2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
azad beye afiyet bal olsun bize kivi ve portakal yasaktı ama bi kez bile vermedim acaba bugün eve giderken alsam yarın annem denese olur mu ki ya belki alerji yapmaz belki sever

azad beye afiyet bal olsun bize kivi ve portakal yasaktı ama bi kez bile vermedim acaba bugün eve giderken alsam yarın annem denese olur mu ki ya belki alerji yapmaz belki sever
Bize bunları 8. Aydan itibaren önermişti Dr ki biz de reflü tedavisi görüyorduk o zaman. Ama ben portakal için 9. Ayı bekledim çünkü azad gaz problemi olan bi bebek. Ama hiç sıkıntı olmadı portakal da kivi de. Denemek istiyorsan karışım yapma hemen önce tek tek dene alerji olup olmadığından emin olunca karışım yaparsın

hımm doğru söylüyosun tek tek denemek gerek kivi alayım o zaman bi bakalım sevecek mi alerji yapacak mı

Ya ben avakado aldim ama sert baya bi de yesil kesmiyim de mi bosuna olmamis oluyo demistiniz

Ya ben avakado aldim ama sert baya bi de yesil kesmiyim de mi bosuna olmamis oluyo demistiniz
Oslew bi yazi okudum avokada yesil ve yumusak olmali dio sertse olgunlasmamis demek bende haftasonu aldm cok sertti 2-3 gun bi kesekagidinda ya da havlu peceteye sar bekle 2-3 gune yumusuyo olgunlasio

Teskur ettim :) firinlarin verdigi ekmek kagitlarindan vardi ona koydum dursum bakalim kenarda :) ceviz elma pekmez karistirdim oykuye onu yedirmeye calisiyorum cok komik bu kiz elmayi pek sevmiyo ama hayir da demiyo oyunla actiriyom agzini yiyo bi de dovdum cevizleri zaten cigniyo onlari :)

4 kasik oyunla 4 kasik reklamla yedi. Yazdim tam ki kustu :) aman be yarim saattir yedireyim diye ugrastim

Ben de erteledim dis bugdayini.cok ozenmistim ama napalm.valla benm regl donemlerinde istahim kapaniyo.midem bulaniyo midem kazinmadikca bisey yiyemiyorum.o etkili oldu sanirim.gun boyu da oturmuyorum zaten su sipanin pesindeyim:)bu arada yeri gelmsken soylym tekrar 2 kg vermisim dehic veremycem saniyodum ya kac aydir ayni kilodaydim.

ya azıcık bi teselli edicez kendimizi sende su serpsene içimize ben azad hareketlenince on kilo verdim desene umut fakirin ekmeğidir bilmez misin kardeşim :)))

Ben verecegimize inaniyorum.kaldi ki sen calisiyosun canm daha fazla hareket ediyosundur

Benimki sadece ekşi sevdiği için onu baskın tutup elma armut ve muzu ekşinin içinde gizliyorum baya lezzetli oluyor fazla oluyor baya ben baEn kalanını kavanoza alıp ertesi güne bırakıyorum.

Cnm meyveyi hazirladktan sonra yarm saat icinde tuketmek gerekiyomus yoksa vitamini kayboluyomus aklinda bulunsun.pisirirsen ayri tabi.gecen tarifinde de yazcktim da unutmusum bak

Sağol canım bilmiyordum ben de pişşrince vitamini ölür sanıyordum. Gerçi pek saklayanıyırum çünkü kalanı ben yiyorum

bu arada haftasonu söylediğin şekliyle kuzu etsuyu bulyonlar oluşturdum gayet leziz oldu,valla teşekkürler bizimki bu suyu kattığım çorbayı yarım kase olsa da severek yedi,ek yağ koymadım bizimki hassas biraz ,zorlamadan yesin de azıcık yesin dönemindeyiz şuan ,bi de şu meyve karışımını deneyeceğim ancak çok umudun yok

Afiyet olsun sevindim :) Benim de eski iletilerimi okusan görürsün ek gıdaya başlangıçta neler çektim, burada sabır sabır dediler ve öyle de oldu. Şimdi de bayılarak yemiyor, senin oğlun da bayılarak yemeyecek sadece biz bi şekilde yemeyi öğreteceğiz. Farklı tariflerle farklı yöntemlerle. Ben mızmızıma bişey yedirebilmişsem hemen burada paylaşmak istiyorum çünkü bi lokma yedirebilmek bile çok önemli :)

Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo artık.
bilemiyorum ki bize öyle bişey demedi. Zaten 15 gün kullan gel tartalım dedi en az 200 gr almazsa tahlil yapıcaz dedi. Bakalım pazartesi gidicem inş. alır.

Kizlar merhaba sayfalari okuyamadim..
Bugun 9.ay kizamik asimizi olduk. Asm ye gittik ama sonra aksam dr kontrolumuzde ogrendikki hastanemizde de yapiliyormus. Apriori sen istersen hastanede yaptirabilirsin asmye gitmediginin okudugum icin diyorum bakirkoy subesinde vardi asi.
9.200 gr 74 cm 46 cm da bas cevresi olmus.
Yuruteci kaldiriyoruz artik surecine birakiyoriz dedi.
Goz muayenesi istemisti dr onubyaptirdik bir sorun yok cok sukur
Gelisiminden cok memnun oldugunu soyledi.
Cocuklara bisey ogretmekle ilgili olan sorumuu sordum uzerine bastira bastira yuklenmeden oyun oynayarak masal gibi ogretin dedi.
Dil gelisimi icin olan okullarinsordum cok erken tavsoye etmiyorum dedi
Simdilik bizden bu kdr kuzularin gidilarindan opuyorumm

Benc bir sorunu yok gibi masallah herseyi yapiyorr mama sandalyesinde oturyor ama desteksiz oturmuyor anlamadim. Cts gitcez isallah bir sey cikmaz
canim numarasini nasil anladiniz? Cok guzel gule gule kullansin kuzun. Bende dusunuyorum ama numarasi beni düşündürüyor

Sevindim canım biz bu hafta Bahçelievler'e taşınıyoruz o yüzden artık Fulya'ya gitmem. Ben de seni arayacaktım zaten Bakırköy'de önerebileceğin Dr var mı? Bundan sonra takibine orada devam edeceğim. Biz de yürüteçi kaldırıyoruz çünkü canavar ordan atlamaya çalışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…