2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nereye basıyor 100 m2 evde :) ama ben de beğenmiştim baya lüks arabaların maketleri gibi yapmışlar ve baya pahalıydı hakikaten ama bir heves kurbanı oyuncak da o olacak heralde :/
Sokaga cikarmicaksan tamam ama o araba sokaga da cikar gecen sene burda cok cocuk vardi akulu arabayla gezen :)

Sopayla vursaydin ya ayagina yazik veya koltugu kaldirip birakivercen daha cok ses cikar salak bu insanlar ya yazik bebise

Öyleymiş ama ben cesaret edemedim açıkçası farkında olduğu ve çişini söyleyebildiği zaman yaptırmak istedim.
Sokaga cikarmicaksan tamam ama o araba sokaga da cikar gecen sene burda cok cocuk vardi akulu arabayla gezen :)
Sokak olmaz da parka falan götürsün babası. Istanbulda o arabayla sokağa çocuk mu çıkarılır

Çok geçmiş olsn. İnş. hemen düzelirler. Tvde bide domuz gribi için korkulacak bişey yok diyorlardı. ALLAH korusun hepimizi.
Biz bu aralar iştahlandık çok şkr. Sabah 10.00 10.30 gibi uyanır kahvaltı yapar benim oğlum gündüzleri süt içmedigi için kahvaltı sonrası 100 cc sütü yulaflıyla karıştırıp yediriyorum. 13.00 13.30 gibi meyve 15.00 çorba(yanında mutlaka yoğurt) 17.00 meyveli yada cevizli yoğurt yada irmik yapıyorum. 19.00 çorba 21.30 yine 100 cc sütle 7 tahıllı. Gecede bazen 200 bazen daha az yada fazla süt içiyo. (Saatler her zaman aynı olmayabiliyor) bu arada kanaman nasıl oldu geçti mi?

Canm ben de ihlamur elma kabugu kaynatip icine portakal suyu skyorm oyle iciyo az bisey.pekmezi ben de duymustm ama denemedim
Ben kahvaltısıyla hergün çicek ıhlamur içiriyorum,çay niyetine. Bi sakıncası yoktur dimi? Bu arada sizede çook geçmiş olsn.

Insallah canm hayirli evlat versin Allah

Biz 4 aylikken yaptirmistik canm rahat olmustu cok.iyiki yaptirmisim yuregim kaldirmazmis vallainsallah azad da rahat atlatir.

Ben kahvaltısıyla hergün çicek ıhlamur içiriyorum,çay niyetine. Bi sakıncası yoktur dimi? Bu arada sizede çook geçmiş olsn.

Yoktur herhalde canm ben de veriyorm ama her gun degl

Insallah canm hayirli evlat versin Allah

Biz 4 aylikken yaptirmistik canm rahat olmustu cok.iyiki yaptirmisim yuregim kaldirmazmis vallainsallah azad da rahat atlatir.

Yoktur herhalde canm ben de veriyorm ama her gun degl
İnş. yoktur. Bizde 5 aylıkken yaptırdık bende iyi ki yaptırmışım diyorum :)

Tesekkur ederim.peditus ise yaramaynca aferin verdm sorun olmaz degil mi?
aynı sayılır aslında,aferin plus ise tercih etmem ,calpol daha masum içerikli diğerlerinde psödoefedrin yada türevi maddeler var burun akıntısına tıkanıklığına iyi gelse de 2yaş altında çok vermemek lazım en azından ilk akla gelmemeli,aferin normal formu daha masum bence plus kullanma,ben öyle yapıyorum diyebilirim

Hadi ya plus bendekivermym o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…