2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi yöntem önermedi aslında. Ben hem ilikli kemik kaynatıp suyunu kullanıyorum, hem de küçük löp et aldım kuzu eti, onu haşlayıp çorbalarının içine didikliyorum bir de köfte yediriyorum. Haftada bi gün balık, diğer her gün et veriyorum. Ama tavuk pek vermiyorum, 40 yılda bir

Canim maalesef yoktu memnun oldugum simdide bi arkadas onerdi bilgi tip merkezine ayse fulya ates diye bi doktor bugün gidicem sana uzak kaliyor keçiören de cunku ama memnun kalirsam yazarim canim ogleden sonra gidicez L Lilium3

Günaydıııınnnn.....
Oğluş çok hareketli ya peşine koşturmaktan buraya yetemiyorum eee bide kızım var ödevleri falan birde ev işleri....
Annem eskisi gibi gelmiyo artık.o yanımda olunca hemen buraya dönüyodum.şimdi arada girip çıkıp okuyorum

Çokkk hastayım yine inşallah daha önceki gibi olmam on gün kolumu kaldıramadım annem bakmıştı bana o zaman. Sabah eczaneye gittim hemen aferin, vitamin ve strepsils şeker aldım. Zencefilli limonlu Elmalı ıhlamur yapıyorum ve bolca meyve yemeyi düşünüyorum. 2 hafta sınra taşınıcaz, bu akşam dışarda iş görüşmem var, işi alırsam il dışına gidip gelmem gerekecek, allahım güç kuvvet ver

Pes etme canm biz de bikac gun denedk skldi her seferinde ama sonra kendiliginden pit pit gitti:)
Azimle deniyorum ama tık yok :) bu arada kilo ve boyunuza maşallah. Ya aşı yaptırmışsın bizim dr de ebe de 1 yaşında yapsan olur dedi. Bende yaptırmadım ama yaptırsamıydım diyorum arada..
gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo artık. Bizim mak. çatal kısmı en yukarda ama yinede dikkat etmem gerekir ayaklandığında.
ben bitanesiyle zor uğraşırken senin iki taneyle yaz yağmurunun 3 taneyle uğraştıgını düşününce inanamıyor ve saygıyla önünüzde eğiliyorum :)

aman girememek hep böyle sebeplerle olsun Allah sağlık versin sen yine de gir yaz arada tabi haberlerini alalım tek çocukla bile ozr ikiyle daha zordur tabi

görüşmen ne kötü güne denk gelmiş ya inşallah akşama biraz daa ii olursun ilaçlarda ii gelebilir ama dinlenmek gerek tabi senin azad beyle muhtemelen imkansızdır taşınmakta ayrı zor Allah kolaylık güç versin

Çook geçmiş olsun..
tam da girmiştim :) canım sağol şükür ki bişi yok ara ara girip okuyup çıktım ama bugün genel olarak sessiz topik umarım kuzlar uyuyordur anneler keyif yapıyordur :))
Miranın sonuçları ne zaman çıkıcak ? Ve iştahı nasıl aynı mı ?

Çook geçmiş olsun..

Miranın sonuçları ne zaman çıkıcak ? Ve iştahı nasıl aynı mı ?

bir haftaya çıkar demişlerdi yani bugün çıkması lazım internetten baktım henüz çıkmamıştı eşim arayıp konuşacak bugün cumaya randevumuz var çünkü cumartesi de kendi doktoruyla aşı için var iştah aynı değişen bişi yok maalesef ne yapsam ne etsem yemiyor sen aldın mı mamayı değişen bir durum var mı gerçi daa çok olmadı sanırım ama

Gunaydin kizlar bizim ustten bir disimiz daha cikti toplamda uc disimizoldu dorduncu de yolda
Bu arada hasta olan anislere gecmis olsun ben de tam iyilemedim gecen gece bogazim gicik yapti sanirim balgam birikti ben cikartmaya calistikca kizim korkup korkup agladi.
Bu arada esimin Antalyada semineri var bes yildizli otel bana beraber gidelim diyir bes yildir dogru duzgun tatil yapamadik tedaviler vs derken hazir ucertsiz izindayken gidelim diyor ama kizin yemek isini nasil yaparim bilmiyirum.Ne yapsam ki

Canim ne asisi yaptiracaksin

Ben olsam hic dusunmeden giderdim canim okadar bunaldimki bence yayina bi kac kavanoz meyvelerinden al hic bisi yemezse onu verirsin ama orda 5 yildizli otel sonucta rica etsen sebze pureside yapabilirler diye dusunuyorum olmazsa yemegin suyuna ekmek batirip verirsin kofte falan yedirirsin

hayırlı olsun canım yeni dişiniz :) bizimde geçenlerde öyle bir fırsatımız olmuştu ücretsiz diye gittim yanıma meyve sebze püresi almıştım hoş hiçbirini yemedi diş dönemine geldi pek huysuzdu ama yine de evden uzaklaşmakta iyi geliyor insana bence git biraz havan değişsin :)

Canim ne asisi yaptiracaksin
kızamık aşısını yaptırcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…