Sağol canımcanım sen benim bişi veriyorum dediğime bakma ben sadece demiyorum Yedi dediğim şeyler en fazla iki üç Kaşık sadece onuda verdim bunuda denedim şeklindeyim bizim öğün denemeyecek kadar Yediği şeyler meyve hiç yok gibi gün kurusunu sadece az biraz muhallebisine katıyorum onuda a yiyo yine kusmalar reflüden miş gerçi bakalım sonra nolcak oh maşallah size boy avutulmucak gibi değil süper :))
canım kolay gelsin hemen bitsin iyiki annenler geliyo en azından
benim doktorum niye böyle yapıyo anlqmiyorum sinir oldum bugün zaten degistiricem artık ugrastirip duruyo zaten nerdeyse kavga edicektim bana sen beni dinlemiyosun diyo ya dinlemiycek olsam tekrar tekrar niye sana geliyim. Sipralede guvenmiyorum nedense bana duserde haberim olmaz gibi geliyo annem ben dogduktan sonra kardeşime düşüp haberi olmamış öyle hamile kalmış sanırım piskolojik olarak ondan etkilendim. Benim yeni bi kadın dogumcu bulmam lazım.Canim benim doktorum emzirirken o hapı kullanabilirsin demişti 40gunlukken vermişti ama ilk kutu bitene kadar korunmaya devam et ilk kutuda koruma olmayabilir demişti ben hapi bir kutu kullandım aynı zamanda eşim korunmuştu öyle söylediği için ama kutu bitmesine yakin sutumun azaldığını fark ettim almadim bir daha hap kullanmak istemiyorum ben unutuyorum vs spiral taktircam senin doktorun da onermemis bilmiyorum canım ama eşimin teyzesinin gelini ayni Dr a gidiyordu ona da emzirirken ayni hapı vermiş o kullandı birşey olmadı hamilelik falan
Masallah mirayaKızlar mira kız nihayet koltuk kenarlarından tutunup kalkmaya başladı :)) bi de jengayı denedim hiç bişi Ağzına almayan kızım jengaları sadece ağzına sokuyo üst üste getirsin diye çok uğraştım öbür eliyle deviriyo
Bence de canım başka bir Dr a git benim Dr un da yaşı var oldukça tecrübeli bir kadın ama benim sütum azalmıştı ya da ben öyle hissettimbenim doktorum niye böyle yapıyo anlqmiyorum sinir oldum bugün zaten degistiricem artık ugrastirip duruyo zaten nerdeyse kavga edicektim bana sen beni dinlemiyosun diyo ya dinlemiycek olsam tekrar tekrar niye sana geliyim. Sipralede guvenmiyorum nedense bana duserde haberim olmaz gibi geliyo annem ben dogduktan sonra kardeşime düşüp haberi olmamış öyle hamile kalmış sanırım piskolojik olarak ondan etkilendim. Benim yeni bi kadın dogumcu bulmam lazım.
ben pekmezi bi tatlı kaşığı veriyorum suyla karıştırıp tadını bastiriyorum suyla çok fazla şekerli şeyleri sevmiyo oğlum. Armut elma gibi meyveleride yarım yarım cam rendede rendeleyip bazen karistiriyorum bazen ayrı veriyorum.bişey daha sormak istiyorum bu verdiklerinizi miktar olarak nasıl veriyorsunuz,mesela pekmez beni bile boğar bi tatlı kaşığı falan mı günde yada elmayı armutu misal tama yakın ve püre şeklinde mi veriyorsunuz ben meyve yemediği için bikaç dilimi muhallebiye katıyorum bazen onu dahi anlıyor ama bu kadarı geçmiyor asla ,istemiyor ısrar edemiyorum acıyorum inanın bi süre denedim zorlamayı hem kustu hem psikolojisi bozulacak diye geri adım attım
allah kolaylık versin gerçekten çok zor bebekle bu işler.Yarin oğlumun kursu var bizim evde beş çocuk birde öğretmenleri dört haftada bir sıra geliyor ne cabuk geçiyor dört hafta gerçi arada sıra değişip erken almami istiyorlar kabul etmiyorum birkaç kez kabul ettim ama milletin işi bitmiyor ben 7/24 evdeyim ya sürekli hale getirdiler ben de benimde işim var diyorum siram gelince alıyorum çok Yorucu oluyor kızimla annemi cagardim yarin bitsin artik şu kurs ta
cam rendede yaptım ben de pek sevdiremedim 6aylıkken bile yutardı artık öğürüyor ilginç,ben de bazen suyunu veriyorum yada suyuyla muhallebi yapıyorum ,hazır kavanozları denedim onları da sevmedi , uyumayan bebek zaten ne yerki kafası dumanlı bütün günOğluna maşallah canım boyu uzunmus bayağı ben pekmezi sabah iki çay kaşığı veriyorum armutlar büyük oluyor genelde ben ikiye boluyorum bir günde yarısını veriyorum elma küçük se bir tane büyükse yarimdan biraz fazla veriyorum bunları püre olarak cam rendede rendeleyip veriyorum muz verdiğimde parca halinde veriyorum ama kabız olduğu için bugunlerde vermiyorum
canım sen benim bişi veriyorum dediğime bakma ben sadece demiyorum Yedi dediğim şeyler en fazla iki üç Kaşık sadece onuda verdim bunuda denedim şeklindeyim bizim öğün denemeyecek kadar Yediği şeyler meyve hiç yok gibi gün kurusunu sadece az biraz muhallebisine katıyorum onuda a yiyo yine kusmalar reflüden miş gerçi bakalım sonra nolcak oh maşallah size boy avutulmucak gibi değil süper :))
canım kolay gelsin hemen bitsin iyiki annenler geliyo en azından
Geçecek canım inşallah ben biliyorum istahsiz çocuğu ilk oğlumdan zor oluyor ama bir zaman sonra herşey yoluna giriyor sadece biz uzuldugumuzle kalıyoruzcam rendede yaptım ben de pek sevdiremedim 6aylıkken bile yutardı artık öğürüyor ilginç,ben de bazen suyunu veriyorum yada suyuyla muhallebi yapıyorum ,hazır kavanozları denedim onları da sevmedi , uyumayan bebek zaten ne yerki kafası dumanlı bütün gün
Ben karnıbahar verdigim de çok güzel yapıyo..Kızlar Ece sevdi fasulyeyi tam bitirmesine birkaç kaşık kaldı çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözünden yaş geldi ne yapcagimi şaşırdım bezini açtım iki gündür kabiz az az yapıyor bezini yeni degistirmistim bir daha az kaka yapmış ve poposu tahriş olmuş kizariklik vardı canı acıdı sanırım altını açınca sustu krem sürdüm bir tatlı kaşığı da zeytinyağı icirdim inşallah yapar niye kabiz oluyor anlamıyorum iki gündür armut yediriyorum yarın kayısı pisireyim olmazsa
Süpersin çok güldüm :)Sağol canım inşallah
miranın yiceğini sanmam ama yarın sorim bi doktora bakim ne dicek
Saltanat kısa sürdü on sayfa anca okumuştum biraz bak biraz pışpışla kalktı bizimki eşimde az uyudu miranın mıkmıklanmasına çay istedi keyif yapıcakmış biraz :))
He bide eltim aradı dün igde bi sayfa söyledim ya taytla bandı aldığım oraya bakmış şu boyunluk bant takımlardan alcakmış ben dedim bende beğendim bi kaç bişi alıcam ama önceliği tayta verdim cevabı aaa tabi al canım zaten mira hasta kusuyo kıyafet çıkarmandan kolay boyunluğu çıkarman ama ben kızıma süs için alıcam
Ve kendimden beklenmeyen cevabım mira kakada yapamıyo senin kızın yapıyo kıçınıda silersin sen onunla oldu ve kocaman bi kahkaha attım sanırım dumur oldu kız ağlıyo diye teli kapadı :))
Ben de karnibahar verdigimde yapmıştı yarin alıp karnibahar yapayım barı az az yapıyor şöyle bez dolusu yapsa da rahatlasa yavrumBen karnıbahar verdigim de çok güzel yapıyo..
Süpersin çok güldüm :)
Kuzu böbrek yediren varmı bebegine hanimlar. Acaba boyle böbrek ciğer tarzı yiyecekleri artık verebilirmiyiz 10.aylarına girdiler Ya.
Sağol canım inşallah
Saltanat kısa sürdü on sayfa anca okumuştum biraz bak biraz pışpışla kalktı bizimki eşimde az uyudu miranın mıkmıklanmasına çay istedi keyif yapıcakmış biraz :))
He bide eltim aradı dün igde bi sayfa söyledim ya taytla bandı aldığım oraya bakmış şu boyunluk bant takımlardan alcakmış ben dedim bende beğendim bi kaç bişi alıcam ama önceliği tayta verdim cevabı aaa tabi al canım zaten mira hasta kusuyo kıyafet çıkarmandan kolay boyunluğu çıkarman ama ben kızıma süs için alıcam
Ve kendimden beklenmeyen cevabım mira kakada yapamıyo senin kızın yapıyo kıçınıda silersin sen onunla oldu ve kocaman bi kahkaha attım sanırım dumur oldu kız ağlıyo diye teli kapadı :))
benim oğlum muhallebi çocuğu o zaman,yazdıklarınızı okudum da mıhlama omlet ciğer maşallahınız var,ben 3-4kaşık muhallebi yese sevince boğuluyorum ,illaki yer ileride ama şimdilik böyle azalmış annesütü + muhallebi (pirinç unlu bazen tam tahıllı ama toplam 50-60 gr) + gün aşırı yumurta sarısı içeren ıhlamurlu bebe biskuvisi. ben de kendimi boyu uzun ama diye kandırıyorum :) 80 cm 'ye dayandık
bişey daha sormak istiyorum bu verdiklerinizi miktar olarak nasıl veriyorsunuz,mesela pekmez beni bile boğar bi tatlı kaşığı falan mı günde yada elmayı armutu misal tama yakın ve püre şeklinde mi veriyorsunuz ben meyve yemediği için bikaç dilimi muhallebiye katıyorum bazen onu dahi anlıyor ama bu kadarı geçmiyor asla ,istemiyor ısrar edemiyorum acıyorum inanın bi süre denedim zorlamayı hem kustu hem psikolojisi bozulacak diye geri adım attım
Muhlamayi hangi peynrle yapiyosnz ozel bi peynir olmasi lazm dmi ay baylyrm valla cok cnm istedi suanMuhlama verdim ben yalana yalana yedi bol peynirli
Nasıl yapıyorsun ben daha önce hiç denemedim de.Muhlama verdim ben yalana yalana yedi bol peynirli
Bizim dr 2 tatlı kaşığı pekmezi sulandırarak ver dedi. Tabi oğlum bi kaşıgı zor içiyo. Meyveyide muz vericeksem 1 tane veriyorum. Elma ve muzu birlikte vereceksem yarım yarım veriyorum. Dün muz armut elma kaynattıp dolaba koymuştum bugün verdim çok severek yedi. Bazen de meyveli yoğurt yapıyorum.bişey daha sormak istiyorum bu verdiklerinizi miktar olarak nasıl veriyorsunuz,mesela pekmez beni bile boğar bi tatlı kaşığı falan mı günde yada elmayı armutu misal tama yakın ve püre şeklinde mi veriyorsunuz ben meyve yemediği için bikaç dilimi muhallebiye katıyorum bazen onu dahi anlıyor ama bu kadarı geçmiyor asla ,istemiyor ısrar edemiyorum acıyorum inanın bi süre denedim zorlamayı hem kustu hem psikolojisi bozulacak diye geri adım attım
canım karnabaharı bende senden duymuştum işe yarıyo birde semizotu veriyomusun bilmiyorum ama oda fayda ediyoBen de karnibahar verdigimde yapmıştı yarin alıp karnibahar yapayım barı az az yapıyor şöyle bez dolusu yapsa da rahatlasa yavrum
Koptum valla minnak ii demssnSağol canım inşallah
cok gecmıs olsun canım yaaa, ne kadar dıkat ettsek de oluyor maleseff.Kızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
bende alsam mı napsamm. gercı herkez kılo verdın dıyor bana. en son 51 kıloydum tartıldıgımda ama bu gobek nasıl gıtcekkKizlar gece hastaneden gelirken ilaclari almak icin eczaneye grdik gecen gun esiminalmadigi ingiliz karbonatini aldm ama igrencc eczaci kadin bunun sayesinde 10kilo verdim gobegim dunduz oldu dedi. Mideyide rahatlatiyomus
yaa aprıoru senınkı gorunce ben bunalıma gırıyorum maşallah kuzunaaa.@kmltm çok özgür bırakınca da sonu bu benimkinin :) koltuğa çıktı, düşmeden köşeye kadar gitti, ordan atlama planları yapıyor da bacakları yetmiyor bacaksızın :)
ben de almıstım o bımdekını ama cıkarmadım yaaaa, 12 ay dıyor yaa, cıkarıyım bakayım napcak :)Ben geçen gün ogluma oyuncak almaya gittim kızıma da halkalardan aradım gittiğim yerde bulamadım henüz alamadım bende kup varya sekiller var uzerinde ondan aldim on ay ustu yaziyordu ama deneyeyim diye verdim ilk gunlerde sekilleri sadece agzina sokuyordu ben ona gostererk deliklere atoyordum dunden beri sekilleri agzina sokmuyor kupun ustune getiriyor tabi deliklere atmayi beceremiyor bez piyano almıştım BİM dn ona vuruyor arada ses çıkarmayı başarıyor
ne ccabuk bozdunuzzzz, bımkısı daga duruyorrr acılmadı bıleBizim bozuldu piyano. Bende biraz evel eşime verdim tamir etti. Gökçe oynuyor şimdi. Daha doğrusu yiyo.
cok gecmıs olsun canım, işallahh duzelıırr en kısa zamandaadoktordan geldik kızlar reflü dedi doktor üç tane ilaç verdi ikisi aç biri tok besin alerjisi yok diyemem ama bu kadar iştahını ve kilosunu etkileyemez yüksek ihmital sorun tedaviyle ortadan kalkar diye düşünüyorum dedi bir ay sonra tekrar çağırdı gelişim durumuna göre yeni tedaviler belki o zaman ciddi bir diyet düşünebiliriz bağırsaklarındaysa bir sorun görmüyorum dedi kabızlık saşeyle düzeldi zaten dedim bu durumda ona da bir ay daha devam edelim düzeldi diye kesme yarıda kalmasın dedi
yarın kendi doktorumuzda randevumuz var bir de aşımız eşim gitmişken sonuçları oradaki gastrocuya da gösterelim dedi (ki kendisi asla reflü olamaz demişti) bende ben görmek istemiyorum sen al sonuçları göster o zaman dedim mırın kırın yaptı bakalım yarın uğrayalım diye ısrar edecek mi
benımkıde vermıyor canım , gercı bı kac oldu gıtmeyelı yakında gıtcem ama, sutun tadınız bozar dıyor. ben onceden yazz kullanıyordum . yan etkısı en az olan o cunku. . bende cok korkuyorum ama bızımkı en dogal korumaa uyguluyorouzz :):):)@yaz yagmuru canım benim kadın dogumcumu bir türlü ikna edemedim doğum kontrol hapı vermiyo.bugün yine gittim beni emzirmeyi bıraktım sanmis Yasmin diye bi hap yaziyodu bende bu hapların emziren emzirmeyen diye ayrilani varmı ben emziriyorum daha der demez Hayır vermem ben seni bıraktın sandım dedi.Yasmin zararlı diğerleri de zararlı değil bebege sma tam korumaz dedi.acaba gercekten tam korumuyomu.Yasmin dışındakiler yada emzirirken hapa çok karşı olduğu için beni öyle söyleyip yolladımi.korumamak gibi bişey duydunmu sen kullanmistin canım. kendi doktorundan.senin hapin ismini verdim karşı çıkıyo hepsinede.
Benim kafam karman çorman yapıyorum oluyor sonra unutuyorum karnibahari ben sana söylemiştim demi semiz denemedim hic denerim sağol canımcanım karnabaharı bende senden duymuştum işe yarıyo birde semizotu veriyomusun bilmiyorum ama oda fayda ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?