2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Emre de genelde emekliyo ama oyle bisey olmadi canm.bunyesi farkli olabilir.bende yemekten sonra onlar kadar hareket etsem kusarm herhalde:)

Benim kizimda eliyle kafasına vuruyor ben yapmasını istemiyorum dikkatini dagitmaya calisiyorum hemen sizde de varmış ayni durum neden yapıyorlar acaba
Benim oğlum da emerken sağ elini kafasına çok vuruyor tutuyorum ama o yapıyor yine de

Bebekler rutini severmiş o yüDe n akılda kalmıştır ve öğrenmiştir

Bizimki de yeni öğrendiğinde iki üç hafta önce gece uyanıp karyolaya tutup tepemde kalkıyordu ve dedededegegegegegege diye beynimi oyuyordu, Allah'tan geceler bitti sadece gündüz yapıyor ama daha seyrek

ne çok yazismisiniz yahuu okuyamadim hepsini doktora gittik dün 8700gr 72cm olmus umut kioisu 300gr geride ama önemli değil dedi balık yağı başladı yumurtanın beyazi bize de serbest artık dedi dişleri kabarmisti zaten henüz disimiz yokbugün de kızamık asimiz var. umutta gel, yok, kalk, anne, baba ve bazi anlamadığım kelimeler söylüyor:) emekliyor kalkıp yürümek istiyor by by alkış gel gel yapiyor bilinçli olarak öpücük atıyor bazen ama daha bilinçli olarak değil ben yapınca tekrarliyor bu kadar:) ne çok yazdım yahuu bu arada öksürüğum daha iyi umuta bulastirmadan atkattim şükür

bide kan tahlili istemişti doktorumuz ama biz böbrek için gidiyoruz irda iki ay önce yaptirdik diyince vazgeçti onda da 11.2cikmisti kan degeri bi daha ki kontrol 1 yaşında

gunaydin
Bu erkekler gercekten ikinci cocuk adam ise gitcek ben kalkiyom o bes dk daha diyo :) uyku sevdasina kahvalti bile yapmiyo hergun tost yapiyom bisey degil dicekler karisi kalkip kahvalti hazirlamiyo adam tost yiyo diye :)

gunaydin
Bu erkekler gercekten ikinci cocuk adam ise gitcek ben kalkiyom o bes dk daha diyo :) uyku sevdasina kahvalti bile yapmiyo hergun tost yapiyom bisey degil dicekler karisi kalkip kahvalti hazirlamiyo adam tost yiyo diye :)
Gunaydinlar...sen kendini biliyosun gerisini bosverrr... bende tost malzemelerimi aldim iste yapacagim tostumu.. gece 2.5 ta yatti 6 da kalkti emdi uyudu ilk defa 3.5 saat uyumusum o bile yetti bana sukur..

Günaydın. Benim oglumda az uyaniyo artık az dediğim 1.5 saatte bir yarım saatte kalmasından bin kat iyi geliyo. Bugün kizamik asimiz var ama pazartesi yaptiricam ben sanırım benimde hastanede kendi randevum var çünki.zaten 9.Ayimızı daha dün doldurduk 2 gün gecikmeden bişey olmaz heralde.

Yine domuz gribinden bahsrdiyo tv de off izledikce içim daralıyo.
günaydın... onceki sene domuz gribi çıktığında otobüslerde birkaç kişide eldiven ve ağızlarında maske vardı.. eve gidince çok ağlamıştım.. acayip psikolojim bozulmuştu.. bende çok kötü oluyorum

bnm esim fenerli bn galatasarayliyim evde derbi heyecani yasaniyo maclarda:)) bnmkide oyle coksinirli oluyo bide uzgun

Benim oğlum da emerken sağ elini kafasına çok vuruyor tutuyorum ama o yapıyor yine de
bnm kizda iki teksacivar onlari cekiyo

Gunaydin hanimlar valla kulak kasima cekme diyince ödüm kopuyo biz sad3ce sabah ilk uyandiginda oksuruk ve kulak kasima diye gittik zature baslangici cikti onun disinda ne ateş. Ne huzursuzluk halsizlik yoktu aman dikkat tabi bazi bebekler distende uykusu gelincede yapiyor

Maşallah canım Umut a yumurtanın beyazini annem verdiğinden beri bende veriyorum yiyiyor gün aşırı veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…