2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba tecrübeli anneler. Bebegimin bademcikleri iltihaplandi. Atesi de var. Ilac bile zor geciriyor. Ihlamur versim. Var mi bildiginiz alternatif çözümler. Bitkisel olur çay olur, lütfen bir akıl verin

Gecmis olsun rabbim sifa versin Canim keciboynuzu pekmezi ver bogazini yumusatsin ilac niyetine sabah ac karnina ver bide yatarken ver

Iyi yapmissn canm biz de ckmyorz.ama dun dr a gittm emreyi de babaannesine biraktk.isim cok surmedi donduk hemen ama yine de kapti sifayisimdi biraz daha iyi bronsite cevirmesnden korkuyorm tekrar

bizimde iki disimiz var ve yine alt taraf kabarmış galiba bizimde alttan gelecek
Bence emsin ya zaten alacagi 2 yil ondada doya doya emsin ben kesmeye calismiyorum hic zaten beyzada mira gibi ortaligi yikar ama ben ne kadar kalksamda emdigi kardir diyorum daha yararli ne varki
canım ben de geceleri emziriyorum ama 9 aydan sonra aciktigi için uyanmiyormus emmeyi alışkanlık haline getirdikleri için uyaniyorlarmis ve bundan sonra gece uyku emmesinden daha onemliymis gelişimi için zaten o kadar emiyor ki süt falan kalmıyor goguslerimde

9 ay 1 haftalikken bebisimi dr a goturdum 9bucuk kilo ve boy 77. Kan tahlili olduk kansızlık cikti demir eksikliği de cikti santaferi 4 dmla veriyorum dr kilosu kadar 10 dmla ver dedi santafer kullananlar siz kac damla veriyosnz

gule gule giysin hanim kizimiz :) fotosunu koyarmisin nasilmis yazin nasil ayakkabi giydirmek lazim kapali mi yoksa sandalet gibi olanlar olur mu acaba yurumeye baslaarlarsa rahat olurmu ki sandalet gibi

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

Ustune degistiriyodum oykunun vucuduna dokundu gidiklandi heralde guluyo sonra karnini elleyip duruyo artik herseyi kesfetmeye basladilar cocuklar kat kat giyinmekten ciplak garip geliyo :)

Aaaa senin kiizmda aynisini yapuyomus benim kizimda ayni vucudunu acinca guluyo karnina dokup guluyo bende oyle dusunmustum sanirim kat kat giyinmekten bebislrr vucutlarina saskinlikla bakiyo

@isimdeyimgucum sağol canım eşim iyileşti Gökçe yede geçmiş olsun
Çok şükür iyi şimdilik Gökçe canım :) bütün çocuklar hasta olunca Gökçe iki üç kez hapşırınca ve burnu akınca korktum dayadım ıhlamuru :) peditusda verdim üç kez. Ne hapşırık ne burun akıntısı var şimdi

ayy çok beğendim bende bi çıkıp bakınsam iyi olur bizde ki kapalı ama doğru yaz mevsimi böyle bişi almak lazım güle güle giysin taytay yürüsün kuzucuk

Benimki de pipisini tutup çekiyor saftirik : D
o daha önemli bi Keşif yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…