öykü de yapti ama sevdigi bi sarkiyi soyluyodum onda yapti heyecanlaninca yapiyo sanirimAz önce yine vurdu benim kız önce kulağını kasidi ondan sonra kafasına vurdu sanırım dişten yapıyor hasta değil cunku
maşallah boyuda kilosuda gayet iyi aslında bizim doktora balık yağını bende sormuştum bir yaştan önce önermiyorum demişti yarın kontrolümüz var tekrar bi danışayım bakalım ne dicek aşıda sorun yapmaz inşallahne çok yazismisiniz yahuu okuyamadim hepsini doktora gittik dün 8700gr 72cm olmus umut kioisu 300gr geride ama önemli değil dedi balık yağı başladı yumurtanın beyazi bize de serbest artık dedi dişleri kabarmisti zaten henüz disimiz yokbugün de kızamık asimiz var. umutta gel, yok, kalk, anne, baba ve bazi anlamadığım kelimeler söylüyor:) emekliyor kalkıp yürümek istiyor by by alkış gel gel yapiyor bilinçli olarak öpücük atıyor bazen ama daha bilinçli olarak değil ben yapınca tekrarliyor bu kadar:) ne çok yazdım yahuu bu arada öksürüğum daha iyi umuta bulastirmadan atkattim şükür
bizim dokuzuncu ay salı doluyo ama ben yarın yaptırcam artık bi kez daha izin alırsam bi işim olmıcak galiba zaten bir iki gün önce sonra bişi farketmez heraldeGünaydın. Benim oglumda az uyaniyo artık az dediğim 1.5 saatte bir yarım saatte kalmasından bin kat iyi geliyo. Bugün kizamik asimiz var ama pazartesi yaptiricam ben sanırım benimde hastanede kendi randevum var çünki.zaten 9.Ayimızı daha dün doldurduk 2 gün gecikmeden bişey olmaz heralde.
ay miranında üç tel saçı var çekmeye çalışıyo baktı olmuyo benim saçlara sarıyo benimkilerde yumak misalı çek çek bitmiyor :))bnm esim fenerli bn galatasarayliyim evde derbi heyecani yasaniyo maclarda:)) bnmkide oyle coksinirli oluyo bide uzgun
bnm kizda iki teksacivar onlari cekiyo
ayy ne güzel inşallah böyle gider bizde bi düzelsek uykularda çok ii olcak dün gece bir buçukta zor uyuttum sabahta yedi de kalktı gece uyanmalarını söylemiyorum bileKızım bugünlerde yeni uyku düzeni oluşturuyor dun gündüz iki buçuk saat uyudu aksam 9.30 da yattı tabi uykuya dalana kadar birkaç kez uyandı gecede iki kez uyandı sabah 8 de kalktı uyku saatlerimiz değişiyor kızlar ama Ece de eskiye gore maşallah uykuda daha iyi inşallah boyle devam eder
o sac cekmeyi hc srma xaten saclarim dokuluyo bide cekiyo sonra kendi kafasina koyuyomaşallah boyuda kilosuda gayet iyi aslında bizim doktora balık yağını bende sormuştum bir yaştan önce önermiyorum demişti yarın kontrolümüz var tekrar bi danışayım bakalım ne dicek aşıda sorun yapmaz inşallah
bizim dokuzuncu ay salı doluyo ama ben yarın yaptırcam artık bi kez daha izin alırsam bi işim olmıcak galiba zaten bir iki gün önce sonra bişi farketmez heralde
ay miranında üç tel saçı var çekmeye çalışıyo baktı olmuyo benim saçlara sarıyo benimkilerde yumak misalı çek çek bitmiyor :))
ayy ne güzel inşallah böyle gider bizde bi düzelsek uykularda çok ii olcak dün gece bir buçukta zor uyuttum sabahta yedi de kalktı gece uyanmalarını söylemiyorum bile
ahaha bak buda güzel fikirmiş ama kız çocuğu işte saç istiyo :))o sac cekmeyi hc srma xaten saclarim dokuluyo bide cekiyo sonra kendi kafasina koyuyo
Canım geçmiş olsun inşLlah tedaviyle düzelir, biz de bugün doktora gidicez ama kendi doktorumuza değil başka bi doktora. Bizim de kusma problemimiz var bakalım bu ne dicekdoktordan geldik kızlar reflü dedi doktor üç tane ilaç verdi ikisi aç biri tok besin alerjisi yok diyemem ama bu kadar iştahını ve kilosunu etkileyemez yüksek ihmital sorun tedaviyle ortadan kalkar diye düşünüyorum dedi bir ay sonra tekrar çağırdı gelişim durumuna göre yeni tedaviler belki o zaman ciddi bir diyet düşünebiliriz bağırsaklarındaysa bir sorun görmüyorum dedi kabızlık saşeyle düzeldi zaten dedim bu durumda ona da bir ay daha devam edelim düzeldi diye kesme yarıda kalmasın dedi
yarın kendi doktorumuzda randevumuz var bir de aşımız eşim gitmişken sonuçları oradaki gastrocuya da gösterelim dedi (ki kendisi asla reflü olamaz demişti) bende ben görmek istemiyorum sen al sonuçları göster o zaman dedim mırın kırın yaptı bakalım yarın uğrayalım diye ısrar edecek mi
doktordan geldik kızlar reflü dedi doktor üç tane ilaç verdi ikisi aç biri tok besin alerjisi yok diyemem ama bu kadar iştahını ve kilosunu etkileyemez yüksek ihmital sorun tedaviyle ortadan kalkar diye düşünüyorum dedi bir ay sonra tekrar çağırdı gelişim durumuna göre yeni tedaviler belki o zaman ciddi bir diyet düşünebiliriz bağırsaklarındaysa bir sorun görmüyorum dedi kabızlık saşeyle düzeldi zaten dedim bu durumda ona da bir ay daha devam edelim düzeldi diye kesme yarıda kalmasın dedi
yarın kendi doktorumuzda randevumuz var bir de aşımız eşim gitmişken sonuçları oradaki gastrocuya da gösterelim dedi (ki kendisi asla reflü olamaz demişti) bende ben görmek istemiyorum sen al sonuçları göster o zaman dedim mırın kırın yaptı bakalım yarın uğrayalım diye ısrar edecek mi
İyi ya önemli bişey yokmuş. Sanada kusma önleyici bişey verdi mi? Bana verdide kullanmadım kullansam mı acaba diyorum. Ya sevdigi şeyi kusmuyo da sevmedigi bişeyi reklamlara dalarak yediriyorum sonrasında kusuyo.doktordan geldik kızlar reflü dedi doktor üç tane ilaç verdi ikisi aç biri tok besin alerjisi yok diyemem ama bu kadar iştahını ve kilosunu etkileyemez yüksek ihmital sorun tedaviyle ortadan kalkar diye düşünüyorum dedi bir ay sonra tekrar çağırdı gelişim durumuna göre yeni tedaviler belki o zaman ciddi bir diyet düşünebiliriz bağırsaklarındaysa bir sorun görmüyorum dedi kabızlık saşeyle düzeldi zaten dedim bu durumda ona da bir ay daha devam edelim düzeldi diye kesme yarıda kalmasın dedi
Haftaiçi hep evdeyiz bari haftasonu çıkalım diyoruz onda da resmen korkarak çıkıyoruz. Bide havalar soğuk mecbur avm oluyo gittigimiz yerler. Artık ALLAHa emanet.hatunlar haftasonu geldi aman dym kalabalik kapali alanlara girmeyin ya su domuz gribi fena yayilmis.siz dusunursunuz tabi ama yine de soylym dedim icim rahat etmycek yoksa:)
Face de bi kadn yazmis izmir de alisverise gitmis gecen hafta gribi kapmis evindeymis smdi Allah sifa versin
Hadi insallah ilaclar ise yarasin A apriori11 azad'in da bu sekilde gecmisti sanırım di midoktordan geldik kızlar reflü dedi doktor üç tane ilaç verdi ikisi aç biri tok besin alerjisi yok diyemem ama bu kadar iştahını ve kilosunu etkileyemez yüksek ihmital sorun tedaviyle ortadan kalkar diye düşünüyorum dedi bir ay sonra tekrar çağırdı gelişim durumuna göre yeni tedaviler belki o zaman ciddi bir diyet düşünebiliriz bağırsaklarındaysa bir sorun görmüyorum dedi kabızlık saşeyle düzeldi zaten dedim bu durumda ona da bir ay daha devam edelim düzeldi diye kesme yarıda kalmasın dedi
Bende mecbur kalmadıkça AVM ye gitmiyorum soğuksa evden cikmiyorum Allah korusunhatunlar haftasonu geldi aman dym kalabalik kapali alanlara girmeyin ya su domuz gribi fena yayilmis.siz dusunursunuz tabi ama yine de soylym dedim icim rahat etmycek yoksa:)
Face de bi kadn yazmis izmir de alisverise gitmis gecen hafta gribi kapmis evindeymis smdi Allah sifa versin
sağol canım sende yaz bakalım size ne diycek doktor gerçi maşallah senin bebişin kilo alıyordu sanırım belki fazla geleni kusuyordur inşallah önemli bir şey değildirCanım geçmiş olsun inşLlah tedaviyle düzelir, biz de bugün doktora gidicez ama kendi doktorumuza değil başka bi doktora. Bizim de kusma problemimiz var bakalım bu ne dicek
inşallah işe yarar kusmayı çözerde iştahsızlığa iyi gelir mi bilmiyorum neyse olmadı sen artık iştahına bi çözüm bulcan mecbur :))@minnakkartal hadi bakalim ins iyi gelir ilaclarda miracikta yemege baslar neyseki tedavi ben gelene kadar ise yarar da rezil olmaktan kurtuldum attim tuttum reflu cikti kesin ustume kusardi :)
sağol canım inşallah işe yarar tabi onda ilaç artı anne kampı da var ama bakalım bende bişiler denicem :))gecmis olsun canm tedaviler ise yarar umarim.azad da refluydu sanirm suruplarla toparlamisti darisi miraya:)
ayy kapalı alanlar da öyle bi sorun var hava güzel olsa parka falan gitsek fatihte her yer Suriyeli ev gezmesinden başka birşye yapabildiğimiz yokhatunlar haftasonu geldi aman dym kalabalik kapali alanlara girmeyin ya su domuz gribi fena yayilmis.siz dusunursunuz tabi ama yine de soylym dedim icim rahat etmycek yoksa:)
evet canım ilaçları kusma önleyici bizimki hemen herşeyi kustuğu için çok bişi yemese de emdiğini bile kusabiliyor sizinki farklı bi durum sanırım sadece sevmediklerine kusuyormuşİyi ya önemli bişey yokmuş. Sanada kusma önleyici bişey verdi mi? Bana verdide kullanmadım kullansam mı acaba diyorum. Ya sevdigi şeyi kusmuyo da sevmedigi bişeyi reklamlara dalarak yediriyorum sonrasında kusuyo.
sağol canım A apriori11 sağolsun çok yardımcı oldu bana da inşallah bizde de işe yarar tedavi
@minnakkartal canım inşallah tedavi iyi gelir Mira ya
@minnakkartal canim umarim tedavilerle kizin duzelir hemen istahi da yerine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?