2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ooo mSaallah kusuna bacim ♥♥♥
Ins. Ateslenmez ♥

Beyza kac gündür sabah uyandiginda hep oksuruyordu bugün kustu balgam cikardi sureklide sag kulagini kasiyor yarin baska bi doktora gidicez bakalim umarim önemli bisi değildir
Gecmis olsun bacim ya...
Ins. Onemli birseyi yoktur...
mevsim degisiyor minikler yine teker teker dokuluyor galiba...
Benim pasaninda burnu akmaya basladi...

Bacim benden tavsiye icine cilek elma muz kivi her ne meyve seviyorsan iste birde bonibon minik cikolatalardan at ama buzlukta fazla bekletme ...
Mukemmel oluyor yazin olmazsa olmazlarimiz arasindadir ....
Canim cekti birden

Agzina mi goturmus...
Allah (c.c.) korumus bacim...
Aman daha dikkat gozunu seveyim...
Yeri geliyor kucagimizda guvende dedigimiz zamanlarda bile bir yaramazlik yapabiliyorlar...
Gecmis olsun umarim hicbirimiz boyle buyuk kazalar yasamayiz ♥

Kızlar moralim cok bozuk kan tahlilimizde Ferritin 8.9 cikti cok düşük doktora henüz gösteremedim bu hafta gidicez sizinkiler nasıldı
Bacim 7-140 araligi normal aralik degeri deil miydi ???
Benim pasaninki 5.6 cikmisti ....
Sakin ol lutfen...
Tabi bizim kan degerlerimiz cokta normal degildi ya neyse...

Bugun yogurt yedrdim bikac kasik cnm bir haftadr hc vermemistm
simdi yne ayni sekilde kustu sabh yedigi avokado parcalari vardi sanirim sindiremedi ilk defa direk eline verdim Normakde yogyrtla yiyodu azcik. Bugun cok yedi. Ustumkomple kusmuk oldu
sagol cnm paylasiminicin

@minnakkartal canim ben ebeye ozellikle iki doz mu tek doz mi diye sordum kizamik asisini tek doz vurulacak dedi yasinda falan bi daha falan olacak mi dedim hayir dedi
12. Ayda olan karma aşı içinde kızamık da var diye biliyorum. 9. Ayda kızamık aşısını 10. Ayda da menenjiti vurduracağım ben doktorumuz öyle dedi

@kmltm cok geçmiş olsun çok fena oldular kasla göz arasında yapacaklarini yapiyolar

Tesekkurler teyzeler bi daha tovbe yaklastirmam ya cok korktum

ayy çok fenayim geçen yıl bu zamanlarda böyle hastalanmistimöksürmek ne fena ben zor dayaniyorum kuzucuklar napiyorlar kim bilir atesimde çıkıyor bugün doktora gittim antibiyotik başladı

ayy çok fenayim geçen yıl bu zamanlarda böyle hastalanmistimöksürmek ne fena ben zor dayaniyorum kuzucuklar napiyorlar kim bilir atesimde çıkıyor bugün doktora gittim antibiyotik başladı
Ayy çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlanırsın annelerde kuzucuklarda hastalanmasın artık yaaa

Biz de karı koca fena haldeyiz limonlu zencefilli ıhlamur içiyoruz ama olacak gibi değil, inşallah bebeğime bulaşmaz. Geçen sefer on gün hastaydım ve bulaştırmamıştım, inşallah yine bulaştırmam

Biz de karı koca fena haldeyiz limonlu zencefilli ıhlamur içiyoruz ama olacak gibi değil, inşallah bebeğime bulaşmaz. Geçen sefer on gün hastaydım ve bulaştırmamıştım, inşallah yine bulaştırmam
Geçmiş olsun canım inşallah bulaşmadan geçer gider sizde çabuk atlatırsınız

Canim senin Dr de et demiş ya,eti nasıl vermeni önerdi ?
Geçmiş olsun canım işallah çok çok önemli bir durum deildir.

Ya kizlarr bn bu 9ay kizamik asisini yaptrmasam bisey olurmu.bni yne aradi saglk ocagi acmadim. Menenjit yaptrdim ikisi ayni ay olurmu ki.
oluyor canım bende yaptıracaktim fakat aşıyı önceden siparis ediyormuş uz biz bilmiyorduk o yüzden yaptiramadik

@kmltm benim damat boylu poslu olcak herhal oh oh yakisikli da ama benim kizimda bi ayri guzel bi de babaya cekerse kizil olcak bakalim iyice acildi sacinin rengi :)
E erkek dedgn boylu poslu oluroyku de citi piti olsun iste ne guzel

.
gecmis olsun canm bana da ilac verdi dr ama pek hafif ya hala tam duzelemdm 1 hafta oldu

Insallah canm gecmis olsun

Gecmis olsun bacilarimm ♥♥♥
Carcabucak iyileselim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…