Demekki kaybetmemiş etkisini baksana kusmamış ay ne güzel yarasın arenciğe bende yarın sabah başlıcam ilaçlara inşallh bizede fayda ederMinnakkartal şurubu verdim bi 10 dakika sonra şurubu kustu. Biraz bekledim sonra balık çorbası yapmıştım onu verdim 1 kase ay hepsini yedi ve hiç kusmadı ki balıgı mutlaka kusardı. Kustuğu için ilaç etkisini kaybettimi bilmiyorum ama işe yaradığı kesin :) darısı başına..
Valla ben gecen gun kofte verym dedm yutamadi agladi ki domatesle pisirmistim sert falan degldi.bobregi dusunemiyorum bile.yiyebilirse masallah
Canim bizim Dr ciğeri haslayip çorbasına yogurduna rendele demişti ben çorbaya rendeledim ama tarhanaya rendelemistim tarhana yı da yemiyor bir ara yoğurtla yiyiyordu artik onu da yemiyor başka bir çorbanın içine rendeleyip deneyecegim
Ha soyle ya agzina saglik
Masallah filinta senin oglan o zaman
Pekmezi 1 tatli kasigi demsti dr. kahvaltida bebe biskuvisi yumurta peynir karistryorm.bazen de biskuviyle tahin pekmez veriyorm sadece.ikisine de yarm ceviz rendeliyorm oyle yiyo.meyveyi de 1 taneye yakin rendeliyorm.hastaliktan sonra kavanoz mamasi yemeye basladi benm oglan.cok vermek istemiyorum ama istahi duzelene kadar vercm napym biseyler yesin de
sağol canım inşallah he bizde o etkin yöntemi kullanıyoruz hiç risk yok :)))cok gecmıs olsun canım yaaa, ne kadar dıkat ettsek de oluyor maleseff.
sımdı umarım ıyıdır
bende alsam mı napsamm. gercı herkez kılo verdın dıyor bana. en son 51 kıloydum tartıldıgımda ama bu gobek nasıl gıtcekk
yaa aprıoru senınkı gorunce ben bunalıma gırıyorum maşallah kuzunaaa.
benımkınden suphelıyım tobee tobeee , ayaga kalkmak sole dursun ne emekler ne oturur anlamadım bızımkındemı bır sorun var nedırr yaaaa.
yarın dr gortucezzz sorıyım bı dahaaa
ben de almıstım o bımdekını ama cıkarmadım yaaaa, 12 ay dıyor yaa, cıkarıyım bakayım napcak :)
ne ccabuk bozdunuzzzz, bımkısı daga duruyorrr acılmadı bıle
cok gecmıs olsun canım, işallahh duzelıırr en kısa zamandaa
benımkıde vermıyor canım , gercı bı kac oldu gıtmeyelı yakında gıtcem ama, sutun tadınız bozar dıyor. ben onceden yazz kullanıyordum . yan etkısı en az olan o cunku. . bende cok korkuyorum ama bızımkı en dogal korumaa uyguluyorouzz :):):)
hıc bırbırımızı gormuyoruzzz : etkın korumaaa :):):)
Evet canım senden duydum Aslına bende bayadır yapmadım karnabahar bende yapim inşallh semizde fayda ederBenim kafam karman çorman yapıyorum oluyor sonra unutuyorum karnibahari ben sana söylemiştim demi semiz denemedim hic denerim sağol canım
bizim diyetler iice kaynadı ben bu hafta hiç yapamadım bide mirada emerken uyudu diye çektm memeyi feci Isırdı tepkimede uyandı şimdi tekrar başa aldık inşallh uyurlar artık ya saat kaç olduAyy kafa oldu bi milyon yani 9dan beri uyucak gozunden uyku akiyo hic yapmazdi boyle 10.30 da zorla uyudu artik 11de kalkti tekrar kek yiyodum ondan yedi biraz simdi yatakta donup duruyo gozunu kapatti heh uyudu dedim bi baktim acti bakiyo :) yogurt yaptim o da tutmadi sinir oldum kollarimda derman kalmadi bende oturdum cerez yedim cay iciyorum :)
Canım ben bir cevizi havanda dövüyorum bir tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp veriyorum sabahları. Eskiden pekmezi sevmiyordu şimdi cevizle yiyor. Akşam üzeri saat 18 civarı meyve veriyorum. Haftada iki gün yarım avakado ve yarım muz içine yine bir ceviz ekliyorum. Armut ve elmayı da cam rendede yapıyorum. Bunu başka bir arkadaş sormuştu galiba. Her meyvenin yanında genelde yarım muz koyuyorum. Bazen 1-2 Hipp bisküvi de ilave ediyorum. Mürdüm eriği aldım ama rendelenmedi ilk kez blender yaptım bir armutla hoşuna gitmedi ancak yarısını yedi. Geçen gün kabak tatlısı yaptım fırında toprak kapta piştikten sonra pekmez ve cevizle tatlandırdım hepsini yedi.Cancancan35 cevizi ne kadar büyüklükte ve miktar olarak ne kadar veriyorsun ben meyvesine katip veriyorum ama çok eziyorum ceviz sert ya korkuyorum bir cay kaşığı veriyorum
Ben avakado yu bugün ilk kez verdim yarim armuta çeyrek avakado yedi cevizi pekmezle bende deneyeyim muz fazla veremiyorum kabız oluyor teşekkür ederim cevap içinCanım ben bir cevizi havanda dövüyorum bir tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp veriyorum sabahları. Eskiden pekmezi sevmiyordu şimdi cevizle yiyor. Akşam üzeri saat 18 civarı meyve veriyorum. Haftada iki gün yarım avakado ve yarım muz içine yine bir ceviz ekliyorum. Armut ve elmayı da cam rendede yapıyorum. Bunu başka bir arkadaş sormuştu galiba. Her meyvenin yanında genelde yarım muz koyuyorum. Bazen 1-2 Hipp bisküvi de ilave ediyorum. Mürdüm eriği aldım ama rendelenmedi ilk kez blender yaptım bir armutla hoşuna gitmedi ancak yarısını yedi. Geçen gün kabak tatlısı yaptım fırında toprak kapta piştikten sonra pekmez ve cevizle tatlandırdım hepsini yedi.
Ben geçen ay kuzu ciğer vermiştim bi lokma biz yerken sonra internette bi okudum zararlı bir yaşından önce verilmez diye kötü oldum baya ama geçen gün kontrolde Dr ısrarla önerdi tabi ayda sadece bir kez dedi kuzu karaciğer sadece başka sakatat değil.Ben ciğer denedim bir kez yemedi önümüzdeki hafta alcam yine verilebilir bence
Tam edepsiz ya instagramda da baktım gıcık oldum kadına. Ya insanlar birbirlerini sevmeyebilir ama evlatları üzerinden insanları aşağılamaya çalışmak çok aşağılık bi davranış , hele ki senin bebeğinin durumu hastalık olmuş, Dr Dr geziyorsun tedavi başlamış, otur bi destek ol, yok ordan bile fesatlık peşindeSağol canım inşallah
miranın yiceğini sanmam ama yarın sorim bi doktora bakim ne dicek
Saltanat kısa sürdü on sayfa anca okumuştum biraz bak biraz pışpışla kalktı bizimki eşimde az uyudu miranın mıkmıklanmasına çay istedi keyif yapıcakmış biraz :))
He bide eltim aradı dün igde bi sayfa söyledim ya taytla bandı aldığım oraya bakmış şu boyunluk bant takımlardan alcakmış ben dedim bende beğendim bi kaç bişi alıcam ama önceliği tayta verdim cevabı aaa tabi al canım zaten mira hasta kusuyo kıyafet çıkarmandan kolay boyunluğu çıkarman ama ben kızıma süs için alıcam
Ve kendimden beklenmeyen cevabım mira kakada yapamıyo senin kızın yapıyo kıçınıda silersin sen onunla oldu ve kocaman bi kahkaha attım sanırım dumur oldu kız ağlıyo diye teli kapadı :))
Benim oğlum da pekmez yemedi hiç ben de koskanın tüp içindeki tahin pekmez karışımını aldım herşeyi ağzına götürdüğü için ister istemez bi lokma emiyor ondan ama bizim Dr pekmezin şehir efsanesi olduğunu söylediğinden beri ben de pek sallamıyorum pekmez yedirmeyi. Meyveleri de benim oğlum da seçer elma armut muz yemez, sadece kivi ve portakal gibi ekşileri yer, ben de yemediklerini yedikleri ile karıştırıp gizleyip veriyorum :)bişey daha sormak istiyorum bu verdiklerinizi miktar olarak nasıl veriyorsunuz,mesela pekmez beni bile boğar bi tatlı kaşığı falan mı günde yada elmayı armutu misal tama yakın ve püre şeklinde mi veriyorsunuz ben meyve yemediği için bikaç dilimi muhallebiye katıyorum bazen onu dahi anlıyor ama bu kadarı geçmiyor asla ,istemiyor ısrar edemiyorum acıyorum inanın bi süre denedim zorlamayı hem kustu hem psikolojisi bozulacak diye geri adım attım
ben bize yaptığımız yumurtadan veriyorum artık. Bazen güzel yşyor bazen yemiyor.Bişey daha sorucam. Kahvaltı için peynir çeşitleri haşlanmış yumurta dışında farklı tarifi olan varmı yada bunların yanında farklı yiyecekler yediren. Ben yumurta peynir pekmez portakal suyu falan veriyorum ceviz veriyorum aradada ama artık sıkıldı sanırım aynı tatlardan mesela teryagina yumurtayi kirsak falan yedirsek beyazınida yavaş yavaş yiyolar nasılsa acaba nasıl olur. Farklı tarifleriniz varsa yazarmisiniz hanimlar.
Kullanmadan bozulmuş ki :)ne ccabuk bozdunuzzzz, bımkısı daga duruyorrr acılmadı bıle
Bende dun cikardim biraz zor basti bez ya kaymis heralde sonra duzeldi en son yurutecle yaninda surukluyodu isiklarina tav oldu sonra da bi odanin kapisinin onunden topladim atmis gitmis :)Kullanmadan bozulmuş ki :)
Muhlamayi hangi peynrle yapiyosnz ozel bi peynir olmasi lazm dmi ay baylyrm valla cok cnm istedi suan
Nasıl yapıyorsun ben daha önce hiç denemedim de.
Bizim dr 2 tatlı kaşığı pekmezi sulandırarak ver dedi. Tabi oğlum bi kaşıgı zor içiyo. Meyveyide muz vericeksem 1 tane veriyorum. Elma ve muzu birlikte vereceksem yarım yarım veriyorum. Dün muz armut elma kaynattıp dolaba koymuştum bugün verdim çok severek yedi. Bazen de meyveli yoğurt yapıyorum.
Benim kizim da ilk aylarda kusmustu psikolojim bozulmustu aynen korkudan surekli kizimin basinda oturuyordum bogulma filan olmasin diye cok sukur simdi arada kusuyor o da cok yiyince filanGünaydın kızlar dün okuyamadım sizi. Sabahtan beri telefonun başındayım 10 sayfa okudum yazmasamda sürekli okuyorum sizi. Telefondan girdiğim için yazmayı pek beceremiyorum. Bebeği kusan anneler, rabbim biran önce şifasını versin inşaallah. Bende 7 ayına kadar çok çektim kusmadan. bizimki fizyolojikti. Kilo alımına engel olmuyodu. Resmen depresyona girmiştim o kustukça ben ağlıyodum. Eltimin oğluda benimkinden 1.5 ay büyük o hiç kusmuyodu. Eltimde sürekli oğluna, sakın sende yusuf gibi kusmaya başlama ben dayanamam diyodu. Kustuğu için benim oğlumla dalga geçiyodu. Sonuç benim oğlumun kusmaları tamamen geçti, şimdi onun oğlu kusuyor. Ben hiçbirzaman dile getirmiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Birde çocuğu yedire yedire obez yapmış çocuk 10 aylık 12.5 kilo. Bana diyoki yazııık çocuğun hiç gelişmiyo. Off ne isterler bizden anlamıyorum
Bilmiyorum aslinda atesi vardi dusurmeye calisiyoduk dustmustu atesi tekrar olceyim dedm cok dusmustu internettede yaxiyo olabiliyomuskiAteş dusurucpilvinaunun etkisiylemi canim @hiraysen
bn tereyagli lorlu omlet yapiyorum kendime onada veriyorum cnm.Bişey daha sorucam. Kahvaltı için peynir çeşitleri haşlanmış yumurta dışında farklı tarifi olan varmı yada bunların yanında farklı yiyecekler yediren. Ben yumurta peynir pekmez portakal suyu falan veriyorum ceviz veriyorum aradada ama artık sıkıldı sanırım aynı tatlardan mesela teryagina yumurtayi kirsak falan yedirsek beyazınida yavaş yavaş yiyolar nasılsa acaba nasıl olur. Farklı tarifleriniz varsa yazarmisiniz hanimlar.
Masallah selviboylu ee erkek dedigin oyle olmali:)benim oğlum muhallebi çocuğu o zaman,yazdıklarınızı okudum da mıhlama omlet ciğer maşallahınız var,ben 3-4kaşık muhallebi yese sevince boğuluyorum ,illaki yer ileride ama şimdilik böyle azalmış annesütü + muhallebi (pirinç unlu bazen tam tahıllı ama toplam 50-60 gr) + gün aşırı yumurta sarısı içeren ıhlamurlu bebe biskuvisi. ben de kendimi boyu uzun ama diye kandırıyorum :) 80 cm 'ye dayandık
bn trakyaliyim ama mihlamasiz yasayamam :)) hmsi pilavida ayni sekildeNormalde trabzon peyniri lazim ama ben kasarla da yapiyorum evde varsa cecil peyniruyle yapiyorum
Tereygiu eritiyorum icine misir unu kavuruyorum biraz sonra sicak su ekliyorum ve tabiki bol bol peynir istege gore de tuz guzelce eriyince peynir haziir of benimde canim.istedi yapcam kahvaltiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?