2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Syledim bn ilk aradginda yeni asi yaptrdimbide hasta dedim. Ertesign yne aradilar. Takti bize kadn

Evt oyuzden kiziyrum baska dktra gdcemdiyorum snra vazgeciyorum yne ona gdyorum
bn aldircam bugun esime:)
Benim eşim hayatta almaz ikna da olmaz sütü olumlu etkilediğine. Ödü kopuyor bi damla sütüm eksilecek diye, sanki ben dikkat etmiyorum sütüme :/ gizli alıcam ben

Ama bende emeklesin istiyorum butun gün kollarindan tutayim evde dolassin dursun kafama tirmansin hic emeklemek istemiyor

Canm benmki emekliyor inanki cok yorucu.eskiden biraktgm yerde kalrdi smdi ne mumkun odanin diger ucundan cikiyo.1 sn bile ihmal edemiyosun surekli gezmek istiyo.onune bir suru oyuncak dokuyorm beyefende nerde kablo veya tehlikeli bisey varsa o tarafa gitcek illa

bizimkide masa sehpa sandalye altlarını mesken tuttu nereye koysam pıtı pıtı oralara emekliyo

Bnm gbi 9ayda menenjitin ilk dozunu yaptran yokmu kzlar acil cvp nolur ariyo hemsre surekli
Bizimki yaşında olacak nasipse. Kızamık da öyle şimdi yaptırmadım ben.
ay ben deneyeyim. Bende hiç bilmiyorum peki ne dicez alırken alkali su mu istiyoruz dicez ?
Ama bende emeklesin istiyorum butun gün kollarindan tutayim evde dolassin dursun kafama tirmansin hic emeklemek istemiyor
bende çok istiyorum. Resmen emekleme seansları düzenliyorum ama yok ağlıyo istemiyo hemen pes ediyo. Hiç bana çekmemiş :)

ingliz karbonati cnm

Ya kizlar bu yogurt mayalamak neden bukdr zor geliyo bana ya cok aksatyrm ;( ne zmn normal yogurt yiyeblcz manda koy yogurdu fln yiyebilse ;(
Ya devlet atti ortaya bsy ortlk karsms biri 9. Ayda illa yplck dio kizamigi biri yok diyo bzm dr da. Yasnda yapicam diyenlerden yapmio 9. Ayda , 9.aya ekstra konulmasinin nedeninide suriyeliler olrk acikliyo yoksa muhkk ztn 12. Ayda yplck

bizim doktor yapıcaz dedi bu ay için ama ben bi sürü yerde okudum bir yaş öncesi beklenen etkiyi göstermez yazıyordu yine de doktorun dediğine çıkasım yok yaptırcam bide fatih te çok fazla Suriyeli var malum

Herkese merhaba biz kızamık aşısı yaptırdık geldık çok ağladı bebişim gözünden yaş geldi

@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi

Bide bugun buyuk insan gbi kustu ilk defa oyle gordum midesinds ne varsa cikardi 10dk once mama icirmistim.

Kizimin kakasi uzuyo kizlar nedendr

Bide bugun buyuk insan gbi kustu ilk defa oyle gordum midesinds ne varsa cikardi 10dk once mama icirmistim.
canım umarım önemli bir şey değildir ama değişik bir şey verdin mi her ikisi de besin alerjisi özelliklerine benziyor

@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi
canım bizimde bu ay tek kızamık vurulacak @hiraysen in söylediği gibi bir yaşta olan karma onun içinde de kızamık var ayrıca ikinci bi doz gibi değil yani

Kizlar domuz gribi hortlamis yine
Evet ya haberlere baktıkça geriliyorum ben de

Herkese merhaba biz kızamık aşısı yaptırdık geldık çok ağladı bebişim gözünden yaş geldi
Oyyy kıyamam ateşlenmese bari
Kizimin kakasi uzuyo kizlar nedendr
Belki yediklerini sindirmemeştir
Ya ben hem Dr a hem asm hemşiresine sordum 9. Aydaki 9-12 arası ek koruma. 12. Aydaki karna aşı kkk içinde kızamık aşısı da var.

Pes etme canm biz de bikac gun denedk skldi her seferinde ama sonra kendiliginden pit pit gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…