- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Ooo mSaallah kusuna bacim ♥♥♥Biz de asidan geldk biraz once.sag koluna yapildi ates olabilir kontrol edin dedi hemsire.oglen dr u aradm kontrolmz vardi uzak oldugu icin gelmenize gerek yok ordaki bi dr muayene edebilir dedi.asm deki dr muayene etti biseyi kalmams balgm var sadece dedi.premature oldugu icin korktm ben yaptrdm asiyi sonra keske dememek icin.hemsire gerek yok aslinda dedi .korumak icin ne yapmaliyim ya bulasirsa diye sorunca da cevap veremedi.ne malum bulasmayacagi?evden cikmiyoruz ama gelen giden oluyo.cocuklar var ailede okula gidiyolar.12. Aya kadar hic mi cikmycaz bir yere.dr muz yapti dynce yaptrdm ihmal etmeyin bence kizlar.
Bu arada 9300 gr 76 cm olmus kusum
Gecmis olsun bacim ya...Beyza kac gündür sabah uyandiginda hep oksuruyordu bugün kustu balgam cikardi sureklide sag kulagini kasiyor yarin baska bi doktora gidicez bakalim umarim önemli bisi değildir
Bacim benden tavsiye icine cilek elma muz kivi her ne meyve seviyorsan iste birde bonibon minik cikolatalardan at ama buzlukta fazla bekletme ...Kızlar. Bu hafta esimle surekli yedigimiz tatliyi tarif etmek istiyorum size 2 paket krem santi bir paket petibor ben krem santinin birini orman meyveli biri sade aliyorum ama damak tadiniza gore alirsiniz petiborde bazen sade bazen kakoluki ikiside super oluyo krem santileri birlikte cirp biskuvileri mozaik pasta gibi kir karistir strec filme sar 2 saat buzlukta al sana dondurmali pasta misafirlerimede yaptim 2 dilim cok koymussun diyenler 3. Dilimi alabilirmiyim dedi tavsiye ederim
Agzina mi goturmus...Kizlar biraz once sofrayi topluyodm bulask makinesi de acik kirlileri yerlestiriyodm benm oglan hasta makineye zaten yine basindaydi.bicaklari arkaya koyarm normalde hatta ters koyarm yetismesn dye nasl alms bilmiyorm bi baktm elinde meyve bicagiyavasca aldm elinden ama odum koptu.sivri tarafini agzina goturmus bide.Allah korumus valla nasl oldu anlamadm aman dym dikkat edin siz de.nasl olsa yetisemez dyorz ama nasl yapabiliyolar anlamadim
Bacim 7-140 araligi normal aralik degeri deil miydi ???Kızlar moralim cok bozuk kan tahlilimizde Ferritin 8.9 cikti cok düşük doktora henüz gösteremedim bu hafta gidicez sizinkiler nasıldı
Bugun yogurt yedrdim bikac kasik cnm bir haftadr hc vermemistmcanım umarım önemli bir şey değildir ama değişik bir şey verdin mi her ikisi de besin alerjisi özelliklerine benziyor
canım bizimde bu ay tek kızamık vurulacak @hiraysen in söylediği gibi bir yaşta olan karma onun içinde de kızamık var ayrıca ikinci bi doz gibi değil yani
simdi yne ayni sekilde kustu sabh yedigi avokado parcalari vardi sanirim sindiremedi ilk defa direk eline verdim Normakde yogyrtla yiyodu azcik. Bugun cok yedi. Ustumkomple kusmuk olduEvet ya haberlere baktıkça geriliyorum ben de
Oyyy kıyamam ateşlenmese bari
Belki yediklerini sindirmemeştir
Ya ben hem Dr a hem asm hemşiresine sordum 9. Aydaki 9-12 arası ek koruma. 12. Aydaki karna aşı kkk içinde kızamık aşısı da var.
sagol cnm paylasiminicinKızlar. Bu hafta esimle surekli yedigimiz tatliyi tarif etmek istiyorum size 2 paket krem santi bir paket petibor ben krem santinin birini orman meyveli biri sade aliyorum ama damak tadiniza gore alirsiniz petiborde bazen sade bazen kakoluki ikiside super oluyo krem santileri birlikte cirp biskuvileri mozaik pasta gibi kir karistir strec filme sar 2 saat buzlukta al sana dondurmali pasta misafirlerimede yaptim 2 dilim cok koymussun diyenler 3. Dilimi alabilirmiyim dedi tavsiye ederim
12. Ayda olan karma aşı içinde kızamık da var diye biliyorum. 9. Ayda kızamık aşısını 10. Ayda da menenjiti vurduracağım ben doktorumuz öyle dedi@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi
Ooo mSaallah kusuna bacim ♥♥♥
Ins. Ateslenmez ♥
Gecmis olsun bacim ya...
Ins. Onemli birseyi yoktur...
mevsim degisiyor minikler yine teker teker dokuluyor galiba...
Benim pasaninda burnu akmaya basladi...
Bacim benden tavsiye icine cilek elma muz kivi her ne meyve seviyorsan iste birde bonibon minik cikolatalardan at ama buzlukta fazla bekletme ...
Mukemmel oluyor yazin olmazsa olmazlarimiz arasindadir ....
Canim cekti birden
Agzina mi goturmus...
Allah (c.c.) korumus bacim...
Aman daha dikkat gozunu seveyim...
Yeri geliyor kucagimizda guvende dedigimiz zamanlarda bile bir yaramazlik yapabiliyorlar...
Gecmis olsun umarim hicbirimiz boyle buyuk kazalar yasamayiz ♥
@kmltm cok geçmiş olsun çok fena oldular kasla göz arasında yapacaklarini yapiyolar
Ayy çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlanırsın annelerde kuzucuklarda hastalanmasın artık yaaaayy çok fenayim geçen yıl bu zamanlarda böyle hastalanmistimöksürmek ne fena ben zor dayaniyorum kuzucuklar napiyorlar kim bilir atesimde çıkıyor bugün doktora gittim antibiyotik başladı
Biz de karı koca fena haldeyizayy çok fenayim geçen yıl bu zamanlarda böyle hastalanmistimöksürmek ne fena ben zor dayaniyorum kuzucuklar napiyorlar kim bilir atesimde çıkıyor bugün doktora gittim antibiyotik başladı
Geçmiş olsun canım inşallah bulaşmadan geçer gider sizde çabuk atlatırsınızBiz de karı koca fena haldeyizlimonlu zencefilli ıhlamur içiyoruz ama olacak gibi değil, inşallah bebeğime bulaşmaz. Geçen sefer on gün hastaydım ve bulaştırmamıştım, inşallah yine bulaştırmam
Canim senin Dr de et demiş ya,eti nasıl vermeni önerdi ?Sizin iki doz olan menenjit yapılmış 12. Ayda da 2. Dozunu yaptıracaksın sanırım. Kızamık da 9. Ayda yapılıyor istersen sağlık bakanlığı kampanyası, istemezsen 12. Ayda karma aşıyla birlikte kızamık oluyor. Dr unla bi görüş istersen
Benim oğlum biraz değişik muz elma armut gibi tatlı meyvelerde öğürüyor, ceviz de yemiyor. Sadece ekşi şeyler yediği için tüm meyveleri kiviyle karıştırıp yedirebiliyorum. Sebzeleri de yoğurtla yiyebiliyor. Avokadoyu da yoğurtla yedirdim ama bugün hiç zorlamadım yediği kadar verdim ve kaşığa kendisinin ağız açmasını bekledim. Nazi rejimi sona erdi :)
Geçmiş olsun canım işallah çok çok önemli bir durum deildir.Evet bacim normal araligi 14-18 arasi olmasi gerekiyormus...
Damlayi vermesinin sebebi az az almasi...
birden yuklenmesin bunye diye....
6 ay daha kullanacagiz bakalim...
Bizim doktorumuzda pekmezi onermisti ...
Tatlandirmak icin kahvaltisina ve muhallebisine katiyorum...
11 e evet normal diye bakiyorlar...
11 den asagi kansizlikmis ....
Oglumun yanaklari renge geldi inan ...
Onceden ne kadar solgun yuzu varmis meger :-(
Gecmis olsun bacim ♥
O kadar saat hastanede beklemektense eve gitmen iyi olmus tabi...
Daha da iyi olman dilegi ile ♥
Cok sagol bacim ♥
Cilegimmmm ne 45 i kiz senin boy kacti ?
Gel yer degisek ben 44-45 lerdeyim 55olmk istiyorummmm :-(
Hayirli olsun bacim ♥
Paytak paytak yurusun o ayakkabilarla ins.
Allah (c.c.) razi olsun arkadaslar ♥♥♥
Bende ppek bilgi alamadim doktorumdan bacim...
Soka girdim o an....
Sadece et parcasi oldugunu soyledi sordugumda...
Kurtaj lafi falan gecince urktum acikcasi....
Birde benim rahmim tersti...
Dogumdan sonra terrs dendi oncesinde hicbirseyim yoktu....
Zaten ne oldumsa sezeryan sonrasi oldum offf...
Patolojide incelenecekmis birde umarim kotu huylu birsey degildir...
Sukur sen guzelce tedavini olmussun...
Ins. Bende sorunsuzca atlatirim ...
Hatta ins. Doktorum ilk defa yaniliyordur bu konuda....
oluyor canım bende yaptıracaktim fakat aşıyı önceden siparis ediyormuş uz biz bilmiyorduk o yüzden yaptiramadikYa kizlarr bn bu 9ay kizamik asisini yaptrmasam bisey olurmu.bni yne aradi saglk ocagi acmadim. Menenjit yaptrdim ikisi ayni ay olurmu ki.
E erkek dedgn boylu poslu olur@kmltm benim damat boylu poslu olcak herhal oh oh yakisikli da ama benim kizimda bi ayri guzel bi de babaya cekerse kizil olcak bakalim iyice acildi sacinin rengi :)
.ayy çok fenayim geçen yıl bu zamanlarda böyle hastalanmistimöksürmek ne fena ben zor dayaniyorum kuzucuklar napiyorlar kim bilir atesimde çıkıyor bugün doktora gittim antibiyotik başladı
Biz de karı koca fena haldeyizlimonlu zencefilli ıhlamur içiyoruz ama olacak gibi değil, inşallah bebeğime bulaşmaz. Geçen sefer on gün hastaydım ve bulaştırmamıştım, inşallah yine bulaştırmam
Bi de herkes farkli sehirlerde yaniBu nasl bi salginsa hepmz siradan gectik
ayy çok fenayim geçen yıl bu zamanlarda böyle hastalanmistimöksürmek ne fena ben zor dayaniyorum kuzucuklar napiyorlar kim bilir atesimde çıkıyor bugün doktora gittim antibiyotik başladı
Gecmis olsun bacilarimm ♥♥♥Biz de karı koca fena haldeyizlimonlu zencefilli ıhlamur içiyoruz ama olacak gibi değil, inşallah bebeğime bulaşmaz. Geçen sefer on gün hastaydım ve bulaştırmamıştım, inşallah yine bulaştırmam
Gecmis olsun bacilarimm ♥♥♥
Carcabucak iyileselim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?