2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen canım elinden alınca ağlama krizine giriyor bir yandan elleri ve ayaklarını cirpiyor aglarken bende ağlamaya siginip her istediğini yaptirmasini istemiyorum

Geçmiş olsun canım Allah korusun çok hareketlendiler artik

Bugün bebek mevlütu var kızlar gorumcemin eltisinin kızı doğum yaptı gitmeyi düşünüyordum ama hava soğuk yagmurlu biraz uzakta bana evleri gitmiycem gitmem gerekiyor ama bu havada gidemem sonra birgün giderim artik kalabalığa da girmek istemiyorum bu salgın varken gorumcem tavır yapar ama ne yapayım

geçmiş olsun valla,Allah beterinden korusun

valla ben alışveriş yaptım yeni bedenimle barıştım,sanırım eski halime dönmem için sütü bırakmam gerek ,emmesini herşeyden çok istiyorum,kilo vermeyi akışına bıraktım birkaç kilo gitti bile,ama diyet kelimesi zihnimden geçtiği an acıkıyorum ben refleks olarak daha çok yeme tutkusu oluşuyor galiba,midem kazınıyo yazık bana falan diye seslergeliyor içimden

Bosver gitme herkes hasta herkes sevme opme pesinde koscak hasta olcak sonra sen cekcen iki surat cek daha iyi :)

Gecmis olsun canm.hepmz yasiyorz hemen hemen ayni seyleri.birkac ay once bizimkiler bunlar iyi hallerin yaza dogru gorurz seni dyolardi hakikaten de oyleymis.iki dk ayni yerde duramiyo bit var totosunda:)

Yapsin canm bosver atara atar gidere gider yap sende:)ben de cikmyorm bi yere..gecen esimin yengesi gelmisti yanina gittm emreyi goturmedm babasiyla biraktm.hafif bozuldular cok da tinn:)dis bugdayi yapcm ben de salgindan dolayi yspamiyorum gelenlerden biri mutlaka hasta olack cunku.riske atamiyorum salonu da suslemistm oylece kaldi:)

mahtuana sutanne bulsan bitane en azindan yasina kadar beslenmesine yardimci olur ama alerjisi vardi di mi oyle birini bulman lazim

Hic dusunmesim oyle ama dusunsemde dedigin gibi alerji durumundan olmaz kimsede diyet yapmaz sut diyeti cok zor bi diyet ustunede emmedigi icin sagarak vermesi lazim oda zor ya kimse katlanmaz bide burda kimseyi zaten tanimoyorum

canım geçmiş olsun önemli bişi olmasında aşı yarında olur gerçekten düşe kalka büyüyolarmış ne kadar dikkat etsekte

İnş. Cnm. Sizin nasıl gidiyo? İlaçlar iştahı falan?

Aren de öyle ama ben iki şebeklik yapıyorum unutuyor :)
ilaçlar iki gün oldu dün gavisconu suyla verdim içirebildim en azından bugünde annem içirmiş ama iştahla ilgili hiç bir değişiklik yok ağız yine kilit

boşver canım hastalık olmasındansa tavır çekmek iyi hoş tavır yapacak olsan gitsende bi kulp bulur zaten

ahaha çok güldüm ya bende emzirmenin ardına sığınıyorum sürekli bişi olmaz bunu yersem emzirdim zaten falan hallerindeyim eşim benden beter dur onu ye bunu ye aman sütün azalmasın miranın biraz daa hareketlenmesini bekliyorum belki peşinde gider

Bende yurutecin icine koyuyorum oyle deniyorum tv izlerken vs bazen daliyo agzina tikiyorum hemen kafasini yere egiyo agzindakini yere tukuruyo ben ne sevdigini bulamadim bi turlu hepsinde ayni tepki sadece sevdigi salcali yemekler suyuna ekmek bandirinca agzini kacirmadan aciyo az olsun kendi istegi ile yiyor ama onuda surekli yediremiyorum malesef hic saglikli degil valla omrumu yedi bu yemek konusu kendimize degil oturup gun icinde ne hazirlasamki bugun nisaya diye dusunup duruyorum. aynen aslinda bizim cocuklari gondersek acligi bahane edip oyun kazanmamazlik etmezler acliga talimliler nasil dayaniyorlarsa.
O mamalari 1 yasindan once vermiyoruz demisti bizim doktor size erken baslatmislar ise yaradimi

Gecmis olsun canim bu yaramazlari artik tutulmuyor bizimkide kendini yuksek buldugu heryerden asagiya birakiyor sanirim ucabilecegini dusunuyor

Allah kolaylık versin canım taşınmak zor ben de uç defa tasindim

Sağolun kızlar hakikaten zor, ki benim bu evim küçük ve sadece yiyecekler ile giyecekleri topluyorum onun dışında herşeyi nakliye şirketi kolileyip toplayacak ama ben yiyeceklerle giyeceklere dokunulmasını istemediğim için kendim topluyorum. Çarşamba günü azadı alıp amcama geçicem taşınacağımız eve çok yakınlar, perşembeye evi temizlettircem, cuma da eşim nakliyecilerle birlikte gelip yerleştirecek evi. Ama şu kadarcık şey bile Azadla kabusa döndü, yeni gördüğü herşeyi istiyor ve ağlıyor yalnız bırakamıyorum çünkü artık engel yok ona, koltuklara tırmanıp atlıyor, bacaklarını kaldırıp yürüteçten çıkmaya çalışıyor vs vs. Tarlada çalışan kadınlar gibi sırtıma bağlayıp çalışıcam :)

Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası ne yazıkki böyle geçecek çünkü artık ne zaman nasıl hareket edeceklerini öngörwmiyoruz. Ben aşı işinden şimdilik vazgeçtim çünkü hastaneler ve asm ler grip vakalarıyla dolu, şu lanet hastalık bitince götürmeyi düşünüyorum zaten 9.-12. Ay arası istendildiği zaman yapılabiliyormuş.
Boşver canım gitme biz bile zor atlatıyoruz çok ağır grip var. Gitmesen evet trip atılacak ama gidince de eceyi kimseye verip öptürmeyeceksin yine trip atılacak o yüzden boşver gitme

Yaaaa bak tüm önlemleri aldım bunu akıl edemedim, güya ben de taşındıktan sonraki hafta diş buğdayı yapacaktım ayıptır söylemesi ikinci dişimiz de geliyor :) benim kuzenlerin çocukları toplam 10-15 falan ve hepsi okula kreşe gidiyor, vazgeçtim ben de yaZa kadar kimseyi sokmam evime kimsenin evine de gitmem, yaza da zaten doğum günü yaparım
Ne emzirmeye ne de peşinden koşmaya kilo verilmiyor arkadaşlar boşuna teselli etmeyin kendinizi. Öyle olsaydı benim şu an 30 kg falan olmam lazımdı. Günde 10 posta emzirip bi de tüm gün arkasında dolaşıyorum azadın ve fırsat bulup doğru düGün yemek bile yiyemiyorum ama gram oynamıyor

ya azıcık bi teselli edicez kendimizi sende su serpsene içimize ben azad hareketlenince on kilo verdim desene umut fakirin ekmeğidir bilmez misin kardeşim :)))

Mızmızlara gıda, hastalara şifa, kabızlara kaka olacak vitamin bombası meyve kokteyli :) muz, kivi, elma, armut, portakal ve blendır :) kaşık görüp ağzını kilitleyenlere önce parmağınızla bi tattırın sonra kaşık havadayken ağInı açacaktır. Bizde öyle oldu Koca kase bitti, kalan bi kâseyi de ben yiycem :)

Eklentiler

• image.webp
    48 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar kizim i evde tartiyorum uzun zamandır kilo artışı goremiyorum yemeğini güzel yiyiyor emiyor neden boyle internete baktım 9. aydan itibaren günlük 9 gram alması gerekiyormus acaba sutum mu az geliyor bu hafta Dr a goturcem bakalım ne diyecek

Oh afiyet olsun paşaya bende bugün boyle yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…