2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy kafa oldu bi milyon yani 9dan beri uyucak gozunden uyku akiyo hic yapmazdi boyle 10.30 da zorla uyudu artik 11de kalkti tekrar kek yiyodum ondan yedi biraz simdi yatakta donup duruyo gozunu kapatti heh uyudu dedim bi baktim acti bakiyo :) yogurt yaptim o da tutmadi sinir oldum kollarimda derman kalmadi bende oturdum cerez yedim cay iciyorum :)

Demekki kaybetmemiş etkisini baksana kusmamış ay ne güzel yarasın arenciğe bende yarın sabah başlıcam ilaçlara inşallh bizede fayda eder

sağol canım inşallah he bizde o etkin yöntemi kullanıyoruz hiç risk yok :)))

Benim kafam karman çorman yapıyorum oluyor sonra unutuyorum karnibahari ben sana söylemiştim demi semiz denemedim hic denerim sağol canım
Evet canım senden duydum Aslına bende bayadır yapmadım karnabahar bende yapim inşallh semizde fayda eder
bizim diyetler iice kaynadı ben bu hafta hiç yapamadım bide mirada emerken uyudu diye çektm memeyi feci Isırdı tepkimede uyandı şimdi tekrar başa aldık inşallh uyurlar artık ya saat kaç oldu

Cancancan35 cevizi ne kadar büyüklükte ve miktar olarak ne kadar veriyorsun ben meyvesine katip veriyorum ama çok eziyorum ceviz sert ya korkuyorum bir cay kaşığı veriyorum
Canım ben bir cevizi havanda dövüyorum bir tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp veriyorum sabahları. Eskiden pekmezi sevmiyordu şimdi cevizle yiyor. Akşam üzeri saat 18 civarı meyve veriyorum. Haftada iki gün yarım avakado ve yarım muz içine yine bir ceviz ekliyorum. Armut ve elmayı da cam rendede yapıyorum. Bunu başka bir arkadaş sormuştu galiba. Her meyvenin yanında genelde yarım muz koyuyorum. Bazen 1-2 Hipp bisküvi de ilave ediyorum. Mürdüm eriği aldım ama rendelenmedi ilk kez blender yaptım bir armutla hoşuna gitmedi ancak yarısını yedi. Geçen gün kabak tatlısı yaptım fırında toprak kapta piştikten sonra pekmez ve cevizle tatlandırdım hepsini yedi.

Ben avakado yu bugün ilk kez verdim yarim armuta çeyrek avakado yedi cevizi pekmezle bende deneyeyim muz fazla veremiyorum kabız oluyor teşekkür ederim cevap için

Biz de hala ayaktayiz.aksam 7 de uyandi 11 de uyuttum 12 de kalkti ve hala uyumadibu cocuk erken uyumaya alisamycak galiba

Ben ciğer denedim bir kez yemedi önümüzdeki hafta alcam yine verilebilir bence
Ben geçen ay kuzu ciğer vermiştim bi lokma biz yerken sonra internette bi okudum zararlı bir yaşından önce verilmez diye kötü oldum baya ama geçen gün kontrolde Dr ısrarla önerdi tabi ayda sadece bir kez dedi kuzu karaciğer sadece başka sakatat değil.

Tam edepsiz ya instagramda da baktım gıcık oldum kadına. Ya insanlar birbirlerini sevmeyebilir ama evlatları üzerinden insanları aşağılamaya çalışmak çok aşağılık bi davranış , hele ki senin bebeğinin durumu hastalık olmuş, Dr Dr geziyorsun tedavi başlamış, otur bi destek ol, yok ordan bile fesatlık peşinde

Benim oğlum da pekmez yemedi hiç ben de koskanın tüp içindeki tahin pekmez karışımını aldım herşeyi ağzına götürdüğü için ister istemez bi lokma emiyor ondan ama bizim Dr pekmezin şehir efsanesi olduğunu söylediğinden beri ben de pek sallamıyorum pekmez yedirmeyi. Meyveleri de benim oğlum da seçer elma armut muz yemez, sadece kivi ve portakal gibi ekşileri yer, ben de yemediklerini yedikleri ile karıştırıp gizleyip veriyorum :)

Ay kizlar kuzu karaciger bobrek ciger fln diyosunuzya kara kara dsnyrm ben bunlari evliligim boyunca ne yaptm ne yedim gecen kuzu kemik hasladim bayilcaktm kokudan et yemiyorum sdce kofte yiyorm kucuklgmden beri onlar nasi pisirilir nasi verilirki iyy annemlere gtmem lazm en yakin zamanda aslnda haftaya gitcktm ist a ama oslew e uydurym diye nisanin ilk haftasi gtcm ins

Bugün son kez ikide çık
ben bize yaptığımız yumurtadan veriyorum artık. Bazen güzel yşyor bazen yemiyor.

Günaydın kızlar dün okuyamadım sizi. Sabahtan beri telefonun başındayım 10 sayfa okudum yazmasamda sürekli okuyorum sizi. Telefondan girdiğim için yazmayı pek beceremiyorum. Bebeği kusan anneler, rabbim biran önce şifasını versin inşaallah. Bende 7 ayına kadar çok çektim kusmadan. bizimki fizyolojikti. Kilo alımına engel olmuyodu. Resmen depresyona girmiştim o kustukça ben ağlıyodum. Eltimin oğluda benimkinden 1.5 ay büyük o hiç kusmuyodu. Eltimde sürekli oğluna, sakın sende yusuf gibi kusmaya başlama ben dayanamam diyodu. Kustuğu için benim oğlumla dalga geçiyodu. Sonuç benim oğlumun kusmaları tamamen geçti, şimdi onun oğlu kusuyor. Ben hiçbirzaman dile getirmiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Birde çocuğu yedire yedire obez yapmış çocuk 10 aylık 12.5 kilo. Bana diyoki yazııık çocuğun hiç gelişmiyo. Off ne isterler bizden anlamıyorum

Muhlamayi hangi peynrle yapiyosnz ozel bi peynir olmasi lazm dmi ay baylyrm valla cok cnm istedi suan

Normalde trabzon peyniri lazim ama ben kasarla da yapiyorum evde varsa cecil peyniruyle yapiyorum

Tereygiu eritiyorum icine misir unu kavuruyorum biraz sonra sicak su ekliyorum ve tabiki bol bol peynir istege gore de tuz guzelce eriyince peynir haziir of benimde canim.istedi yapcam kahvaltiya

Benim kizim da ilk aylarda kusmustu psikolojim bozulmustu aynen korkudan surekli kizimin basinda oturuyordum bogulma filan olmasin diye cok sukur simdi arada kusuyor o da cok yiyince filan

Ateş dusurucpilvinaunun etkisiylemi canim @hiraysen
Bilmiyorum aslinda atesi vardi dusurmeye calisiyoduk dustmustu atesi tekrar olceyim dedm cok dusmustu internettede yaxiyo olabiliyomuski
bn tereyagli lorlu omlet yapiyorum kendime onada veriyorum cnm.

Masallah selviboylu ee erkek dedigin oyle olmali:)

bn trakyaliyim ama mihlamasiz yasayamam :)) hmsi pilavida ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…