- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Bende nerdeyse 1 haftadir 3 kere yarim ölçek veriyorum peditus kesilmedi burun akintisi siz nasil kullaniyosunuz
Ya inşallah alisir miracik kim.bahsediyodu ilac emziklerinden acaba onlar ise yarar mi bi anda bogazina doluyoya surup bebislerin ondan mi icemiyolar betul de normalde kusmaz ama ilaci verince yutamiyo heralde disari geliyo ilac emzikle az az ceker diye düşünüyorum
Ben grip oldugunda kullanmistim canim
Kizlar kotu haber duydum bugun. Bi tanidigimiz ailecek domuz gribi olmuslar galiba evde karantinadalarmis ikisi kucuk cocuk. Yuksek ates ve kusuyolarmis. Babalari acibademhastanesinde calisiyo o getrmisgaliba. Evden cikmalari yasakmis doktr evegeliyomus.goztepede oturuyolar
inşallah çabuk iyileşirler çok üzüldüm çok dikkat etmek gerek benim eşimde hastanede çalışıyo hoş çok polikliniklerde gezmiyo ama oda bende çok tedirginiz ekstra dikkat ediyoKizlar kotu haber duydum bugun. Bi tanidigimiz ailecek domuz gribi olmuslar galiba evde karantinadalarmis ikisi kucuk cocuk. Yuksek ates ve kusuyolarmis. Babalari acibademhastanesinde calisiyo o getrmisgaliba. Evden cikmalari yasakmis doktr evegeliyomus.goztepede oturuyolar
yani ben kesemicem gibi azaltmaya çalışıyorum ama o bile zor oluyo pes ediyorum istediğinde emziriyorum artık kendi ne zaman bırakırsa modundayımAynen canım gece emzirmesini nasıl kescem bilmiyorum aksam uyuyordu ağladı emzirdim tekrar uyudu bir sure sonra tekrar uyandı ağlayarak emzirmedim daha önce çok emmisti babası aldı uyutmaya çalıştı yok git gide şiddetlendi ağlaması uğraştı ama susmadi en son emzir bari dedi tekrar emzirdim uyudu
ilacıda kusunca kötü olduk ama inşallah alışacak şimdi uyuyo uyanınca yeniden deneme var umarım iyiye doğru gideriz@minnakkartal canım inşallah alışır mira şuruba. Kusması cidden çok zor. Yiğenimden biliyorum. Deniz öyle bi kusardı ki sanki tulumbadan su fışkırıyorBüyüyünce düzeldi ama bebekken annesi çok zorlanmıştı.
cilek31 bence korkulacak bişey yok. Içini ferah tut. Doktorunuz sadece senin için rahatlasın diye yönlendirmiştir seni :) @yaz yagmuru eşin nasıl oldu?
en Güzeli bende azıcık halsizlik bile olsa ıhlamur içiyorum ii geliyo gökçede iiçiyosa ne güzel hastalanmadan atlatmışsınızdır inşallahGökçede dün hapşırıyordu. Biraz da burnu akınca. Dayadım ıhlamurusabah akşam peditus verdim. Bu sabahta verdim. Şimdilik bişeyi yok gibi çok şükür ama bügünde dayıcam ıhlamuru.onunla birlikte bende içiyorum Ihlamur. Dün erkenden uyudum kaldım Ihlamur içe içe
bende en çok bunu merak ediyorum her dişte sil baştan aynı şeleri yaşıcaz mı acabaSelam annisler nasilsiniz umarim hasta bebis kalmamistir Insallah hepsi duzelmistir kizlar bu aylar en cok hasta olunan aylar aman miniklere dikkat edin.
Bu arada pisigimiz biraz azaldi cok fenaydi yara olmustu doktorun verdigi sudocrem cok ise yaradi tavsiye ederim hemencik hafifletmeye basladi daha kizariklik var surdukce gecer insallah.
Sanirim yine dis sancimiz basladi geceleri uyumuyor agliyor sabahin 5indede uyanip yine susmadan agliyor simdide eli agzinda aglama krizine girdi zor uyuttum her dis cikacagi zaman boylemi olacak ya nezaman bitecek bu cok zor oluyor bide hemen ciksa yok haftalarca sikintisi suruyor.
sağol canım inşallah bitecek bu kusmalar enjektör getirdi abim çok az verebildim öğürünce bıraktım bugün ilk Gündü yarn şırıngayla emdirtmeyi denicem olmadı birazda su katılıyormuş öyle denicem bi şekilde alıştırmam lazım
alışsa bile geri döndüğünüzde bir iki güne eski düzenine alışır uzun süreli alışkanlıkları daha baskındır bence şimdi anne tatilinin tadını çıkar sen :))) inşallah döndüğünüzde hiç sorun olmaz uykusunda
sağol canım , işallah yoktur bır sey. yaklaşık 1-2 aydır falan desteklı oturuyor canım . mama sandalyesınde falan oturuyor. ama normal yere koydun mu hıc bır sey koymadan duramıyor hıc, sanıyesınde devrılıyor
Kizlar kotu haber duydum bugun. Bi tanidigimiz ailecek domuz gribi olmuslar galiba evde karantinadalarmis ikisi kucuk cocuk. Yuksek ates ve kusuyolarmis. Babalari acibademhastanesinde calisiyo o getrmisgaliba. Evden cikmalari yasakmis doktr evegeliyomus.goztepede oturuyolar[/QUOTE
Ayy gecmis olsun daha dun haberlerde diyordu domuz gribi salgin olarak yok ama hasta olan cok dikkat edin diye
inşallah çabuk iyileşirler çok üzüldüm çok dikkat etmek gerek benim eşimde hastanede çalışıyo hoş çok polikliniklerde gezmiyo ama oda bende çok tedirginiz ekstra dikkat ediyo
yani ben kesemicem gibi azaltmaya çalışıyorum ama o bile zor oluyo pes ediyorum istediğinde emziriyorum artık kendi ne zaman bırakırsa modundayım
ilacıda kusunca kötü olduk ama inşallah alışacak şimdi uyuyo uyanınca yeniden deneme var umarım iyiye doğru gideriz
en Güzeli bende azıcık halsizlik bile olsa ıhlamur içiyorum ii geliyo gökçede iiçiyosa ne güzel hastalanmadan atlatmışsınızdır inşallah
bende en çok bunu merak ediyorum her dişte sil baştan aynı şeleri yaşıcaz mı acaba
Pişiğinizde daa hızlı iyileşir umarım hamilelikte iki ay olmuş yaa sonraki ay Rahatlarsın heralde
canım biz üç aylıkken toz olandan vermiştik ama ilaçla beraber daa çok kusuyodu o zaman kilo alımı ii olduğu için bıraktırdı doktor şimdi gastroya gittik şurup olandan verdi bu kez ama onuda kusuyo inşallah alışır daa yeni verdiğim için yadırgıyo diyorum zaten devam ederse haftaiçi doktoru arıcamCanim hangi ilaci kullaniyorsun gaviscon infant mi toz olandan. Benim kizimda ilk seferde acayip kusuyordu ilaci biz 30 cc anne sutunun icine katip veriyorduk doktor oyle demisti bu ilac nasil tedavi edecek daha kotu kusturuyo dedik biz gunde 4 kez veriyorduk 1 hafta sonra mecburen alisti ama cogu kez uyurken verdik yine uyaninca kusuyordu ilaci kusmalari gitgide azaldi 3 hafta sonra felan yani biraz zaman alacak ama inslalah gececek canim bende cok cektim kusmadan duzelir allah in izniyle
Canim korkma sen anlarsin kizini sana tepki olaylara tepki veriyormu yaptiklarini tekrarliyormu biseyi eline verdiginde inceliyor mu konusuyormu kendi dilinde seninle sohbet ediyormu bazi bebeklerin beden hareketleri tembel olabilir. Benim kiizmi desteksiz oturmasini ben zorladim emeklemesini ben zorladim koltuklara tutunup kalkmayi ben zorladim simdide adim atmiyor yurutmek isteyince boyle ayaklari carpik carpik bi tuaf yapiyor yurumeyide ogretecegim ama ugrasamiyorum yoruluyorum.
ben mama içiriyorum geceleri ama 2 saatte bir uyanıyordu yine de.melisa çayı demliyorum 1 haftadır çok şükür 3-4 saat uyuduğu oluyor gece..Aynen canım gece emzirmesini nasıl kescem bilmiyorum aksam uyuyordu ağladı emzirdim tekrar uyudu bir sure sonra tekrar uyandı ağlayarak emzirmedim daha önce çok emmisti babası aldı uyutmaya çalıştı yok git gide şiddetlendi ağlaması uğraştı ama susmadi en son emzir bari dedi tekrar emzirdim uyudu
bnm kızım da gündüz sadece ek gıda alıyor. 9 gibi kahvaltı, 11 gibi meyve, 1 gibi çorba sonra 3 gibi yoğurt veriyorm.akşam da bizim yemeklerden veriyorum az buçuk çünkü illa sofraya oturmak ister. 8 gibi de kaşık maması verip uyutuyorum sabah 6 ya kadr mama içiyoruz artk 3-4 saatte bir 4er ölçek.günlük 500 cc oluyordurBebegini emzirmeyen anneler bisey soracagim simdi ben artik sut vermiyorumya kizima sabah kahvalti yapiyo 8 de 12 de meyve veriyorum 3 te sebze yemegi 6 7 gibide muhallebi veriyorum aralrda mama icmiyo zaten o mamayi uykudayken bile zor iciyor gece 10 da uyuyo 12 de kalkiyo 50 cc mama iciyo uyutuyoruz tekrar 4 5 te kalkiyo bi 50 cc daha iciyo zaten ondan sobra uyumuyo az iciyo gun icinde ogununu arttirsam yemez hazirladiklarmi bile zor yiyor sizler nasil yediriyorsunuz ogunleriniz kac tane gun icinde kac cc mama iciriyorsunuz
Ciger filmi cekilmis cigerlere gderse oldruyomusNeee ciddimisin yaa ;( off allhm korusun ins
Valla sok oldm duyuncamaşallah canım hep boyle devam eder inşallah
Allah şifa versin bizleri de Allah korusun of ya nerden çıkıyor boyle hastalıklar
sagl cnm insallh duzelirlerpeditusu dr gunde 2 kez yazmis bize canm.ama aferin 4-6 saat arasi 1.5 ml yaziyi gece vermistim biraz once verdm bi de.peditus bizde de pek ise yaramadi.
Ben de aldm o emzikten ama kullanamadik.hemen dokuluyo bebegin agzina emdikce gelmiyo.oglum da atti agzindan.
ben de basladim canm saol.
Gecmis olsun canim.Allah sifa versin
Ayy senin minigini yerimm 2gr mis:) masallahSelam annisler nasilsiniz umarim hasta bebis kalmamistir Insallah hepsi duzelmistir kizlar bu aylar en cok hasta olunan aylar aman miniklere dikkat edin.
Bu arada pisigimiz biraz azaldi cok fenaydi yara olmustu doktorun verdigi sudocrem cok ise yaradi tavsiye ederim hemencik hafifletmeye basladi daha kizariklik var surdukce gecer insallah.
Sanirim yine dis sancimiz basladi geceleri uyumuyor agliyor sabahin 5indede uyanip yine susmadan agliyor simdide eli agzinda aglama krizine girdi zor uyuttum her dis cikacagi zaman boylemi olacak ya nezaman bitecek bu cok zor oluyor bide hemen ciksa yok haftalarca sikintisi suruyor.
oda hastanenin bilgi tekniginde calisiyo cnminşallah çabuk iyileşirler çok üzüldüm çok dikkat etmek gerek benim eşimde hastanede çalışıyo hoş çok polikliniklerde gezmiyo ama oda bende çok tedirginiz ekstra dikkat ediyo
yani ben kesemicem gibi azaltmaya çalışıyorum ama o bile zor oluyo pes ediyorum istediğinde emziriyorum artık kendi ne zaman bırakırsa modundayım
ilacıda kusunca kötü olduk ama inşallah alışacak şimdi uyuyo uyanınca yeniden deneme var umarım iyiye doğru gideriz
en Güzeli bende azıcık halsizlik bile olsa ıhlamur içiyorum ii geliyo gökçede iiçiyosa ne güzel hastalanmadan atlatmışsınızdır inşallah
bende en çok bunu merak ediyorum her dişte sil baştan aynı şeleri yaşıcaz mı acaba
Pişiğinizde daa hızlı iyileşir umarım hamilelikte iki ay olmuş yaa sonraki ay Rahatlarsın heralde
canım biz üç aylıkken toz olandan vermiştik ama ilaçla beraber daa çok kusuyodu o zaman kilo alımı ii olduğu için bıraktırdı doktor şimdi gastroya gittik şurup olandan verdi bu kez ama onuda kusuyo inşallah alışır daa yeni verdiğim için yadırgıyo diyorum zaten devam ederse haftaiçi doktoru arıcam
Miranın altta iki dişi var canım ama damakları hep kabarık el ağzında ve galiba yine alttan gelicek
ben mama içiriyorum geceleri ama 2 saatte bir uyanıyordu yine de.melisa çayı demliyorum 1 haftadır çok şükür 3-4 saat uyuduğu oluyor gece..
bnm kızım da gündüz sadece ek gıda alıyor. 9 gibi kahvaltı, 11 gibi meyve, 1 gibi çorba sonra 3 gibi yoğurt veriyorm.akşam da bizim yemeklerden veriyorum az buçuk çünkü illa sofraya oturmak ister. 8 gibi de kaşık maması verip uyutuyorum sabah 6 ya kadr mama içiyoruz artk 3-4 saatte bir 4er ölçek.günlük 500 cc oluyordur
Bn kizimi gece emzirmedim. Birkere uyandi normalde emzirirdim emerken uyurdu 1 2 saat snra uyanirdi.busefer mama verdim. 5saat dha uyudu bndan snra gce emzirmicem
Bence emsin ya zaten alacagi 2 yil ondada doya doya emsin ben kesmeye calismiyorum hic zaten beyzada mira gibi ortaligi yikar ama ben ne kadar kalksamda emdigi kardir diyorum daha yararli ne varkiAynen canım gece emzirmesini nasıl kescem bilmiyorum aksam uyuyordu ağladı emzirdim tekrar uyudu bir sure sonra tekrar uyandı ağlayarak emzirmedim daha önce çok emmisti babası aldı uyutmaya çalıştı yok git gide şiddetlendi ağlaması uğraştı ama susmadi en son emzir bari dedi tekrar emzirdim uyudu
yetmiyo cnm yne uyaniyoNiye gece emzirmiyorsunuz canim.
bizde oyle disariyi cmdan balkondan gorucez oyleydi zaten ama su mart cikana kdr cikmayz disari. bugun hvacokguzeldi ama cikmadik. Camdan parkta oynayancocuklari izledik. Esimde insallh hastalanmaz ise gdip gelirken. Maske tak diyorum takmamdiyoBugün hava güzel güya dışarı çıkacaktık ama @hiraysen in yazısını okuyunca korktuk çıkmadık. Eşim de ben de griptik ama çok şükür azada bulaştırmadan atlattık . Avm ye ya da kalabalık yerlere gidip risk almak istemedik. Zaten yaz geliyor bol bol gezeriz şu lanet hastalık bi defolup gitsin diye bekliyoruz. Normalde yarın kızamık aşısına gidecektik ama ona da götürmiycem gidip asm de hastalık kapmasın bir de. Baya bi ev hapsindeyiz
Ben çiçek ihlamurla elma kabugunu kaynatip veriyorum canimMerhaba tecrübeli anneler. Bebegimin bademcikleri iltihaplandi. Atesi de var. Ilac bile zor geciriyor. Ihlamur versim. Var mi bildiginiz alternatif çözümler. Bitkisel olur çay olur, lütfen bir akıl verin
yetmiyo cnm yne uyaniyo
bizde oyle disariyi cmdan balkondan gorucez oyleydi zaten ama su mart cikana kdr cikmayz disari. bugun hvacokguzeldi ama cikmadik. Camdan parkta oynayancocuklari izledik. Esimde insallh hastalanmaz ise gdip gelirken. Maske tak diyorum takmamdiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?