2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

masallah darisi benim kizima insallah ya istah acilmasi ya benimki cok az yiyomus ozaman boyle sizlere gore 4 ogun onuda zar zor yiyor benim kizinda sut alerjisi olmasaydi aralarda en azindan bende mama verirdim cok dun buzlukta icmedigi zamandan sut koymusum onu gordum gece cikattim sabah erimisti uyandiginda verdim biberona yapistii nasil iciyo ozlemis anne sutunu cok uzuldum dua ediyorum acilsin istahida yesin bol bol en azindan. Sen istahi acilsin diye bisey yaptin mi canim ya.

Sagol dusundugun icin canim gecti cok sukur kurtuldum vajinal aldigim fitil daha etkili oldu sanirim sagol simdide devam ediyorum ilaca insallah bidahada olmaz

@minnakkartal mira buyunce bjk macina goturme maglup oldugu zamanlar da bide o zaman kapanmasin istahi ing de baktim da mira niye yemek yemiyo belli kac senedir sampiyon olamiyoz bide hakemlerin darbeleri gelde yemek ye
valla babasıyla bana çekseydi tersi olurdu dün maçtan sonra kendimiz yemeye verdik sinirimizden kuzum da yazık evdeki bağırış çağırış şaşkın şaşkın abimle eşime izledi ama tabi başka şansı da yok bütün sülale Beşiktaşlıyken mira da alışacak yenilgiye artık

ayy canım çok sevindim iştahınız açılmasına inşallah öyle devam eder

Herkese günaydın :)
Bugün itibari ile süt iznim 3 saatten 1,5 saate düşmüş bulunuyor
en azından gündüzler uzuyo böyle bi zaman denk gelmesi nispeten iyi yoksa kuzulardan ayrılmak hep zor

Bizden de gunaydin erkenciyiz bugun:)dun iyilessin diye ha bire uyuttum emreyi haliyle gece uyumadi 3.30 da uyudu 7 de kalkti.kafam bi milyonama iyilesmis gibi cok sukur uyku ise yaramis
çok sevindim canım şükür kolay atlattınız

Ben kahvaltısıyla hergün çicek ıhlamur içiriyorum,çay niyetine. Bi sakıncası yoktur dimi? Bu arada sizede çook geçmiş olsn.

Bende hergun veriyorum cay niyetine bende dusunuyordum bisey olurmu diye ama insalah zarari yoktur biz cay icerken oda istiyo bende icine pekmez koyup caya benzetiyorum

Gunaydin kizlaaaarrr diyetler unutulmus bakiyorum tartilan yok mu ben gecen hafta dikkat etmemistim hastalik falan 2 haftalik tartildim ve +500 oarak geri donmus bu hafta dikkat etcem bi de yogurt limon bibere basladim 2 gundur

Gunaydin kizlaaaarrr diyetler unutulmus bakiyorum tartilan yok mu ben gecen hafta dikkat etmemistim hastalik falan 2 haftalik tartildim ve +500 oarak geri donmus bu hafta dikkat etcem bi de yogurt limon bibere basladim 2 gundur
günaydın canım.. bende an itibari ile 75 görümüş bulunmaktayım.. 3 kilo gitti kaldı 8 kilo

günaydın canım.. bende an itibari ile 75 görümüş bulunmaktayım.. 3 kilo gitti kaldı 8 kilo

bende 200 alıp yine 53.5 olmuşum ama bu hafta çok stres yapmıştım öyle olunca da genelde kendimi yemeğe vuruyorum

mahtuana sutanne bulsan bitane en azindan yasina kadar beslenmesine yardimci olur ama alerjisi vardi di mi oyle birini bulman lazim

Bizden de gunaydin erkenciyiz bugun:)dun iyilessin diye ha bire uyuttum emreyi haliyle gece uyumadi 3.30 da uyudu 7 de kalkti.kafam bi milyonama iyilesmis gibi cok sukur uyku ise yaramis
Aynisini gece bende yasadim sallarim falan uyumadi bende gecenin 1 kalktim salona geldim tv ye actim anakucagina koydum biraz kanepe de kestirdim tabi sinirler bende tavan yapti ama nerdeyse aglayacaktim ankuvaginda yarom otururken yarim saat sonra bi bi gaz cikardi bide kaka yapti bezden falan tasti sirtina cikti altini degistirdim bide ustunu degistirirken ciglik cigliga agladi esim uyandi geldi sesine ustunu giydirdim ondan sonra 3 gibi uyuydu 8 de kalkti simdi de igle uykusuna uyutuyom

Bu cuma taşınıyoruz eşyaları toparlıyorum ama evin hali felaket almış başını yürüyor herşey ne bela iş yahu taşınmak. Bi de azad ayağımın altında iyice zorlaşıyor. Yütüteçe de güvenmiyorum artık, yürüteci koltuk yanına götürüp koltuktan destek alıyor elleriyle ve iki ayağını kaldırıp yürüteçten çıkmaya çalışıyor bir an önce adam gibi yürüseydi de bu işkence de bitseydi.
Tartılma mevzusunda bende hala hiçbir değişiklik yok hala 67,5 um

Of tas
of tasinmak buyuk stres ben hamileyken tasindim hatta dogurcaktim nerdeyse 10 gun kala simdi cocukla daha zor bizde bakiyoduk ev ama yaz geliyo diye kiralar uctu yine ve sezonluk hep oturduk mecbur annen falan gelse azad oyalansa yeter hos azadi oyalamak mi evi toplamak mi daha kolay tartisilir :)

Ben de tartildm bu sabah 2 kg gitmis hem grip hem de regl donemi olunca istah kalmadi bende.

Ben agladim bile sinirimden esim aldi oyaladi 1 saat faln uykusu gelince getirdi.ama saat 7 ye kadar 3 kez kalkti ve 3. de bi daha uyumadi. 2 saattir de uyuyo sipa

Ben de doguma 1 ay kala tasinmistim ve cok yorucuydu.simdi tekrar tasinmayi dusunuyoruz ama gozum yemiyo hele ki cocukla

Allah kolaylık versin canım taşınmak zor ben de uç defa tasindim

Allah yardımcın olsun canım taşınmak zaten zor bir de azadla hepten zordur

Kızlar kızım altını değiştirirken ıslak mendil paketini alıyor içindeki bütün mendilleri bosaltiyor elinden alınca sinirlenip ağlıyor çok sinirli bu kiz
mirada aynı istediği bir şeyi verme ya da elinden al ağlıyor hemde ciddi ciddi yaş geliyor gözünden bir iki denedik şımarık olmasın sonra eşimde bende kıyamadık valla bizi parmağında oynatacak sanırım

Cnm bizimki de hiç iştahlı değildi. Ben bi dönem sadece sevdigi yemekleri yaptım. Yayla çorbası ve un. Midesini genişlettim en azından kaşık görünce ağzını açmasını sağladım. Burdaki bazı arkadaşlar gibi bende tv karşısında yani reklamlarda koydum pusetine tamamen dünyayla ilişkisini kestigi an yedirdim hala da yediyorum. Mama sandalyesinde yedirdigim zamanlarda da buzdolabı süsüm var neden bilmiyorum onu görünce donup kalıyo bende fırsat bu fırsat yediyorum :) yoksa ona kalda hayatta yemek yemek aklına gelmez öyle ki survivor da yarışır birinci olup döner :) ama hala kilo alımımız yavaş ve geride.. Şimdide kilo alımı için özel mama kullanıyoruz.
Çok sevindim kanamanın bitmesine..

Merhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik

İnş. Cnm. Sizin nasıl gidiyo? İlaçlar iştahı falan?
Aren de öyle ama ben iki şebeklik yapıyorum unutuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…