2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Teşekkür ederim canım simdi ben giydireyim cicili bicili eminim Ece de ilerde spor takılır

cok gecmis olsun allah yardimcin olsun doktoruna guveniyosan o da kendine guveniyo madem ins problemsiz gecer hersey kizin icin olman lazim ayy cok zor allah yardimcin olsun iyi haberler ver bize ins

Cmm cok gecmis olsun dr un kendine guveniosa once allaha sonra ona emanet ins en kisazamanda sagligina kavusursn

Kzlar bende bgn kuzu kemik ve dana gerdan aldm kasaba sordm bnlari verdi kuzu kemigi ustune gececek kdr su koyup haslicm dmi sdce duduklude 25-30 dk yeter dedi kasap gerdani napcm nasi yapcm hc blmyrm ben kimmm et kim ne yerdim ne yapardm zavalli esimde bebis sayesnde bzde et yeroz dio kendi istedgnde kendine yapardi yada annemlerr yada onun annesine gdrdk et yemesi icin ki kendisi tam bi etci

A apriori11 canım verdiğin meyve karışımı tarifini ben bazen irmikle yapıyorum o da çok besleyici ve doyurucu oluyo.irmige alerjisi yoksa AZadın denemediysen oylede deneyebilirsin arada değişiklik oluyo iyi oluyo.

Cok gecmis olsun canim ameliyat olmasan dicem ama olmugor galiba

Canım çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Kim olsa korkar o Yüzden korkma demicem. Ben sezaryenden bile korkuyordum. Ama doktorun kendine güveniyormuş sende ona güveniyorsan. Ameliyat olup sağlığına kavuşacaksın. Başka çıkar yolu yok. Tekrar geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Kizlar oykuye kek yaptim severek yedi bi parca yedirdim kalanini parca parca buzluga koycam biyere giderken falan cok disarda olcagimda yanima alicam tambugday unuyla yaptim
İyi fikir bende yapiyim atıyim buzluga. Artık baya baya cigniyo yiğit bende çok korkmuyorum eskisi gibi büyük parçaları cigneyip yutmasina izin veriyoum önce korkup çocuk ısırır ısırmaz ağzından aliyodum şimdi elmayı falan ufak ufak disleyip yiyo.

Alerji değil ama bizimki başta bi kustu irmik, pirinç unu, yulaf unu gibi şeyleri ben de bi daha hiç denemedim

Ben daha cok fazla eline vermiyorum bi tek ekmek veriyorum onu da buyuk bile koparsa yiyo seviyo ekmegi bi kere kofte verdim buyuk buyuk isirdi alamadim da kustu sonra bi de cok mincikliyo heryerine suruyo o yuzdende vermiyorum hava biraz daha isinsin en azindan yer sokar yikarim sonra simdi oyle bi sansim yok soguk ev

anormal olduğu kesin ama var böyle insanlar,eşinin bebekliği de öyleymiş şimdi normale benziyor,inşallah sadece kişisel özelliğidir ,herhangi bi kötü duruma bağlı değildir dilerimki

@hiraysen canim cok gecmis olsun insallah sorunsuz sekilde atlatirsin allah acilbsifalar versin
yazyagmuru ecenin ayakkabilari cok guzel gule gule eskitsin daha bende almadim yurumeye baslayinca almayi dusunuyom

canım çok geçmiş olsun Yunus Hoca'yı bilirim gerçekten işinin ehlidir Allah'ın izniyle sanada şifa olsun dualarımız seninle

ben o uykunun on saatine yok yok yedi saatine bile razıyım maşallah o ne uyku

Ben de ayni şeyi yazacaktim o kadar uyku normal değil çocuğun uyanık kalmaya çevresini tanımaya öğrenmeye keşfetmeye vs bunlara da ihtiyacı var yeni doğanlar sürekli uyur o zaman olsa tamam ama 9 aylık bebek
valla benim oğlum yenidoğanken bile öyle uyumadı ,hala öyke sıkıntılı ,benimki ne kadar anormalse -günde 8 saat ortalama- onunki de anormal , daha önce de paylaşmıştım yorgunluğu bi yana altından bi nöromotor bi problem çıkar diye endişeniyorum şu an için çok şükür barizbişey yok,Allah her türlü anormal durumdan korusun bebeklerimizi

geçmiş olsun yaüzüldüm,inşallah kolay bi yerde ve iyi huyludur,çok geçmiş olsun

@hiraysen
Bacim ne diyecegimi bilemiyorum...
Rabb'im buyuk ins. Ameliyatin basarili gecer hemen toparlanirsin....
Cok ama cok gecmis olsun...
Moralini fazla bozma ne olur....
Kizinin sana ihtiyaci var...
Rabb'im sifa versin ins. ♥

canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda ve sorunsuz atlatirsin insallah dualarim seninlee

@hiraysen canım çok geçmiş olsun.moralini bozma sakin ki kızın etkilenmesin eminim ameliyatın iyi geçecek ve çarçabuk iyileseceksin.Dualarimda olucaksin.

@hiraysen canım geçmiş olsun moralini bozma tıp çok ilerledi artik Allahın izniyle ameliyatın iyi geçecek çabucak iyileseceksin inşallah

cok gecmis olsun allah yardimcin olsun doktoruna guveniyosan o da kendine guveniyo madem ins problemsiz gecer hersey kizin icin olman lazim ayy cok zor allah yardimcin olsun iyi haberler ver bize ins

Cmm cok gecmis olsun dr un kendine guveniosa once allaha sonra ona emanet ins en kisazamanda sagligina kavusursn

Cok gecmis olsun canim ameliyat olmasan dicem ama olmugor galiba

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

@hiraysen canim cok gecmis olsun insallah sorunsuz sekilde atlatirsin allah acilbsifalar versin
yazyagmuru ecenin ayakkabilari cok guzel gule gule eskitsin daha bende almadim yurumeye baslayinca almayi dusunuyom

canım çok geçmiş olsun Yunus Hoca'yı bilirim gerçekten işinin ehlidir Allah'ın izniyle sanada şifa olsun dualarımız seninle

ben o uykunun on saatine yok yok yedi saatine bile razıyım maşallah o ne uyku
sagolun allah razi olsun hepinizden. 4ay gozlemlenicek eger duzelirse jendiliginden kaybolursa ameliyat olmiycam gecmezse olucam. Felc riski varmis diger omur iliklere zararverilirse. Ama doktorum bn basaririm bu ameliyati diyo. Beklicez bakalim 4ay icinde neler bekliyo. Duaniz yeter iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…