2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım

benim doktorum niye böyle yapıyo anlqmiyorum sinir oldum bugün zaten degistiricem artık ugrastirip duruyo zaten nerdeyse kavga edicektim bana sen beni dinlemiyosun diyo ya dinlemiycek olsam tekrar tekrar niye sana geliyim. Sipralede guvenmiyorum nedense bana duserde haberim olmaz gibi geliyo annem ben dogduktan sonra kardeşime düşüp haberi olmamış öyle hamile kalmış sanırım piskolojik olarak ondan etkilendim. Benim yeni bi kadın dogumcu bulmam lazım.

Bence de canım başka bir Dr a git benim Dr un da yaşı var oldukça tecrübeli bir kadın ama benim sütum azalmıştı ya da ben öyle hissettim

Cancancan35 cevizi ne kadar büyüklükte ve miktar olarak ne kadar veriyorsun ben meyvesine katip veriyorum ama çok eziyorum ceviz sert ya korkuyorum bir cay kaşığı veriyorum

ben pekmezi bi tatlı kaşığı veriyorum suyla karıştırıp tadını bastiriyorum suyla çok fazla şekerli şeyleri sevmiyo oğlum. Armut elma gibi meyveleride yarım yarım cam rendede rendeleyip bazen karistiriyorum bazen ayrı veriyorum.

allah kolaylık versin gerçekten çok zor bebekle bu işler.

cam rendede yaptım ben de pek sevdiremedim 6aylıkken bile yutardı artık öğürüyor ilginç,ben de bazen suyunu veriyorum yada suyuyla muhallebi yapıyorum ,hazır kavanozları denedim onları da sevmedi , uyumayan bebek zaten ne yerki kafası dumanlı bütün gün

geçmiş olsun size de herşey yoluna girecek bizim için de sizler için de ben iyimserim şu halimde bile

Geçecek canım inşallah ben biliyorum istahsiz çocuğu ilk oğlumdan zor oluyor ama bir zaman sonra herşey yoluna giriyor sadece biz uzuldugumuzle kalıyoruz

Ben karnıbahar verdigim de çok güzel yapıyo..
Süpersin çok güldüm :)

Kuzu böbrek yediren varmı bebegine hanimlar. Acaba boyle böbrek ciğer tarzı yiyecekleri artık verebilirmiyiz 10.aylarına girdiler Ya.

Valla ben gecen gun kofte verym dedm yutamadi agladi ki domatesle pisirmistim sert falan degldi.bobregi dusunemiyorum bile.yiyebilirse masallah

Ha soyle ya agzina saglik

Masallah filinta senin oglan o zaman

Pekmezi 1 tatli kasigi demsti dr. kahvaltida bebe biskuvisi yumurta peynir karistryorm.bazen de biskuviyle tahin pekmez veriyorm sadece.ikisine de yarm ceviz rendeliyorm oyle yiyo.meyveyi de 1 taneye yakin rendeliyorm.hastaliktan sonra kavanoz mamasi yemeye basladi benm oglan.cok vermek istemiyorum ama istahi duzelene kadar vercm napym biseyler yesin de

Muhlama verdim ben yalana yalana yedi bol peynirli
Nasıl yapıyorsun ben daha önce hiç denemedim de.
Bizim dr 2 tatlı kaşığı pekmezi sulandırarak ver dedi. Tabi oğlum bi kaşıgı zor içiyo. Meyveyide muz vericeksem 1 tane veriyorum. Elma ve muzu birlikte vereceksem yarım yarım veriyorum. Dün muz armut elma kaynattıp dolaba koymuştum bugün verdim çok severek yedi. Bazen de meyveli yoğurt yapıyorum.

Koptum valla minnak ii demssn

Minnakkartal şurubu verdim bi 10 dakika sonra şurubu kustu. Biraz bekledim sonra balık çorbası yapmıştım onu verdim 1 kase ay hepsini yedi ve hiç kusmadı ki balıgı mutlaka kusardı. Kustuğu için ilaç etkisini kaybettimi bilmiyorum ama işe yaradığı kesin :) darısı başına..

cok gecmıs olsun canım yaaa, ne kadar dıkat ettsek de oluyor maleseff.
sımdı umarım ıyıdır

Kizlar gece hastaneden gelirken ilaclari almak icin eczaneye grdik gecen gun esiminalmadigi ingiliz karbonatini aldm ama igrencc eczaci kadin bunun sayesinde 10kilo verdim gobegim dunduz oldu dedi. Mideyide rahatlatiyomus
bende alsam mı napsamm. gercı herkez kılo verdın dıyor bana. en son 51 kıloydum tartıldıgımda ama bu gobek nasıl gıtcekk

@kmltm çok özgür bırakınca da sonu bu benimkinin :) koltuğa çıktı, düşmeden köşeye kadar gitti, ordan atlama planları yapıyor da bacakları yetmiyor bacaksızın :)
yaa aprıoru senınkı gorunce ben bunalıma gırıyorum maşallah kuzunaaa.
benımkınden suphelıyım tobee tobeee , ayaga kalkmak sole dursun ne emekler ne oturur anlamadım bızımkındemı bır sorun var nedırr yaaaa.
yarın dr gortucezzz sorıyım bı dahaaa

ben de almıstım o bımdekını ama cıkarmadım yaaaa, 12 ay dıyor yaa, cıkarıyım bakayım napcak :)
Bizim bozuldu piyano. Bende biraz evel eşime verdim tamir etti. Gökçe oynuyor şimdi. Daha doğrusu yiyo.
ne ccabuk bozdunuzzzz, bımkısı daga duruyorrr acılmadı bıle
cok gecmıs olsun canım, işallahh duzelıırr en kısa zamandaa

benımkıde vermıyor canım , gercı bı kac oldu gıtmeyelı yakında gıtcem ama, sutun tadınız bozar dıyor. ben onceden yazz kullanıyordum . yan etkısı en az olan o cunku. . bende cok korkuyorum ama bızımkı en dogal korumaa uyguluyorouzz :):):)
hıc bırbırımızı gormuyoruzzz : etkın korumaaa :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…