canım kolaylıklar diliyorum sana zordur tabi burda da kimin şefi izne çıksa bi koşturmaca da oluyo bu hafta diyetler pek iyi gitmedi ama devam ediyoruz bakalımGÜNAYDIN KIZLARRR
arada girip bakıp çıkıyorum sadece buarda şefim izinde herşey bana kaldı işlerim yoğun
buarada sıkı diyet yapıyorum kızlar bakalım başarabilecekmiyim 66 kg ile başladım hedefim 60 şuan için
sizde durumlar nası sayın diyetçilerrrr
İnşallah canım ve moralini yüksek tutSagolun arkadslar insallh gerek kalmaz ameliyata atlatirim
evet çok zor canım bakalım nolacakcanım kolaylıklar diliyorum sana zordur tabi burda da kimin şefi izne çıksa bi koşturmaca da oluyo bu hafta diyetler pek iyi gitmedi ama devam ediyoruz bakalım
nası yapıyosun canım diyeti özellikle uyguladığın bişe varmıBu sabah tartıldım 70.2 gr 3 haftada anca 800gr gitti
çok geçmiş olsun canım umarım düzelirsin de ameliyata gerek kalmazSagolun arkadslar insallh gerek kalmaz ameliyata atlatirim
Sıcak bişeyler mi yedin acaba?Kızlar bir haftadır sağ bademcigimde yutkunurken acı hissediyordum dün gece çok acidi bugün aynada baktım bademcigimle dilimin arasında siğil gibi birşeyler var nedir acaba boyle birşey yaşayan varmi
Bende 10 mart itibariyle başladım. 62 kiloydum. Sabah tartıldım 58.9 çıktım.Bu sabah tartıldım 70.2 gr 3 haftada anca 800gr gitti
canım acaba yediğin içtiğin bişi mi dokundu ki biraz daha arkalarda olsaydı faranjit falan derdim ama bu sanki bişeye duyarlılıktan olmuş gibiKızlar bir haftadır sağ bademcigimde yutkunurken acı hissediyordum dün gece çok acidi bugün aynada baktım bademcigimle dilimin arasında siğil gibi birşeyler var nedir acaba boyle birşey yaşayan varmi
wauwwww gayet bi güzel yahuBende 10 mart itibariyle başladım. 62 kiloydum. Sabah tartıldım 58.9 çıktım.
çok geçmiş olsun canım umarım düzelirsin de ameliyata gerek kalmaz
sagolun insallahhiraysen geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz
Karbonati icihomusn canmBende 10 mart itibariyle başladım. 62 kiloydum. Sabah tartıldım 58.9 çıktım.
Sıcak bişeyler mi yedin acaba?
bilmiyorum ki kızlar ama çok acıyor bugün gidemem de yarin bir kbb ye gideyim bakalım neymişcanım acaba yediğin içtiğin bişi mi dokundu ki biraz daha arkalarda olsaydı faranjit falan derdim ama bu sanki bişeye duyarlılıktan olmuş gibi
wauwwww gayet bi güzel yahu
Vallahi tebrik ederim canım çok iyi vermissinBende 10 mart itibariyle başladım. 62 kiloydum. Sabah tartıldım 58.9 çıktım.
Bizimki iki aydir oyle ve bezlenmek bile isremiyor kirk takla atiyirum birde banyoda sorun cikariyor uc kisi yikiyoruz Elif Ece hanimiAyyyy bizde ayaklandik artik yatakta ayaga kalkmayi koltuktan tutunurken birakip kendi gitmeye calisiyo tv nin onunde sehpa duruyo favorimiz o oturmak kesinlikle istemiyor
haydi gözünüz aydın canım çok şükür atlatmışsınız canım direk su içerimiyorsan gün kurusu kayısı kaynatıp suyundan içirsen ya da bir bardak ılık suya azıcık pekmez katıp içirsen en azından sıvı alımı artar tam olarak su işlevini görmese de idrara çıkışını kolaylaştırırKizlar biliyorsunuz kizimin idrar yolu enfeksiyonu vardi ve on tane antibiyotik igne yaptirmistik cumartesi tahlil verdik bugun sonucu ogrendim cok sukur gecmis neredeyse bir aydir ugrasiyorduk ama kizim faxla su icmiyor suyu sevdirmenin yollarini ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?