- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Diş çıkarma döneminin bize en büyük faydası haftada 3-4 kez yapan kabız oğlumun günde 4-5 kez kaka yapması oldu :)
Biz de ateş yapmadı canım hemşire de yapmaz demişti inşallah sizde de ateş yapmaz oğluna da ayrıca maşallahBiz de asidan geldk biraz once.sag koluna yapildi ates olabilir kontrol edin dedi hemsire.oglen dr u aradm kontrolmz vardi uzak oldugu icin gelmenize gerek yok ordaki bi dr muayene edebilir dedi.asm deki dr muayene etti biseyi kalmams balgm var sadece dedi.premature oldugu icin korktm ben yaptrdm asiyi sonra keske dememek icin.hemsire gerek yok aslinda dedi .korumak icin ne yapmaliyim ya bulasirsa diye sorunca da cevap veremedi.ne malum bulasmayacagi?evden cikmiyoruz ama gelen giden oluyo.cocuklar var ailede okula gidiyolar.12. Aya kadar hic mi cikmycaz bir yere.dr muz yapti dynce yaptrdm ihmal etmeyin bence kizlar.
Bu arada 9300 gr 76 cm olmus kusum
Hayırlı olsun cnm aşınız bizim bacaktan yaptılar sizin neden koldan oldu ki?Biz de asidan geldk biraz once.sag koluna yapildi ates olabilir kontrol edin dedi hemsire.oglen dr u aradm kontrolmz vardi uzak oldugu icin gelmenize gerek yok ordaki bi dr muayene edebilir dedi.asm deki dr muayene etti biseyi kalmams balgm var sadece dedi.premature oldugu icin korktm ben yaptrdm asiyi sonra keske dememek icin.hemsire gerek yok aslinda dedi .korumak icin ne yapmaliyim ya bulasirsa diye sorunca da cevap veremedi.ne malum bulasmayacagi?evden cikmiyoruz ama gelen giden oluyo.cocuklar var ailede okula gidiyolar.12. Aya kadar hic mi cikmycaz bir yere.dr muz yapti dynce yaptrdm ihmal etmeyin bence kizlar.
Bu arada 9300 gr 76 cm olmus kusum
Bizimde koldan yapıldı canimHayırlı olsun cnm aşınız bizim bacaktan yaptılar sizin neden koldan oldu ki?
Biz de ateş yapmadı canım hemşire de yapmaz demişti inşallah sizde de ateş yapmaz oğluna da ayrıca maşallah
Bugün temizlik yaptım kızlar perde yikadim mis gibi oldu ama bitmedi yarin da yapcam supurgeyi çok seviyor kızım çalistirinca gözlerini kırpmadan bakıyor kapatınca ağlıyor tuhaf bu kız
Hayırlı olsun cnm aşınız bizim bacaktan yaptılar sizin neden koldan oldu ki?
Canm benmki emekliyor inanki cok yorucu.eskiden biraktgm yerde kalrdi smdi ne mumkun odanin diger ucundan cikiyo.1 sn bile ihmal edemiyosun surekli gezmek istiyo.onune bir suru oyuncak dokuyorm beyefende nerde kablo veya tehlikeli bisey varsa o tarafa gitcek illa
Bizde alerjisinden hastanede yaptirdik bacaktan yaptilar canimHayırlı olsun cnm aşınız bizim bacaktan yaptılar sizin neden koldan oldu ki?
@kmltm siz artik prematüre ligi gecmissiniz boy kilo yerinde maşallah aslan gibi emrecik
Beyza kac gündür sabah uyandiginda hep oksuruyordu bugün kustu balgam cikardi sureklide sag kulagini kasiyor yarin baska bi doktora gidicez bakalim umarim önemli bisi değildir
Kizlar biraz once sofrayi topluyodm bulask makinesi de acik kirlileri yerlestiriyodm benm oglan hasta makineye zaten yine basindaydi.bicaklari arkaya koyarm normalde hatta ters koyarm yetismesn dye nasl alms bilmiyorm bi baktm elinde meyve bicagiyavasca aldm elinden ama odum koptu.sivri tarafini agzina goturmus bide.Allah korumus valla nasl oldu anlamadm aman dym dikkat edin siz de.nasl olsa yetisemez dyorz ama nasl yapabiliyolar anlamadim
Kızlar moralim cok bozuk kan tahlilimizde Ferritin 8.9 cikti cok düşük doktora henüz gösteremedim bu hafta gidicez sizinkiler nasıldı
Cok gecmis olsun canim en guzelini yapmissin panikle almaya kalksan elinden allah korusun bi yerine gelebilirdi bende kucagimda tutarken arkamda geride bicak varmis ama haberim yoktu bi baktim elinde hemen alip baska oyuncak vermistim
Kızlar moralim cok bozuk kan tahlilimizde Ferritin 8.9 cikti cok düşük doktora henüz gösteremedim bu hafta gidicez sizinkiler nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?