Aynen canım elinden alınca ağlama krizine giriyor bir yandan elleri ve ayaklarını cirpiyor aglarken bende ağlamaya siginip her istediğini yaptirmasini istemiyorumAllah yardımcın olsun canım taşınmak zaten zor bir de azadla hepten zordur
mirada aynı istediği bir şeyi verme ya da elinden al ağlıyor hemde ciddi ciddi yaş geliyor gözünden bir iki denedik şımarık olmasın sonra eşimde bende kıyamadık valla bizi parmağında oynatacak sanırım
Geçmiş olsun canım Allah korusun çok hareketlendiler artikMerhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
geçmiş olsun valla,Allah beterinden korusunMerhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
Bosver gitme herkes hasta herkes sevme opme pesinde koscak hasta olcak sonra sen cekcen iki surat cek daha iyi :)Bugün bebek mevlütu var kızlar gorumcemin eltisinin kızı doğum yaptı gitmeyi düşünüyordum ama hava soğuk yagmurlu biraz uzakta bana evleri gitmiycem gitmem gerekiyor ama bu havada gidemem sonra birgün giderim artik kalabalığa da girmek istemiyorum bu salgın varken gorumcem tavır yapar ama ne yapayım
Dışarısı da buz gibi canım bir yere gidilecek gibi degil yagmurlu sonra bir gün giderim artikBosver gitme herkes hasta herkes sevme opme pesinde koscak hasta olcak sonra sen cekcen iki surat cek daha iyi :)
Merhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
Bugün bebek mevlütu var kızlar gorumcemin eltisinin kızı doğum yaptı gitmeyi düşünüyordum ama hava soğuk yagmurlu biraz uzakta bana evleri gitmiycem gitmem gerekiyor ama bu havada gidemem sonra birgün giderim artik kalabalığa da girmek istemiyorum bu salgın varken gorumcem tavır yapar ama ne yapayım
mahtuana sutanne bulsan bitane en azindan yasina kadar beslenmesine yardimci olur ama alerjisi vardi di mi oyle birini bulman lazim
canım geçmiş olsun önemli bişi olmasında aşı yarında olur gerçekten düşe kalka büyüyolarmış ne kadar dikkat etsekteMerhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
ilaçlar iki gün oldu dün gavisconu suyla verdim içirebildim en azından bugünde annem içirmiş ama iştahla ilgili hiç bir değişiklik yok ağız yine kilitİnş. Cnm. Sizin nasıl gidiyo? İlaçlar iştahı falan?
Aren de öyle ama ben iki şebeklik yapıyorum unutuyor :)
boşver canım hastalık olmasındansa tavır çekmek iyi hoş tavır yapacak olsan gitsende bi kulp bulur zatenBugün bebek mevlütu var kızlar gorumcemin eltisinin kızı doğum yaptı gitmeyi düşünüyordum ama hava soğuk yagmurlu biraz uzakta bana evleri gitmiycem gitmem gerekiyor ama bu havada gidemem sonra birgün giderim artik kalabalığa da girmek istemiyorum bu salgın varken gorumcem tavır yapar ama ne yapayım
ahaha çok güldüm ya bende emzirmenin ardına sığınıyorum sürekli bişi olmaz bunu yersem emzirdim zaten falan hallerindeyim eşim benden beter dur onu ye bunu ye aman sütün azalmasın miranın biraz daa hareketlenmesini bekliyorum belki peşinde gidervalla ben alışveriş yaptım yeni bedenimle barıştım,sanırım eski halime dönmem için sütü bırakmam gerek ,emmesini herşeyden çok istiyorum,kilo vermeyi akışına bıraktım birkaç kilo gitti bile,ama diyet kelimesi zihnimden geçtiği an acıkıyorum ben refleks olarak daha çok yeme tutkusu oluşuyor galiba,midem kazınıyo yazık bana falan diye seslergeliyor içimden
Cnm bizimki de hiç iştahlı değildi. Ben bi dönem sadece sevdigi yemekleri yaptım. Yayla çorbası ve un. Midesini genişlettim en azından kaşık görünce ağzını açmasını sağladım. Burdaki bazı arkadaşlar gibi bende tv karşısında yani reklamlarda koydum pusetine tamamen dünyayla ilişkisini kestigi an yedirdim hala da yediyorum. Mama sandalyesinde yedirdigim zamanlarda da buzdolabı süsüm var neden bilmiyorum onu görünce donup kalıyo bende fırsat bu fırsat yediyorum :) yoksa ona kalda hayatta yemek yemek aklına gelmez öyle ki survivor da yarışır birinci olup döner :) ama hala kilo alımımız yavaş ve geride.. Şimdide kilo alımı için özel mama kullanıyoruz.
Çok sevindim kanamanın bitmesine..
Merhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
Of tas
of tasinmak buyuk stres ben hamileyken tasindim hatta dogurcaktim nerdeyse 10 gun kala simdi cocukla daha zor bizde bakiyoduk ev ama yaz geliyo diye kiralar uctu yine ve sezonluk hep oturduk mecbur annen falan gelse azad oyalansa yeter hos azadi oyalamak mi evi toplamak mi daha kolay tartisilir :)
Ben de tartildm bu sabah 2 kg gitmishem grip hem de regl donemi olunca istah kalmadi bende.
Ben agladim bile sinirimden esim aldi oyaladi 1 saat faln uykusu gelince getirdi.ama saat 7 ye kadar 3 kez kalkti ve 3. de bi daha uyumadi. 2 saattir de uyuyo sipa
Ben de doguma 1 ay kala tasinmistim ve cok yorucuydu.simdi tekrar tasinmayi dusunuyoruz ama gozum yemiyo hele ki cocukla
Allah kolaylık versin canım taşınmak zor ben de uç defa tasindim
Allah yardımcın olsun canım taşınmak zaten zor bir de azadla hepten zordur
mirada aynı istediği bir şeyi verme ya da elinden al ağlıyor hemde ciddi ciddi yaş geliyor gözünden bir iki denedik şımarık olmasın sonra eşimde bende kıyamadık valla bizi parmağında oynatacak sanırım
Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası ne yazıkki böyle geçecek çünkü artık ne zaman nasıl hareket edeceklerini öngörwmiyoruz. Ben aşı işinden şimdilik vazgeçtim çünkü hastaneler ve asm ler grip vakalarıyla dolu, şu lanet hastalık bitince götürmeyi düşünüyorum zaten 9.-12. Ay arası istendildiği zaman yapılabiliyormuş.Merhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
Boşver canım gitme biz bile zor atlatıyoruz çok ağır grip var. Gitmesen evet trip atılacak ama gidince de eceyi kimseye verip öptürmeyeceksin yine trip atılacak o yüzden boşver gitmeBugün bebek mevlütu var kızlar gorumcemin eltisinin kızı doğum yaptı gitmeyi düşünüyordum ama hava soğuk yagmurlu biraz uzakta bana evleri gitmiycem gitmem gerekiyor ama bu havada gidemem sonra birgün giderim artik kalabalığa da girmek istemiyorum bu salgın varken gorumcem tavır yapar ama ne yapayım
Yaaaa bak tüm önlemleri aldım bunu akıl edemedim, güya ben de taşındıktan sonraki hafta diş buğdayı yapacaktım ayıptır söylemesi ikinci dişimiz de geliyor :) benim kuzenlerin çocukları toplam 10-15 falan ve hepsi okula kreşe gidiyor, vazgeçtim ben de yaZa kadar kimseyi sokmam evime kimsenin evine de gitmem, yaza da zaten doğum günü yaparımGecmis olsun canm.hepmz yasiyorz hemen hemen ayni seyleri.birkac ay once bizimkiler bunlar iyi hallerin yaza dogru gorurz seni dyolardi hakikaten de oyleymis.iki dk ayni yerde duramiyo bit var totosunda:)
Yapsin canm bosver atara atar gidere gider yap sende:)ben de cikmyorm bi yere..gecen esimin yengesi gelmisti yanina gittm emreyi goturmedm babasiyla biraktm.hafif bozuldular cok da tinn:)dis bugdayi yapcm ben de salgindan dolayi yspamiyorum gelenlerden biri mutlaka hasta olack cunku.riske atamiyorum salonu da suslemistm oylece kaldi:)
Ne emzirmeye ne de peşinden koşmaya kilo verilmiyor arkadaşlar boşuna teselli etmeyin kendinizi. Öyle olsaydı benim şu an 30 kg falan olmam lazımdı. Günde 10 posta emzirip bi de tüm gün arkasında dolaşıyorum azadın ve fırsat bulup doğru düGün yemek bile yiyemiyorum ama gram oynamıyorcanım geçmiş olsun önemli bişi olmasında aşı yarında olur gerçekten düşe kalka büyüyolarmış ne kadar dikkat etsekte
ilaçlar iki gün oldu dün gavisconu suyla verdim içirebildim en azından bugünde annem içirmiş ama iştahla ilgili hiç bir değişiklik yok ağız yine kilit
boşver canım hastalık olmasındansa tavır çekmek iyi hoş tavır yapacak olsan gitsende bi kulp bulur zaten
ahaha çok güldüm ya bende emzirmenin ardına sığınıyorum sürekli bişi olmaz bunu yersem emzirdim zaten falan hallerindeyim eşim benden beter dur onu ye bunu ye aman sütün azalmasın miranın biraz daa hareketlenmesini bekliyorum belki peşinde gider
ya azıcık bi teselli edicez kendimizi sende su serpsene içimize ben azad hareketlenince on kilo verdim deseneSağolun kızlar hakikaten zor, ki benim bu evim küçük ve sadece yiyecekler ile giyecekleri topluyorum onun dışında herşeyi nakliye şirketi kolileyip toplayacak ama ben yiyeceklerle giyeceklere dokunulmasını istemediğim için kendim topluyorum. Çarşamba günü azadı alıp amcama geçicem taşınacağımız eve çok yakınlar, perşembeye evi temizlettircem, cuma da eşim nakliyecilerle birlikte gelip yerleştirecek evi. Ama şu kadarcık şey bile Azadla kabusa döndü, yeni gördüğü herşeyi istiyor ve ağlıyoryalnız bırakamıyorum çünkü artık engel yok ona, koltuklara tırmanıp atlıyor, bacaklarını kaldırıp yürüteçten çıkmaya çalışıyor vs vs. Tarlada çalışan kadınlar gibi sırtıma bağlayıp çalışıcam :)
Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası ne yazıkki böyle geçecek çünkü artık ne zaman nasıl hareket edeceklerini öngörwmiyoruz. Ben aşı işinden şimdilik vazgeçtim çünkü hastaneler ve asm ler grip vakalarıyla dolu, şu lanet hastalık bitince götürmeyi düşünüyorum zaten 9.-12. Ay arası istendildiği zaman yapılabiliyormuş.
Boşver canım gitme biz bile zor atlatıyoruz çok ağır grip var. Gitmesen evet trip atılacak ama gidince de eceyi kimseye verip öptürmeyeceksin yine trip atılacak o yüzden boşver gitme
Yaaaa bak tüm önlemleri aldım bunu akıl edemedim, güya ben de taşındıktan sonraki hafta diş buğdayı yapacaktım ayıptır söylemesi ikinci dişimiz de geliyor :) benim kuzenlerin çocukları toplam 10-15 falan ve hepsi okula kreşe gidiyor, vazgeçtim ben de yaZa kadar kimseyi sokmam evime kimsenin evine de gitmem, yaza da zaten doğum günü yaparım
Ne emzirmeye ne de peşinden koşmaya kilo verilmiyor arkadaşlar boşuna teselli etmeyin kendinizi. Öyle olsaydı benim şu an 30 kg falan olmam lazımdı. Günde 10 posta emzirip bi de tüm gün arkasında dolaşıyorum azadın ve fırsat bulup doğru düGün yemek bile yiyemiyorum ama gram oynamıyor
Oh afiyet olsun paşaya bende bugün boyle yapayımMızmızlara gıda, hastalara şifa, kabızlara kaka olacak vitamin bombası meyve kokteyli :) muz, kivi, elma, armut, portakal ve blendır :) kaşık görüp ağzını kilitleyenlere önce parmağınızla bi tattırın sonra kaşık havadayken ağInı açacaktır. Bizde öyle olduKoca kase bitti, kalan bi kâseyi de ben yiycem :)
Benimki sadece ekşi sevdiği için onu baskın tutup elma armut ve muzu ekşinin içinde gizliyorumOh afiyet olsun paşaya bende bugün boyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?