2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya inşallah alisir miracik kim.bahsediyodu ilac emziklerinden acaba onlar ise yarar mi bi anda bogazina doluyoya surup bebislerin ondan mi icemiyolar betul de normalde kusmaz ama ilaci verince yutamiyo heralde disari geliyo ilac emzikle az az ceker diye düşünüyorum

Yapmasını istemediğim bir şeyde hayır diyip başımı iki yana salladım, kızmadım ama sesim sertti. Durdu bıraktı yüzüme bakıp şirin şirin sırıttı ve tekrar yöneldi bi daha hayır dedim yine şirinlik yaptı yine hayır diyince ağlamaya başladı numaradan :) ağlamak da değil bağırış çağırış gözyaşı yok :) amacına ulaşmak için her yol var bu oğlanda şirinlikten edepsizliğe kadar :)

Canim korkulcak birşey yoktur inşallah mama sandalyesinde oturbiliyormus anormal bir durum olsa orada da duramaz doktora goturmen iyi olur kafanda soru işareti kalmaz
Bende ole düşünüyorum canim ama iste icime bur kurt düşürdü dr
Kulak agrisi değildir canim biximkidide hep kasiyor,hani ağrı falan olsa hic durmaz.bizimkiside gece 2 saatebir kalkti aynen meme almadan durmuyor,napcaz bende bilmiyorum,bide szbah kalk ise git,

Canim umarim birsey cikmaz anne yuregi iste en ufak bir lafta icimize kurt dusuyor ve kemirp duruyir benim kizinda da ufurum var dedikkerinde dunya basma yikilnusti cok sukur masum cikti sizinki de sadece tembeliktir

Ayhh cok gecmis olsun canim.okurken ben bile basil icim cekildii yazik yavruyaa yaaa, ben kan alınırken bıle duramıyorum yanında sen nasıl sabretmısın vallaa canımsu an nasil umarim sonuclarinda bır olumsuzluk yoktur.
Isalaah gerek kalmaz bizedee isallahh

Allahin izniyle biseyi yoktur canim betulde oturuyo ama devriliyo mesela oturt birak yapamiyorum
Bize de göz de boyle olmustu hep korktum bisey mi var en son iyi bi dr a gittik icimiz rahatladi sende git icin rahatlar en azindan
amin canim ısallah. , simdi mesala oturuyor beli bosta bole dik duruyor mama sandalyesinde cameraya cektimki gostercem dr a.ama dedigin gibi bi yerde nirmal biraksam hemen devriliyor.
Gozde ne vardı i canim kafaniza takilan?

canım bence de diş gibi mirada aynı huysuz eli kulaklarında dün doktor baktı kulaklarına temiz dedi damaklar kabarmış diş dedi bide gece emzirmesini nasıl keseriz yahu ben emzirmesem Komşular eve toplanır ağlamasından

Oglum yine hapsirmaya basladi ve burnu akiyo hafiftenAllah im nasl koruycm ben bu cocugu ya
canım ilaç başlasan hemen ilerlemeden geçer inşallah

ne yazıkki mira asla emzik almıyor bu sabahta yine öğürdü ama kusamadı sanırım ilaçtan ama çok kötü oldu nasıl alışıcaz bilmiyorum

Canim umarim birsey cikmaz anne yuregi iste en ufak bir lafta icimize kurt dusuyor ve kemirp duruyir benim kizinda da ufurum var dedikkerinde dunya basma yikilnusti cok sukur masum cikti sizinki de sadece tembeliktir
evet canım valla ana yuregı ıste dedıgın gıbı. işallah bızımkısıde sızınkı gıbı basıt bır seydırrr, bızde tembel dıyorduk hep ama ıste umarım oledır

Kizlar benim kizim pek su icmek istemiyor biberonla denedim sulukka denedim bardakla denedim kasikla denedim yok almiyir sunurlerim bozuldu baska onerisi olan var mi

Ben almistim canim yatrken aygimda sallyarak veriyom kolay oluyo hepsiburadadan almistim

Kizlar kotu haber duydum bugun. Bi tanidigimiz ailecek domuz gribi olmuslar galiba evde karantinadalarmis ikisi kucuk cocuk. Yuksek ates ve kusuyolarmis. Babalari acibademhastanesinde calisiyo o getrmisgaliba. Evden cikmalari yasakmis doktr evegeliyomus.goztepede oturuyolar

Neee ciddimisin yaa ;( off allhm korusun ins

günaydın , biz 7 de kalktık ,bu gece kısmen uyuduk tabii toplam 7 saat sadece,buna da şükür
maşallah canım hep boyle devam eder inşallah
Allah şifa versin bizleri de Allah korusun of ya nerden çıkıyor boyle hastalıklar

Aynen canım gece emzirmesini nasıl kescem bilmiyorum aksam uyuyordu ağladı emzirdim tekrar uyudu bir sure sonra tekrar uyandı ağlayarak emzirmedim daha önce çok emmisti babası aldı uyutmaya çalıştı yok git gide şiddetlendi ağlaması uğraştı ama susmadi en son emzir bari dedi tekrar emzirdim uyudu

umutta emmeden sakinlesmez napim ben artik o bilgilere bakmiyorum bile uyumak isterse uyuyor yemek isyiyorse yer emmek usterse emziririm kucucuk cocugu nasil aglatayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…