- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Yiğit yemegini yedikten hemen sonra emeklerse ne var ne yok burnundanda gelerek kusuyo ilk zaman tesaduftur dedim ama değil bu kaçıncı yüz üstü olduğundan çocuğun midesi ağzınami geliyo ne.böyle bişey yaşayan varmı kızlar.akillandim yemekten sonra emekleme yok artık yigide.
Benim oğlum da emerken sağ elini kafasına çok vuruyor tutuyorum ama o yapıyor yine deBenim kizimda eliyle kafasına vuruyor ben yapmasını istemiyorum dikkatini dagitmaya calisiyorum hemen sizde de varmış ayni durum neden yapıyorlar acaba
Bebekler rutini severmiş o yüDe n akılda kalmıştır ve öğrenmiştirYiğit oyuncak olarak sadece oyuncak arabaları seviyo onuda arabanın kendisini değil tekerleklerini çevirmeyi seviyo Oda kesmiyo elektirik supurgesinin tekerlegini ceviriyo yuvarlak dönebilen şeyleri çevirmek en çok sevdiği oyun. Bugün bide bişey farkettim yastığı yerdeydi gel yiğit yat uyu oğlum dedim emekleyerek gelip yastigina yattı. aksamlari elime yastığı alıp hadi biz yatıp uyuycaz artık falan derim sanırım ordan öğrendi.en komigime giden huyuda mutfakta yemegini yediği tepsiyi görünce ağzını sapirtatiyo ona hep aynı tepsiyi kullanıyorum çocuğun bilinç altına nasıl yerlestiyse yemek olmasa bile üstünde tepsi nin kendisi yetiyo.
Ben de aldm canm netten ama gelmedi daha.gecen senin paylastigin yazida vardi sanirm umarim oynar.kendi oyuncaklarindan cok skldi pek oynamiyo pasa:)biz de kablo kumanda ve perde hastasiyiz.perdeye dolayip duruyo kendini ceee yapiyoruz ordan:))alkis yapiyo arada ve aksama kadar dededeeeee diye geziyo
Agir geliyomus canm bebislere.dil egitiminde de geri donus olabiliyomus.bi de su bezsiz bebek olayi var ya onda da okumustum ana sinifinda bile altlarina kacirabiliyolarmis.ben denemiyorm pek boyle seyleri zamani gelince yapck.saygi duyuyorum cocuguma
Ama o bana hiic saygi duymuyo
benmki de yemek yerken kucaga gelmek istiyo tabaklari gorunce agzini sapirdatiyo yutkunuyo ama agzina verince ogurup duruyo
Gunaydinlar...sen kendini biliyosun gerisini bosverrr... bende tost malzemelerimi aldim iste yapacagim tostumu.. gece 2.5 ta yatti 6 da kalkti emdi uyudu ilk defa 3.5 saat uyumusum o bile yetti bana sukur..gunaydin
Bu erkekler gercekten ikinci cocuk adam ise gitcek ben kalkiyom o bes dk daha diyo :) uyku sevdasina kahvalti bile yapmiyo hergun tost yapiyom bisey degil dicekler karisi kalkip kahvalti hazirlamiyo adam tost yiyo diye :)
günaydın... onceki sene domuz gribi çıktığında otobüslerde birkaç kişide eldiven ve ağızlarında maske vardı.. eve gidince çok ağlamıştım.. acayip psikolojim bozulmuştu.. bende çok kötü oluyorumYine domuz gribinden bahsrdiyo tv de off izledikce içim daralıyo.
bnm esim fenerli bn galatasarayliyim evde derbi heyecani yasaniyo maclarda:)) bnmkide oyle coksinirli oluyo bide uzgunbizde eşimle öyleyiz fanatik kartallarız ama hemen her Takımın maçını izleriz miraya kadar beşiktaşın maçlarına beraber giderdik şimdi büyümesini bekliyoruz beraber gidicez :))
Bu arada maçı kapattım hem moralim hem sinirim bozuldu muhtemel eşimde eve sıkıntılı gelicek mira uyusada bari bende yatmış olsam bana bişi yansıtmamaya Çalışır ama yüzü o kadar düşüyo ki çok üzülüyorum onu öle görünce
bnm kizda iki teksacivar onlari cekiyoBenim oğlum da emerken sağ elini kafasına çok vuruyor tutuyorum ama o yapıyor yine de
günaydın canım sanada hayırlı cumalarrgünaydın,hayırlı cumalar...
Hayırlı cumalar sanada canimcim.günaydın,hayırlı cumalar...
Benim oğlum da emerken sağ elini kafasına çok vuruyor tutuyorum ama o yapıyor yine de
Maşallah canım Umut a yumurtanın beyazini annem verdiğinden beri bende veriyorum yiyiyor gün aşırı veriyorumne çok yazismisiniz yahuu okuyamadim hepsini doktora gittik dün 8700gr 72cm olmus umut kioisu 300gr geride ama önemli değil dedi balık yağı başladı yumurtanın beyazi bize de serbest artık dedi dişleri kabarmisti zaten henüz disimiz yokbugün de kızamık asimiz var. umutta gel, yok, kalk, anne, baba ve bazi anlamadığım kelimeler söylüyor:) emekliyor kalkıp yürümek istiyor by by alkış gel gel yapiyor bilinçli olarak öpücük atıyor bazen ama daha bilinçli olarak değil ben yapınca tekrarliyor bu kadar:) ne çok yazdım yahuu bu arada öksürüğum daha iyi umuta bulastirmadan atkattim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?