2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım çok geçmiş olsun.inş iyi olur iş görüşmesine gidebilirsin
Ayy sorma ya çok keyifli e bi okadar da zor.büyüğü okula yolluyorum ufağınıda uyutunca kulaklarımda sesleri çınlıyo
Buraya giremesemde acaba onun tahlili nasıl acaba doktor ne demiş bugün ne yemişler kimler hasta acaba iyi olmuşlarmı merak edip düşünüyorum.ancak okuyup kaçıyorum.yani baya arkadaş olmuşuz ya

Kızlar kızım ikinci dişini daha on gün önce falan çıkardı galiba üçüncü diş gelecek gece sürekli kulağını kasiyarak uyandı ağladı diş çıkarmadan önce hep boyle oluyor
ya mirada da belirtiler var gibi ama ben bu kadar erken yeniden diş gelmez diyordum gelir miki acep

Gunaydin kizlar sabahtan beri evin icinde kosturuyorum arkadasim gelecek az once aradi supurdum biseyler hazirladim simdi betulu sallarken yazayim dedim

Bizim 2 altta 2 ustte 4 dis birden geliyo cok huysuz sayilmaz yine de cok şükür

Dün ebebekten aldigimiz mamalar geldi isimdeyimgucumdeyim 20 paket 300 gr lik 3 numara hipp eşim perakende satayim bunlari
3 numara 10 aydan sonra diyo ya biz dun aksam söyle düşündük acaba 2 numara betulu diyurmuyo da onyuzden mi gece 2 saatte bir uyaniyo deneme amaclu 10 da 150 cc 3 numara mama yaptim hepsini içti bi daha sabah 5 te evde 2 numara vardi ondan 210 cc icti 9 da uyandi uyaninca kahvalti yaptik biraz simdi yune 150 cc 2 numara yaptim iciyo bi daha da corbasi yigurdu meyvesi aksama kadar mama vermem yanlis mi yapiyorum acaba ne dersiniz

dişteki farkı kapatıyor Betül hanım maşallah ona mama kullanmadım ben ama dokuzuncu aydan sonra anne sütü ve ek gıda beslenmede %50-50 şeklinde olmalı yazıyor internette devam sütü de aynı şekilde olmalıdır diye düşünüyorum gerçi bazen de neyden ne kadar yiyosa onu mu vermek gerek diye düşünmüyor değilim mira yese içse dünyaları tıkarım ağzına heralde :))
Bana da erken geldi ama oglumda peş peşe çıkardı bakamiyorumda kapatıyor ağzını
hımm belki kızlarda peşpeşe çıkaracak aslında bizim üstler değilde yanlar biraz kabarmış gibi ama anlayamıyorumda tam

Bebekler genel de yayla çorbası çok sever onuda mı içmiyo ki. Biz daha yeni başladık 3 kere verdim. Arenin süt içme problemi var uykuda içiyo sadece ondanda uyandığı an süt olayı bitiyor. Bakalım 15 gün sonra belli olacak ama muhtemelen bizden de tahlil isteyecek.

ayyy sinirimden kudurucam eltim aradı şimdi miranın hali ne öle yok gözlerinin altı çökmüş yok küçücük kalmış kendi kızının kilosundan bahsetmesinmiş yani iş yerinde olmasam gerçekten çok farklı konuşabilirdim dua etsin yerimden kalkmadan açtım telefonu müsait bir yere geçmemiştim ben tutup ona şurdan alışveriş yapıyorum şurda bebek tarifleri var diye söliyim onun bana dediklerine bak hadi miraya söylediğini geçtim kızının kilosunu demiyomuş aa saçmalama o nasıl laf dedim güldü pişkin pişkin ne kadar zoruma gitti benim kızım yemiyor olabilir ama yiyen de kilo alanda gözüm yok keşke hepsi alsınlar ben mutlu oluyorum iştahlı bebekleri görünce duyunca birde en fazla darısı bize diyorum ya ben onun kızına mira çok içmiyor diye kendisinin sütü az diye süt gönderiyorum bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor

Bende olsam kesin giderdim. Bikaç günde olsa yemek yapma derdi yok,temizlik yok iş güç yok :) bunun için bile değer diye düşünüyorum..
biz hala 2 numara kullanıyoruz yani içerse. En son kontrol de dr %60 katı gıda %40 süt dedi. Günlük içmesi gereken süt miktarı 300 400 cc dedi.

canım yayla çorbası verdim bir iki kez keçi sütünden yapmıştım yoğurdu malum normal yoğurt yiyemiyor onuda hazmetmekte zorlandı ne yazık ki inşallah on beş güne değişiklik olur fayda eder de sizde tahlile gerek kalmaz

Bence kilosundan çok sağlıklı olması önemli. Şu bütün bebekleri bir tutuyorlar ya aklım almıyo. Geçen bi uzmanı dinledim anneler aylık kontrolünde acaba boyu nasıl sağlıklımı diye düşünmezlermiş direk bu ay kaç kilo aldı acaba diye düşünürlermiş. Çok doğru. En son bakılması gereken yer kilo. Benim yeğenlerim 1 kilo doğdular ve şuan obez sınıfına girmek üzereler. Ve ben inanıyorum ki mira birden atak yapacak. Aren de kilolu değil ve inan ben artık hiç takmıyorum.

Canim bizim ilk dis yaklasik 1.5 ay once cikti.Iste beni endisendiren sabah kahvaltisi ve yogur ben hep koy yunurtasi ve dutcuden aldigim yogurttan veriyorum artik otelun mutfaginda asciyla ahbap olurun kizim izin

@Apriori sana ve hasta olan diğer annelerimize geçmiş olsun inşallah bebeislere geçmeden bir an önce iyilesirsiniz
Sağol canım ağzım burnum kapalı nerden nefes alacağımı şaşırdım valla
Sağol canım

Bak ben de gıcık oldum şimdi. Benim de eşimin tarafı pek meraklı kilo takibine. Ben Dr kontrolü sonrası annemi aradığımda kilo aldı diye sevindiğimde annem tersler beni, sağlığı, kafası iyi mi, hareketleri gelişiyor mu, mide rahatsızlığı nasıl onu anlat der ve kızar bana kasap gibi sürekli et muhabbeti yapıyorsun bana der. Haklı sonuçta insan yetiştiriyoruz biz kurbanlık koyun yetiştirmiyoruz. Ben de artık zorlamıyorum çünkü persentildeki doğru yeri yakaladık yeter, yarın bir gün diyet verecekler yavruma göreceğim. Görüncemin oğluna diyet verdiler ama bebek anlamaz diyetten ortalığı yıkıyor açılınca kadın da mecbur veriyor. Ve sürekli kilo alıyor, bu daha mı iyi sanki. Kilonun gelişimini engellemesine müsaade etme yeter, o da tedavi ile düzelir bizde öyle oldu. Ha bunları odun kafalı insa lara anlatamazsın o yüzden sen de süt müt gönderme, konuşunda da açıklama yapmak yerine tersle gitsin bak çok sinirlendim

geçmiş olsun sana ve tüm hastalara acil şifalar ...
Teşekkürler canım pis bi salgın ya hasta olmayanlar bebekleriyle odalarına kapansınlar mümkünse eşleriyle bile görüşmeainler bana eşimden bulaştı çünkü

Canim çok haklisin ben de olsam çok kizardim sen hep yardımcı olmuşsun ama o art niyetli davranmış kıyaslama yapmış bence eltin kıskanç biri canım bir şekilde senin moralini bozmaya çalışmış ben olsam senin yerine bundan sonra hicbir konuda yardımcı olmam mesafeli dururum çünkü o senin gibi düşünmüyor hic takma canım her çocuk bir değil çocukların kilolu olması sağlıklı değil benim büyük oglumda mira gibi istahsizdi bebekken zamanla normale dondu eşimin teyzesinin torunu oglumla birdi o donemde hep kıyaslıyordu yakin oturuyorduk gelip bana bizim kız bir but yedi yok efendim şunu yedi belirtiyorlardı beni ben çocuğa bakamiyormusum simdi oğlum 14 yasında fidan gibi delikanli onların kız ise kadın gibi gobekli kalın vücudu var birde benim oğlum çok basarili okulda onların kızinin dersleri kotu simdi bende yan yana geldiğimde ovunuyorum onlarda kalakaliyor öylece

Saol canm premature oldugu icin tedirgin oldm ben yaptirdim.ates falan da olmadi co sukur gayet iyi

Canm ben de gunde ortalama 400-500 cc kadar veriyorm.en az 500 cc almaliymis zaten.istiyosa ver cok degl bence.sut sagiyodm su son hastalgn stresinden iyice azaldi gunde 50 cc anca cikiyobiz hipp 2 numaradayz hala bu bitnce 3 alcm haftaya 10 aylik oluyoruz

Ay ne bicim insanlar var nasl bi zevk aliyomus miranin zayifligindan acaba?sutu azmis ya onun eksikligini boyle kapatiyo kendince bosver canm ne skcan canini ya.aslinda sut meselesinden girip onu bozmak vardi da neysepatavatsiz sey.ne guzel emziriyosun iste insallah tahlillerde de bisey cikmaz

Bir de eşimin teyzesi ogluma koca burunlu oğlan diyordu zayıflıktan burnu büyük gorunuyormus ay ne kadar sinir oldum simdi yine beni KV de onlara sürekli emzirmiyor çocuğu diyordu sütum kesilmişti oğlum emmek istemiyordu anlatamiyordum bir türlü bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…