Ic pilav haxirliyorum canm pirinc karabiber kus uzumu fistik. Az yapiyorum iki kisilik olcu kafama gore normal pilav gbi yapiyorum. Hamsilerin kilciklarinida ayiklamak gerekiyo sonra misir ununa bulayip tavaya diziyorum komple yanlarinada.araya pilavi yayiyorum uzerini hamsiyle ortuyorum sivi yag gezdiriyorum uzerine kapagini kapatiyorum kisik ateste pisiyo sonra kapak yardimiyla diger tarafini ceviriyorumBir karadenizli olarak tarif istiyorum
Şöyleki oturur konumda bırakınca kendi kendine Onbeş yirmi saniye duruyo sonra yan devriliyor ellerini Öne koyup yerden destek alırsa biraz daa fazla duruyo ama tam olarak desteksiz oturamıyor Doktorda illa oturmalı demedi şaşırdım hem bencede başka bulgularda olurdu ama yinede gitmekte fayda var için içini yemesin inşallah bişide çıkmaz kafanda rahat olur biz daa yeni emekledik yan oturmaya başladık o yüzden bu ay oturur diye umuyorum olmazsa bende sorarım doktora aşı içinde bizimki olur dedi ama sende sor bakalım sizinki ne dicekbende almadım zararlı vs dıye ama ıste bole emekleme oturma vs olmayınca hanı alıyım mı dıye dusundum belkı olumlu bır setkısı olur dıe
senınkı hıc destkesız ole bırakınca devrılıyor mu canım ? hanı devrılmeden desteksız yastıksız falan 5 sn bıle dursa ıyı canım, bızımkısını ole tek basına destekkesız falan bırakınca devrılıyor hemen.
işahhalah bır sey cıkmaz, gorunurde bır sey yok gıbı hanı norolajık bır sey olsa baska emeraler belırırdı dıyorum kendı kendıme, dr da bır sey cıkmaz ama yınede onlem olsun dedı , kafamı bulandırdı
bız menejıtı 9 ayda olucaktık ama ası sıparısle gelıyormus bılmedıgımızden gectı, sonrada 13 ayda dedıler. 12 ay asıaı agır olur dıe. 10 aydan hıc bahsetmedıler de bende sasırdım. eger 10 ayda oluyorsa bende yaptırıyım, bu asıyı onemsıyorum cunku. sorayaım dr a bakalım .
hımm anladım canım, bızımkısı yok hıc durmuyor. bırakınca hemen devrılıyor yana. normalde oturmalı artık 10 ay oldu dıyor. dedıgım gıbı emekleme vs de yok bızde o yuzden bende sımdı telaşlandım , norolojı dıyınceŞöyleki oturur konumda bırakınca kendi kendine Onbeş yirmi saniye duruyo sonra yan devriliyor ellerini Öne koyup yerden destek alırsa biraz daa fazla duruyo ama tam olarak desteksiz oturamıyor Doktorda illa oturmalı demedi şaşırdım hem bencede başka bulgularda olurdu ama yinede gitmekte fayda var için içini yemesin inşallah bişide çıkmaz kafanda rahat olur biz daa yeni emekledik yan oturmaya başladık o yüzden bu ay oturur diye umuyorum olmazsa bende sorarım doktora aşı içinde bizimki olur dedi ama sende sor bakalım sizinki ne dicek
canim seni bilirsin ama umutta tam oturamiyordu basmiyordu hic yurutec sayesinde ayaklarinin uzerine basmaya basladi ben tavsiye ederim zaten uzun koadim hic gun icinde en fazla yarim saat onu araoiklarla ve ben hep yanindaykenbu arada yurutec almıycaktım ama artık dusunmeye basladım alsam mı dıye. hanı belkı bole emekleme yurume oturma vs bı etkısı olur dıye. alıyım mı sızce kızlar zararlı denılıyor dıye almayı dusunmuyordum ama????
bende aynen belkı bır faydası olur dıe alsam mı dıye dusunmeye basladım vallacanim seni bilirsin ama umutta tam oturamiyordu basmiyordu hic yurutec sayesinde ayaklarinin uzerine basmaya basladi ben tavsiye ederim zaten uzun koadim hic gun icinde en fazla yarim saat onu araoiklarla ve ben hep yanindayken
ya üzülme diyeceğim ama annenin içi bi kere sıkılmasın herşey normale dönene dek teskin olmuyoruz,her bebek farklı gelişim gösteriyor bazen sıralaması bile farklı olabiliyor ,normalde önce destekli sonra desteksiz oturup sonra emeklemesi beklenir ama farklı yada geç gelişen bebekler gördüm çevremde ve altından hiçbişey çıkmadı,düşmesiyle ilgili bi durum olduğunu hele hiç sanmam,nörolojik gelişimi farklı belki de yada geç,bu anormal olacağını göstermez elbette, ama doktorun nöroloji önermiş içini rahatlatman için,bekleyelim görelim dese -ki eskiden öyleydi- bu asla hoşuna gitmez hiç bi annenin,bu yüzden işi daha iyi bilen çocuk nörologuna götür emin ol sana kötü bişey söylemeyecek ama bunu işin uzmanından duymak seni rahatlatacaktır,ben de herşeyi geç yapmışım konuşma dışında ama daha sonra normal bi çocuk oldumhımm anladım canım, bızımkısı yok hıc durmuyor. bırakınca hemen devrılıyor yana. normalde oturmalı artık 10 ay oldu dıyor. dedıgım gıbı emekleme vs de yok bızde o yuzden bende sımdı telaşlandım , norolojı dıyınce2 ay once bıde yataktan dusmustu yuzu koyun , o gelıyro aklıma bıde acaba o zaman bır sey mı oldu dıye
sımdı onu arastırıyorum ıyı bır dr varsa ona goturelım dıye.
bu sabah gıtmıstık dr a , bılseydım 10 . ayı sorardım menenjıtı, bır sonrakı gıdısımıe var daha . nısan 5 te 10 ay olcak zaten, yıne zamanını kacırmıyırmyıne bır fırsatını bulup sorayım .
Canım alerjiye benziyor doktora götürmekle iyi yapıyorsun çocuk Dr u anlayabilir anlamazsa çocuk cildiyesine götürebilirsin geçmiş olsunCevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
yavrum benim kıyamam,bence allerjik gibi ama neye bağlı,deterjan da olabilir gıda da,bunu en iyi sen anlarsın,umarım geçer giderCevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
medipol aklıma geldi baktım bi prof var tek hekim zaten ,bağcılardaki medipol fark ücreti alıyor medipol ancak diğerleri kadar pahalı değil,istersen bu seçeneği de düşünebilirsin,biz çocuk kardiyoloji için burayı seçmiştikmedıcal parkta cocuk noroljısı yok mus hıc bır sb de
acıbademınde kozyatagında varmıs, muayene 400 tl
kafayı yemısler bunlar yaa
Gecmis olsun bacim ...Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
internet sayfasına baktım çarşambaya dek dolu randevu,çarşamba boş ,bilgi vermek istedim doktoru tanımıyorum ama yaklaşımını vs bilmiyorum ama sonuçta bu konuda uzman ,zaten yandal hekimleri gayet azmedıcal parkta cocuk noroljısı yok mus hıc bır sb de
acıbademınde kozyatagında varmıs, muayene 400 tl
kafayı yemısler bunlar yaa
ya üzülme diyeceğim ama annenin içi bi kere sıkılmasın herşey normale dönene dek teskin olmuyoruz,her bebek farklı gelişim gösteriyor bazen sıralaması bile farklı olabiliyor ,normalde önce destekli sonra desteksiz oturup sonra emeklemesi beklenir ama farklı yada geç gelişen bebekler gördüm çevremde ve altından hiçbişey çıkmadı,düşmesiyle ilgili bi durum olduğunu hele hiç sanmam,nörolojik gelişimi farklı belki de yada geç,bu anormal olacağını göstermez elbette, ama doktorun nöroloji önermiş içini rahatlatman için,bekleyelim görelim dese -ki eskiden öyleydi- bu asla hoşuna gitmez hiç bi annenin,bu yüzden işi daha iyi bilen çocuk nörologuna götür emin ol sana kötü bişey söylemeyecek ama bunu işin uzmanından duymak seni rahatlatacaktır,ben de herşeyi geç yapmışım konuşma dışında ama daha sonra normal bi çocuk oldum
medipol aklıma geldi baktım bi prof var tek hekim zaten ,bağcılardaki medipol fark ücreti alıyor medipol ancak diğerleri kadar pahalı değil,istersen bu seçeneği de düşünebilirsin,biz çocuk kardiyoloji için burayı seçmiştik
vallahı canım dedıgın gıbı ıcıme bır kurt dustu. hep hanı her cocuk farklıdır olur olur vs dıyordum ama sımdı bugun ole soyleyınce. bu arada bızımde bugun gıttıgımız medıpol hast kosuyolu bıze yakın dıye. ( yoksa hanstaneyı hıc begenmıyorum ama )internet sayfasına baktım çarşambaya dek dolu randevu,çarşamba boş ,bilgi vermek istedim doktoru tanımıyorum ama yaklaşımını vs bilmiyorum ama sonuçta bu konuda uzman ,zaten yandal hekimleri gayet az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?