Ya inşallah alisir miracik kim.bahsediyodu ilac emziklerinden acaba onlar ise yarar mi bi anda bogazina doluyoya surup bebislerin ondan mi icemiyolar betul de normalde kusmaz ama ilaci verince yutamiyo heralde disari geliyo ilac emzikle az az ceker diye düşünüyorumCanım yatırır pozisyonda verdim ama yutar yutmaz midesi bulandı öğür öğür kustu ve dediğin gibi ne emdiyse çıkardı sonra çok zor emdi şimdi vermem lazım ama az bişi Çorba içti kusar diye korkuyorum
günaydın , biz 7 de kalktık ,bu gece kısmen uyuduk tabii toplam 7 saat sadece,buna da şükürİki gündür Ece de 8 de ayakta
Kizlar bebisi hastalaninca aferin plus pediatrik surup kullanan var mi?
Biz hergun 7de kalkiyoruz :)İki gündür Ece de 8 de ayakta
Bende ole düşünüyorum canim ama iste icime bur kurt düşürdü drCanim korkulcak birşey yoktur inşallah mama sandalyesinde oturbiliyormus anormal bir durum olsa orada da duramaz doktora goturmen iyi olur kafanda soru işareti kalmaz
Kulak agrisi değildir canim biximkidide hep kasiyor,hani ağrı falan olsa hic durmaz.bizimkiside gece 2 saatebir kalkti aynen meme almadan durmuyor,napcaz bende bilmiyorum,bide szbah kalk ise git,Kızımın bir rahatsızlığı var ama neden anlamıyorum gaz mi gaz çıkarıyor kulağını kasiyip ağlıyor dis mi kulak agrisimi gerçi kulağı agrisa hiç durmaz uykuda oluyor hep normalde gayet iyi böyle devam ederse Dr a goturcem
, post: 40074866mberallahı canım dedıgın gıbı ıcıme bır kurt dustu. hep hanı her cocuk farklıdır olur olur vs dıyordum ama sımdı bugun ole soyleyınce. bu arada bızımde bugun gıttıgımız medıpol hast kosuyolu bıze yakın dıye. ( yoksa hanstaneyı hıc begenmıyorum ama )
yanı dısardan bakınca gayet normal kuzum ,hıc bır sorunu yok gıbı herkezde aynı seyı soyluyor , bır problem yok bu kız tembell dıyorlar :) ama dr ole dıyınce bende korktum. gercı ole mr a sokacaksa ( tabı bebekler mr a gırıyormu bılmıyorum ama ) aslında bosuna radyosyon alsın ıstemem. hanı baska turlu muayene etsın dıyorum.
anadolu yakasında oldugumdan ıncelıkle anad yakasındakılere bakıyorum canım . ( tabıkı karsıyada gıderız ama )
burda başkent hast vardı orayıda aradım ordada yok . hısar hast konustum oda haftada 1 gun 4 saat oluyormus.
en sonunda çakmak erdem hast bulduk cts aldım sımdı randevu . doc dr adnan ayvaz dıye.
doktoru arastırıyordum nasıl dıye, doktor sıtesı var orda adama soru sormuşlar aynen bırısı benım gıbı sormus 10 aylık kızım oturamıyor dıye adamın cevabı :
""" Bebegin on aylık olmasına ragmen oturmamasi beyin ve kas gelisiminde yasitlarina gore gerilik oldugunun gostergesi olabilir. Ozellikle dogum oncesi dogum sırası ve sonrası bir cok sebebi olabilir. Cocugun tembelliginden bahsedilemez. Cocugunuzu yurutece koymanizi tavsiye etmiyoruz. Arastirmak ve tedavisini gerceklestirmek icin çocuk norolojisine basvurmanizi oneririm. Saglikli gunler dilerim.""""
ayhh ıyıce ıcı
Ayhh cok gecmis olsun canim.okurken ben bile basil icim cekildii yazik yavruyaa yaaa,su an nasil umarim sonuclarinda bur olumsuzluk yoktur.
Isalaah gerek kalmaz bizedee isallahh
amin canim ısallah. , simdi mesala oturuyor beli bosta bole dik duruyor mama sandalyesinde cameraya cektimki gostercem dr a.ama dedigin gibi bi yerde nirmal biraksam hemen devriliyor.Allahin izniyle biseyi yoktur canim betulde oturuyo ama devriliyo mesela oturt birak yapamiyorum
Bize de göz de boyle olmustu hep korktum bisey mi var en son iyi bi dr a gittik icimiz rahatladi sende git icin rahatlar en azindan
Gozde ne vardı i canim kafaniza takilan?
Canim umarim birsey cikmaz anne yuregi iste en ufak bir lafta icimize kurt dusuyor ve kemirp duruyir benim kizinda da ufurum var dedikkerinde dunya basma yikilnusti cok sukur masum cikti sizinki de sadece tembeliktirBende ole düşünüyorum canim ama iste icime bur kurt düşürdü dr
Kulak agrisi değildir canim biximkidide hep kasiyor,hani ağrı falan olsa hic durmaz.bizimkiside gece 2 saatebir kalkti aynen meme almadan durmuyor,napcaz bende bilmiyorum,bide szbah kalk ise git,
Ayhh cok gecmis olsun canim.okurken ben bile basil icim cekildii yazik yavruyaa yaaa, ben kan alınırken bıle duramıyorum yanında sen nasıl sabretmısın vallaa canım, post: 40074866mberallahı canım dedıgın gıbı ıcıme bır kurt dustu. hep hanı her cocuk farklıdır olur olur vs dıyordum ama sımdı bugun ole soyleyınce. bu arada bızımde bugun gıttıgımız medıpol hast kosuyolu bıze yakın dıye. ( yoksa hanstaneyı hıc begenmıyorum ama )
yanı dısardan bakınca gayet normal kuzum ,hıc bır sorunu yok gıbı herkezde aynı seyı soyluyor , bır problem yok bu kız tembell dıyorlar :) ama dr ole dıyınce bende korktum. gercı ole mr a sokacaksa ( tabı bebekler mr a gırıyormu bılmıyorum ama ) aslında bosuna radyosyon alsın ıstemem. hanı baska turlu muayene etsın dıyorum.
anadolu yakasında oldugumdan ıncelıkle anad yakasındakılere bakıyorum canım . ( tabıkı karsıyada gıderız ama )
burda başkent hast vardı orayıda aradım ordada yok . hısar hast konustum oda haftada 1 gun 4 saat oluyormus.
en sonunda çakmak erdem hast bulduk cts aldım sımdı randevu . doc dr adnan ayvaz dıye.
doktoru arastırıyordum nasıl dıye, doktor sıtesı var orda adama soru sormuşlar aynen bırısı benım gıbı sormus 10 aylık kızım oturamıyor dıye adamın cevabı :
""" Bebegin on aylık olmasına ragmen oturmamasi beyin ve kas gelisiminde yasitlarina gore gerilik oldugunun gostergesi olabilir. Ozellikle dogum oncesi dogum sırası ve sonrası bir cok sebebi olabilir. Cocugun tembelliginden bahsedilemez. Cocugunuzu yurutece koymanizi tavsiye etmiyoruz. Arastirmak ve tedavisini gerceklestirmek icin çocuk norolojisine basvurmanizi oneririm. Saglikli gunler dilerim.""""
ayhh ıyıce ıcıme kurt dustu yaaaabende tembel benımz kız dıyordum ama adamda ne demıs
amin canim ısallah. , simdi mesala oturuyor beli bosta bole dik duruyor mama sandalyesinde cameraya cektimki gostercem dr a.ama dedigin gibi bi yerde nirmal biraksam hemen devriliyor.Allahin izniyle biseyi yoktur canim betulde oturuyo ama devriliyo mesela oturt birak yapamiyorum
Bize de göz de boyle olmustu hep korktum bisey mi var en son iyi bi dr a gittik icimiz rahatladi sende git icin rahatlar en azindan
canım bence de diş gibi mirada aynı huysuz eli kulaklarında dün doktor baktı kulaklarına temiz dedi damaklar kabarmış diş dedi bide gece emzirmesini nasıl keseriz yahu ben emzirmesem Komşular eve toplanır ağlamasındanKızımın bir rahatsızlığı var ama neden anlamıyorum gaz mi gaz çıkarıyor kulağını kasiyip ağlıyor dis mi kulak agrisimi gerçi kulağı agrisa hiç durmaz uykuda oluyor hep normalde gayet iyi böyle devam ederse Dr a goturcem
canım ilaç başlasan hemen ilerlemeden geçer inşallahOglum yine hapsirmaya basladi ve burnu akiyo hafiftenAllah im nasl koruycm ben bu cocugu ya
ne yazıkki mira asla emzik almıyorYa inşallah alisir miracik kim.bahsediyodu ilac emziklerinden acaba onlar ise yarar mi bi anda bogazina doluyoya surup bebislerin ondan mi icemiyolar betul de normalde kusmaz ama ilaci verince yutamiyo heralde disari geliyo ilac emzikle az az ceker diye düşünüyorum
evet canım valla ana yuregı ıste dedıgın gıbı. işallah bızımkısıde sızınkı gıbı basıt bır seydırrr, bızde tembel dıyorduk hep ama ıste umarım oledırCanim umarim birsey cikmaz anne yuregi iste en ufak bir lafta icimize kurt dusuyor ve kemirp duruyir benim kizinda da ufurum var dedikkerinde dunya basma yikilnusti cok sukur masum cikti sizinki de sadece tembeliktir
Canım bi kaç Kaşık yemek sonra bi Kaşık su şeklinde denesen belki öyle içerKizlar benim kizim pek su icmek istemiyor biberonla denedim sulukka denedim bardakla denedim kasikla denedim yok almiyir sunurlerim bozuldu baska onerisi olan var mi
Ben almistim canim yatrken aygimda sallyarak veriyom kolay oluyo hepsiburadadan almistimYa inşallah alisir miracik kim.bahsediyodu ilac emziklerinden acaba onlar ise yarar mi bi anda bogazina doluyoya surup bebislerin ondan mi icemiyolar betul de normalde kusmaz ama ilaci verince yutamiyo heralde disari geliyo ilac emzikle az az ceker diye düşünüyorum
gunde 3kere siringayla 2ml vermistimBende nerdeyse 1 haftadir 3 kere yarim ölçek veriyorum peditus kesilmedi burun akintisi siz nasil kullaniyosunuz
bizdeeBiz hergun 7de kalkiyoruz :)
Neee ciddimisin yaa ;( off allhm korusun insKizlar kotu haber duydum bugun. Bi tanidigimiz ailecek domuz gribi olmuslar galiba evde karantinadalarmis ikisi kucuk cocuk. Yuksek ates ve kusuyolarmis. Babalari acibademhastanesinde calisiyo o getrmisgaliba. Evden cikmalari yasakmis doktr evegeliyomus.goztepede oturuyolar
maşallah canım hep boyle devam eder inşallahgünaydın , biz 7 de kalktık ,bu gece kısmen uyuduk tabii toplam 7 saat sadece,buna da şükür
Allah şifa versin bizleri de Allah korusun of ya nerden çıkıyor boyle hastalıklarKizlar kotu haber duydum bugun. Bi tanidigimiz ailecek domuz gribi olmuslar galiba evde karantinadalarmis ikisi kucuk cocuk. Yuksek ates ve kusuyolarmis. Babalari acibademhastanesinde calisiyo o getrmisgaliba. Evden cikmalari yasakmis doktr evegeliyomus.goztepede oturuyolar
Aynen canım gece emzirmesini nasıl kescem bilmiyorum aksam uyuyordu ağladı emzirdim tekrar uyudu bir sure sonra tekrar uyandı ağlayarak emzirmedim daha önce çok emmisti babası aldı uyutmaya çalıştı yok git gide şiddetlendi ağlaması uğraştı ama susmadi en son emzir bari dedi tekrar emzirdim uyuducanım bence de diş gibi mirada aynı huysuz eli kulaklarında dün doktor baktı kulaklarına temiz dedi damaklar kabarmış diş dedi bide gece emzirmesini nasıl keseriz yahu ben emzirmesem Komşular eve toplanır ağlamasından
canım ilaç başlasan hemen ilerlemeden geçer inşallah
ne yazıkki mira asla emzik almıyorbu sabahta yine öğürdü ama kusamadı sanırım ilaçtan ama çok kötü oldu nasıl alışıcaz bilmiyorum
umutta emmeden sakinlesmez napim ben artik o bilgilere bakmiyorum bile uyumak isterse uyuyor yemek isyiyorse yer emmek usterse emziririm kucucuk cocugu nasil aglatayimAynen canım gece emzirmesini nasıl kescem bilmiyorum aksam uyuyordu ağladı emzirdim tekrar uyudu bir sure sonra tekrar uyandı ağlayarak emzirmedim daha önce çok emmisti babası aldı uyutmaya çalıştı yok git gide şiddetlendi ağlaması uğraştı ama susmadi en son emzir bari dedi tekrar emzirdim uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?