Ya evet şu alkali diyetini yapmak istiyorum evde de yapılıyormuş alkali su ve normal karbonatla değil dediğin İngiliz karbonatı olarak geçen ve eczanelerde satılan bi karbonatla yapılıyormuş. Valla Dr lara sorun diyorlar ama onlar emzirme olsa da olmasa da bu tür zayıflama yöntemlerine karşı oldukları için direk hayır diyorlar . Ben de yapmak istiyorum çünkü hızlandırıcı bişeylere ihtiyacım var, az yiyerek hiçbirşey değişmedi bendeBnm kuzenim ingiliz karbonati almis eczanedean suya katip iciyo emzriyo bide. Bnde dusunuyodm alsammi diye. Bagisikligida arttiriyomus
Allah (c.c.) razi olsun arkadaslar ♥♥♥Gecmis olsun canim.Histeriskopi ike isin ehki bir foktora aldir cunku isin ehli olmayan rahme zarar verebliyir ben de tup bebek sonrasi neden tutmuyir diye yaptirnistim rahmim kalp seklindeymis doktor duzeltti hamile kaldim cok sukur.
Çok geçmiş olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlarAllah (c.c.) razi olsun arkadaslar ♥♥♥
Bende ppek bilgi alamadim doktorumdan bacim...
Soka girdim o an....
Sadece et parcasi oldugunu soyledi sordugumda...
Kurtaj lafi falan gecince urktum acikcasi....
Birde benim rahmim tersti...
Dogumdan sonra terrs dendi oncesinde hicbirseyim yoktu....
Zaten ne oldumsa sezeryan sonrasi oldum offf...
Patolojide incelenecekmis birde umarim kotu huylu birsey degildir...
Sukur sen guzelce tedavini olmussun...
Ins. Bende sorunsuzca atlatirim ...
Hatta ins. Doktorum ilk defa yaniliyordur bu konuda....
ahaha benim deli olduğumu düşüneceği kesin :)))@minnakkartal bu kiz buyuyunce yandn sen canm sana dicekbni ne hallere sokuyo bu kadinnn
valla benim abimde o doktorların kafasında miktarını olmasa bile mutlaka kalitesini etkiler diyo kem küm derken lafı ağzıma tıktı yoksa bende diyetle bişi yapamıyorum emziren anneler neler yapabilir diye tırım tırım bişiler araştırıyorum :))Ya evet şu alkali diyetini yapmak istiyorum evde de yapılıyormuş alkali su ve normal karbonatla değil dediğin İngiliz karbonatı olarak geçen ve eczanelerde satılan bi karbonatla yapılıyormuş. Valla Dr lara sorun diyorlar ama onlar emzirme olsa da olmasa da bu tür zayıflama yöntemlerine karşı oldukları için direk hayır diyorlar . Ben de yapmak istiyorum çünkü hızlandırıcı bişeylere ihtiyacım var, az yiyerek hiçbirşey değişmedi bende
sağol canım mira da eskisi gibi rahat durmuyor ama yine de bişiler çekebiliyorum eh alışmıştır da rahat vermiyorum çekene kadar taam be kadın çek de kurtulayım hallerinde :))Hakikaten @minnakkartal çok başarılı fotolar :) ben benimkinin altını zor değiştiriyorum bi rahat durmuyor, senin artist 40 yıllık manken gibi poz veriyor maşallah
Takip eden Dr U yok mu bi onunla görüş. Sanki iki aşı ağır olur gibime geldiYa kizlarr bn bu 9ay kizamik asisini yaptrmasam bisey olurmu.bni yne aradi saglk ocagi acmadim. Menenjit yaptrdim ikisi ayni ay olurmu ki.
ona kalsa hc yaptrma dedi 12aydaki asinin icinde kizamik varmisTakip eden Dr U yok mu bi onunla görüş. Sanki iki aşı ağır olur gibime geldi
İnşallah canım destekleyerek oturt sürekli alisacaktir canımBizde de yiğeniminki var ama daha kullanamadık önce bir desteksiz otursa oda olur inşaallah
Canim eğer yaptirmayacaksan aç teli söyle kurtulamazsin ben hamileyken kan tahlili Dr istemişti verdim ondan sonra sağlık ocağından aradılar müsait değildim disardaydim üst üste defalarca aradı esimi aramış ona söylemiş sonrada eşimin yigeni oraya kayıtlı ona ulaşmış gelmesi gerekiyor kan alcaz diye rn son ben arayıp söyledim daha yeni kan verdim ben diye ondan sonra rahat ettimona kalsa hc yaptrma dedi 12aydaki asinin icinde kizamik varmis
Acil falan deseydin canım sadece yaptirayimmi diye sorcan boyle doktorlara da gıcık oluyorum önemli olan telefonları cevapmalilarDoktru aradm smdi asistani cikti yogunmus tlfna 6dan snra bakabiliyomus is cikisi. Tobe yarabbim ya delircm bn bu doktrla
Yuppiiii :)Bu arada ingiliz karbonatyla alkali su elde ediliyo ve hamilelerde icebiliyo emzirenlerin sutunu bile arttiriyomus
Syledim bn ilk aradginda yeni asi yaptrdimbide hasta dedim. Ertesign yne aradilar. Takti bize kadnCanim eğer yaptirmayacaksan aç teli söyle kurtulamazsin ben hamileyken kan tahlili Dr istemişti verdim ondan sonra sağlık ocağından aradılar müsait değildim disardaydim üst üste defalarca aradı esimi aramış ona söylemiş sonrada eşimin yigeni oraya kayıtlı ona ulaşmış gelmesi gerekiyor kan alcaz diye rn son ben arayıp söyledim daha yeni kan verdim ben diye ondan sonra rahat ettim
Evt oyuzden kiziyrum baska dktra gdcemdiyorum snra vazgeciyorum yne ona gdyorumAcil falan deseydin canım sadece yaptirayimmi diye sorcan boyle doktorlara da gıcık oluyorum önemli olan telefonları cevapmalilar
bn aldircam bugun esime:)Yuppiiii :)
Cnm vucudumuzdaki ph seviyesi dusunce grip oluyoruz hasta oluyoruz. Bualkaki su ph yukseltiyo oyuzden hastaliklardan koruyo. Zayiflatiyo. Saglikli yani. Azonce teyzemi aradm hastanede calisiyo kendi eside doktr emzirirkn kullanabilirsn dedi hamilelerde icebiliyomus ama gunde enfazla 4litre. Bir surahiye bir tatli kasigi koy dedi. Sutu bile arttrir dediYahu bu alkali su olayı nedir acaba ben cahil kaldım bu konuda ne gibi artısı var ki kilo verdiriyo kafamda sorular sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?