2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende adidas tan aldim kalin degil kumasi ama boyle biseyde almak lazim bu isin dugunu var bayrami var :) annemde diyo size kirmizi deri almistim braber baktik hic oyle yok diyo artik​
Canim bunun içinin dışının deri olduğunu söyledi ayakkabıcı bizde bir tane de nike var onlarda abisinin onlarda oluyor çok kısa giymişti oğlum arada onu da giydiririm diye düşünüyorum

Simdiden kesfe baslamis ilerde netcen sen bu canavarla bilmiyom cicek falan koyma eve seneye ciceklere iser :)
Daha ne işe yaradığını çözemedi sadece bişey buldu onu çekiştiriyır :) Ne işe yaradığını da çözerse değil çiçeklere bulduğu her yere işer delirtir beni :)

Bugun esimin kuzeninin karisi playskool ilk adim arabasi getirmis kizi var onunda cok seviyolar oykuyu mama sandalyesini de o verdi bitane 3tekerlekli bisikletlerden getirdi bunu getirmis bu haftada sokaktada kullanmislar biraz eski ama kirigi falan yok zaten ne kadar kullancak ki bende onumuzdeki ay alayim diye dusunuyodum iyi oldu 100 tl cepte kaldi :)

Simdiden kesfe baslamis ilerde netcen sen bu canavarla bilmiyom cicek falan koyma eve seneye ciceklere iser :)
ahahah çok güldüm bende azaddan böyle bişi bekliyorum

güzel oluyo öle olunca ya 100 tl de az değil yani bende alıcam ilk adım arabasını karar veremedik nette bi kaç çeşit var tabi bu ay sağlık harcamaları oldu ekstra o yüzden bi daa ki ay alıcaz artık

Tabi canım olduktan sonra almaya gerek yok bence ben ana kucağı telsiz mama sandalyesini ilk arabami hepsini abimlerden aldım daha doğrusu onlar verdi kullanıp geri vercem onlarında haziranda ikinci çocukları doğacak benden öncede kizkatdesim kullandı bende onlara Ecenin küçülen güzel eşyalarını ayiriyorum onlarında kızı olacak boyle bir dönüşüm içinde kullanıyoruz

Böyle devirdaim yapmak eşyaları çok mantıklı. Şimdi bakıyorum daha bir yaşına gelmeden bissürü kullanılmayan eşya oluştu dağ gibi, kıyafetleri hiç saymıyorum bile . Birkaç ay için koca eşyalara dünya para verip sonra bi kenara atıyoruz. Ben bekliycem artık ikinci çocuğuma bişi almam otursun bunları kullansın. Babası da geçen akülü araba bakmış heves etmiş doğumgününde alacakmış eşşek kadar bişey, artık onu da nereye koycaz :/

yazyagmuru gule gule kullansin ececik cok cici ayakkabilariozeniyorum kiz bebis annelerine cicili bicili seyler cok . Biz anca gomlek pantolon bakiyoruz

A Apriori benm oglan da bezini actgmda pipisini cekistiriyo:)bu arada azad sunnet olmus muydu?gecen aklima takildi bayagi benimsemisim burayisanki taniyomusum gibi hepinizi:)

bencede bende temiz duzgun olduktan sonra kullaniyorum bi de kv de benim herseyi toplamayi sever bende cok fazla baskalarinin seylerini kullanmayi sevmem neyse istemiyorum diyorum da biraz bidi bidi yapiyo susuyo gorumcemin oglunun varmis bu tarz bisey kp annesinin ev var bos orda duruyo bi de 7 senedir evde harabe bocekler falan cirit atiyo gecen kv kp diyo cikar onu da yikayim diye kp de atcam ben onlari les gibi orasi dedi yikanir nolcak diyo bende istemem zaten dedim puset duruyomus bebek arabasi var falan diyodu ben kullanmam ordaki seyleri dedim gittim yeni aldim zaten 350 tl aldim arabayi puseti de icinde

A apriori11 oykunun sari arabali resmi var ya o da akulu cok guzel oluyo onlar ama 500 tlden basliyo dedi adam :) azad basar gider artik sende kosturursun arkasindan :)

Teşekkür ederim canım ben de yıllardır ozeniyordum gördüğümde eşime gisteriyordum kızımız olsa keşke diyordum Allaha şükür bir kızım oldu Allah sana ve isteyen herkese her iki duyguyu da yaşatmayı nasip etsin inşallah

Yok canım sünnet yaptırmadım bezden kurtulunca ve azıcık büyüyünce düşünüyorum şöyle düğünlü müğünlü yaptırıcam görmemişin oğlunun pipisi işte şaka bi yana da altına yaparken zor olur diye korktum şimdi de hareketli ve hala bezliyorum o yüzden yaptırmıyorum

Bence de temiz olması gerekir yani öyle senin dediğin gibi bende istemem iyi yapmissin

A apriori11 oykunun sari arabali resmi var ya o da akulu cok guzel oluyo onlar ama 500 tlden basliyo dedi adam :) azad basar gider artik sende kosturursun arkasindan :)
Nereye basıyor 100 m2 evde :) ama ben de beğenmiştim baya lüks arabaların maketleri gibi yapmışlar ve baya pahalıydı hakikaten ama bir heves kurbanı oyuncak da o olacak heralde :/

Nereye basıyor 100 m2 evde :) ama ben de beğenmiştim baya lüks arabaların maketleri gibi yapmışlar ve baya pahalıydı hakikaten ama bir heves kurbanı oyuncak da o olacak heralde :/
çok gereksiz akülü araba bence. Annemler yiğenime Aldı kızdım. Benim aldığım bisiklet yerine akülüye biniyor haspa :) tembelliğe alıştı tabi pedal atmak zoruna gidiyo :)
Valla benim oğlum olsa doğarken kestirirdim. Canı yanmıyormuş :) dayımın oğlu oldu bir aylık 5 gün önce Sünnet oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…