Bugn mecbur gdicm hirayi almicam. Grip cikarm hemn.hatunlar haftasonu geldi aman dym kalabalik kapali alanlara girmeyin ya su domuz gribi fena yayilmis.siz dusunursunuz tabi ama yine de soylym dedim icim rahat etmycek yoksa:)
Face de bi kadn yazmis izmir de alisverise gitmis gecen hafta gribi kapmis evindeymis smdi Allah sifa versin
hmen toparlar cnm simdi herseyi yicek gorceksin bakçok sağolun kızlar inşallah
evet iyi ki önerdin canım tekrar sağol herşeyden öte iletişimi sorularıma düzgün cevaplar vermesi bile güven sağladı bana inşallah tedavide işe yarar bakalım bize üç tane verdi motilium ve gaviscon aynı üçüncüyü de aç karna ama adını hatırlayamadım eşime verdim reçeteyi akşam abime uğrayıp alacak yarın sabahtan başlıcaz neyseki ben evde olucam bi tepki veriyomu içebilcek mi ilacı bakalımEvet @pilise ve @kmltm bizim gittiğimiz Dr a gitti zaten @minnakkartal da. Canım bize aç karnına motilium şurup tok karnına da gaviscon şurup vermişti ve 2 ayda toparladı azad :) darısı miranın başına :)
Bugn mecbur gdicm hirayi almicam. Grip cikarm hemn.
hmen toparlar cnm simdi herseyi yicek gorceksin bak
sağol canım inşallahCok geçmiş olsun canim inşallah biran önce duzelir kuzucugun istahi @minnakkartal
Of yaa alt kata tasinan var matkap sesi var sabahtan beri bugun hep uykusnu bolduler cocugun
@minnakkartal kusmasi gecince yer bence ayyy sunu yazmak icin 1 saattir ugrasiyorum chrome cildirtti beni :) bizimde dis geliyo sanirim pek istahimiz yok
Maşallah gokceye adi gibi guzel
Canim ust disler cok zor çıkıyor biz uzayana kadar gece en az 10 kere kalktik simdide hastalik sikintimizdan kalkiyoruz gerci ama istahida azaliyor ishalde olmustu hatta
Canim benim kizim ilk ay kilo alamadi surekli kusuyirdu burda bir devlet hastanesindeki doktora goturdum adamda Allah razi olsun tum tahlilleri yaptirdi ve reflu cikti ayni ilaclari benim kizim bir aylikken kullandi simdi 9.500 kg oldu.Ozeldekiler o kadar ilgilenmedi yani ufurumu bile o anladi arada goturuyorum o doktora kizimj on ucubcu ayda gormek istiyorum dedi en son adamda randevu almak cok zor on bes gun onceden aliyirumevet iyi ki önerdin canım tekrar sağol herşeyden öte iletişimi sorularıma düzgün cevaplar vermesi bile güven sağladı bana inşallah tedavide işe yarar bakalım bize üç tane verdi motilium ve gaviscon aynı üçüncüyü de aç karna ama adını hatırlayamadım eşime verdim reçeteyi akşam abime uğrayıp alacak yarın sabahtan başlıcaz neyseki ben evde olucam bi tepki veriyomu içebilcek mi ilacı bakalım
inşallah kilo sorun değil ama şöyle verdiğim şeyleri hevesle yesin bide kusmasın daa ne istiyim
sağol canım inşallah
ay şimdi taşınma birde bişide denmez hemen yerleşsinler de bari bi günde kalsın sıkıntınız
inşallah yer bakalım ne kadar sürede etki edecek doktor bir ayı görelim dedi ama ben bi sihir falan bekliyorum sanki :)) ah şu dişler çabuk çıkartır inşallah ta çok etkilenmez
bizim de üst dişler geliyo galiba pazardan çarşambaya kadar ateşi vardı çarşamba da 35 e düştü ateşi hala da aynı. ne zaman çıkarki acaba bu arada böyle düşük ateşi olan var mı başka ?
ayy inşallah nerde o günler :)))@minnakkartal bencede 3 gune bi sihir baslicak. Pazartesi annen aricak herseyi silip supuruyo dicek :)
benim kızımda doğdundan beri kusuyodu ama ayda bir buçuk bir kilo mutlaka alıyodu dört aya kadar durum böyledi sonra kilo alım yavaşladı ve giderek durdu ek gıda yemedi doğru dürüst hala yemiyo kusmalar azaldı ama yediği içtiğide azaldı doktor hep alerji diye yönlendirdi hoş belirtilerde öledi onu kes bunu verme zaten yediği bişi yok en son artık kabızlıkta ciddileşince bizi gastroya yönlendirdi yani sanırım bunu ilk başta yapmalıydı bu saatten sonra doktor değiştirmekte zor olur bilmiyorum nasıl yapıcam yarın kontrolümüz var ilaçları ve teşhisi sölicem bakalım ne dicekCanim benim kizim ilk ay kilo alamadi surekli kusuyirdu burda bir devlet hastanesindeki doktora goturdum adamda Allah razi olsun tum tahlilleri yaptirdi ve reflu cikti ayni ilaclari benim kizim bir aylikken kullandi simdi 9.500 kg oldu.Ozeldekiler o kadar ilgilenmedi yani ufurumu bile o anladi arada goturuyorum o doktora kizimj on ucubcu ayda gormek istiyorum dedi en son adamda randevu almak cok zor on bes gun onceden aliyirum
Bize de dr motilium verdi ama biz sevmedigimiz yemeklerde kusuyoruz ve pütürlülerde. Acaba diyorum sevmedi yemeklerde yarımsaat önceden versem mi ? Yoksa sizin gibi düzenli kullanıp her yemek öncesi mi versem ? Bide ne kadar kullandınız?Evet @pilise ve @kmltm bizim gittiğimiz Dr a gitti zaten @minnakkartal da. Canım bize aç karnına motilium şurup tok karnına da gaviscon şurup vermişti ve 2 ayda toparladı azad :) darısı miranın başına :)
Niğde de avm olmadığı için soğuk havalarda evden çıkmıyoruz :)Haftaiçi hep evdeyiz bari haftasonu çıkalım diyoruz onda da resmen korkarak çıkıyoruz. Bide havalar soğuk mecbur avm oluyo gittigimiz yerler. Artık ALLAHa emanet.
En güzelini yapıyorsunuz :)Niğde de avm olmadığı için soğuk havalarda evden çıkmıyoruz :)
Üstler biraz sıkıntılı oluyo malesef. Bencede ateş ölçerde sorun olmasın? Dokunduğunda vücud ısısından anlayabilirsin sanırım.bizim de üst dişler geliyo galiba pazardan çarşambaya kadar ateşi vardı çarşamba da 35 e düştü ateşi hala da aynı. ne zaman çıkarki acaba bu arada böyle düşük ateşi olan var mı başka ?
doktordan geldik kızlar reflü dedi doktor üç tane ilaç verdi ikisi aç biri tok besin alerjisi yok diyemem ama bu kadar iştahını ve kilosunu etkileyemez yüksek ihmital sorun tedaviyle ortadan kalkar diye düşünüyorum dedi bir ay sonra tekrar çağırdı gelişim durumuna göre yeni tedaviler belki o zaman ciddi bir diyet düşünebiliriz bağırsaklarındaysa bir sorun görmüyorum dedi kabızlık saşeyle düzeldi zaten dedim bu durumda ona da bir ay daha devam edelim düzeldi diye kesme yarıda kalmasın dedi
yarın kendi doktorumuzda randevumuz var bir de aşımız eşim gitmişken sonuçları oradaki gastrocuya da gösterelim dedi (ki kendisi asla reflü olamaz demişti) bende ben görmek istemiyorum sen al sonuçları göster o zaman dedim mırın kırın yaptı bakalım yarın uğrayalım diye ısrar edecek mi
Doktor cok onemli bir kez daha anladik.Allah bizu ve yavrularimixu iyi insabkarla karsilastirsinayy inşallah nerde o günler :)))
benim kızımda doğdundan beri kusuyodu ama ayda bir buçuk bir kilo mutlaka alıyodu dört aya kadar durum böyledi sonra kilo alım yavaşladı ve giderek durdu ek gıda yemedi doğru dürüst hala yemiyo kusmalar azaldı ama yediği içtiğide azaldı doktor hep alerji diye yönlendirdi hoş belirtilerde öledi onu kes bunu verme zaten yediği bişi yok en son artık kabızlıkta ciddileşince bizi gastroya yönlendirdi yani sanırım bunu ilk başta yapmalıydı bu saatten sonra doktor değiştirmekte zor olur bilmiyorum nasıl yapıcam yarın kontrolümüz var ilaçları ve teşhisi sölicem bakalım ne dicek
Canım gittik doktora 9200 gr, 74 cm cıktı bu ay 400 gr almış 10 aylık olduk bu arada. Doktor kilosu normal oldupu için fizyolojik reflü olabilir dedi mide kapakçığı çok cabuk açılıyomuş o yüzden kusuyodur dedi, oğlum açken de kusuyo, o yüzden çok yediği için kustuğunu düşünmedim hiç. Ağız dolusu ve fışkırtarak kusuyo bazen her gün bazen 1 hafta hiç kusmuyo, değişik bizimki yani. Karın ultrasonu çekildi o da normal çıktı. O yüzden mide kapakçığı gevşektir ve de fizyolojik reflü vardır diye düşündü doktor, fizyolojik reflüde bebek kusarmış ama kilo alımında bi problem olmazmışsağol canım sende yaz bakalım size ne diycek doktor gerçi maşallah senin bebişin kilo alıyordu sanırım belki fazla geleni kusuyordur inşallah önemli bir şey değildir
inşallah işe yarar kusmayı çözerde iştahsızlığa iyi gelir mi bilmiyorum neyse olmadı sen artık iştahına bi çözüm bulcan mecbur :))
sağol canım inşallah işe yarar tabi onda ilaç artı anne kampı da var ama bakalım bende bişiler denicem :))
ayy kapalı alanlar da öyle bi sorun var hava güzel olsa parka falan gitsek fatihte her yer Suriyeli ev gezmesinden başka birşye yapabildiğimiz yok
evet canım ilaçları kusma önleyici bizimki hemen herşeyi kustuğu için çok bişi yemese de emdiğini bile kusabiliyor sizinki farklı bi durum sanırım sadece sevmediklerine kusuyormuş
sağol canım @apriori11 sağolsun çok yardımcı oldu bana da inşallah bizde de işe yarar tedavi
Bende reklam yada çizgi film ile yediriyorum reklam bitince ağzını kapatıyor sonra heyt diyor yeni reklam buluyorum hemen. Dogrulara çok takilmiyorum artık yesinde böyle hem o mutlu hem ben mutlu gül gibi geçinip gidiyoruz iste.Bunekibuneçizgipost: 40035936 .!.:@apriori11 su anda benden aldigin duayla her isin rast gider bundan sonra oglusun hayirli evlat olur sana insallah. Kizim bir hafta sonra ilk defa kahvaltisini gikini cikarmadan etti. Senin tavsiyenle su duck tv yi deniyim dedim aglicaktim mutluluktan valla. Agzini hic zorlamadan acti. Dogru yontem degilmis diyorlar dogrusuyla cok yiyo da sanki. Allah raxi olsun senden. Ve burda telkinleriyle aile gibi oldugumuz herkestennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?