Kuzu olması gerekiyormus zaten canım inşallah yerBendede kuzu böbrek var bende yarın deneyim bakalım o zaman inşallah yer.
Sağol canım inşallah@minnakkartal canım kötü bişey çıkmamış çok sevindim inşallah reflusude en kisa zamanda düzelir.
miranın yiceğini sanmam ama yarın sorim bi doktora bakim ne dicekKuzu böbrek yediren varmı bebegine hanimlar. Acaba boyle böbrek ciğer tarzı yiyecekleri artık verebilirmiyiz 10.aylarına girdiler Ya.
Ben farklı birşey denemedim canım ama gurme bebekte görmüştüm omlet tarifi ben de yapmayı düşünüyorum arada değişiklik olurBişey daha sorucam. Kahvaltı için peynir çeşitleri haşlanmış yumurta dışında farklı tarifi olan varmı yada bunların yanında farklı yiyecekler yediren. Ben yumurta peynir pekmez portakal suyu falan veriyorum ceviz veriyorum aradada ama artık sıkıldı sanırım aynı tatlardan mesela teryagina yumurtayi kirsak falan yedirsek beyazınida yavaş yavaş yiyolar nasılsa acaba nasıl olur. Farklı tarifleriniz varsa yazarmisiniz hanimlar.
Oh ne güzel yapmışsın canım ağzını açmaz bir süreSağol canım inşallah
miranın yiceğini sanmam ama yarın sorim bi doktora bakim ne dicek
Saltanat kısa sürdü on sayfa anca okumuştum biraz bak biraz pışpışla kalktı bizimki eşimde az uyudu miranın mıkmıklanmasına çay istedi keyif yapıcakmış biraz :))
He bide eltim aradı dün igde bi sayfa söyledim ya taytla bandı aldığım oraya bakmış şu boyunluk bant takımlardan alcakmış ben dedim bende beğendim bi kaç bişi alıcam ama önceliği tayta verdim cevabı aaa tabi al canım zaten mira hasta kusuyo kıyafet çıkarmandan kolay boyunluğu çıkarman ama ben kızıma süs için alıcam
Ve kendimden beklenmeyen cevabım mira kakada yapamıyo senin kızın yapıyo kıçınıda silersin sen onunla oldu ve kocaman bi kahkaha attım sanırım dumur oldu kız ağlıyo diye teli kapadı :))
canım ben bi kaç kez tereyağlı Omlet yaptım az biraz yedi yarında muhlama yapıcam bakalım sevecek miBişey daha sorucam. Kahvaltı için peynir çeşitleri haşlanmış yumurta dışında farklı tarifi olan varmı yada bunların yanında farklı yiyecekler yediren. Ben yumurta peynir pekmez portakal suyu falan veriyorum ceviz veriyorum aradada ama artık sıkıldı sanırım aynı tatlardan mesela teryagina yumurtayi kirsak falan yedirsek beyazınida yavaş yavaş yiyolar nasılsa acaba nasıl olur. Farklı tarifleriniz varsa yazarmisiniz hanimlar.
bizimde bi kaç gündür iidi bugün yine yapmadı Kayısı ezdim bi kaç Kaşık yedi Zeytinyağı içircem yarında yapmazsa çok zor şu Kabızlık tabi bizimki daa ciddi boyutlardaKızlar Ece sevdi fasulyeyi tam bitirmesine birkaç kaşık kaldı çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözünden yaş geldi ne yapcagimi şaşırdım bezini açtım iki gündür kabiz az az yapıyor bezini yeni degistirmistim bir daha az kaka yapmış ve poposu tahriş olmuş kizariklik vardı canı acıdı sanırım altını açınca sustu krem sürdüm bir tatlı kaşığı da zeytinyağı icirdim inşallah yapar niye kabiz oluyor anlamıyorum iki gündür armut yediriyorum yarın kayısı pisireyim olmazsa
canım ben bi kaç kez tereyağlı Omlet yaptım az biraz yedi yarında muhlama yapıcam bakalım sevecek mi
bizimde bi kaç gündür iidi bugün yine yapmadı Kayısı ezdim bi kaç Kaşık yedi Zeytinyağı içircem yarında yapmazsa çok zor şu Kabızlık tabi bizimki daa ciddi boyutlarda
Oh afiyet olsun inşallah mirada severMuhlama verdim ben yalana yalana yedi bol peynirli
canım acaba lansinoh fayda eder mikiOff ya cok zilli bu kiz uykusu geldi mamasini icti oyun istiyo ama uyucakta emzireyim dedim bazen istiyo uykuya gecerken disini bi gecirdi kanatti cok fena aciyo simdi ne sursem ki
Pancake varya onu yumurta sarisi tam bugday unu sut cok az kabartma tozu ile yapiyorum her zaman olmasada onu da yiyo betülBişey daha sorucam. Kahvaltı için peynir çeşitleri haşlanmış yumurta dışında farklı tarifi olan varmı yada bunların yanında farklı yiyecekler yediren. Ben yumurta peynir pekmez portakal suyu falan veriyorum ceviz veriyorum aradada ama artık sıkıldı sanırım aynı tatlardan mesela teryagina yumurtayi kirsak falan yedirsek beyazınida yavaş yavaş yiyolar nasılsa acaba nasıl olur. Farklı tarifleriniz varsa yazarmisiniz hanimlar.
Canim benim doktorum emzirirken o hapı kullanabilirsin demişti 40gunlukken vermişti ama ilk kutu bitene kadar korunmaya devam et ilk kutuda koruma olmayabilir demişti ben hapi bir kutu kullandım aynı zamanda eşim korunmuştu öyle söylediği için ama kutu bitmesine yakin sutumun azaldığını fark ettim almadim bir daha hap kullanmak istemiyorum ben unutuyorum vs spiral taktircam senin doktorun da onermemis bilmiyorum canım ama eşimin teyzesinin gelini ayni Dr a gidiyordu ona da emzirirken ayni hapı vermiş o kullandı birşey olmadı hamilelik falan@yaz yagmuru canım benim kadın dogumcumu bir türlü ikna edemedim doğum kontrol hapı vermiyo.bugün yine gittim beni emzirmeyi bıraktım sanmis Yasmin diye bi hap yaziyodu bende bu hapların emziren emzirmeyen diye ayrilani varmı ben emziriyorum daha der demez Hayır vermem ben seni bıraktın sandım dedi.Yasmin zararlı diğerleri de zararlı değil bebege sma tam korumaz dedi.acaba gercekten tam korumuyomu.Yasmin dışındakiler yada emzirirken hapa çok karşı olduğu için beni öyle söyleyip yolladımi.korumamak gibi bişey duydunmu sen kullanmistin canım. kendi doktorundan.senin hapin ismini verdim karşı çıkıyo hepsinede.
Yumurtanın sarısına peynir ve dereotu ekleyip omlet yapıyorum az tereyağ ile. Cevizi de pekmezle karıştırıp veriyorum seviyor. Yazdan kalma domatese zeytin yağı ekleyip verebilirsin demişti doktorumuz ama oğlum sevmediBişey daha sorucam. Kahvaltı için peynir çeşitleri haşlanmış yumurta dışında farklı tarifi olan varmı yada bunların yanında farklı yiyecekler yediren. Ben yumurta peynir pekmez portakal suyu falan veriyorum ceviz veriyorum aradada ama artık sıkıldı sanırım aynı tatlardan mesela teryagina yumurtayi kirsak falan yedirsek beyazınida yavaş yavaş yiyolar nasılsa acaba nasıl olur. Farklı tarifleriniz varsa yazarmisiniz hanimlar.
Pancake varya onu yumurta sarisi tam bugday unu sut cok az kabartma tozu ile yapiyorum her zaman olmasada onu da yiyo betül
sağolun kızlar deniycem bunlarıYumurtanın sarısına peynir ve dereotu ekleyip omlet yapıyorum az tereyağ ile. Cevizi de pekmezle karıştırıp veriyorum seviyor. Yazdan kalma domatese zeytin yağı ekleyip verebilirsin demişti doktorumuz ama oğlum sevmedi
canım sen benim bişi veriyorum dediğime bakma ben sadece demiyorum Yedi dediğim şeyler en fazla iki üç Kaşık sadece onuda verdim bunuda denedim şeklindeyim bizim öğün denemeyecek kadar Yediği şeyler meyve hiç yok gibi gün kurusunu sadece az biraz muhallebisine katıyorum onuda a yiyo yine kusmalar reflüden miş gerçi bakalım sonra nolcak oh maşallah size boy avutulmucak gibi değil süper :))benim oğlum muhallebi çocuğu o zaman,yazdıklarınızı okudum da mıhlama omlet ciğer maşallahınız var,ben 3-4kaşık muhallebi yese sevince boğuluyorum ,illaki yer ileride ama şimdilik böyle azalmış annesütü + muhallebi (pirinç unlu bazen tam tahıllı ama toplam 50-60 gr) + gün aşırı yumurta sarısı içeren ıhlamurlu bebe biskuvisi. ben de kendimi boyu uzun ama diye kandırıyorum :) 80 cm 'ye dayandık
canım kolay gelsin hemen bitsin iyiki annenler geliyo en azındanYarin oğlumun kursu var bizim evde beş çocuk birde öğretmenleri dört haftada bir sıra geliyor ne cabuk geçiyor dört hafta gerçi arada sıra değişip erken almami istiyorlar kabul etmiyorum birkaç kez kabul ettim ama milletin işi bitmiyor ben 7/24 evdeyim ya sürekli hale getirdiler ben de benimde işim var diyorum siram gelince alıyorum çok Yorucu oluyor kızimla annemi cagardim yarin bitsin artik şu kurs ta
Oğluna maşallah canım boyu uzunmus bayağı ben pekmezi sabah iki çay kaşığı veriyorum armutlar büyük oluyor genelde ben ikiye boluyorum bir günde yarısını veriyorum elma küçük se bir tane büyükse yarimdan biraz fazla veriyorum bunları püre olarak cam rendede rendeleyip veriyorum muz verdiğimde parca halinde veriyorum ama kabız olduğu için bugunlerde vermiyorumbişey daha sormak istiyorum bu verdiklerinizi miktar olarak nasıl veriyorsunuz,mesela pekmez beni bile boğar bi tatlı kaşığı falan mı günde yada elmayı armutu misal tama yakın ve püre şeklinde mi veriyorsunuz ben meyve yemediği için bikaç dilimi muhallebiye katıyorum bazen onu dahi anlıyor ama bu kadarı geçmiyor asla ,istemiyor ısrar edemiyorum acıyorum inanın bi süre denedim zorlamayı hem kustu hem psikolojisi bozulacak diye geri adım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?