2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim hemogram iyi sayılır bence umarım iyidir sonuçlar pek anlamıyorum ben

valla sende @ayferzey de ödüllüksünüz ben tek çocukla işlerin içinden çıkamıyorum neredeyse evin yarı yükü annemde ona rağmen

Canim hemogram iyi sayılır bence umarım iyidir sonuçlar pek anlamıyorum ben
bende çok anlamıyorum biraz netten baktım kolit gıda alerjisi gibi şeyler yazıyor ama detay veren biyer bulamadım tam artık cuma günü doktor ne dicek bakalım
aynen..bizde de öyle..şu an 9 ay 5 günlüğüz ama diş yok
canım senin ve efenin kontrolleri vardı oldunuz mu önemli bişiy yoktur inşallah

Ben de anlamiyorum canm.bana da bi ton laf ediyolardi emzirmiyorum diye sanki emre yapisiyo memeye de ben vermiyorum.hala da oyle yok eline bisey ver yesin yok mikroba alissin cok sakiniyosun vs vs. Yav he he diyorum ben de icimden

Aynen canm biraz once sut sagdm tv unitesinin ustune koydum biberonu.benm sipa nasl olduysa yetisip biberonu devrmis .Allah tan sut cok dokulmemis cok uzulrdm yoksa zaten az

Biz de hastanede yattiktan sonra her seye sukrediyorum canm.Allah korusun tum bebisleri

Burda baska damlalar kullanan arkadaslar vardi canm ben ferrum kullandm.ama bagirsaklari etkilemeyen santafer vardi sanirm bi sor doktora istersen

Aman ne halleri varsa görsünler boşver kiyaslamaya bende sinir oluyorum mama kof şişmanlık yapıyomuş bizimki saglikli olani de sende
Bende mama veriyorum surekli sadece mama verrn anneler darilmasin hee

canım senin ve efenin kontrolleri vardı oldunuz mu önemli bişiy yoktur inşallah

aaah canı hatırladğın için sağol Efe 9.ayı da tamamladı bugün itibari ile 9 ay 5 günlük olduk işte..kızamık aşımızı olduk,kontrollerde normal herşey yolunda benim kontrollerde 2 gün sürdü,bugün öğlene doğru bitti ancak..ama sonuçlar çıkmadı yarın çıkıcak doktora yarın göstereceğiz..

Gündüz cok mama vermemeye calisiyorum nasilsa yiyo corba yogurt filan diye gece tabi mama iciyo ama iste cok icince de sabaha karsi gazi oluyo heralde agliyo bakalim bu aksamda uyuyurken 3 numara mamadan vercem farkedecek mi

ayyy bu insanlar gıcıklıktan ölcekler
benim arkadaşın bebeği 4 aylık 7600 muş öykü 9 aylık 7900 :)
çokta umrumda değil açıkcası kilosu kimin umrundaysa o taksın kafasına :) sadece 500 gr gerideymişiz yemesi iyi alırsa alır doyana kadar yediriyorum istemedimi bırakıyorum alırsa alır almazsa yarım kilodan ölmeyiz

Kizlar simdi hastaneden geldik moralim cok bozyk sadece kulagini kasiyor ve sabahlari oksuruyor diye gitmistim zature olmus kuzum doktor sakin kimseye soyleme usutmus de dedi ayyy bebege bakamamis zature etmis demesinler diye bu ara salgin varmis cok sinsi ilerliyormus ne ates ne baska bisi olmadi bizde cok az sabahlari oksuruk ve kulak kasima nolur ihmal etmeyin sizde 15 gun antibiyotik kullanicaz 100 gram da zayiflamisiz

Aynen azad da öyle, koltuklara tırmanmayı öğrendiğinden beri yerde yürümeyi de kabul etmiyor, koltuk tepelerinde gezinmek istiyor. Değil yanından ayrılmak kafamı çeviremiyorum hele bu hasta halimle deli ediyor beni evin içi de

geçmiş olsun canım evet çok sinsi bi hastalık aman ilaçlarını ihmal etme..

bende merak etmiştim dr ne dedi diye bize de bilgi ver canım.. Efe ye de maşallah..

aman şükür herşey yolundaymış senin sonuçlarda ii çıkar umarım

Gündüz cok mama vermemeye calisiyorum nasilsa yiyo corba yogurt filan diye gece tabi mama iciyo ama iste cok icince de sabaha karsi gazi oluyo heralde agliyo bakalim bu aksamda uyuyurken 3 numara mamadan vercem farkedecek mi
denemekte fayda olabilir en iyi takip anne gözlemi ve içgüdüsü zaten

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır hastalığı iileşsin kilosunuda alır annesi üzme sen kendini

@hiraysen canım senin mr çıktı mı ? kuzu nasıl oldu kusması falan geçmiştir inşallah

Çoook isterdim bu cevapları verebilmeyi.. Biz aylık kontrolden çıktıktan sonra kv gideriz hep yeminederim daha ayakkabımı çıkarmadan kaç kilo almış bu ay diye sorar. Bende az almış diyince. Belli bana da zayıf geliyo der. Hemen arkasından ne giydirmişim diye kontrol eder mutlaka ama mutlaka ince değil mi bu der. Sonra ben mutfaga gider yemegini hazırlarım arkamdan gelir nevar onun içinde der. Resmen beni çıldırtma noktasına getirir.

Canim betul masallah gunde ikikase corba icer kucuk kase yogurt yer ama yinede mamayuda iciyo buna ragmen cok kiloda almiyo kipir kipir surekli bilmiyorum ondan mi

Çok geçmiş olsun canım. Zatürre olduğunda kötü görünmezmiydi Beyza ? Başka bi doktora daha götürseniz. Ne biliyim bi halsizlik bi bitkinlik olurdu diye düşünüyorum. Tabi çok anlamam ben ama kafamda soru işareti kaldı :/

M mutube cok gecmis olsun canim cabucak iyilesir bebbisin
@minnakkartal eltine uyuz oldum eltiler hep oyle olur canim bosver gitsin bi soz derler "elti eltinin ne òldugunu ister ne yasadigini" diye aklima geldi yazayim dedim bisver gitsin bencede sut falan yollama sende
@kmltm yazina bayildim keske dogumdan once gorseydik topikce yatak odamizin kapisina ciktisinu asardik

Ya bu mama dedigin devam sütü mü yoksa kaşık maması mı 7 tahıllı falan varya onlardan mı?
çok geçmiş olsun. Kışın hastalık kaçınılmaz oluyo malesef. Umarım bian önce düzelirsiniz inş. Yalnız doktorun kimseye söyleme demesi ne hoş. O bile bazı insanların nasıl bi karakter de olduğunu çözmüş.

Bunları çoook söyledim ve cevap "ayyy sana da yaranılmıyor" oldu hep ama çok güzel bir yazı.
Yeminle kim yazmissa kalemine saglik. Bu acemiligimize geldi ilk bebekleri olan icin soyluyorum Allah nasip eder de ikincisi olursa ben biliyorum napicani ne dicemi. cok pismanim lohusaligimda idare ettiklerime. Sutume mal oldu. He bi daha yapar miyim? Cok beklerler.

Cok gecmis olsun sasrdimve tedrgin oldm bnmkide hp eli kulaginda

ptesi gnu yunus beye rndevu aldm canm nisantasindaymis yeni yeri. Hira kusmuyo aksamdanberi iyide. Bn bir saattr cok kotuym kafami kaldiramiyorum midem bulaniyo cok. Aksam kv gttik bi parca tavukyedim omu yapti acaba cokkotuyum bagrsaklarimda bagriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…