Arkadasim oncelikle ilgine alakana tesekkur ederim... besin alerjisi degil sa hertarafinda olurdu dedi.. onluk giysi ve terden dolayi dedi 2 tane krem verdi 5 gun kullanicaz biri antibiyotik kremin.. gecmezse tekrar gelin dedi..ve sana her okudugumda dua ediyorum rabbim sifa versin kizina sagligi yerinde olsun istahli kusmayan yavru olsun.. istahsizlik zor ceken bilir.. 2 kizim var biri 5 yasinda biri 1 temmuz dogumlu.. annelik zor.. herkeze cok tesekkur ederim...Moralim çok bozuk kızlar miraya gavisconu içermemle öyle bir kustuki içi dışına çıktı yavrumun ölçekte iki çay kaşığı yazıyo birde tek kaşıkta bu hale geldi ben nasıl kullanıcam şimdi bu ilacı off yaa
Geçmiş olsun canım geçer inşallahArkadasim oncelikle ilgine alakana tesekkur ederim... besin alerjisi degil sa hertarafinda olurdu dedi.. onluk giysi ve terden dolayi dedi 2 tane krem verdi 5 gun kullanicaz biri antibiyotik kremin.. gecmezse tekrar gelin dedi..ve sana her okudugumda dua ediyorum rabbim sifa versin kizina sagligi yerinde olsun istahli kusmayan yavru olsun.. istahsizlik zor ceken bilir.. 2 kizim var biri 5 yasinda biri 1 temmuz dogumlu.. annelik zor.. herkeze cok tesekkur ederim...
Oh ne güzel çok sevindim bende Kayısı verdim ama üç beş Kaşık tabi işe yaramadı bugün doktora söyledim yarın yine fitil sonra saşeyi dört kez vericezKızım uç gündür az az kakasini yapıyordu aksam zeytinyağı icirmem bile fayda etmemişti bende bugün ikindi vakti kayısı pişirip blenderdan geçirdim yarim kase yedi kızım aksam da bezini bir güzel doldurdu ondan sonra uyudu
inşallah canım sağolToparlanacak İnşallah mira canım ben inanıyorum tedavisi sonuç verecek
besin alerjisi çok zor terden olduysa daa kolay iyileşir hemen geçsin tekrar gitmenize gerek kalmasın bende çok teşekkür ederim Rabbim hepiminiz yardımcısı olsunArkadasim oncelikle ilgine alakana tesekkur ederim... besin alerjisi degil sa hertarafinda olurdu dedi.. onluk giysi ve terden dolayi dedi 2 tane krem verdi 5 gun kullanicaz biri antibiyotik kremin.. gecmezse tekrar gelin dedi..ve sana her okudugumda dua ediyorum rabbim sifa versin kizina sagligi yerinde olsun istahli kusmayan yavru olsun.. istahsizlik zor ceken bilir.. 2 kizim var biri 5 yasinda biri 1 temmuz dogumlu.. annelik zor.. herkeze cok tesekkur ederim...
Cok tesekkur ederim sanada arkadasim.. ilginden dolayi.. allah saglik versin evlatlarina..Geçmiş olsun canım geçer inşallah
Amin canım hepimizin evladinaCok tesekkur ederim sanada arkadasim.. ilginden dolayi.. allah saglik versin evlatlarina..
Ben buyuk olmayan iki ayrı kavanozda yapıyorum canım uç gün de bitiriyor gündüz veriyorum bazen birazda aksam yemeğiyle beraber veriyorumMayaladığınız yoğurdu kaç gün veriyorsunuz?
Uyudugundan beri defalarca ağlayarak uyandı emmeden sakinlesmiyor gündüz uykusunda kulağını kanatmis ben de diş diye düşünüyorum ne yapcagimi şaşırdım kardeşim ben diş çıkarırken jel suruyordum rahatliyordu diyor bizimkinde fayda etmiyor şurup vermek istemiyorum şu dişler ciksinda rahatlasinlar artık internette okudum 9. Aydan itibaren gece emzirmeyin yazıyor nasıl emzirmeyeyim sakinlesmiyoryazyagmuru dis olabilir bizde de gunduz bisey yok gece dalana kadar cok uyaniyo agliyo falan gunduzde damaklarini cok kasiyo bakalim ne zaman gelcek
bn veriyorum burnu azcik aksn kesiyo hmnKizlar bebisi hastalaninca aferin plus pediatrik surup kullanan var mi?
bnm kizimda uyurkende yapmya basladi saclarini kulagini tutuyoKızımın bir rahatsızlığı var ama neden anlamıyorum gaz mi gaz çıkarıyor kulağını kasiyip ağlıyor dis mi kulak agrisimi gerçi kulağı agrisa hiç durmaz uykuda oluyor hep normalde gayet iyi böyle devam ederse Dr a goturcem
İki gündür Ece de 8 de ayaktaHerkese günaydın bizim mesai pazar günü de 7.30 da başlıyorsaat bir an önce 10.30 olsa da bi daha uyusam
Diş galiba canım kulak agrisini biliyorum çocuk ağlama krizine giriyor kivraniyor o kadar değil ama uyurken oluyor hepbn veriyorum burnu azcik aksn kesiyo hmn
bnm kizimda uyurkende yapmya basladi saclarini kulagini tutuyo
Oglum yine hapsirmaya basladi ve burnu akiyo hafiftenAllah im nasl koruycm ben bu cocugu ya
bn veriyorum burnu azcik aksn kesiyo hmn
bnm kizimda uyurkende yapmya basladi saclarini kulagini tutuyo
ayy hh ısallahhh yaaa, bugun yıne oturtmaya calısııyorum, nasıl kasılıyor bole kazık gıbı dıkeltıyor bacaklarını ınatcı kızz :)
aklımda kalmasın en azından gıdıyım ne oldugunu ıişallah ogrenırız, ctsye kadar oturursa tabı daha guzel olur hıc gıtmeyızz sabahın korundee
bende ole dusunuyordum canım , bu kıs tembel bole yatsın yada kaykılsın hep dıyodum ama bugun kıl doktor (!) ıcıme kurt dusurduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?