Merhaba tecrübeli anneler. Bebegimin bademcikleri iltihaplandi. Atesi de var. Ilac bile zor geciriyor. Ihlamur versim. Var mi bildiginiz alternatif çözümler. Bitkisel olur çay olur, lütfen bir akıl verin
Mahtuana yine mi hamilesinnn
Bugün hava güzel güya dışarı çıkacaktık ama @hiraysen in yazısını okuyunca korktuk çıkmadık. Eşim de ben de griptik ama çok şükür azada bulaştırmadan atlattık . Avm ye ya da kalabalık yerlere gidip risk almak istemedik. Zaten yaz geliyor bol bol gezeriz şu lanet hastalık bi defolup gitsin diye bekliyoruz. Normalde yarın kızamık aşısına gidecektik ama ona da götürmiycem gidip asm de hastalık kapmasın bir de. Baya bi ev hapsindeyiz
Mahtuana yine mi hamilesinnn
Iyi yapmissn canm biz de ckmyorz.ama dun dr a gittm emreyi de babaannesine biraktk.isim cok surmedi donduk hemen ama yine de kapti sifayisimdi biraz daha iyi bronsite cevirmesnden korkuyorm tekrar
bizimde iki disimiz var ve yine alt taraf kabarmış galiba bizimde alttan gelecekcanım biz üç aylıkken toz olandan vermiştik ama ilaçla beraber daa çok kusuyodu o zaman kilo alımı ii olduğu için bıraktırdı doktor şimdi gastroya gittik şurup olandan verdi bu kez ama onuda kusuyo inşallah alışır daa yeni verdiğim için yadırgıyo diyorum zaten devam ederse haftaiçi doktoru arıcam
Miranın altta iki dişi var canım ama damakları hep kabarık el ağzında ve galiba yine alttan gelicek
canım ben de geceleri emziriyorum ama 9 aydan sonra aciktigi için uyanmiyormus emmeyi alışkanlık haline getirdikleri için uyaniyorlarmis ve bundan sonra gece uyku emmesinden daha onemliymis gelişimi için zaten o kadar emiyor ki süt falan kalmıyor goguslerimdeBence emsin ya zaten alacagi 2 yil ondada doya doya emsin ben kesmeye calismiyorum hic zaten beyzada mira gibi ortaligi yikar ama ben ne kadar kalksamda emdigi kardir diyorum daha yararli ne varki
gule gule giysin hanim kizimiz :) fotosunu koyarmisin nasilmis yazin nasil ayakkabi giydirmek lazim kapali mi yoksa sandalet gibi olanlar olur mu acaba yurumeye baslaarlarsa rahat olurmu ki sandalet gibiKızlar bugün kızıma ilk adim ayakkabısı aldım yazlıklar gelmiş yazlık aldım o kadar güzel ayakkabılar vardı ki seçmekte zorlandim ayakkabıcı ekime kadar giyebilir ondan sonra küçük gelir o zaman bot tarzı ayakkabı alırsınız dedi
Ustune degistiriyodum oykunun vucuduna dokundu gidiklandi heralde guluyo sonra karnini elleyip duruyo artik herseyi kesfetmeye basladilar cocuklar kat kat giyinmekten ciplak garip geliyo :)
Çok şükür iyi şimdilik Gökçe canım :) bütün çocuklar hasta olunca Gökçe iki üç kez hapşırınca ve burnu akınca korktum dayadım ıhlamuru :) peditusda verdim üç kez. Ne hapşırık ne burun akıntısı var şimdi@isimdeyimgucum sağol canım eşim iyileşti Gökçe yede geçmiş olsun
Benimki de pipisini tutup çekiyor saftirik : DUstune degistiriyodum oykunun vucuduna dokundu gidiklandi heralde guluyo sonra karnini elleyip duruyo artik herseyi kesfetmeye basladilar cocuklar kat kat giyinmekten ciplak garip geliyo :)
ayy çok beğendim bende bi çıkıp bakınsam iyi olur bizde ki kapalı ama doğru yaz mevsimi böyle bişi almak lazım güle güle giysin taytay yürüsün kuzucukEki Görüntüle 1464992 Eki Görüntüle 1464993 Eki Görüntüle 1464994 @oslew bunu aldım canım bizim nişanda var yaz mevsimi düğünler olur diye süslü aldım sandalet tarzı olmuyor ilk adim hep bu tarz di
o daha önemli bi Keşif yapıyorBenimki de pipisini tutup çekiyor saftirik : D
Güle Güle giysin Ececik :)Eki Görüntüle 1464992 Eki Görüntüle 1464993 Eki Görüntüle 1464994 @oslew bunu aldım canım bizim nişanda var yaz mevsimi düğünler olur diye süslü aldım sandalet tarzı olmuyor ilk adim hep bu tarz di
çok güldüm ya :)Benimki de pipisini tutup çekiyor saftirik : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?