2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bakirkoyde bizim devam ettigimiz hoca prof agop citak. Capa da hoca kendisi. Cok kibar ve cok tatmin olacagin birisir canim. Ben baska birini tanimiyorum canim o yuzden ille de agop hoca :) ayrica tasinmana cok sevindim :)))

Canim bakirkoyde bizim devam ettigimiz hoca prof agop citak. Capa da hoca kendisi. Cok kibar ve cok tatmin olacagin birisir canim. Ben baska birini tanimiyorum canim o yuzden ille de agop hoca :) ayrica tasinmana cok sevindim :)))
Sağol canım ilk randevuyu ona alacağım. Ben de sevindim valla kurtuluyorum Şişli'den :) komşu oluyoz galiba, yerleşeyim hava düzelsin de Bakırköy ya da Yeşilköy de bi kahvaltı ayarlayalım ev hanımı modumuzla

Maşallah canım kızına
canım bizim aldığımız yer ilk adim ayakkabıları satıyor ağırlıklı olarak 19 numara verdi on tarafta biraz boşluk olması gerekiyormus hatta ben yirmi numara mi alsak dedim olmaz büyük olur dedi ayakkabıcılar ölçüleri biliyor canım

Merhaba kizlar sabah 11de ciktik evden smdi geldim. Doktra gttim mr sonuclarim icin. Omurilik tumoru varmis cokmoralim bozuk ameliyat riskliymis ama prof yunus bey kndine guveniyo bnkorkuyorum bylede yasayamam kucuk cocugum var kizimin dogum gunu zamani ameliyat olucam

yan blokta bi komşu var,kızı tam 6 haziran doğumlu oğlumla aynı yani,ben görmüyordum epeydir kızı 12,5 kg olmuş valla kilosunda gözüm yok çünkü bence üst sınırı aşmış yalnız tek kıskandığımnokta uyku oldu,çok yemiyor dedi annesi çünkü pek uyanık kalmıyor ve genelde emiyormuş,nasıl yani dedim işte akşam 8 sabah 9 arası uyku,öğleden sonra 1den 5e dek ikinci posta uyku eminmisin dedim ben istemiyorumki o uyuyor dedi yani toplam 17 saat .

geçmiş olsun yaüzüldüm,inşallah kolay bi yerde ve iyi huyludur,çok geçmiş olsun

@hiraysen
Bacim ne diyecegimi bilemiyorum...
Rabb'im buyuk ins. Ameliyatin basarili gecer hemen toparlanirsin....
Cok ama cok gecmis olsun...
Moralini fazla bozma ne olur....
Kizinin sana ihtiyaci var...
Rabb'im sifa versin ins. ♥

Son düzenleme:
canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda ve sorunsuz atlatirsin insallah dualarim seninlee

ohhh masallah hic hareket etmedigi ici kiloludur:)

Oyyyy masaallah...
Ne uykuymus o oyle ....
Agirlikli emiyor ise kiloda sikinti yok bence...
Asiri kilolu olmasida haareketini kisitlar ya orasida ayri mesele...

Daha iyi iste canm.her seferinde taze yesin azad enerjisine enerji katsin
Yaaa evet enerji dolsun ki daha güzel canıma okusun
Çok geçmiş olsun canım, doğumgününde hira sana şans meleği olsun, sapasağlam dön kuzucuğunun yanına inşallah

Bence uykusu da kilosu da anormal ne özenilecek ne kıskanılacak durum .

Aynen hatta ben okuyunca bi sıkıntı si var diye düşündüm. Çok uyuyo çocuk bence kansızlık ve bu tarz hastalıklar uyku ve halsizlik Yapabilir mis. hadi kilo neysede ama fazla uykusunda bi anormallik var.

@hiraysen canım çok geçmiş olsun.moralini bozma sakin ki kızın etkilenmesin eminim ameliyatın iyi geçecek ve çarçabuk iyileseceksin.Dualarimda olucaksin.

@yaz yagmuru Ece nin ayakkabıları çok güzel Güle güle giysin.benimde görünce kızlara küçükken aldığım o süslü ayakkabılar geldi aklıma şimdi hep spor ayakkabı şeklinde aliyolar büyüyünce süslü giymiyo lar. Kiz bebek giydirmesi çok zevkli olur.erkek bebeklere hiç bişey yok doğru dürüst bu aradada onu anladım:)

Ben de ayni şeyi yazacaktim o kadar uyku normal değil çocuğun uyanık kalmaya çevresini tanımaya öğrenmeye keşfetmeye vs bunlara da ihtiyacı var yeni doğanlar sürekli uyur o zaman olsa tamam ama 9 aylık bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…