2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir karadenizli olarak tarif istiyorum
Ic pilav haxirliyorum canm pirinc karabiber kus uzumu fistik. Az yapiyorum iki kisilik olcu kafama gore normal pilav gbi yapiyorum. Hamsilerin kilciklarinida ayiklamak gerekiyo sonra misir ununa bulayip tavaya diziyorum komple yanlarinada.araya pilavi yayiyorum uzerini hamsiyle ortuyorum sivi yag gezdiriyorum uzerine kapagini kapatiyorum kisik ateste pisiyo sonra kapak yardimiyla diger tarafini ceviriyorum

Şöyleki oturur konumda bırakınca kendi kendine Onbeş yirmi saniye duruyo sonra yan devriliyor ellerini Öne koyup yerden destek alırsa biraz daa fazla duruyo ama tam olarak desteksiz oturamıyor Doktorda illa oturmalı demedi şaşırdım hem bencede başka bulgularda olurdu ama yinede gitmekte fayda var için içini yemesin inşallah bişide çıkmaz kafanda rahat olur biz daa yeni emekledik yan oturmaya başladık o yüzden bu ay oturur diye umuyorum olmazsa bende sorarım doktora aşı içinde bizimki olur dedi ama sende sor bakalım sizinki ne dicek

hımm anladım canım, bızımkısı yok hıc durmuyor. bırakınca hemen devrılıyor yana. normalde oturmalı artık 10 ay oldu dıyor. dedıgım gıbı emekleme vs de yok bızde o yuzden bende sımdı telaşlandım , norolojı dıyınce 2 ay once bıde yataktan dusmustu yuzu koyun , o gelıyro aklıma bıde acaba o zaman bır sey mı oldu dıye
sımdı onu arastırıyorum ıyı bır dr varsa ona goturelım dıye.
bu sabah gıtmıstık dr a , bılseydım 10 . ayı sorardım menenjıtı, bır sonrakı gıdısımıe var daha . nısan 5 te 10 ay olcak zaten, yıne zamanını kacırmıyırm yıne bır fırsatını bulup sorayım .

salak memorıal atasehırde cocuk noroljısı yokmus sıslıde varmıs.
ordakı nerede kı hıc bılmıyorum
su acıbademe bı bakayım
aslında hıc gıtmek ıstemıyorum acıbademe tam bır para tuzagı ama ıste napalım kuzu ıcın gerekırse gıtcez

canim seni bilirsin ama umutta tam oturamiyordu basmiyordu hic yurutec sayesinde ayaklarinin uzerine basmaya basladi ben tavsiye ederim zaten uzun koadim hic gun icinde en fazla yarim saat onu araoiklarla ve ben hep yanindayken

canim seni bilirsin ama umutta tam oturamiyordu basmiyordu hic yurutec sayesinde ayaklarinin uzerine basmaya basladi ben tavsiye ederim zaten uzun koadim hic gun icinde en fazla yarim saat onu araoiklarla ve ben hep yanindayken
bende aynen belkı bır faydası olur dıe alsam mı dıye dusunmeye basladım valla

medıcal parkta cocuk noroljısı yok mus hıc bır sb de
acıbademınde kozyatagında varmıs, muayene 400 tl
kafayı yemısler bunlar yaa

Ben yurutece koydum hatta onun sayesinde yurume refleksini ogrendi dik durmayi ogrendi simdi koymuyorum cunku kendi istemiyor. Artik turup yuruyor kendi. Hic emeklemedi benimki. Sorun yok doktor bir level ustunu yapmis dedi. Ayrica yurutec bna bir nefes oldu valla kafayi yiycektim yapisikliltan

ya üzülme diyeceğim ama annenin içi bi kere sıkılmasın herşey normale dönene dek teskin olmuyoruz,her bebek farklı gelişim gösteriyor bazen sıralaması bile farklı olabiliyor ,normalde önce destekli sonra desteksiz oturup sonra emeklemesi beklenir ama farklı yada geç gelişen bebekler gördüm çevremde ve altından hiçbişey çıkmadı,düşmesiyle ilgili bi durum olduğunu hele hiç sanmam,nörolojik gelişimi farklı belki de yada geç,bu anormal olacağını göstermez elbette, ama doktorun nöroloji önermiş içini rahatlatman için,bekleyelim görelim dese -ki eskiden öyleydi- bu asla hoşuna gitmez hiç bi annenin,bu yüzden işi daha iyi bilen çocuk nörologuna götür emin ol sana kötü bişey söylemeyecek ama bunu işin uzmanından duymak seni rahatlatacaktır,ben de herşeyi geç yapmışım konuşma dışında ama daha sonra normal bi çocuk oldum

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
Canım alerjiye benziyor doktora götürmekle iyi yapıyorsun çocuk Dr u anlayabilir anlamazsa çocuk cildiyesine götürebilirsin geçmiş olsun

medipol aklıma geldi baktım bi prof var tek hekim zaten ,bağcılardaki medipol fark ücreti alıyor medipol ancak diğerleri kadar pahalı değil,istersen bu seçeneği de düşünebilirsin,biz çocuk kardiyoloji için burayı seçmiştik

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
Gecmis olsun bacim ...
Ali Yasin de de olmustu boyle hafif kabartiai vardi hatta....
Ben o zamanlar kollu naylonumsu onluk takiyordum... cit citli olanlardan...
O onlugu takmayi biraktim yumusaklardan takmaya basladim vede bepantol kullandim ensesine gecti hemen...
Sizde de onluk yapmus olabilir belki gecmis olsun ♥

internet sayfasına baktım çarşambaya dek dolu randevu,çarşamba boş ,bilgi vermek istedim doktoru tanımıyorum ama yaklaşımını vs bilmiyorum ama sonuçta bu konuda uzman ,zaten yandal hekimleri gayet az

Bn yurutece 5.5 aylikken koymaya basladm ilkbasta10dk koyuyodm en fazlagunde. Suan cok duruyo valla bnm kizim 4aylikken oturuyodu ama donemiyodu 7aylikken donmeye basladi. Simdide emekliyo hatta yurumeye calisiyo. Koltuklsaraa tutunup kalkip yuruyup koltuktan koltuga donuyo gel kizimdedigimde ellerini birakip gelmYe calisiyo Yurutecin zararini gormedim suana kdr doktrumuza sordgumda alabilirsiniz demisti. her cocugun gelisimi farklidr

Keciboynuzu pekmezi kullanan arkadslar hangisini onerirsiniz istah icin. Hasta oldugundan beri bisey yemiyo

internet sayfasına baktım çarşambaya dek dolu randevu,çarşamba boş ,bilgi vermek istedim doktoru tanımıyorum ama yaklaşımını vs bilmiyorum ama sonuçta bu konuda uzman ,zaten yandal hekimleri gayet az
vallahı canım dedıgın gıbı ıcıme bır kurt dustu. hep hanı her cocuk farklıdır olur olur vs dıyordum ama sımdı bugun ole soyleyınce. bu arada bızımde bugun gıttıgımız medıpol hast kosuyolu bıze yakın dıye. ( yoksa hanstaneyı hıc begenmıyorum ama )
yanı dısardan bakınca gayet normal kuzum ,hıc bır sorunu yok gıbı herkezde aynı seyı soyluyor , bır problem yok bu kız tembell dıyorlar :) ama dr ole dıyınce bende korktum. gercı ole mr a sokacaksa ( tabı bebekler mr a gırıyormu bılmıyorum ama ) aslında bosuna radyosyon alsın ıstemem. hanı baska turlu muayene etsın dıyorum.
anadolu yakasında oldugumdan ıncelıkle anad yakasındakılere bakıyorum canım . ( tabıkı karsıyada gıderız ama )
burda başkent hast vardı orayıda aradım ordada yok . hısar hast konustum oda haftada 1 gun 4 saat oluyormus.
en sonunda çakmak erdem hast bulduk cts aldım sımdı randevu . doc dr adnan ayvaz dıye.
doktoru arastırıyordum nasıl dıye, doktor sıtesı var orda adama soru sormuşlar aynen bırısı benım gıbı sormus 10 aylık kızım oturamıyor dıye adamın cevabı :

""" Bebegin on aylık olmasına ragmen oturmamasi beyin ve kas gelisiminde yasitlarina gore gerilik oldugunun gostergesi olabilir. Ozellikle dogum oncesi dogum sırası ve sonrası bir cok sebebi olabilir. Cocugun tembelliginden bahsedilemez. Cocugunuzu yurutece koymanizi tavsiye etmiyoruz. Arastirmak ve tedavisini gerceklestirmek icin çocuk norolojisine basvurmanizi oneririm. Saglikli gunler dilerim.""""
ayhh ıyıce ıcıme kurt dustu yaaaa bende tembel benımz kız dıyordum ama adamda ne demıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…