2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım kolaylıklar diliyorum sana zordur tabi burda da kimin şefi izne çıksa bi koşturmaca da oluyo bu hafta diyetler pek iyi gitmedi ama devam ediyoruz bakalım

canım kolaylıklar diliyorum sana zordur tabi burda da kimin şefi izne çıksa bi koşturmaca da oluyo bu hafta diyetler pek iyi gitmedi ama devam ediyoruz bakalım
evet çok zor canım bakalım nolacak
off işler bi taraftan ev bi taraftan atom karıncaya döndüm

Kızlar bir haftadır sağ bademcigimde yutkunurken acı hissediyordum dün gece çok acidi bugün aynada baktım bademcigimle dilimin arasında siğil gibi birşeyler var nedir acaba boyle birşey yaşayan varmi

Kızlar bir haftadır sağ bademcigimde yutkunurken acı hissediyordum dün gece çok acidi bugün aynada baktım bademcigimle dilimin arasında siğil gibi birşeyler var nedir acaba boyle birşey yaşayan varmi
canım acaba yediğin içtiğin bişi mi dokundu ki biraz daha arkalarda olsaydı faranjit falan derdim ama bu sanki bişeye duyarlılıktan olmuş gibi

Bende 10 mart itibariyle başladım. 62 kiloydum. Sabah tartıldım 58.9 çıktım.
wauwwww gayet bi güzel yahu

Ayyyy bizde ayaklandik artik yatakta ayaga kalkmayi koltuktan tutunurken birakip kendi gitmeye calisiyo tv nin onunde sehpa duruyo favorimiz o oturmak kesinlikle istemiyor
Bizimki iki aydir oyle ve bezlenmek bile isremiyor kirk takla atiyirum birde banyoda sorun cikariyor uc kisi yikiyoruz Elif Ece hanimi

haydi gözünüz aydın canım çok şükür atlatmışsınız canım direk su içerimiyorsan gün kurusu kayısı kaynatıp suyundan içirsen ya da bir bardak ılık suya azıcık pekmez katıp içirsen en azından sıvı alımı artar tam olarak su işlevini görmese de idrara çıkışını kolaylaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…