2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bnde basliyim en iyisi denicm bakalm

duser canim dusmezmu ama rabbimin izniyle bisisi yok kuzusunun ama icin rahat eder acaba demezsin insallah doktor randevusuna kadar otururda srnde rahatlarsin

ben de aynı yöntemle veriyorum balık yağını , umarım unuturlar bu anları
aynen canim inşallah
@minnakkartal benim verdigim antibiyotigin tadida berbatki doktor pekmez vişne receli gibi ölü gidalara karistirip verebilirsin yogurt gibi canli gidalara sakin karistirma dediki beyza yine kokusunu alip icmedi ben yatar durumda siringayla agzina sikiyorum mecbur yutuyo eger hafif yatik koyarsam kusuyor hemde tüm midesini bosaltiyo istersen bide yatirarak dene cunku beyza bisi yiyecekse birak cizgi filmi tvde bakmayi yaninda oynasalar yuzlerine bakmaz

Canım yatırır pozisyonda verdim ama yutar yutmaz midesi bulandı öğür öğür kustu ve dediğin gibi ne emdiyse çıkardı sonra çok zor emdi şimdi vermem lazım ama az bişi Çorba içti kusar diye korkuyorum

@minnakkartal Ben uyumamasindan sikayet ediyorum ama bu daha zor canim az yada cok illkai uyuyo ama yemeyip yedigini cikariyosa cok zor inşallah biran once toparlanirda hem sen hem annen rahatlar hemde mira bebek doya doya yemek yemenin keyfine varir

Sağol canım malum bizde de uyku yok ama bu o kadar zorki çok üzülüyoruz inşallah toparlanır

duser canim dusmezmu ama rabbimin izniyle bisisi yok kuzusunun ama icin rahat eder acaba demezsin insallah doktor randevusuna kadar otururda srnde rahatlarsin
ayy hh ısallahhh yaaa, bugun yıne oturtmaya calısııyorum, nasıl kasılıyor bole kazık gıbı dıkeltıyor bacaklarını ınatcı kızz :)
aklımda kalmasın en azından gıdıyım ne oldugunu ıişallah ogrenırız, ctsye kadar oturursa tabı daha guzel olur hıc gıtmeyızz sabahın korundee

cilek31 Canim umarım onemli bisi değildir ki zannetmiyorum bence yaslanmak rahat geliyo bebise
bende ole dusunuyordum canım , bu kıs tembel bole yatsın yada kaykılsın hep dıyodum ama bugun kıl doktor (!) ıcıme kurt dusurduu

Sağol canım malum bizde de uyku yok ama bu o kadar zorki çok üzülüyoruz inşallah toparlanır
Canım kusmanın ne kadar zor ve ne kadar yıpratıcı bişey olduğunu çok iyi biliyorum, allah yardımcınız olsun ben damlalarını ve şuruplarını enjektörle veriyorum oturur vaziyette kucağıma alıp reklamları izkerken azar azar veriyorum ağzına, eğer hepsini birden verirsem kusuyo,çok az çok az vermeye çalış bakalım belki o zaman işe yarar

Kızlar 1 haftalığına annemlere geldik oğlumla, burda birlikte yatıyoruz geceleri normalde evimizde odasında yatağında uyuyo sabaha karşı 5- 6 gibi yanımıza alıyorum. Acaba burda 1 hafta berabr uyuyunca düzeni bozulur mu kendi yatağında uyumaz mı diye korkuyorum, benle uyumaya alışır mı kı acaba 1 haftada

Ayy bugun cok yoruldum esim 2ay sonunda izin kullandi gecen ayakkabi pant falan almistim olmadi gittik degistirmeye falan kardesinin arabasini aldi ama oyku hic durmadi arabada uyumakta istemedi bugun acayip huysuz kv de de geldi bizle karisiyo esim kizdi sanane ben giycem diye :) kardesi gelince laf etmis anahtarin biri bizde duruyodu vercem geri dedi 1 kere aldik laf etti 2.sinde nolur bilmiyom artik allah nasip eder de kendi arabamiz olur da rahat ederiz

sağol canım inşallah bitecek bu kusmalar enjektör getirdi abim çok az verebildim öğürünce bıraktım bugün ilk Gündü yarn şırıngayla emdirtmeyi denicem olmadı birazda su katılıyormuş öyle denicem bi şekilde alıştırmam lazım

alışsa bile geri döndüğünüzde bir iki güne eski düzenine alışır uzun süreli alışkanlıkları daha baskındır bence şimdi anne tatilinin tadını çıkar sen :))) inşallah döndüğünüzde hiç sorun olmaz uykusunda

Insallah birseyi yoktur cilegim sen icini ferah tut. Yalniz ne zamandan beri destekli oturuyor merak ettim

Insallah birseyi yoktur cilegim sen icini ferah tut. Yalniz ne zamandan beri destekli oturuyor merak ettim
sağol canım , işallah yoktur bır sey. yaklaşık 1-2 aydır falan desteklı oturuyor canım . mama sandalyesınde falan oturuyor. ama normal yere koydun mu hıc bır sey koymadan duramıyor hıc, sanıyesınde devrılıyor

Canim korkulcak birşey yoktur inşallah mama sandalyesinde oturbiliyormus anormal bir durum olsa orada da duramaz doktora goturmen iyi olur kafanda soru işareti kalmaz

İnşallah Allah kendinize nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…