- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
.bizim de üst dişler geliyo galiba pazardan çarşambaya kadar ateşi vardı çarşamba da 35 e düştü ateşi hala da aynı. ne zaman çıkarki acaba bu arada böyle düşük ateşi olan var mı başka ?
Canim ateş olcerde bi sıkıntı olmasin 35 ates duymadim hiç
Üstler biraz sıkıntılı oluyo malesef. Bencede ateş ölçerde sorun olmasın? Dokunduğunda vücud ısısından anlayabilirsin sanırım.
.
35 derece ateş olamaz muhtemelen yanlış ölçüyorsundur
Bizim kulaktan ölçerin içine Kir bulaşmış fark etmedim. Gökçe nin Ateşi 35 çıkıyordu sürekli. Farkedip temizleyince düzelmişti.braunun kulaktan ateş ölçeriyle ölçüyorum. o zaman ateşi 38 ölçtüğümde de 39 mu oluyor acaba((( üfffffffffff
sağol canım inşallahGeçmiş olsun arkadaşım..Çıkan sonuçlar ve doktorun söyledikleri baya umut vaad edici,sevindim..Kısa sürede düzene girer inşallah
amin o kadar önemliymiş ki buDoktor cok onemli bir kez daha anladik.Allah bizu ve yavrularimixu iyi insabkarla karsilastirsin
Oh maşallah oğluşuna kilo alımı ve Gelişimi iyi olduğu için sizinki tedavi gerektirmiyo demekki inşallah hızlıca kusmalarda düzelir bizede motilium verdi bakalım inşallah fayda ederCanım gittik doktora 9200 gr, 74 cm cıktı bu ay 400 gr almış 10 aylık olduk bu arada. Doktor kilosu normal oldupu için fizyolojik reflü olabilir dedi mide kapakçığı çok cabuk açılıyomuş o yüzden kusuyodur dedi, oğlum açken de kusuyo, o yüzden çok yediği için kustuğunu düşünmedim hiç. Ağız dolusu ve fışkırtarak kusuyo bazen her gün bazen 1 hafta hiç kusmuyo, değişik bizimki yani. Karın ultrasonu çekildi o da normal çıktı. O yüzden mide kapakçığı gevşektir ve de fizyolojik reflü vardır diye düşündü doktor, fizyolojik reflüde bebek kusarmış ama kilo alımında bi problem olmazmış
bu arada ben bebeğimin kusmsları arttığı zaman motilium şurup veriyorum 2 gün günde 3 kez, o zaman kesiliyo kusması bi süre. Bebeği kusanlara tacsiye edeyim çok şyi bi şurup 2 doktor da bu şurubu verdi
inşallah yer canım ben geçenlerde miraya vermiştim yarım kaseden biraz fazla yemiştiTeyzoslar bugün kızıma taze fasulye pisiriyorum ilk kez bakalım yiyecekmi kendimize de yapıyorum ama ayrı bizimkine domatesli yapıyorum eceninki soğan kıyma patates fasulye
sağol canım inşallah@minnakkartal geçmiş olsun canım. Çok şükür kötü bi hastalığı yokmuş mira Bebeğinilaçla tedavi olup iyileşecek mira Azad gibi :)))
Bende ayni makineyi kullaniyorum canim bi kulak basligini degistir istersenbraunun kulaktan ateş ölçeriyle ölçüyorum. o zaman ateşi 38 ölçtüğümde de 39 mu oluyor acaba((( üfffffffffff
cnm bnm kizimin atesi cikmisti 6aylikken sonra birden 35.5 olmustubraun kulaktan olanla hem de başka bi tane var popodan ölçüyorum . ben de anlamadım. 4 aylıkkende enfeksiyon geçirdiğinde önce ateşi yükseldi sonra yine ateşi 35 e düşmüştü dr. da mümkün değil dedi .
inşallah çok sıkıntı vermez sana erkenden de döner :))Kv bavulunu toplayip gelmis sanirim 1 ay bizde
Ben ciğer denedim bir kez yemedi önümüzdeki hafta alcam yine verilebilir benceKuzu böbrek yediren varmı bebegine hanimlar. Acaba boyle böbrek ciğer tarzı yiyecekleri artık verebilirmiyiz 10.aylarına girdiler Ya.
Bendede kuzu böbrek var bende yarın deneyim bakalım o zaman inşallah yer.Ben ciğer denedim bir kez yemedi önümüzdeki hafta alcam yine verilebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?