- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
kötü görünmüyor demekki MR da,inşallah çarçabuk şifa bulursunsagolun allah razi olsun hepinizden. 4ay gozlemlenicek eger duzelirse jendiliginden kaybolursa ameliyat olmiycam gecmezse olucam. Felc riski varmis diger omur iliklere zararverilirse. Ama doktorum bn basaririm bu ameliyati diyo. Beklicez bakalim 4ay icinde neler bekliyo. Duaniz yeter iyiki varsiniz
insallah ameliyata gerek kalmadan iyolesirsin rabbim sifa versinsagolun allah razi olsun hepinizden. 4ay gozlemlenicek eger duzelirse jendiliginden kaybolursa ameliyat olmiycam gecmezse olucam. Felc riski varmis diger omur iliklere zararverilirse. Ama doktorum bn basaririm bu ameliyati diyo. Beklicez bakalim 4ay icinde neler bekliyo. Duaniz yeter iyiki varsiniz
Benim kizimda ilk uç ay gece sabaha kadar ağladı canım uyumadi öyle simdi de öyle Uykucu bir çocuk değil sen de öyle düşünme canım ilk doğduğunda çok uyumayan çocuklar sonrasında huy haline getiriyorlarvalla benim oğlum yenidoğanken bile öyle uyumadı ,hala öyke sıkıntılı ,benimki ne kadar anormalse -günde 8 saat ortalama- onunki de anormal , daha önce de paylaşmıştım yorgunluğu bi yana altından bi nöromotor bi problem çıkar diye endişeniyorum şu an için çok şükür barizbişey yok,Allah her türlü anormal durumdan korusun bebeklerimizi
inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir canımsagolun allah razi olsun hepinizden. 4ay gozlemlenicek eger duzelirse jendiliginden kaybolursa ameliyat olmiycam gecmezse olucam. Felc riski varmis diger omur iliklere zararverilirse. Ama doktorum bn basaririm bu ameliyati diyo. Beklicez bakalim 4ay icinde neler bekliyo. Duaniz yeter iyiki varsiniz
Bugün üst komşum aradı oğlu oğlumdan tam 4 ay küçük yani daha 5 aylık. Sabah dr gitmişler 9.600kilo ve 70 cm boyu varmış. Sadece anne sütü alıyo ve hep bebeğinin onu çok emmemesinden şikayetci.. İyi ki az emiyo bide çok emse kilosunu düşünemiyorum bile..yan blokta bi komşu var,kızı tam 6 haziran doğumlu oğlumla aynı yani,ben görmüyordum epeydir kızı 12,5 kg olmuş valla kilosunda gözüm yok çünkü bence üst sınırı aşmış yalnız tek kıskandığımnokta uyku oldu,çok yemiyor dedi annesi çünkü pek uyanık kalmıyor ve genelde emiyormuş,nasıl yani dedim işte akşam 8 sabah 9 arası uyku,öğleden sonra 1den 5e dek ikinci posta uykueminmisin dedim ben istemiyorumki o uyuyor dedi yani toplam 17 saat .
Çok geçmiş olsun. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin..Merhaba kizlar sabah 11de ciktik evden smdi geldim. Doktra gttim mr sonuclarim icin. Omurilik tumoru varmis cokmoralim bozuk ameliyat riskliymis ama prof yunus bey kndine guveniyo bnkorkuyorum bylede yasayamam kucuk cocugum var kizimin dogum gunu zamani ameliyat olucam
Bitane de bende var burnu tikanmis actim (ins hasta olmz) gozler fal tasi mamasini da icti bakiniyo oyle bakalim nolcakUyu be çocuğum bu saatte uyanilirmi
5 te uyandı 6.20 de uyudu bu sefer oğlumu okula göndermek için kalktim rahat yok yani bizim problemimiz de gaz masaj yaptım sürekli gazını çıkardı bitsin artık uykusuz gecelerBitane de bende var burnu tikanmis actim (ins hasta olmz) gozler fal tasi mamasini da icti bakiniyo oyle bakalim nolcak
Uyu be çocuğum bu saatte uyanilirmi
az kahveye limon sıksaydın canım sana ii gelirdi belki umarım ikinizde daha iyisinizdir şimdi@hiraysen gecmis olsun canm ameliyata gerek kalmaz insallah.
Oglusumun disleri geliyo yine.bi kabariklik yok gibi ama olk dislerin belirtisiyle ayni.ishal uykusuzluk huysuzluk aglamalar salyalar.bu seferki daha zor olck gibi
Ben de bagrsaklarmi bozmusum kotuym aksamdan beri oglan da durmuyo kimsede kv geldi ama onda da durmuyo
benim kız da beşte kalktı ve ben çıkarken hala uyanıktı ne emzirebildim ne uyutabildim annem ne yaptı bilmiyorum şuan zombi gibiyimUyu be çocuğum bu saatte uyanilirmi
@hiraysen gecmis olsun canm ameliyata gerek kalmaz insallah.
Oglusumun disleri geliyo yine.bi kabariklik yok gibi ama olk dislerin belirtisiyle ayni.ishal uykusuzluk huysuzluk aglamalar salyalar.bu seferki daha zor olck gibi
Ben de bagrsaklarmi bozmusum kotuym aksamdan beri oglan da durmuyo kimsede kv geldi ama onda da durmuyo
Çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo artık.
bilemiyorum ki bize öyle bişey demedi. Zaten 15 gün kullan gel tartalım dedi en az 200 gr almazsa tahlil yapıcaz dedi. Bakalım pazartesi gidicem inş. alır.
Canım çok geçmiş olsun betuse minnaklar cok hareketlendi
nim
Surekli okuyup okuyup cikmak durumunda kaliyorum. Kv var kp de gelcekmis valls kendimi unuttum beyza bi taraftan getir götür bi taraftan gece 10 kere kalk bi taraftan heleki sabah beyzanin sesini duyup kapiyi calmadan odaya dalmasi neyse bi bitse hemen annemlere atcam kendimi
İyi fikir bende yapiyim atıyim buzluga. Artık baya baya cigniyo yiğit bende çok korkmuyorum eskisi gibi büyük parçaları cigneyip yutmasina izin veriyoum önce korkup çocuk ısırır ısırmaz ağzından aliyodum şimdi elmayı falan ufak ufak disleyip yiyo.
Gecmis olsun cabin insallah ameliyata gerek kalmadan iyikesirsinsagolun allah razi olsun hepinizden. 4ay gozlemlenicek eger duzelirse jendiliginden kaybolursa ameliyat olmiycam gecmezse olucam. Felc riski varmis diger omur iliklere zararverilirse. Ama doktorum bn basaririm bu ameliyati diyo. Beklicez bakalim 4ay icinde neler bekliyo. Duaniz yeter iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?