2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kötü görünmüyor demekki MR da,inşallah çarçabuk şifa bulursun

insallah ameliyata gerek kalmadan iyolesirsin rabbim sifa versin

Benim kizimda ilk uç ay gece sabaha kadar ağladı canım uyumadi öyle simdi de öyle Uykucu bir çocuk değil sen de öyle düşünme canım ilk doğduğunda çok uyumayan çocuklar sonrasında huy haline getiriyorlar

inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir canım

Bugün üst komşum aradı oğlu oğlumdan tam 4 ay küçük yani daha 5 aylık. Sabah dr gitmişler 9.600kilo ve 70 cm boyu varmış. Sadece anne sütü alıyo ve hep bebeğinin onu çok emmemesinden şikayetci.. İyi ki az emiyo bide çok emse kilosunu düşünemiyorum bile..
Çok geçmiş olsun. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
@hiraysen gecmis olsun canm ameliyata gerek kalmaz insallah.

Oglusumun disleri geliyo yine.bi kabariklik yok gibi ama olk dislerin belirtisiyle ayni.ishal uykusuzluk huysuzluk aglamalar salyalar.bu seferki daha zor olck gibi

Ben de bagrsaklarmi bozmusum kotuym aksamdan beri oglan da durmuyo kimsede kv geldi ama onda da durmuyo

Bitane de bende var burnu tikanmis actim (ins hasta olmz) gozler fal tasi mamasini da icti bakiniyo oyle bakalim nolcak
5 te uyandı 6.20 de uyudu bu sefer oğlumu okula göndermek için kalktim rahat yok yani bizim problemimiz de gaz masaj yaptım sürekli gazını çıkardı bitsin artık uykusuz geceler

Uyu be çocuğum bu saatte uyanilirmi

benim kızım hergün 6 da kalkıyor diğer kızım da gece geç yatıyor ve de küçük olana sabaha kadar emdiği için ben artık uykuyu unuttum hep ama hep zombi gibiyim Allah tan eşim alıyor genelde sabah 6 da işe gidene kadar oyalaıyor da az kestiriyor um yani çok özledim uyumayı ama sağlık olsun tabi napalım

az kahveye limon sıksaydın canım sana ii gelirdi belki umarım ikinizde daha iyisinizdir şimdi

Uyu be çocuğum bu saatte uyanilirmi
benim kız da beşte kalktı ve ben çıkarken hala uyanıktı ne emzirebildim ne uyutabildim annem ne yaptı bilmiyorum şuan zombi gibiyim

geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım.

Canım çok geçmiş olsun betuse minnaklar cok hareketlendi

nim

K Keskek canım geçmiş olsun.benim oglumda düştü yataktan bi kez çok korkmustum.

Teşekkür ederim kızlar daha eski sayfalara kadar gidemedim hepinize teşekkürler çok şükür bişeyi yok dün tüm gün uyutmadım nerdeyse o Yüzden pek giremedim nete

Allah yardımcın olsun zor yaa

Betüşe diş buğdayı yapcam pazar günü şimdiden Pandispanya yapıp dondurucuya koyuyorum pastamıda kendim yapcam diye kenarları oluyoya onları eline verdim Betül'ün bayıla bayıla yiyo ben artık herşeyi veriyorum çok fazla özel şey yapmayı bıraktım

Gecmis olsun cabin insallah ameliyata gerek kalmadan iyikesirsin

GÜNAYDIN KIZLARRR
arada girip bakıp çıkıyorum sadece buarda şefim izinde herşey bana kaldı işlerim yoğun
buarada sıkı diyet yapıyorum kızlar bakalım başarabilecekmiyim 66 kg ile başladım hedefim 60 şuan için
sizde durumlar nası sayın diyetçilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…