Benim eşim hayatta almaz ikna da olmaz sütü olumlu etkilediğine. Ödü kopuyor bi damla sütüm eksilecek diye, sanki ben dikkat etmiyorum sütüme :/ gizli alıcam benSyledim bn ilk aradginda yeni asi yaptrdimbide hasta dedim. Ertesign yne aradilar. Takti bize kadn
Evt oyuzden kiziyrum baska dktra gdcemdiyorum snra vazgeciyorum yne ona gdyorum
bn aldircam bugun esime:)
Ama bende emeklesin istiyorum butun gün kollarindan tutayim evde dolassin dursun kafama tirmansin hic emeklemek istemiyor
bizimkide masa sehpa sandalye altlarını mesken tuttu nereye koysam pıtı pıtı oralara emekliyoCanm benmki emekliyor inanki cok yorucu.eskiden biraktgm yerde kalrdi smdi ne mumkun odanin diger ucundan cikiyo.1 sn bile ihmal edemiyosun surekli gezmek istiyo.onune bir suru oyuncak dokuyorm beyefende nerde kablo veya tehlikeli bisey varsa o tarafa gitcek illa
Bizimki yaşında olacak nasipse. Kızamık da öyle şimdi yaptırmadım ben.Bnm gbi 9ayda menenjitin ilk dozunu yaptran yokmu kzlar acil cvp nolur ariyo hemsre surekli
ay ben deneyeyim. Bende hiç bilmiyorum peki ne dicez alırken alkali su mu istiyoruz dicez ?Cnm vucudumuzdaki ph seviyesi dusunce grip oluyoruz hasta oluyoruz. Bualkaki su ph yukseltiyo oyuzden hastaliklardan koruyo. Zayiflatiyo. Saglikli yani. Azonce teyzemi aradm hastanede calisiyo kendi eside doktr emzirirkn kullanabilirsn dedi hamilelerde icebiliyomus ama gunde enfazla 4litre. Bir surahiye bir tatli kasigi koy dedi. Sutu bile arttrir dedi
bende çok istiyorum. Resmen emekleme seansları düzenliyorum ama yok ağlıyo istemiyo hemen pes ediyo. Hiç bana çekmemiş :)Ama bende emeklesin istiyorum butun gün kollarindan tutayim evde dolassin dursun kafama tirmansin hic emeklemek istemiyor
canim senin bilecegin bisi ama bugun sabah haberlerde gordum kizamik asisi olmadan kizamik bulasmiz felc olmus allah korusunYa kizlarr bn bu 9ay kizamik asisini yaptrmasam bisey olurmu.bni yne aradi saglk ocagi acmadim. Menenjit yaptrdim ikisi ayni ay olurmu ki.
ingliz karbonati cnmBizimki yaşında olacak nasipse. Kızamık da öyle şimdi yaptırmadım ben.
Ohh be biri dha kizamik yaptrmiyo
ay ben deneyeyim. Bende hiç bilmiyorum peki ne dicez alırken alkali su mu istiyoruz dicez ?
bende çok istiyorum. Resmen emekleme seansları düzenliyorum ama yok ağlıyo istemiyo hemen pes ediyo. Hiç bana çekmemiş :)
Yaptrmak istiyorm bn asilarnhepsni ama iki asi ayni ay olurmu bu bni korkutuyo. 6da doktru ariycambakalimcanim senin bilecegin bisi ama bugun sabah haberlerde gordum kizamik asisi olmadan kizamik bulasmiz felc olmus allah korusun
bizim doktor yapıcaz dedi bu ay için ama ben bi sürü yerde okudum bir yaş öncesi beklenen etkiyi göstermez yazıyordu yine de doktorun dediğine çıkasım yok yaptırcam bide fatih te çok fazla Suriyeli var malumYa kizlar bu yogurt mayalamak neden bukdr zor geliyo bana ya cok aksatyrm ;( ne zmn normal yogurt yiyeblcz manda koy yogurdu fln yiyebilse ;(
Ya devlet atti ortaya bsy ortlk karsms biri 9. Ayda illa yplck dio kizamigi biri yok diyo bzm dr da. Yasnda yapicam diyenlerden yapmio 9. Ayda , 9.aya ekstra konulmasinin nedeninide suriyeliler olrk acikliyo yoksa muhkk ztn 12. Ayda yplck
Gecmis olsun annesi...Herkese merhaba biz kızamık aşısı yaptırdık geldık çok ağladı bebişim gözünden yaş geldi
12aydaki kizamik asinin icinde var sadece kizamik degil yani karisik@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi
Kizimin kakasi uzuyo kizlar nedendr
canım umarım önemli bir şey değildir ama değişik bir şey verdin mi her ikisi de besin alerjisi özelliklerine benziyorBide bugun buyuk insan gbi kustu ilk defa oyle gordum midesinds ne varsa cikardi 10dk once mama icirmistim.
canım bizimde bu ay tek kızamık vurulacak @hiraysen in söylediği gibi bir yaşta olan karma onun içinde de kızamık var ayrıca ikinci bi doz gibi değil yani@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi
Evet ya haberlere baktıkça geriliyorum ben deKizlar domuz gribi hortlamis yine
Oyyy kıyamam ateşlenmese bariHerkese merhaba biz kızamık aşısı yaptırdık geldık çok ağladı bebişim gözünden yaş geldi
Belki yediklerini sindirmemeştirKizimin kakasi uzuyo kizlar nedendr
Ya ben hem Dr a hem asm hemşiresine sordum 9. Aydaki 9-12 arası ek koruma. 12. Aydaki karna aşı kkk içinde kızamık aşısı da var.@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi
Bizimki yaşında olacak nasipse. Kızamık da öyle şimdi yaptırmadım ben.
ay ben deneyeyim. Bende hiç bilmiyorum peki ne dicez alırken alkali su mu istiyoruz dicez ?
bende çok istiyorum. Resmen emekleme seansları düzenliyorum ama yok ağlıyo istemiyo hemen pes ediyo. Hiç bana çekmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?