2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadasim oncelikle ilgine alakana tesekkur ederim... besin alerjisi degil sa hertarafinda olurdu dedi.. onluk giysi ve terden dolayi dedi 2 tane krem verdi 5 gun kullanicaz biri antibiyotik kremin.. gecmezse tekrar gelin dedi..ve sana her okudugumda dua ediyorum rabbim sifa versin kizina sagligi yerinde olsun istahli kusmayan yavru olsun.. istahsizlik zor ceken bilir.. 2 kizim var biri 5 yasinda biri 1 temmuz dogumlu.. annelik zor.. herkeze cok tesekkur ederim...

Geçmiş olsun canım geçer inşallah

Oh ne güzel çok sevindim bende Kayısı verdim ama üç beş Kaşık tabi işe yaramadı bugün doktora söyledim yarın yine fitil sonra saşeyi dört kez vericez

Toparlanacak İnşallah mira canım ben inanıyorum tedavisi sonuç verecek
inşallah canım sağol

besin alerjisi çok zor terden olduysa daa kolay iyileşir hemen geçsin tekrar gitmenize gerek kalmasın bende çok teşekkür ederim Rabbim hepiminiz yardımcısı olsun

Kızımın bir rahatsızlığı var ama neden anlamıyorum gaz mi gaz çıkarıyor kulağını kasiyip ağlıyor dis mi kulak agrisimi gerçi kulağı agrisa hiç durmaz uykuda oluyor hep normalde gayet iyi böyle devam ederse Dr a goturcem

, post: 40074866mberallahı canım dedıgın gıbı ıcıme bır kurt dustu. hep hanı her cocuk farklıdır olur olur vs dıyordum ama sımdı bugun ole soyleyınce. bu arada bızımde bugun gıttıgımız medıpol hast kosuyolu bıze yakın dıye. ( yoksa hanstaneyı hıc begenmıyorum ama )
yanı dısardan bakınca gayet normal kuzum ,hıc bır sorunu yok gıbı herkezde aynı seyı soyluyor , bır problem yok bu kız tembell dıyorlar :) ama dr ole dıyınce bende korktum. gercı ole mr a sokacaksa ( tabı bebekler mr a gırıyormu bılmıyorum ama ) aslında bosuna radyosyon alsın ıstemem. hanı baska turlu muayene etsın dıyorum.
anadolu yakasında oldugumdan ıncelıkle anad yakasındakılere bakıyorum canım . ( tabıkı karsıyada gıderız ama )
burda başkent hast vardı orayıda aradım ordada yok . hısar hast konustum oda haftada 1 gun 4 saat oluyormus.
en sonunda çakmak erdem hast bulduk cts aldım sımdı randevu . doc dr adnan ayvaz dıye.
doktoru arastırıyordum nasıl dıye, doktor sıtesı var orda adama soru sormuşlar aynen bırısı benım gıbı sormus 10 aylık kızım oturamıyor dıye adamın cevabı :

""" Bebegin on aylık olmasına ragmen oturmamasi beyin ve kas gelisiminde yasitlarina gore gerilik oldugunun gostergesi olabilir. Ozellikle dogum oncesi dogum sırası ve sonrası bir cok sebebi olabilir. Cocugun tembelliginden bahsedilemez. Cocugunuzu yurutece koymanizi tavsiye etmiyoruz. Arastirmak ve tedavisini gerceklestirmek icin çocuk norolojisine basvurmanizi oneririm. Saglikli gunler dilerim.""""
ayhh ıyıce ıcıme kurt dustu yaaaa bende tembel benımz kız dıyordum ama adamda ne demıs [/QUOTE]
Cilek31 Arkadas icin yaziyorum. Benim kizim 9.5 aylik makrosefali tanisiyla mr cekildi. Doktorlar mrda radyasyon yok tomografide var demislerdi ve bebekler kipirdamadan durmadigi icin ya anestezi vwriyorlar yada bi ilac var toz onu icirip uyutup oyle cekiyorlar. Bizim ilacla uyutmuslardi ama cok zor uyudu mrin sesi cok gurultulu oyuzden 4 kere denediler uyandi hep en sonunda uyanmadi da sukur cekildi aneatezi almadan. Ama benim omrumden omur gitti cok uzulmustum o minicik bedenin mrda olmasinda. Insallah mra gerek olmaz sizin

yazyagmuru dis olabilir bizde de gunduz bisey yok gece dalana kadar cok uyaniyo agliyo falan gunduzde damaklarini cok kasiyo bakalim ne zaman gelcek

yazyagmuru dis olabilir bizde de gunduz bisey yok gece dalana kadar cok uyaniyo agliyo falan gunduzde damaklarini cok kasiyo bakalim ne zaman gelcek
Uyudugundan beri defalarca ağlayarak uyandı emmeden sakinlesmiyor gündüz uykusunda kulağını kanatmis ben de diş diye düşünüyorum ne yapcagimi şaşırdım kardeşim ben diş çıkarırken jel suruyordum rahatliyordu diyor bizimkinde fayda etmiyor şurup vermek istemiyorum şu dişler ciksinda rahatlasinlar artık internette okudum 9. Aydan itibaren gece emzirmeyin yazıyor nasıl emzirmeyeyim sakinlesmiyor

Oglum yine hapsirmaya basladi ve burnu akiyo hafiftenAllah im nasl koruycm ben bu cocugu ya

Kizlar bebisi hastalaninca aferin plus pediatrik surup kullanan var mi?
bn veriyorum burnu azcik aksn kesiyo hmn

bnm kizimda uyurkende yapmya basladi saclarini kulagini tutuyo

Oglum yine hapsirmaya basladi ve burnu akiyo hafiftenAllah im nasl koruycm ben bu cocugu ya

bn veriyorum burnu azcik aksn kesiyo hmn

bnm kizimda uyurkende yapmya basladi saclarini kulagini tutuyo

Bende nerdeyse 1 haftadir 3 kere yarim ölçek veriyorum peditus kesilmedi burun akintisi siz nasil kullaniyosunuz

Allahin izniyle biseyi yoktur canim betulde oturuyo ama devriliyo mesela oturt birak yapamiyorum
Bize de göz de boyle olmustu hep korktum bisey mi var en son iyi bi dr a gittik icimiz rahatladi sende git icin rahatlar en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…