2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende hep karsıydım ama sankı alıcam gıbı bır yurutec .

6 aylıkken donmeye başladı, dısı falan 6 aylık cıktı. 1 ay once gerı gerı emeklıyor gıbıydı daha dogrusu sırtustu yuzulur yaa aynı ole yapıyordu sımdı oda yok. yerde 360 derece donuyor.. yanı bır sorun yok gıbı ama normal oturamaması benı dusunduren. bende sankı alıcam gıbı yurutec. haftaya bır dr gıdelım de

Insallh onemli bisey yktur cnm sen icini ferah tut. Bnmkininde hla disi yok hepsi farkli nerdeyse aynigun dgmuslar ama.

çakmak erdem hast cocuk norolojısı doc adnan ayvaz a cts ye randevu aldım .
hıc doktoru bılen yada gıden var mı arkadaslar ???
yada hastaneye gıden falan. ben ılk defa hastaneyede gıtcem hıc gıtmedım .

Insallh onemli bisey yktur cnm sen icini ferah tut. Bnmkininde hla disi yok hepsi farkli nerdeyse aynigun dgmuslar ama.
işallahh canım . sağol . evet hepsı farklı vallaç . benımkı 5 hazıran dogumlu ,4 dısı var. kılosu 8,700, 72 cm ( normal aralıkta ) . dedıgım gıbı bakınca ole baska hıc bır emare yok gıbı amaa..
hanı mama sandalyesınde otruuyor baglayınca kemerını falan. ama yere koydun mu ole dırek bıraktın mı hemen yıkılıyor

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
Bizim daha farklı yani kabarıklıklar yok. Egzama gibi duruyo muhtemelen yedigi yada giydigi bişey dokunmuştur gibi geldi bana.
gerçekten her çocuğun gelişimi motor hareketleri çok farklı. Burda bi çoğunun bebegi dönerken aren dönmüyordu sonradan dönmeye başladı. Şuan yine emeklemesi lazım ama hiç belirti yok. Görümcemin kızı 5 yaşında ama hala konuşamıyo ve fazla zeki. Yine de dr gidince için rahat edicektir.

Hiraaysen ingiliz karb. içebiliyormusun ? Ve ne kadar süre içiceksin ? Tadı çok kötü ya ben çok zorlanıyorum.

5 yasında konusamıyor muu ??? alhalahla, bır rahatsızlıgı mı varr, garıp deıl mııı bu yasında konusmamamsı ???
evet dr dan sonra işallah rahatlıycam haftaya kadar artık omrumden omur gıder

benim dediğim bağcılardaki,ama o yakada bulmana sevimdim bebekle zor olacaktır mesafeler,bişey çıkmaz inşallah
bu arada MRönerilirse bu tetkikte ışın radyasyon yok USG gibi düşünebilirsin ama bence gerek duymayacaktır öyle fazla bi bulgusu yoksa nörolojik muayene fikir verir inşallah,çünkü bebekleri uyutup alıyorlar hareketsiz durmadıkları için MR cihazına,gerek kalmadan mutllu dönersin evine inşallah

5 yasında konusamıyor muu ??? alhalahla, bır rahatsızlıgı mı varr, garıp deıl mııı bu yasında konusmamamsı ???
evet dr dan sonra işallah rahatlıycam haftaya kadar artık omrumden omur gıder
Hyr konuşamıyo. Bi dr otistik demiş ondan sonra biçok dr gitti ama hiçbiri gelişimiyle ilgili bi sorun olmadığını söylemiş. Şimdi özel ders alıyo konuşabilmek için. Yani her çocuk gerçekten farklı.

evet canım kosuyolundakı subesınde yokmus. orda olsa bugun hemen sabah ordayken onada muayene olurduk ama yokmus.
bu dalda herhalde cok talep yok dıye dr bulmak zor herhalde. bır cok hastanede yok cunku,. ya cok kısıtlı muayenesı, yada hıc yok. mısal medıcal park da hıc bır subesınde yokmus. cok sasırdım ben. acıbademde bıle bı tek kozyatagındakınde varmıs. başkentte de hıc yokmus. vb .
bebeklerı uyutuyorlarmııı???.. ayhh yok o zaman yaptırmamm ( zorunluluk harıcınde ) ben kuzumu cok hastalanmassa hasteneeye goturmek bile ıstemıyorum ; hemen kan tahlılı yapılıyor dıyee hele uyutmak kesınlıke olmazzz ( işalalhh gerek kalmaz tabıde )..
işallahh dedıgın gıbı gerek kalmaz canım , çok sağol . bence normal benım kuzum amaaa ıste ıcıme bır kurt dustuu

alhalahla, bılemıyorum dr lar tabı daha ıyı bılır ama 5 yasında konusmaması degısık geldı bana.. işallahh en kısa zamanda şifa bulur yavrucagızzz. nerdeyse okula gıtcek yavrum yaaa yazıkk

Bn doktru bilmiyorumda teyzemo hastanede ameliyat olmustu iyiymis
Gelisimi cokiyi masallah bnm kizda 4haziran bir gun aralari. Belkide biseyi yoktr canm Tembeldr dedgin gbi bnm kizm otrmasi icindoktorumuz tv karsisina oturt demisti one dusuyodu cnku. Iki denemede dimdik otrmya basladi. Hatta burdan arkadslarda denemisti bnu
Hiraaysen ingiliz karb. içebiliyormusun ? Ve ne kadar süre içiceksin ? Tadı çok kötü ya ben çok zorlanıyorum.
icemiyorum gerci birkere denedim bidaha deniycm icmeye calisicam ya millet bnu iciyomus hep bn bn yarm bardagi zor ictim surekli icebiliyosun cnm ama gunde4lt gecme.

ben Şişli memorialda doğum yaptım çocuk doktorum orda gastro içinde seçmiştim ama memnun kalmayıp Acıbademe gittim şişlideki memorial Okmeydanı devlet Hastanesi'nin yanı çok aralarda bi yerde değil

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar... durum bu... birazdan dra goturucez.. cocuk dr anlar dimi.. yoksa cildiye bolumune mi gitsek..Eki Görüntüle 1463363
muhtemel çıkmışsınızdır yola ama çocuk doktoru anlar bana biraz pişik gibi geldi sanki önlükten gibi doktor Söyler artık en doğrusunu

arkadaşım doğum yaptı orda memnun kaldı hastaneden ama doktoru bilmiyorum bu arada elbette doktora git ama moralini bozma içini ferah tut canım her bebek herşey aynı zamanla yapmayabilir inşallah bir sorun çıkmıcaktır

Moralim çok bozuk kızlar miraya gavisconu içermemle öyle bir kustuki içi dışına çıktı yavrumun ölçekte iki çay kaşığı yazıyo birde tek kaşıkta bu hale geldi ben nasıl kullanıcam şimdi bu ilacı off yaa

kusmak çok zor bi süre yaşadım valla hiç yemese içmese bu denli hırpalanmaz sanırım , şimdi zorla vermeye çalıştığım bişey olunca da kusuyor, yemekten sonra dik tutuyor az beslenmesine göz yumuyorum çözüm olarak, tabii seninki ilaç olunca vermen gerekiyor mecburen anlıyorum,Allah yardım etsin

bende ılk defa gıtcem, işallah ıyıdırrr canım :)
bende tv karsısında oturtuyorum ama hanı desteklı ve ya mama sandalyesınde duruyor, hanı tek basına bıraktın mı hemen devrılıyor

hımm yerını bılmıyordum, anad yakasındakı tercıhım olurdu ama karsıda varmıs dr ları. eger erdem hast saglıklı bır sonuc alamassam olmadı oraya gıderım .
ıcım rahatlasın vallaaa, ıcıme bır kurt dusurdu dr

bır seyle vertsen canım, meyve suyu falan. verılebılıyor muu, varmı bır engell??? belkı ole cıkarmaz kuzun???

canim icini fetah tut norolojik bisi olsa donemezde kendi etrafinda umutta hic basamiyordu benimde kafam karismisti basmasi lazim diye cunku bastirinca yigilip kaliyordu a birden atak yapti oturma emeklemeye basladi hatta kalkip yurumek istiyor ayaklarinin uzerine bastirinca nasil basiyir mu ama yinede doktora gotur icin rahatlasin

sağol canım bizim kız da sürekli kusuyor dördüncü kaşığı denemiyordum bile ya kusarsa diye ama şimdi ilacı kusunca kendimi suçlu hissettim ben kusturdum diye ki sabahtan beri hiç ek gıda bile verememiştim ne emdiyse onu da kustu şimdi ağzını açmıyo ( bu kusma uykusuzluk iştahsızlıktan daa kötü Allah yardımcımız olsun gercekten
canım tabi dr söyleyince insan tedirgin oluyo doktora git için rahatlasın banada gastro diyince hemen dr arayışına girdim inşallah iyi bir dr a denk gelirsin başka gitmene gerek kalmaz en önemlisi hiç bişi çıkmazda bi daa dr a gerek kalmaz ki ben öyle olacağını düşünüyorum yoksa mutlaka başka belirtileri olurdu
Şimdi okudum suyla inceltip verebilirsiniz diyo akşam öyle denicem ama ya yine kusarsa diye endişeliyim ve kusarsa ne Yaparım onuda bilmiyorum

4lt mi valla ben 1.5 zor içiçem gibi. Yalnız eşim alırken eczacı sabahları 1 bardak suyun içine çay kaşıgın ucuyla döksün içsin demiş. Sen ve nette okudumlarım da 2 lt suya 1 tatlı kaşıgını gün boyu içsin demişler. Ben yinede 1.5lt 1.5 çay kaşıgı koydum ağzım burnum her yerim kapalı tek seferde bi bardak içiyorum :) en az 2 hafta denemek istiyorum.
aren istisnasız her ilaçı kusardı. Ama ben artık ilaçları verirken koyuyorum tv önüne reklamları açıyorum bekliyorum transa geçmesini, ondan sonra tek sefer de değil az az veriyorum arkasından hemen su. Tabi bu durum her zaman yaşanmıyo dün ki gibi arada kustuğu oluyo ama çoğunlukla işe yarıyo.

Akşam verirken öyle deniyim bide inşallah işe yarar

bende ole dusunuyorum canım aynen, hanı bır sey olsa Allah korusun baska emareler olurdu dıyorum kı cok sukur ole bır sey yok, ama adam ıcıme bır kurt dusurduu, normalde ellerınden tutunca ayakta duruyor basıyor ama 5-10 sanıye sonra bırakıyor tabı. fakay oturmasında desteksız falan bırakınca hıc duramıyor hemen yıkılıyor yana !!

işallah canım bır daha cıkarmaz, hanı bır sakıncası yoksa bence meyve suyuyla verrr tatlı bır seyle oldu mu cıkarmaz herhaldeee işallahhh. bıraz zaman gecsın bı daha dene kuzum .
işallahh ıyı dr dur daa baskasına gerek kalmazz sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…