyo bu sefer dizleru ileri atiyo ama ellerini ileri atmak aklina gelmiyo heralde bi de bazen ayaklarinin ustune kafa yerde toto yukarı yapiyo ilerleme yok

Afıyet bal şifa olsun bebişine

Benim bu zilliyi dediginiz gibi karnindan kaldiriyom 2kere atiyo bacaklari emekliyi sonra ayaklarini koyuyo yere ayaga kalknaya calisiyor

Canim ellerini ayaklarinida atmasina yardimci ol ilk oyle ayaga kalkmaya calisiyorlar sanki yuruyebilecekler bidiklar bizimkide oyle yapiyodu sonra alisti.

Ben de alistirma bardagiyla denedim istemei bardakla istemedi biberonla istemedi cay kasigiyla veriyorum belli bir sure sonra oyuna basliyor agzinda tutup giiiiiiiiii yapip disari purkurtuyor zilli
Bendede alıştırma bardağı var ama kullanmıyor hanim sallıyor içmiyor. ,bende çay kasigiyla yada biberonla zorla vermeye calisiyorum
Smdi aklima geldi bahettgm eltim bebegi gazdan catlarken evi ayaga kaldirirken kola iciyodu.napym tutamyorm kendmi diyodu.herkesin anneligi farkli iste
Elime bak tam bombaaaa
Bizdeki aktıvıte saç yolma ısırma tekme acaba bunlar motor gelişimine girermi daha desteksız oturamıyo emeklemiyo kucakta marıfetlerını gösterıyo
Aynı bizimde aktivitenin bu.aracinda hayırlı olsun canım. Bide bende öğrencem şu araba kullanmayi
Gökçe'nin de en sevdiği aktivite saç yolma ve yolduğu saçlara bakma :)
Evet aynı aktiviteler bizde de mevcut
oturma emeklemeden tık yok

En sonunda babamla tartıştık :/
hayırdır canım içki meselesinde ni. ?

Iyi aksmalar kizlar sayfalari okuyamadim insallah iyisinizdir
Hasta bebislerimiz insallah duzelmistir benim cok kotu mide bulantim var mutfak beni boguyor kizima yemek zor hazirliyorum simdi annem gelmiyor malesef zaten 1 hafta oldu aramiyor sormuyor naptim oldummu kaldimmi yok sormak dun aradi bende hayret diye dusunurken kendi sorununu anlatmak icin aramis dedim kanamam oldu dinlenmem lazimmis ne diye hiii gecmis olsunn dedi sadece annem nasil bukadar ruhsuz oldu anlamadim bu durumu yasayan herkesmi bukadar cocuklarindan bile kopuyor anlamiyorum arkadaslar
Neyse esimde bi kadin tutalim yemek ve temizlige dedi simdi ben hic boyle biseye basvurmadigim icin bilen varsa bana yardimci olabilirmi kadinda neye bakam lazim ne sormam lazim vs guvenmem gerek burdada referans olacak kimse yok biliyorsunuz yabanciyim napacagimi bilemiyorum

Çok geçmiş olsun canım
Annenin de durumu zor tabi ama kızına bole davranması normal mi acaba bende bilemedim. Olsun canım en azından eşi yanında sana destek ona sukret canim
Annene iyi olur işallah senin yanında olur.
Kadın konusuna gelince malesef benimde bilgim yok, biraz psikopat olduğumdan eve kimseyi sokmadim

Onun durumunu anliyorum canim ama diyorumki bukadar hayattan bezip ben bittim artik demesi normal degil cocuklari var sonucta.
Ya o psikopatlik bendede var eve temizlikci bile cagiramazdim ama suan mecburum iste esim sagolsun destekci ama isteyken sabah 8 de gidip sabaha karsi 4 5 gibi eve geliyo yanliz olunca cok zor oluyor canim

@yaz yagmuru ya senin dedigin gibi oldu kizimin siivlce gibi seyler popoya dogru gidiyor doktora sordum mantar felan demedi bepantol sur dedi suruyorum zaten dedim gecmedi dedim ha hi hu deyip durdu telde iyice sinir oldum bide kaniyor aglama kriizne giriyor onla birlikte bende agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…