Canim bakirkoyde bizim devam ettigimiz hoca prof agop citak. Capa da hoca kendisi. Cok kibar ve cok tatmin olacagin birisir canim. Ben baska birini tanimiyorum canim o yuzden ille de agop hoca :) ayrica tasinmana cok sevindim :)))Sevindim canım biz bu hafta Bahçelievler'e taşınıyoruz o yüzden artık Fulya'ya gitmem. Ben de seni arayacaktım zaten Bakırköy'de önerebileceğin Dr var mı? Bundan sonra takibine orada devam edeceğim. Biz de yürüteçi kaldırıyoruz çünkü canavar ordan atlamaya çalışıyor :)
Sağol canım ilk randevuyu ona alacağım. Ben de sevindim valla kurtuluyorum Şişli'den :) komşu oluyoz galiba, yerleşeyim hava düzelsin de Bakırköy ya da Yeşilköy de bi kahvaltı ayarlayalım ev hanımı modumuzlaCanim bakirkoyde bizim devam ettigimiz hoca prof agop citak. Capa da hoca kendisi. Cok kibar ve cok tatmin olacagin birisir canim. Ben baska birini tanimiyorum canim o yuzden ille de agop hoca :) ayrica tasinmana cok sevindim :)))
Sağol canım bilmiyordum ben de pişşrince vitamini ölür sanıyordum. Gerçi pek saklayanıyırum çünkü kalanı ben yiyorum
Maşallah canım kızınaKizlar merhaba sayfalari okuyamadim..
Bugun 9.ay kizamik asimizi olduk. Asm ye gittik ama sonra aksam dr kontrolumuzde ogrendikki hastanemizde de yapiliyormus. Apriori sen istersen hastanede yaptirabilirsin asmye gitmediginin okudugum icin diyorum bakirkoy subesinde vardi asi.
9.200 gr 74 cm 46 cm da bas cevresi olmus.
Yuruteci kaldiriyoruz artik surecine birakiyoriz dedi.
Goz muayenesi istemisti dr onubyaptirdik bir sorun yok cok sukur
Gelisiminden cok memnun oldugunu soyledi.
Cocuklara bisey ogretmekle ilgili olan sorumuu sordum uzerine bastira bastira yuklenmeden oyun oynayarak masal gibi ogretin dedi.
Dil gelisimi icin olan okullarinsordum cok erken tavsoye etmiyorum dedi
Simdilik bizden bu kdr kuzularin gidilarindan opuyorumm
canım bizim aldığımız yer ilk adim ayakkabıları satıyor ağırlıklı olarak 19 numara verdi on tarafta biraz boşluk olması gerekiyormus hatta ben yirmi numara mi alsak dedim olmaz büyük olur dedi ayakkabıcılar ölçüleri biliyor canımBenc bir sorunu yok gibi masallah herseyi yapiyorr mama sandalyesinde oturyor ama desteksiz oturmuyor anlamadim. Cts gitcez isallah bir sey cikmaz
canim numarasini nasil anladiniz? Cok guzel gule gule kullansin kuzun. Bende dusunuyorum ama numarasi beni düşündürüyor
geçmiş olsun yaüzüldüm,inşallah kolay bi yerde ve iyi huyludur,çok geçmiş olsunMerhaba kizlar sabah 11de ciktik evden smdi geldim. Doktra gttim mr sonuclarim icin. Omurilik tumoru varmis cokmoralim bozuk ameliyat riskliymis ama prof yunus bey kndine guveniyo bnkorkuyorum bylede yasayamam kucuk cocugum var kizimin dogum gunu zamani ameliyat olucam
canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda ve sorunsuz atlatirsin insallah dualarim seninleeMerhaba kizlar sabah 11de ciktik evden smdi geldim. Doktra gttim mr sonuclarim icin. Omurilik tumoru varmis cokmoralim bozuk ameliyat riskliymis ama prof yunus bey kndine guveniyo bnkorkuyorum bylede yasayamam kucuk cocugum var kizimin dogum gunu zamani ameliyat olucam
ohhh masallah hic hareket etmedigi ici kiloludur:)yan blokta bi komşu var,kızı tam 6 haziran doğumlu oğlumla aynı yani,ben görmüyordum epeydir kızı 12,5 kg olmuş valla kilosunda gözüm yok çünkü bence üst sınırı aşmış yalnız tek kıskandığımnokta uyku oldu,çok yemiyor dedi annesi çünkü pek uyanık kalmıyor ve genelde emiyormuş,nasıl yani dedim işte akşam 8 sabah 9 arası uyku,öğleden sonra 1den 5e dek ikinci posta uykueminmisin dedim ben istemiyorumki o uyuyor dedi yani toplam 17 saat .
Oyyyy masaallah...yan blokta bi komşu var,kızı tam 6 haziran doğumlu oğlumla aynı yani,ben görmüyordum epeydir kızı 12,5 kg olmuş valla kilosunda gözüm yok çünkü bence üst sınırı aşmış yalnız tek kıskandığımnokta uyku oldu,çok yemiyor dedi annesi çünkü pek uyanık kalmıyor ve genelde emiyormuş,nasıl yani dedim işte akşam 8 sabah 9 arası uyku,öğleden sonra 1den 5e dek ikinci posta uykueminmisin dedim ben istemiyorumki o uyuyor dedi yani toplam 17 saat .
Yaaa evet enerji dolsun ki daha güzel canıma okusunDaha iyi iste canm.her seferinde taze yesin azad enerjisine enerji katsin
Çok geçmiş olsun canım, doğumgününde hira sana şans meleği olsun, sapasağlam dön kuzucuğunun yanına inşallahMerhaba kizlar sabah 11de ciktik evden smdi geldim. Doktra gttim mr sonuclarim icin. Omurilik tumoru varmis cokmoralim bozuk ameliyat riskliymis ama prof yunus bey kndine guveniyo bnkorkuyorum bylede yasayamam kucuk cocugum var kizimin dogum gunu zamani ameliyat olucam
Bence uykusu da kilosu da anormal ne özenilecek ne kıskanılacak durum .yan blokta bi komşu var,kızı tam 6 haziran doğumlu oğlumla aynı yani,ben görmüyordum epeydir kızı 12,5 kg olmuş valla kilosunda gözüm yok çünkü bence üst sınırı aşmış yalnız tek kıskandığımnokta uyku oldu,çok yemiyor dedi annesi çünkü pek uyanık kalmıyor ve genelde emiyormuş,nasıl yani dedim işte akşam 8 sabah 9 arası uyku,öğleden sonra 1den 5e dek ikinci posta uykueminmisin dedim ben istemiyorumki o uyuyor dedi yani toplam 17 saat .
nimMerhaba kızlar güne kazayla başladık yataktan düştü anla kızardı biraz aşımız vardı gittik şimdi yapmayalım dediler düştüğü için bugün gözlemle yarın yaparız dedi bizde eve geldik
Aynen hatta ben okuyunca bi sıkıntı si var diye düşündüm. Çok uyuyo çocuk bence kansızlık ve bu tarz hastalıklar uyku ve halsizlik Yapabilir mis. hadi kilo neysede ama fazla uykusunda bi anormallik var.Yaaa evet enerji dolsun ki daha güzel canıma okusun
Çok geçmiş olsun canım, doğumgününde hira sana şans meleği olsun, sapasağlam dön kuzucuğunun yanına inşallah
Bence uykusu da kilosu da anormal ne özenilecek ne kıskanılacak durum .
Ben de ayni şeyi yazacaktim o kadar uyku normal değil çocuğun uyanık kalmaya çevresini tanımaya öğrenmeye keşfetmeye vs bunlara da ihtiyacı var yeni doğanlar sürekli uyur o zaman olsa tamam ama 9 aylık bebekYaaa evet enerji dolsun ki daha güzel canıma okusun
Çok geçmiş olsun canım, doğumgününde hira sana şans meleği olsun, sapasağlam dön kuzucuğunun yanına inşallah
Bence uykusu da kilosu da anormal ne özenilecek ne kıskanılacak durum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?